Dette vil vi helst handle på Black Friday

Allerede under Black Week kan du gjøre gode kupp, men butikkene venter ofte med de beste tilbudene til Black Friday. Vi har tatt temperaturen på de mest populære varene, og vi ser hvilke varer kundene håper skal bli enda rimeligere under årets store salgsdag.

Har du slått til på et pangtilbud under Black Week ennå? Hvis ikke, kan du gjøre som så mange andre og håpe at Black Friday byr på ekstra gode priser på favorittvarene dine.

Den beste måten å finne ut hvilke butikker som har de beste rabattene under Black Friday og Black Week på, er ved hjelp av prisovervåkning – og vi har sett på hvilke varer som er mest populære i forkant av fredagen.

Her er topplisten med de mest populære varene og kategoriene å overvåke dagene før Black Friday:

Trenden fra tidligere år med at teknologi er mest interessant under Black Week og Black Friday, fortsetter også i 2021. Øverst blant varene som blir prisovervåket mest, finner vi Nintendo Switch (2019), etterfulgt av Roborock S7+ og Apple AirPods Pro.

Hvis vi utvider topplisten til de 100 mest populære varene å prisovervåker, finner vi også ikke-tekniske varer som Ooni Koda 16, Dyson V15 Detect Absolute og Philips Premium Airfryer XXL HD9867.

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
25. november 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

Foto: leolintang, iStock.com

Her er alle Black Friday-tilbudene

Ikke gå glipp av de beste tilbudene under Black Friday og Black Week. Vi har samlet alle tilbudene under årets største salgsdager på ett sted, slik at du kan finne alle dingsene du ønsker deg.

Les mer og se alle Black Friday-tilbudene