5 praktiske ting til en liten studenthybel

Skal du flytte inn i en liten hybel eller leilighet, er dette noen smarte dingser til deg! 

Tekst:
Viktoria Andresen

Publisert:
19. august 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i det. Det er ingen betalte lenker eller andre typer reklamesamarbeid.

Foto: Viacheslav Lakobchuk, Adobe Stock
  1. Kaffetrakter med smart stikkontakt

Et must for enhver student er å ha en god kaffetrakter. Det blir fort noen kopper når du sitter oppe å leser og kan fort bli dyrt om du skal kjøpe kaffe ute hver gang du trenger det. Du kan finne gode traktere som ikke koster skjorta og et godt tips er også en god termos eller ta-med-kopp, som du kan ta med deg til skolen.

Med en smart stikkontakt til kaffetrakteren kan du styre morgenkaffen rett fra mobilen når du ligger i sengen. Perfekt for de morgenene du vil slumre litt. Bare gjør klar trakteren før du legger deg med kaffe og vann, så kan du snooze videre mens kaffen gjør seg klar. 

Foto: ZeroThree, Adobe Stock

2. En ekstra monitor

Med en ekstra skjerm kan du bruke til å koble opp laptopen din så du har en ekstra skjerm å jobbe med når du skal skrive oppgaver, eller redigere film. I tillegg kan du bruke den til å se dine favorittserier på en litt større skjerm enn laptopen. Eller du kan invitere til en filmkveld. Smart tips her er å kjøpe en Google Chrome så kan du styre streamingen fra telefonen også.

Foto: buena17, Adobe Stock

3. Vannkoker

Er du i farta er det praktisk å ha en vannkoker. Enten til å drikke en kopp te, slenge i deg noe rett i koppen, eller lage deg nudler. Protip til nuddellagingen: Sleng oppi noen salatblader og et kokt egg, og vipps har du en ramen. Eventuelt kan vannkokern brukes til å få fortgang i pastavannet. Hvis du ikke har plass til en kaffetrakter, kan du bruke vannkoker til presskannekaffe.

Foto: AntonioDiaz, Adobe Stock

4. Bluetooth høytaler

Veldig praktisk med en bluetooth høytaler! Den kan du ta med i parken, eller bruke til å spille musikk hjemme mens du leser eller når du skal synge i dusjen. Kjøper du en smart en også, kan du be den søke etter et ord du ikke skjønner når du leser.

5. Lyspærer som skifter farger

For å gi rommet ditt litt flere nyanser kan det være fint å ha en lyspære som kan skifte farger. Da kan du ha hvitt sterkt lys til når du skal lese og studere, også kan du gå over til mer spennende farger når du har folk på besøk til en liten fest, eller når du trenger å endre litt på sinnsstemningen. Gikk du for den smarte høytaleren kan du kanskje be den om å endre farge på lyset når du vil det også.

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i det. Det er ingen betalte lenker eller andre typer reklamesamarbeid. Viktoria Andresen kan nås på [email protected]