Service. Fri retur i 45 dager
Kjøp nå og betal efter 6 mnd.
Kåret til årets butikk 2015

http://www.komplett.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
Bitcoin
SMS-betaling

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken viser priser i NOK. Kontakt med butikken kan gjøres på Norsk. Se alle kriterier her: http://www.prisjakt.no/info.php?t=for_stores_index

Detaljert informasjon Komplett brukeromtaler (7.58)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Utmerket
  meget fornøyd med nettbutikken her! kjapp til å svare på henvendelser, og har ikke opplevd problemer med retur eller reperasjon av varer. UTROLIG kjapp levering, den kjappest jeg har vært bort I! gjennomtenkt nettside med mulighet til avbestilling direkte gjennom websiden, man må ikke gå gjennom kundeservice dersom man vil avbestille og varen er ennå ikke sendt, noe som er et STORT pluss I min bok ettersom jeg er av typen som vingler litt av og til. Trekker en stjerne kun fordi de har noe begrenset utvalg av elektronikk I forhold til andre sider, de har gjerne de mest kjente merkevarer, eller de nyeste/populære modellene, men andre sider har breddere utvalg av mindre kjent/populære modeler og/eller produsenter.
  1 dag siden
 • Hei! Takk for en veldig fin attest. Supert at nettsiden vår fungerer slik den skal. Vi prøver å ha så bredt utvalg som mulig, men ikke alle leverandører er like gode på leveringstid. Vi holder oss derfor til dem vi har gode erfaringer med, og som vi vet leverer det de skal når de skal.

 • Perfekt
  Fantastisk nettbutikk.
  2 dager siden
 • Tusen takk for topp score! Dette motiverer oss til å stå på for kundene våre.

 • Perfekt
  Bestilling
  Jeg er meget godt fornøyd med komplett.no
 • Meget dårlig
  Elendig oppfølging av retur, ingen informasjon å få. Må selv ta kontakt og purre på for å få kontaktskjema, og butikken holder varer som gissel og krever betaling, selv om varen har feil/er skadet.
  6 dager siden
 • Hei! Vi beklager dersom du har fått dårlig oppfølging ifm retur. Kontakt oss gjerne på tlf, chat eller mail så vi kan se på saken på nytt.

 • Perfekt
  God service, greie priser og et ganske bra utvalg av elektroniske varer! Meget fornøyd med komplett.no :)
  7 dager siden
 • Hei! Det gleder oss å lese at du er fornøyd med vår nettbutikk. Takk for fin omtale!

 • Perfekt
  Rask levering, god kundeservice med tanke på svartid og retur. Jeg foretrekker å bruke Komplett fremfor andre websider pga. dette. Har brukt de over 10 år.
  7 dager siden
 • Hei! Hyggelig å lese at du er fornøyd og vi takker for fin omtale. Vi setter stor pris på alt av tilbakemeldinger da disse forteller oss hva som fungerer for våre kunder.

 • Meget dårlig
  Meget dårlig oppfølging av retur.
  7 dager siden
 • Hei! Vi beklager dersom du har hatt en dårlig opplevelse ifm retur. Nå vet jeg ikke hva denne saken gjelder, men kontakt oss gjerne på tlf, chat eller mail dersom det er noe vi kan gjøre bedre.

 • Perfekt
  Ingenting galt med, levering etter 2 dager, alt i 1 pakke. Gode priser.
  8 dager siden
 • Hei! Takk for fin omtale og topp score!

 • Perfekt
  Bestilling
  Helt fantastisk, om det er noe som har gått galt, så er det ikke Komplett sin feil, da er det andre bedrifter/leverandører/transportfirmaer :)
 • Litt dårlig
  Virker som de konstant sliter med lagerbeholdningen. Regn med ukesvis med venting.
  21 dager siden
 • Hei. Vi beklager dersom du har ventet lenge på din ordre. Dersom leveringsdato er ubekreftet kan denne bli forskjøvet av leverandør. Vi jobber hele tiden med å ha så presise leveringsdatoer som mulig.

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Meget fornøyd med kjøpet.
 • Perfekt
  Bestilling
  Meget brae tilbud
 • Perfekt
  Bestilling
  10/10 would bang again
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Er ord: perfekt.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Helt supert å handle fra komplett.no
 • Perfekt
  Idag fikk jeg en TV, som var defekt, og fikk panikk. Dette er noe av det dyrere jeg har investert i på aldri så lenge og 20.000kr er mye for meg. Var veldig redd for hvordan det skulle utspille seg i og med at jeg ikke merket skaden før etter jeg hadde pakket den ut.
  Jeg tok kontakt med komplett sin kundeservice og må si jeg aldri har unnagjort en reklamasjonssak, om man kan kalle det det, så fort i hele mitt liv. Jeg tok kontakt i fem-tiden på ettermiddagen og rundt syv på kvelden var saken ute av verden. Nytt produkt er på tur og gammel vare går i søpla. Jeg har handlet på komplett i over 10 år og fortsetter nok i mange år framover. Har kun hatt én annen vare som var defekt ved ankomst og reklamasjonen gikk også da like smertefritt. Det blir nok handling av Note 7 om en ukes tid også fra Komplett!

  Ellers er det lite å utsette på denne nettbutikken. De har et mangfold av varer, rask levering. Nå bor jeg i nord og forventer ikke levering over natta, men da jeg bodde i Oslo var varen ofte framme dagen etter bestilling. Super layout av siden og prismessig på linje med de billigste. 10/10
  29 dager siden
 • Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er viktig å rydde opp raskt når uhellet først er ute og det er godt å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Vi håper den nye TV'en kom hel frem og at du er fornøyd med handelen.

 • Meget dårlig
  Bestilling Levering
  ting var ødelagt da jeg fikk dem.
 • Perfekt
  Bestilling
  Fantastisk, veldig rett fram, ikke noe tull med levering etc <3
 • Perfekt
  Komplett er uten tvil den beste nettbutikken jeg har handlet hos. Nettsiden deres er perfekt for å finne fram det du virkelig vil ha, og veldig ryddig og fin. Kommer med bra tilbud hele tiden. Kundeservice er der å hjelper deg hvis du lurer på noe eller det er noe galt med det produktet du har fått. Levering er også helt topp ettersom de bare bruker 1-2 dager for å lever en bestilling helt til Trondheim, så lenge varen(e) du bestiller er på lager. Har selv prøvd kundeservicen med forskjellige produkter alt fra skjermkort til ørepropper. Du får pengene tilbake eller et nytt produkt noe andre nettbutikker og butikker ikke alltid kan fikse. Samtidig har de en fin Youtube-kanal med fine videoer med tips, triks osv. Fortsett som dere gjør, stor tommel opp alltid et stort smil etter hver kjøp jeg har hatt hos dere. En liten minus som ikke trekker noen stjerner er at priser plustelig endres og dagen etter kan den komme tilbake der den var før. Eksempel her er Razer Black Widow Chroma som kom fra 1490,- til 1290,- Noen dager senere skulle jeg bestille et til en kompis da det plutselig lå på 1690,- Det var ingen tilbud på dette tastaturet da prisen stadig vekk endret seg.
  1 mnd siden
 • Hei og takk for en fantastisk omtale! Og moro å se at Youtube-videoene våre er til glede og nytte for folk. Når det gjelder endring av priser har dette som regel med valutakurser å gjøre. Dette er selvsagt noe vi prøver å unngå, men dersom innkjøpsprisen går opp må vi noen ganger justere prisen på web.
  Vi gleder oss over å lese at du ellers er fornøyd og ønsker deg en riktig god sommer!

 • Bra
  Bestilling Levering
  Det gikk veldig lett og til en rimelig pris
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  raskt og enkelt sånn det skal være
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Komplett er supert!
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Veldig bra!
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  Synes det var enkelt og bra
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Er varen etter beskrivelsen og produktbildene - så har jeg gjort ett meget bra kjøp på akkurat denne fotobagen.

  Oppdatering: Varen svarte til forventningene og var ett bra kjøp i forhold til pris/kvalitet.
 • Meget dårlig
  Har vært kunde hos Komplett siden 2007, og det har bare blitt dårligere og dårligere siden da. Kundeservice er arrogante og generelt lite hjelpsomme. Flere ganger har jeg opplevd at de går ut av support-chaten midt under en samtale. Å ringe de er stort sett 20minutter++ for å komme igjennom.

  Nylig bestilte jeg en laptop, som ble rotet vekk av posten allerede ved henting hos Komplett i Sandefjord. Posten nekter å ha noe med det å gjøre og anbefaler meg å snakke med Komplett. De avskriver seg ansvar så fort pakka er mer eller mindre sendt. Etter å endelig kommet igjennom til noen som kan svare ved å sende en epost, ikke til support, men til ris og ros siden får jeg info om at det er opprettet sak og alt mulig. Jeg mottar aldri noe saksnr, og må purre 2 ganger før jeg får bekreftet at en sak er opprettet. noen dager går og jeg purrer igjen og får beskjed om at de venter på svar fra Posten (noe jeg selv har gjort i over 2 uker på dette tidspunktet). venter en dag til før jeg bestemmer meg for å benytte 45 dagers angreretten som blir godkjent neste dag og jeg får en epost med instruksjoner hvordan jeg skal returnere produktet, som jeg skrev i begrunnelsen for hvorfor jeg angrer på at jeg ikke hadde engang mottatt. Tydelig at de ikke engang har lest noe i saken. Igjen må jeg kontakte support som igjen bare begynner med samme regla selv om jeg refererer til flere saksnr. Og klarer endelig å få de til at de skal kreditere varen og gi meg pengene tilbake. Som igjen tar 5-7 virkedager! Det vil si at siden jeg bestilte varen til jeg kanskje får pengene tilbake er det fort over 4 uker!

  Hele denne opplevelsen har vært utrolig slitsom, mye frem og tilbake og jeg er enda ikke ferdig før pengene står på konto igjen. Det er heller ikke første gangen jeg har hatt mye problem med kundeservicen til Komplett. Om de ikke skjerper seg på både kundeservice, men også pris, da de har blitt betydelig dyrere så vil de ikke overleve i markedet.

  For nå er Komplett.no og dens søsterside MPX herved bannlyst i mitt hushold frem til 2016 (Om de eksisterer så lenge da)
  5 år siden ( Oppdatert : 1 mnd siden )
 • Takk for din tilbakemelding. Dessverre kan pakker forsvinne i transport av og til og da gjør vi det vi kan for å ordne opp så raskt som mulig. Noen ganger trenger transportør litt tid på å forsøke å lokalisere pakken. Når vi skal refundere kjøpssummen tar banktransaksjonen 5-7 virkedager, noe vi dessverre ikke kan påvirke. Vi beklager denne opplevelsen og håper du fortsatt vil vurdere oss en annen gang.

 • Meget dårlig
  Beklager, muligens trygt, men sommel og ikke god nok kvalitiet i logistikken.
  Det hjelper ikke at det kommer opp i melding til en selv om at pakke er sendt når den ligger igjen i lageret i Sandefjord. Jeg kontaktet Komplett kundeservice tidlig på formiddag en dag og spurte om hva som hendte. Fikk Opplysning om at pakken ville bli ekspedert så snart som mulig. Da hadde bestillingen kommet en dag i forveien. Fikk senere melding om at EDI var sendt fra Nordpost, men ingen pakke mottatt. Ringte så tidlig neste dag. Fikk beskjed om at pakken dessverre ikke var kommet med forrige dagen, men at den nå var med på bilen. Har pånytt sjekket med NordPost 5 timer senere. Fremdeles er ikke pakke mottatt eller registrert hos dem. Er det tråbiler som henter pakkene fra Komplett data. Selv om det er ferie så virker det som om Komplett data ikke har oversikt eller kontroll om hvor og når pakkene i virkeligheten blir sendt fra dem. Det hjelper ikke om emailen fungerer fra Komplett når pakkene egentlig ikke blir sendt fra deres lager..
  1 mnd siden
 • Hei og takk for tilbakemelding! Vi beklager dersom levering tok noe lengre tid enn normalt. Ordre får status sendt straks de er plukket og pakket på lageret. Og pakken får som regel ikke sporing før den har blitt scannet inn på terminalen til transportør. Håper dette er nyttig info til en annen gang.

 • Perfekt
  Jeg har handlet hos Komplett.no i noen år nå. De er ikke alltid billigst i klassen. Men det bryr jeg meg ikke så mye om, pga det er raskt og trygt. Bestilte nettopp modellen Samsung Galaxy s7 edge, det tok bare 2 dager før jeg fikk produktet. Jeg er veldig fornøyd. Komplett er best nettbutikk! Tideligere hvis det har oppstått noe problemer med et produkt har de alltid ordnet opp. I forhold til andre butikker, spesielt Elkjøp.

  Synes også Komplett har en veldig fin og ryddig nettbutikk. I forhold til alle mine innkjøp, synes jeg Komplett, har den best kundeservice i hele Norge. Pga de tenker mye på kundene sine, og de prøver ikke å skape problemer for kundene sine. (Elkjøp!)
  1 mnd siden
 • Takk for generøs omtale og mange stjerner! Det er hyggelig å lese at alt arbeidet vi legger ned i vår kundeservice kommer våre kunder tilgode. Oppfølging er vel så viktig som salg :)

 • Perfekt
  Jeg har handlet hos Komplett.no i mange år nå. De er ikke alltid billigst i klassen. Men jeg velger stort sett å bruke dem på grunn av den generøse "åpen-kjøp"-policyen deres og den proffe supporten. Hvis det har vært problemer med et produkt har de alltid ordnet opp. Tommel opp!
  1 mnd siden
 • Hei! Takk for fin tilbakemelding og for at du velger å handle hos oss. Å kunne tilby god support og service er viktig for oss, da dette bidrar til trygg handel og fornøyde kunder.

 • Perfekt
  Komplett er nok en av de mest organiserte og beste nettbutikkene jeg har kjøpt fra. Levering har funket helt bra for meg, kundeservice har svart raskt og produktene har vært i toppstand. Jeg anbefaler komplett ovenfor andre butikker.
  2 mån siden
 • Hei! Takk for meget hyggelig tilbakemelding! Det ser slike attester vi streber etter og vi er glade når våre kunder er fornøyde.

 • Litt dårlig
  Etter at min vare ble utsatt 3 ganger ble den endelig sendt. Når jeg skulle hente den var det noe helt annet oppe i esken. Kontakten Komplett å sa jeg kunne kjøre inn med varen, for så hente hva jeg egentlig hadde bestilt. Dette sa de ikke var mulig. Så nå venter jeg på svar fra lager avdelingen deres. Dette koster meg masse tid, og det er mye rot. De vil heller ikke gi meg noe kompensjon etter alt det rotet de har skapt. Her må vi vente på en annen person som kanskje ikke svarer på noen dager/uker, for så komme til enighet. Deretter sender de kanskje en ny pakke som jeg må vente på... Også må jeg på postkontoret med den pakken jeg fikk.

  Etter så mye forsinkelser og rot synes jeg det er på sin plass å gi kunder komposisjon.
  2 mån siden
 • Hei! Vi beklager ventetid og feilsending. Slikt skal selvsagt ikke forekomme og vi ser gjerne på saken din på nytt for å se om det er noe mer vi kan gjøre. Fint om du kan sende oss en e-post hvor du refererer til dette innlegget.

 • Utmerket
  Har vært kunde hos Komplett siden 2001, og er stort sett fornøyd.
  De er ikke lenger blant de billigste, men de har meget effektiv logistikk og jeg er veldig fornøyd med deres kundeservice.

  Kundeservicen er vel hovedårsaken til at jeg fremdeles er kunde, da jeg aldri har måttet krangle for å få ordnet retur, heving av kjøp eller nye produkter på garanti.

  Det er også en trygghet i at Komplett later til å være et robust firma, slik at man slipper å bekymre seg for at firmaet eksisterer om to år.
  2 mån siden
 • Takk for fin tilbakemelidng! Vi legger stor vekt på kundeservice og det skal bare bli bedre fremover.

 • Meget dårlig
  My worst customer support i have ever had. My order got lost by post, they offered to send another one. Later i find that they want to send it 500 kilometers away from me! I contact and tell them about it, ask for refund and they suggest they send my order 300km away from me in another direction! LOL! How is this even logical? I have 3 posten offices in 10km radius and postnord spot 1km away. After almost 20 days i got my money back.
  2 mån siden
 • We are sorry to read about this experience. I could not find your customer account, but please contact us by e-mail so we can review your case.

 • Utmerket
  Har handlet mye på Komplett. Alltid lynrask levering. Alltid forsvarlig pakket. Aldri noe tull. De to gangene jeg har hatt behov for reklamasjon har dette vært løst på beste måte ved å få nytt produkt uten noe mer snakk. Det har ikke engang vært nødvendig å returnere ødelagt produkt. Siste reklamasjonshenvendelse tok dog hele 4 dager å få svar på, men da svaret kom med en beklagelse og en svært smidig løsning kompenserte dette for tiden det tok.
  Min foretrukne nettbutikk, uten tvil.
  2 mån siden
 • Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger da de hjelper oss å bli stadig bedre.

 • Perfekt
  Utrolig raske til å sende ut varene!
  Har kjøpt komplett PC i deler flere ganger fra dem. Har vel kun hatt én retur til dem og det var en IBM harddisk med kjent feil. Fikk ny harddisk.
  Alt i alt svært godt fornøyd.
  3 mån siden
 • Hei! Det er godt å høre at du er fornøyd og vi takker for tilbakemeldingen.

 • Akseptabelt
  alt for dyrt. alt annet er bra. det er lett å finne fram, og kundeservice er bra. men igjen, alt er for dyrt.
  3 mån siden
 • Hei! Takk for din tilbakemelding. Vi har kanskje ikke alltid de laveste prisene, men vi håper rask levering og god kundeservice veier opp for dette.

 • Perfekt
  Ingen over, ingen ved siden :)
  3 mån siden
 • Hei! Takk for skryt :) Vi streber etter å være så gode som mulig og det er alltid hyggelig med en bekreftelse på at vi har gjort en bra jobb.

 • Utmerket
  Jeg har generelt sett svært gode opplevelser med Komplett over flere år. Jeg har aldri hatt problem med en eneste bestilling. Varen sendes alltid kort tid etter bestilling og pakkes forsvarlig. De gangene jeg har hatt problemer med en vare, har jeg fått god og rask hjelp av kundeservice. Jeg har aldri hatt problemer med reklamasjon om det har vært nødvendig. Profilsiden på komplett.no gir en god oversikt over bestillinger og fremstår som svært ryddig. Den eneste ulempen er at Komplett ofte er dyrere enn sine konkurrenter. De får likevel et pluss fra meg for at de ofte har gode tilbud. Når det kommer til betaling har Komplett mange alternativer, blant annet kortbetaling, faktura, betalingsutsettelse og delbetaling, noe jeg synes er svært bra. Min favorittbutikk på nett!
  3 mån siden
 • Hei! Takk for en positiv og hyggelig attest. Vi lover at vi fortsetter å gjøre vårt aller beste fremover også.

 • Meget dårlig
  Fikk bekreftet at pakken var sendt ved henting hos pickup-point. Da jeg kom for å hente den fikk jeg beskjed om at den ikke var sendt. Veldig dårlig, spesielt siden bestillingen var ment å være en gave.

  Jeg kansellerte pakken på stedet, mens den fremdeles ikke var sendt. De trakk meg likevel for fraktkostnader tur-retur som de nekter å tilbakebetale.

  Styr unna.
  3 mån siden
 • Hei. Man kan ikke hente pakken før man har mottatt hentemelding. Regner da med at det har skjedd en misforståelse her. Men ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post slik at vi kan se på saken din.

  Mvh Kundeombud, Komplett.no

 • Perfekt
  Herlig butikk. Har aldri hatt problemer med de. Handlet over flere år. Kun ett produkt hadde jeg problemer med, og da sa jeg ifra. Hva fikk jeg til svar, kjapt svar, tilbake? - De sender ny vare, ferdig med det. De ville ikke engang ha tilbake og se over det jeg sa var defekt/dårlig. Dette selskapet stoler jammen på sine kunder og viser lojalitet. Jeg viser lojalitet tilbake. Uten tvil Norges beste nettbutikk. Kanskje bare en eneste annen nettbutikk som kan nærme seg, og er ikke like stor med like stort utvalg. Selv nettsiden til Komplett.no er fin, ryddig og ser profesjonell ut. Brukerkontosystemet er topp. Veit rett og slett ikke om en eneste negativ ting med de. De har selv så stort utvalg at det vil være flisespikking å nevne de få tingene de ikke har. Andre nettbutikker har elendige sider/oppsett og har et utvalg og kvalitet på varer som ikke ligner grisen, for å ikke nevne service når det gjelder det å ta kontakt, stille spørsmål og annet.
  4 mån siden
 • Meget dårlig
  Bedriften som kun er interresert i å selge deg varen og anser seg selv som ferdig med kunden. Hvis noe blir ødelagt er det like så greit å kjøpe ny vare. Komplett gir blanke blaffen når det gjelder reparasjon av en en vare. Opplevelsen blir ikke noe bedre av deres ansatte. Begynner å lure på om man må være så frekk som mulig for å få jobb hos Komplett. Styr unna!
  4 mån siden
 • Meget dårlig
  Reklamasjon er håpløst da de ber deg om å henvende deg til produsent. Så sier de at du reklamerer for sent når du har holdt på att og fram med produsenten av varen.
  Min siste e-post til Komplett ble slik :

  Hei, jeg har aldri vært ute for så dårlig kundebehandling, snakk om å gå i forsvar og liten imøtekommenhet. 
  Jeg skal altså betale enda mer, bruke mer tid, sitte igjen med en harddisk til overs, og så skal dere kanskje vurdere det på nytt om dette ikke fungerer? 
  Jeg skal ihvertfall skrive en vurdering av dette.

  Jeg er fortsatt ikke ferdig....
  4 mån siden
 • Meget dårlig
  Elendig kundeservice!
  Avslutter chatten midt i en samtale og lang ventetid på telefon.

  Nekter også å gi mellomlegg tilbake på varer som kommer på tilbud under angrefristen. Dette har de selvfølgelig lov til, men skaper hodebry å måtte sende ting tilbake for å bestille på nytt.
  Legger derfor igjen pengene mine et annet sted!
  5 mån siden
 • Meget dårlig
  Uten tvil den verste nettbutikken jeg noen gang har bestilt noe fra, forhåndsbestilte en samsung galaxy s7edge med VR brille fra komplett av EN grunn. (De kunne garantere leveringsdato 11.03 som den eneste nettbutikken)

  Når dato for levering kommer så gir de ingen beskjed om at de ikke kan levere, når jeg da kontakter de så får jeg beskjed om at de ikke kan levere fordi de har hatt 8 ganger mer bestillinger enn de har fått inn telefoner på lager. På ordren min har de nå endret bekreftet levering 20.03, når jeg spør om de kan garantere at vare blir sendt den datoen så svarer de ikke i det hele tatt. Har aldri vært borti verre kundebehandling, de kunne ikke svare på noe som helst og de gjorde ingen forsøk på å være hyggelig på noen måter.

  Burde ikke en seriøs bedrift gi beskjed til kunder at de ikke klarer å levere det antall varer som har kommet inn på bestilling? Spesielt når det gjelder forhåndsbestilling? Slik de nå har gjort det så har de lurt meg og sannsynligvis mange flere med meg til å forhåndsbestille fra de framfor fra andre nettbutikker. Jeg mener det burde ha stått klart og tydelig at de ikke kunne levere varen på lanseringsdatoen slik at jeg kunne bestilt fra en annen butikk.

  Det stod også på deres side at de ikke fikk inn nok VR briller så dette måtte en vente på MEN telefonen skulle selvfølgelig bli sendt til avtalt tid 11.03. Denne teksten så jeg forøvrig ikke på deres side før etter at datoen for forhåndsbestilling gikk ut, da stod det på deres side med rød skrift, datert 26.02.
  5 mån siden
 • Meget dårlig
  Hadde forhåndsbestilt The Division til PS4. Første gang (og siste gang) jeg forhåndsbestiller fra komplett.no. Spillet skulle vært sendt i tide ifølge komplett.no, og siden de ikke kunne spore pakken var det synd for meg. Mer var det ikke å si om den saken. Hvis dette er tilfelle mener i såfall komplett.no at det er kundens feil at DE bruker en transportør som ikke kan levere i tide. Da får de heller skrive en anmerkning ved bestilling som sier at de ikke kan garantere at spillet kommer til lanseringsdato ved forhåndbestilling, og at det er tilfeldig om det gjør det eller ikke. Da hadde ikke mange forhåndsbestilt noe som helst fra dere komplett.no.

  Maken til lite imøtekommende kundesupport har jeg aldri møtt før. Hadde gledet meg til dette spillet siden det ble for vist første gang i 2013. Nå ender dagen med bitterhet ovenfor komplett.no i stedet.
  5 mån siden
 • Perfekt
  Komplett.no er den beste nettbutikken noen sinne. Kjempe bra kundeservice! Også kjempe bra leveringstid, hvis du kjøper deler til pc-en din så tar det 1 dag. Hvis du bestiller pc så kan det ta opp til 3 - 4 dager, har aldri hatt problemer med tingene fra komplett.no

  Så dette er faktisk den beste nettbutikken som man kan kjøpe av teknologi (-;

  ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!
  5 mån siden
 • Perfekt
  Bestilte nettbrett, og fikk hentemelding dagen etter! Utrolig fornøyd med både produkt og rask levering.
  5 mån siden
 • Meget dårlig
  PCene fra komplett får innlagt et eget loadingscreen som gjør at den tar lengre tid og starte opp. Og når jeg sendte inn PCen fikk jeg lite hjelp over telefon "servicen". Jeg fikk beskjed om å sende inn PCen. Det tok 1 uker før den kom frem. Og så trenger de opptil 2 uker får og reparere den. Så her sitter jeg opptil 3 uker uten pc...
  6 mån siden
 • Utmerket
  Har bestilt fra komplett flere ganger, alltid like raskt sendt. Pakkene sendes med mypack de leverer raskt, men det er ikke mulig å få hentet pakker fra de hvor som helst så det blir en litt lenger tur for å hentepakker fra komplett enn andre nettbutikker.
  6 mån siden
 • Bra
  Rask levering, men litt forvirring når jeg skulle returnere en vare.
  6 mån siden

Internasjonelle omtaler

(0.00) 2 omtalerKomplett fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.