De mest populære søkene under Black Week

Kan du gjette hva flest søkte etter under fjorårets Black Friday og Black Week? Her får du tips til de mest populære varene som forbrukerne ønsket å kjøpe.

Hvis du vil finne favorittvarene dine raskt på Prisjakt, bør du bruke det smarte søkefeltet vårt. Det gjør det enklere å finne de riktige varene og kategoriene.

Under Black Friday og Black Week er det mange som bruker søkefeltet til å finne varene de er interessert i – og statistikken vår viser at mange vet nøyaktig hva de er ute etter.

Her finner du de ti varene det ble søkt mest etter under Black Friday og hele Black Week. Er din favorittvare fra 2021 med i en av listene?

De mest populære søkene under Black Week

De mest populære søkene under Black Friday

Ikke overraskende er det ikke større forskjeller mellom søkene når vi sammenligner Black Week og Black Friday. Det er teknologi som er mest populært, og det er en trend vi har sett i flere år. 

Nå er vi veldig nysgjerrige på hvordan årets topplister blir. Kanskje kan den helt nye iPhone 13-serien kapre en plass – hva tror du?

Statistikken viser produktene med flest søk på Prisjakt henholdsvis:

  • 27. november 2020 og 23.–29. november 2020
  • 26. november 2021 og 22.–28. november 2021

Tekst: Daniel Haaf

Publisert: 1. november 2021

Oppdatert: 21. november 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.