Prisjakt

10 fotballspill for deg som vil spille ditt eget EM 2021

Når resten av fotballverdenen ser i TV-programmet for å vite når neste fotballkamp skal spilles, kan du bestemme tidsplanen selv i ditt eget fotballmesterskap.

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
26. mai 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

Det europeiske fotball-mesterskapet er rett rundt hjørnet, og det ser ut som det blir en veldig hektisk måned for alle fotballelskere.

Hvis du er interessert i fotball, men ikke ønsker å låse deg fast i detaljene for dagen da kampene spilles - hopp over TV skjermen og spill dine egne kamper på datamaskinen, mobiltelefonen eller spillkonsollen i stedet.

Du kan kontrollere resultatet selv, velge når kampene skal spilles, og du kan gjøre det uansett hvor du er. Her foreslår vi ti kjente og litt mindre kjente fotballspill. Hva er din favoritt?

Dette er noe du må huske på

💰 Noen spill vil at du skal kjøpe dyre spillerpakker hvis du vil ha de beste spillerne for ditt team.

⚽️  Det er ikke sikkert at favorittspillet ditt har alle de riktige lagene - det kommer an på hvilke lisensrettigheter spillene har i år. 

📉  Hvis du kjøper 2020-versjonene av FIFA og PES, kan du spare penger, uten å miste en god spillopplevelse.

FIFA 21

FIFA-serien trenger knapt noen videre introduksjon. Det er en serie som har eksistert siden det første spillet ble utgitt i 1993, og som har fått like mange utmerkelser som kritiske stemmer gjennom årene. FIFA 21 er den nyeste versjonen med blant annet litt finere grafikk, støtte for de nyeste spillkonsollene og en rekke mindre forbedringer som gjør spillet litt skarpere enn fjorårets FIFA 2020.

eFootball PES 2021

Hvis FIFA er det mest populære fotballspillet, er ikke eFootball PES langt bak. Med 2021-versjonen får du en mindre oppdatering fra fjorårets PES 2020. Forskjellene er små, bare en oppdatert tropp og en rekke mindre forbedringer. Den store nyheten kommer først med eFootball PES 2022 som forventes å komme senere i 2021. Har du allerede PES 2020? Kjøp sesongoppdatering hvis du vil ha de nye troppene, ellers vent til 2022.

Football Manager 2021

Vil du heller bygge lagene og føre dem til å tjene på sidelinjen i stedet for å kjempe kampene på banen? Da bør du prøve Football Manager 2021 - spillet der du bestemmer hvilke spillere som skal være en del av laget, hvem som skal ut på banen og til slutt hvordan fotballklubben din vil bli beskrevet i historien.

Rocket League

Liker du både fotball og raske biler? Da er Rocket League noe for deg. Det er mildt sagt et unikt spill der du bruker muskelbiler i stedet for føttene i en futuristisk superarena. Velg din favorittbil, fly gjennom luften og sett den gigantiske ballen i mål. Men vær forsiktig, du er ikke alene på banen, og det er lett å bli taklet sidelengs slik at hubcapsene røyker helt til verdens ende.

Pixel Cup Soccer 17

Hvem trenger ekte grafikk når det har pikselgrafikk? Med Pixel Cup Soccer 17 får du en litt annerledes, men veldig morsom gameplay der spillplanen blir sett skrått fra siden og grafikken er pikselert. I tillegg er lyden av 8-bits karakter, noe som gir en mer Nintendo NES-følelse enn du får med en moderne PC eller nyere spillkonsoll. Spill alene, mot en venn på delt skjerm eller mot andre over internett.

  • PC (Steam)

Kopanito All-Stars Soccer

Fotball med spesielle angrep? Vi sier ikke nei til det! Kopanito All-Stars Soccer er et litt annerledes fotballspill med særegen grafikk og vanskelige funksjoner som vi normalt ikke ser på en fotballbane. Frys motstanderne dine (bokstavelig talt), snu ballen med en magnet og teleporter over spillefeltet. Det er ingen dommer her som forteller deg hva du ikke skal gjøre. Kopanito All-Stars Soccer fungerer like bra når du spiller deg selv som når du vil spille mot andre over internett.

  • PC (Steam)

4 fotballspill for mobiltelefonen

FIFA 2021 / eFootball PES 2021

De to største fotballspillene er selvfølgelig også tilgjengelige for mobiltelefonen din. Begge fungerer på Android og iOS, samt iPad hvis du har en. Spill kamper mot AI-motstandere eller utfordre vennene dine. Velg mellom favorittlagene dine og samle dine favoritter, men vær bevisst. Begge spillene vil virkelig at du skal kjøpe dyre kortpakker, slik at du får de beste spillerne som fotballverdenen har å tilby.

Football Manager 2021 Touch

Hvis du foretrekker å håndtere den taktiske siden av en fotballkamp, ​​i stedet for å drible ballen selv, kan du prøve Football Manager 2021 Touch. Lag dine egne, unike team og veiled dem til suksess direkte på mobilen din. Football Manager 2021 Touch har mange av funksjonene fra fullstørrelsesversjonen til PC, men i et mer praktisk format for kortere spilløkter.

Rumble Stars

Lei av Zlatan, Ronaldo og Beckham? Hva med å spille panda, krokodille og okse i stedet? Rumble Stars er et fotballspill med en reell tvist - du spiller som et dyr i stedet for et menneske. Lås opp nye, morsomme spillere når du går gjennom spillet. Lag kombinasjoner som er umulige for motstanderen å stoppe. Og lag dine egne lag basert på unike spillegenskaper som du aldri har sett på en fotballbane før.