Takk for din stemme!

Stem på Komplett I kategorien Data og Mobil

På Prisjakt verdsetter vi våre brukeres meninger om produkter og butikker høyt. Nå skal vi sammen finne "Årets Butikk 2014".
Er Komplett en av dine favoritter

  Stem på butikk Se alle kategorier og butikker

Les mer om Årets Butikk

Norges største nettbutikk
45 dagers åpent kjøp
Fri Frakt

http://www.komplett.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken finnes i Norge og viser priser i kr. Kontakt med butikken kan gjøres på norsk.

Detaljert informasjon Komplett brukeromtaler (6.16)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Sorter etter:
 • Meget dårlig
  hvor skal eg begynne, vurderte og sette 0 stjerner ååå Gud for en dårlig service,eg bor utenfor Bergen, de har feilsendt min ps4 to ganger og begge gangene til to butikker i Oslo, håpløs kundeservice
  1 dag siden
 • Meget dårlig
  Har vært kunde hos Komplett siden 2007, og det har bare blitt dårligere og dårligere siden da. Kundeservice er arogante og generelt lite hjelpsomme. Flere ganger har jeg opplevd at de går ut av support-chaten midt under en samtale. Å ringe de er stort sett 20minutter++ for å komme igjennom.

  Nylig bestilte jeg en laptop, som ble rotet vekk av posten allerede ved henting hos Komplett i Sandefjord. Posten nekter å ha noe med det å gjøre og anbefaler meg å snakke med Komplett. De avskriver seg ansvar så fort pakka er mer eller mindre sendt. Etter å endelig kommet igjennom til noen som kan svare ved å sende en epost, ikke til support, men til ris og ros siden får jeg info om at det er opprettet sak og alt mulig. Jeg mottar aldri noe saksnr, og må purre 2 ganger før jeg får bekreftet at en sak er opprettet. noen dager går og jeg purrer igjen og får beskjed om at de venter på svar fra Posten (noe jeg selv har gjort i over 2 uker på dette tidspunktet). venter en dag til før jeg bestemmer meg for å benytte 45 dagers angreretten som blir godkjent nesten dag og jeg får en epost med instruksjoner hvordan jeg skal returnere produktet, som jeg skrev i begrunnelsen for hvorfor jeg angrer på at jeg ikke hadde engang mottatt. Tydelig at de ikke engang har lest noe i saken. Igjen må jeg kontakte support som igjen bare begynner med samme regla selv om jeg refererer til flere saksnr. Og klarer endelig å få de til at de skal kreditere varen og gi meg pengene tilbake. Som igjen tar 5-7 virkedager! Det vil si at siden jeg bestilte varen til jeg kansjkje får pengene tilbake er det fort over 4 uker!

  Hele denne opplevelsen har vært utrolig slitsom, mye frem og tilbake og jeg er enda ikke ferdig før pengene står på konto igjen. Det er heller ikke første gangen jeg har hatt mye problem med kundeservicen til Komplett. Om de ikke skjerper seg på både kundeservice, men også pris, da de har blitt betydelig dyrere så vil de ikke overleve i markedet.

  For nå er Komplett.no og dens søsterside MPX herved bannlyst i mitt hushold frem til 2016 (Om de eksisterer så lenge da)
  3 år siden ( Oppdatert : 3 dager siden )
 • Utmerket
  Komplett og søster butikken MPX har det beste servicen i bransjen. Jeg handler mye hos Komplett og har vært kunde der flere år, og det er lett å få service eller erstatning når det er problemer med produktet man har handlet. Det er mulig at standard prisene hos Komplett ikke alltid er de laveste, men de har ofte gode tilbud. Sammenlignet med andre nettbutikker er gir Komplett en mye bedre og tryggere handle opplevelse.

  Ser at flere her har trukket Komplett for å ikke ha Prisgaranti, det er jo tullete å gi dårlig omtale for noe Komplett aldri har lovet.
  13 dager siden
 • Meget dårlig
  Rett å slett blitt for stor!
  -Dårlig service
  -Dyre produkter
  -Dårlig utvalg av data komponenter
  -Demo/billigkroken som regel dyrere enn nye produkter hos andre nettbutikker
  -mangler paypal betaling
  -tilbudene dem kjører er dyrer en vanlig pris hos andre nettbutikker
  16 dager siden
 • Meget dårlig
  Dårlig butikk som ikke har prisgaranti. 45 dager åpentkjøpt som er bare tull. Luring. Dårlig kunderbehandling. Det er greit med noe ganger bra tilbud. Men etter kjøpt.når pengene er gått i lommen deres. Så dritter dem i hva du har problem og følelsen din. Kjøpt en tv for litt over 2uker siden for full pris 10k. Nå er det 7k5 fra samme siden deres.men nei, de ikke har prisgaranti.men når jeg kontakte dem.så sier helt forskjellige fra kundeservice.en sier: "dersom det har gått over 2uker så kan jeg ikke få differanse tilbake.den andre sier nei. Dersom du kjøpte nettopp dagen før kan vi gjøre noe blæ blæ.også spurte jeg om 45 dager åpentkjøpt. De sier det ikke er lønnsomt for meg. Siden tven er i brukt.da blir det redusert for penger tilbake etter timene som er brukt med tven. Komplett har blitt stor og derfor er de ikke så opptatt av å miste et par kunder som meg.men ja ja. Skal aldri handle hos dem mer
  16 dager siden
 • Dårlig
  Har vært kunde hos komplett i ca 10 år , og har aldri hatt noen problemer, men har ikke hadd noen feil med produkter jeg har kjøpt fra dem.

  Kjøpte en bærbar pc hvor touchpad henger seg opp, maskin er ikke en uke gammel.
  Tar evigheter å komme gjennom på support telefon. Virker arogante.
  Fikk bare beskjed om å laste ned ny driver , eller ta kontakt med acer.

  Hadde foresten allerede prøvd å laste ned nye drivere, men til ingen nytte.

  Ikke noe hjelp i det hele tatt.
  Maskin vil bli sendt tilbake og kommer ikke til å handle mer fra komplett.
  17 dager siden
 • Dårlig
  Bra for 6-7 år siden men i det siste har jeg merket meg: leverer f.eks demobrukt vare som ny vare. Til tider frekk & likegyldig kundebehandling når man sender de epost.
  Stort sett leverer de raskt og smertefritt men problemene har økt de siste årene. En dårlig utvikling i mine øyne.
  Jeg foretrekker nå DustinHome, NetonNet eller Elkjøp/Lefdal fremfor Komplett/MPX.
  1 mnd siden
 • Utmerket
  Aldri hatt noen problemer med Komplett. Man får pakken etter noen dager
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Handlet noen få ganger fra Komplett, og har alltid blitt fornøyd med produktet, rask levering og fri frakt. Også fornøyd med gode og oversiktlige nettsider.

  Men ofte er de ikke konkurransedyktige på pris på produkter jeg er interessert i å kjøpe, derfor handler jeg aller mest på cdon, som i tillegg til at de ofte har veldig gode priser på ting, har enda rimeligere spesialtilbud og bonusordninger ved kjøp over en viss sum. Cdon har også vært kjappe til å sende varen, og har ofte lave priser på frakt av mindre produkter.

  Hvordan Komplett er til å behandle reklamasjoner og feil ved produkter kan jeg ikke si noe om, da jeg ikke har erfaring med det selv.

  Da karakteren skal gjenspeile erfaringene jeg har med ting jeg faktisk HAR KJØPT hos Komplett og kjøpsopplevelsen generelt med mine kjøpte produkter, må jeg gi dem full pott. Kan ikke trekke dem for at de generelt har for høye priser på produkter og sjeldne konkurransedyktige tilbud på produkter jeg er interessert i å kjøpe. Da får jeg heller la være å kjøpe tenker jeg, og heller kjøpe et annet sted. Og som sagt har jeg ikke erfaring med produkter som ikke virker eller reklamasjoner hos Komplett, så kan heller ikke trekke noenting her.
  1 mnd siden
 • Dårlig
  Har handlet mye hos Komplett de siste femten årene, fra den spede starten som et useriøst kjellerfirma, til et veldrevet konsern. Dessverre har Komplett tapt seg de siste årene, de har kanskje blitt for store, fått for grådige eiere (Stein Erik Hagen), og helt tydelig blitt underbemannet på kundesercive.

  Om du får problemer med et produkt, tar det evigheter å komme igjennom til kundeservice, de er arrogante og lite velvillige til å finne løsninger. Man blir bare satt over til en annen avdeling, som heller ikke kan hjelpe, så de setter deg tilbake til den første avdelingen og du må vente nye 20-30 minutter i kø før du møter en annen arrogant kundebehandler.

  De har også skrudd opp prisene betydelig de siste årene, og fra å være blant de rimeligste leverandørene er de nå blant de dyrere butikkene, der man ville forventet en langt bedre kundebehandling enn det man faktisk får.
  2 mnd siden
 • Meget dårlig
  Komplett operer med en førpris på "tilbudene" sine som er hinsides, som får deg til å tro at varen er på tilbud.
  Superweekend konseptet deres er utsalgssted for utgåtte varer og 95% søppel.
  Handlet mye hos de før, men butikken har tapt seg, før så fant du faktisk nye lanserte ting på superweekend på tilbud.

  Returen/service er forferdelig på varer over 500kr, alt under det beløpet har jeg brukt å fått refundert uten å sende tilbake vare.
  Men jeg hadde et hovedkort som tok kvelden, sendte det inn og fikk det i retur med "testet: ok". Bygde sammen maskinen igjen og samme feilen var der.
  Sendte det så inn igjen, og da fikk jeg medhør om feilen, men da mente de at jeg skulle betale returen begge de to gangene jeg hadde sendt det inn (Rundt 400kr).

  De sto på denne hardt i gjennom 7-8 e-poster, snakket også med salgssjefen som trakasserte og truet meg fordi jeg sa til den ene kundebehandleren at Komplett var ren svindel.
  Sendte denne mailen til alle mailadresser under Komplett for å vise de selv hva de dreiv med av svindel og trusler.
  Etter få timer ble jeg oppringt av en sjef litt lengre oppe som beklaget og ga meg full refusjon på hovedkortet til 1500kr, så gav han meg et gavekort på 1000kr hvis vi la saken død.
  Endte opp med et gavekort på 1000kr, men har enda ikke sett noe til pengene fra fraktutgiftene mine...

  Han tilbydte først 500kr, men jeg sa at tiden det tok for å bygge opp og ned en pc 2 ganger for å teste defekt hovedkortet ikke var verdt 500kr, så da tilbød han meg 1000kr om vi la saken død.

  Kunne sikkert ha saksøkt dem og vunnet i retten på den mailen med trusler, men holdt meg til avtalen med 1000kr og holdt kjeft.

  Alt i alt, IKKE handle på Komplett.
  1 år siden ( Oppdatert : 2 mnd siden )
 • Perfekt
  Bestiller støtt og stadig fra Komplett.no. Bor i Kristiansand ikke langt fra Sørlandssenteret, så benytter meg alltid av pick-up-point. Her er de svært pålitelige og leverer så og si alltid dagen etter bestilling (levering samme dag dersom man bestiller tidlig på dagen).

  Full pott.
  2 mnd siden
 • Utmerket
  Har kopt manga saker fra Komplett.no samt Komplett.se og normalt fa veldigt bra service fra dom. Normalt har de bra priser, plus de som jobbar i kundtjanst ar hjelpsam. Har just bestillt 2 foto tillbehor som ankom snabbt, bra priser plus bra service igen. Ibland ar de ikke billigaste, men jeg vet att det bli inga problemer med Komplett, plus att de har bra kundjanst om jeg trenger det.

  Sa jeg fortsatter att bestilla fra Komplett. Fornojd.
  1 år siden ( Oppdatert : 2 mnd siden )
 • Perfekt
  Jeg har kun positivt å si om komplett. Har brukt komplett jevnlig siden 2007. Altid hyggelig og rask kundeservice veldig rask levering og gode priser. Vi har handlet alt fra pc deler, laptoper, mobiler, rutere tik kabler, prosjektor, pc skjermer og ladere. Altid rask levering, nesten over natten. Vi har altid bestil med oppkrav levert på postkontor uten noen forsinkelse av den grunn.
  2 mnd siden
 • Perfekt
  Gode priser, alltid rask levering, og pickup-point i kjøreavstand fra meg :)
  Alltid fornøyd når jeg handler hos komplett :)
  3 mnd siden
 • Meget dårlig
  Ligg unna.
  Har kun hatt dårlige opplevelser med å bruke komplett.no, kundeservicen er arrogant og det tar 20min å komme gjennom. Er så utrolig sur på meg selv for at jeg gadd å prøve komplett.no etter mange dårlige opplevelser tidligere.. arg :)
  Kort beskrivelse av denne saken:
  Finner vare, sjekker lagerbeholdning(grønn), kontakter de på chat for å høre leveringstid(svar 5-10dager) og bestiller så varen, betaler for varen(reserverer betalling som komplett sier, for de trekker ikke beløpet før varen er sent). Viser samboer hvilken vare jeg har kjøpt dagen etter og ser at det fortsatt er grønn lagerbeholdning. sjekker ordrestatus etter 5 dager, ligger fortsatt til behandling, sjekker etter 10 dager og ser at min bestilling er behandlet og varen forventes levert 10 september.. bare 6 uker etter bestilling !
  Så etter å ha ventet i 10 dager hvor jeg har sjekket lagerstatus 2 ganger, både før og etter betaling er altså varen utsolgt!. og det tok komplett 10 dager å informere meg om dette(etter at jeg selv sjekket status). Nå er bestillingen kansellert og jeg kommer aldri til å bruke komplett igjen.
  Forrige dårlige erfaring var kjøp av PC med levering over natten(da dette var tilgjenglig) måtte selv hente den på togstasjon. tok i stedenfor 8 virkedager og måtte hente den på post i butikk et helt annet sted enn sted da komplett hadde satt på feil adresselapp.... etter mye krangling, 3-4 kundebehandlere og et par mail fikk jeg i allefall refundert den ekstra utgiften for levering over natten.
  Velg en annen leverandør hvis du ønsker varen i rett tid uten uendelig mye frustrasjon :-)
  Jeg holder meg i allefall unna fremover :)
  3 mnd siden
 • Perfekt
  Elsker denne butikken! Har vært trofast kunde i over 10 år å har aldri vært misfornøyd med verken priser, leveranse eller service! God orden på nettsiden er det også!
  3 mnd siden
 • Perfekt
  Desidert raskest på levering, bra pris, bra kundeservice (det nye chattesystemet fungerer veldig bra), oppdatert og god nettside med god struktur.
  Liker spesielt godt ukestilbudene og helgesalgene. :)

  Jeg har handlet hos Komplett mange ganger og ikke opplevd noe negativt.

  Keep on the god work!
  4 mnd siden
 • Utmerket
  Jeg har brukt komplett mye. (60 + ordre) Jeg har aldri hatt problemer med retur, de få gangene det har vært nødvendig, og hr vært andre problemer har de vært meget hjelpsomme.

  Det beste med komplett er den raske leveringen. Tror ikke det er noen nettbutikker som er raskere. Det dårligste er at utvalget med tiden har blitt litt kjedelig, men de er som regel mitt førstevalg når jeg kjøper hardware.

  Anbefaler ikke å kjøpe hvitevarer her, for postnord hjelper deg ikke med å bære de inn.
  4 mnd siden
 • Perfekt
  Alltid fornøyd med ting jeg bestiller her i fra. Blant de beste på pris i Norge! Rask levering, alltid sikker på at man får kundebehandlingen man fortjener.
  5 mnd siden ( Oppdatert : 4 mnd siden )
 • Perfekt
  bedre enn best
  5 mnd siden
 • Dårlig
  Ikke kjøp hvitevarer hos Komplett så lenge de bruker PostNord A/S til transport.
  Det blir fort liggende på terminal 3 dager og lenger før de kjører ut.
  Andre transportfirma laster opp og kjører ut samme dag som det ankommer.
  5 mnd siden
 • Middels
  Kjøpte watch dogs og ble garantert og få den før realesen, vel det fikk jeg ikke. Skal ikke ta 4 dager og få sendt et spill! Tok 34 timer før eg fikk bekreftelse for orderen min også. Til og være Norges største nettbutikk er dette for dårligt.
  6 mnd siden
 • Perfekt
  Meget fornøyd med kundeservicen!
  6 mnd siden
 • Meget dårlig
  Høye priser, treg levering og dårlig service. Slik er det blitt etter at S.E. Hagen kjøpte opp sjappa.

  Noen eksempler:

  LG smarttelefon med Android operativsystem. Omtrent hvert andre anrop var det umulig å høre personen i andre enden og personen kunne heller ikke høre meg, pga. forvrengt lyd og støy. Ble forsøkt reparert hos deres inkompetente samarbeidspartnere InfoCare og mCare gjentatte ganger. Alle gangene ble høyttaler byttet og ingenting annet gjort. Jeg påpekte flere ganger at symptomene ikke stemte med ødelagt høyttaler, og at jeg har en mastergrad i elektronikk slik at jeg er kvalifisert til å uttale meg. Fikk beskjed om at dette kunne nok de mye bedre enn meg og at jeg bare kunne sende inn telefonen så skulle de skifte høyttaler.. Jeg bestilte komponenten som jeg mistenkte var defekt og skiftet den selv siden jeg ikke orket dette mer. Informerte dem om dette og fikk svar om at garantien nå var utløpt siden jeg hadde fikset den selv. Fantastisk.

  ASUS transformer nettbrett, også Android. Toppmodell, men likevel så treg at den var tilnærmet ubrukelig. Kunne ikke spille spill på den og det å browse f.eks. VG hakket så fælt at jeg holdt på å gå på veggen. HDMI-utgang spilte lyden i surround-kanalene ut i frontkanalene. Ønsket å heve kjøpet, men fikk beskjed om at dette var helt normalt på nettbrett og at jeg ikke kunne forvente at spesifikasjonene og lovordene på produktsiden inneholdt det minste snev av sannhet. Fikk tilbud om å sende inn til sjekk hos deres servicepartner, men dersom de ikke fant noe feil måtte jeg selv betale rundt tusenlappen for sjekken. Mtp. hvor inkompetente disse har vist seg å være tidligere lot jeg være og donerte det heller til et lokalt eldresenter som driver med opplæring i data. For dem gjorde det ikke noe at det var litt tregt så det var ihvertfall ikke helt bortkastede penger.
  6 mnd siden
 • Meget dårlig
  Elendig kundeservice og arrogant oppførsel.
  Bestilte varer og var ikke engang behandlet etter to fulle virkedager.
  Kundeservice kunne ikke forklare hvorfor og var arrogante i oppførselen, og lite velvillige til å komme med forslag eller å forsøke rette opp problemet på noen som helst måte.
  Tror personlig at Komplett.no er blitt for store, og dette gjenspeiles i en arrogant og manglende kunde oppfølging og service. Slettet idag hele ordren min og gikk til konkurrent, som viste seg i tillegg å være billigere. Min anbefaling er å styre unna komplett.no, og finn de litt mindre, men service instillte nettbutikkene. Kommer aldri mere til å handle på komplett.no
  7 mnd siden
 • Perfekt
  Komplett er butikken jeg sjekker før alle andre butikker. Desidert de mest oversiktlige nettsidene, og den beste kundeservicen.
  De er ikke alltid best på pris, men jeg er villig til å betale litt ekstra for den gode servicen, for skulle det oppstå problemer vet jeg at Komplett er der for å hjelpe.

  Her har jeg vært kunde lengre en noen annen butikk, handlet nettopp ordre nr 100 hos Komplett, og så langt har jeg ikke hatt noen problemer. 100/100 prikkfrie bestillinger, det står det respekt av.

  Tusen takk, Komplett!
  7 mnd siden
 • Meget dårlig
  Elendig service, dårlig levering og fraskrivelse av ansvar.. Korte trekk hva Komplett gir..

  Bestillte 1 stk pakke med Levering hjem (da komplett sa det var eneste måten de kunne få den levert før påske (bestilt uken før)), samt en pakke bestillt med mypack (samme leverings addresse). Mypack kom etter 4 dager, mens levering hjem, fikk jeg mail om at ikke kunne leveres før 25 april (bestilling torsdag 10'e April).
  Kontaktet Komplett, og fikk beskjed at de ikke hadde noe med leveringene, og at de ikke hadde noe ansvar for dette, selv om de anbefalte og sa det var eneste måten å få dette før påske ferien)..

  Dette er andre sjangsen de har, og igjen viser de elendig service!
  Fraråder disse på det sterkeste!
  7 mnd siden
 • Utmerket
  kjempe fornøyd, har brukt de en del og ønsker å bruke de. fant et produkt billigere et annet sted, (gjennom prisjakt.no) å sendte de en mail og fikk et tilbud som matchet.
  8 mnd siden
 • Perfekt
  Har aldri hatt problemer med komplett. Alltid kjapp levering, raskt å hente i Pick-Up point. Har alltid valgt å betale med kort på Pick-Up Point istedenfor på komplett's nettside. Tror dette er hvorfor jeg aldri har opplevd noe av det negative som de andre kommentarene under meg sier. Har du mulighet for å hente selv, gjør det!
  8 mnd siden
 • Meget dårlig
  Har handlet veldig mye med Komplett i over 10 år og har stort sett vært fornøyd, men opplevelsen jeg nettopp hadde ved kjøp av ny Komplett pc har nesten gitt meg magesår.

  IKKE kjøp ferdig pc her. Makan til tull og lureri har jeg aldri vært borti med noe slags firma.

  Er så skuffet og frustrert etter en nesten 2 måneders kamp for å få reparert en "Dead on Arrival" pc. Endte til slutt med at jeg hevet kjøpet etter at de nektet meg noen som helst form for kompensasjon. Beste avgjørelsen så langt i 2014. Finnes mye bedre firma å handle hos. Aldri mer Komplett!
  9 mnd siden
 • Perfekt
  Perfekt for meg
  9 mnd siden
 • Meget dårlig
  Handlet nylig et 100" ramme lerret fra Elite screens, sammen med en prosjektor. Hentet dette på en pickup point. Monterte rammen til lerretet, og oppdaget at selve duken var for kort. Ringte kundeservice hos komplett, der jeg fikk beskjed om og demontere hele rammen igjen, for så og pakke inn igjen alle delene i orginal esken, for så og returnere lerretet til de for reklamasjon. Etter samtlige mailer, og telefonsamtaler, så krediterer de beløpet til min konto, selv om avtalen var at de sku sende meg et nytt lerret. Det tok 20 dager før dette var over, og jeg sitter igjen uten lerret. Ingen på salg, kundeservice eller support hos komplett kjente til saken selv om de hadde et referansenummer på reklamasjonen. Har ALDRI opplevd maken til amatørmessig kundeservice! Fraråder folk på det sterkeste og handle hos Komplett. De fremstår som en meget useriøs nettbutikk.
  10 mnd siden
 • Perfekt
  Fantastisk bra kundeservice med flinke og profesjonelle behandlere, rask behandling av alt, rask sending. Ofte bra tilbud :)
  10 mnd siden
 • Utmerket
  Veldig smertefritt, kjempe god service. Aldri oppstått problemer med bestillinger fra komplett. Det eneste som trekker er at det finnes billigere kjeder der ute.
  10 mnd siden
 • Utmerket
  Bra butikk, har ikke hatt noe problemer med komplett.
  10 mnd siden
 • Dårlig
  Bestilte ny telefon for 2 dager siden, og de har fortsatt ikke behandlet ordren. Spurte om jeg ville få den før jul, men det kunne de ikke garantere grunnet transportøren.

  Samme dag som jeg bestilte telefonen bestilte jeg også noe fra Coolstuff, som forøvrig bruker samme transportør som Komplett (Tollpost / Mypack). Guess what, pakken kom i dag. Så Komplett driter seg ut ved å skylde på transportøren.

  Så vær så snill, når dere har varene på lager, få fingern ut av rævva og gjør jobben deres!
  11 mnd siden
 • Utmerket
  Jeg har handlet fra Komplett i flere år nå, både som privat- og bedriftskunde. Aldri hatt noen problemer. God kundeservice, får raskt svar, ingen problemer med retur osv. Rask levering, med mange forskjellige alternativer på frakt. Eneste negative er at prisene ikke alltid er de laveste.
  11 mnd siden
 • Utmerket
  Gjelder Samsung BD-F8900N Bluray spiller/opptaker 1TB

  Vær oppmerksom på at dette er en godkjent mottaker for Riks Tv, Canal digital, osv i Norge.
  Kan ellers brukes på digitalt bakkenett, og kabel tv i nesten hele Europa, inkl feriehuset ditt i Spania feks.( Kabeltv/Air)
  Kan ikke brukes på parabol !
  OBS ! OBS !
  Vær OBS på at det kreves en kortmodul til en pris av ca kr 990 i tillegg, for i det hele tatt å kunne ta denne spilleren i bruk/få den til å virke.
  Altså en merkostnad på ca 1000 kr før den kan tas i bruk.
  FÅ ELLER INGEN NETTBUTIKKER OPPLYSER OM DETTE !
  Så bare pluss på en tusenlapp først som sist !
  Ellers en topp spiller, og fjernkontrollen enkelte har klaget på er bare helt super oversiktlig og enkel. Over min forstand at noen har klaget på den ?
  Anbefales ! Kjempespiller, men butikkene burde opplyst om at det kreves en kortmodul i tillegg til rundt 1000 kr !
  Rolf 48 år. Harstad.
  11 mnd siden
 • Veldig bra
  Jeg har alltid bestilt fra Komplett, og er en lojal kunde. De sender ut varer kjapt og forklarer kjapt at ting kanskje vil ta tid; men så lenge du spør dem først. Jeg fjerner noen stjerner fordi andre sider selger gjerne samme produktet til lavere pris.
  11 mnd siden
 • Meget dårlig
  IKKE bestill fra komplett. Jeg bestilte i september, og ble forsikret leveringsdato 28.11.13

  Jeg kontaktet dem en uke etter for å høre om hvor den ble av..
  16 januar får jeg beskjed om at den skal komme..

  Jg har nå ingen julegave å
  Gi bort, ingen har gitt beskjed, de har ikke tenkt til å gi noen som helst kompensasjon og det eneste "oppklarende" jeg får er at den datoen jeg har fått som leveringsdato er feil, men de er usikre på hvorfor!? Jeg har sendt eposter nå i 5 dager for å få en fornuftig forklaring, men
  Hvorfor de har kundeservice i det hele tatt skjønner jeg ikke. Har på 5 dager fått svar fra tre ulike kundebehandlere, og ingen sier det samme!?! Jeg spør også om å få snakke med en overordnet, da jeg aldri fikk svar på det jeg faktisk lurte på. Kommer aldri til å handle noe der igjen! Aldri opplevd dårligere "service" noen gang! Styr unna!
  11 mnd siden
 • Perfekt
  Komplett er den beste nettbutikkken, ingen tvil. Stort utvalg, god service, rask forsendelse. Jeg har brukt Komplett siden 2003, mere enn 60 bestillinger der.. Bare godord om Komplett.
  11 mnd siden
 • Utmerket
  kjempe bra nettbutikk sender rakt fra lageret. det tar bare en time før det er klar til sending.

  men anbefaller å bennyte mypack som fraktmåte fordi posten er litt tregere.
  12 mnd siden
 • 2013-11-23 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Utmerket
  Som kunde siden 2003, og 53 bestillinger senere, har jeg fått testet de fleste deler av komplett.no. Jeg har kjøpt kontant, med kredittkort, på kreditt og på oppkrav. Jeg har brukt angrefristen på hele bestillingen, eller bare sendt tilbake prosessoren i en flerdels bestilling. Jeg har hentet varer i Sandefjord, på Vinderen i Oslo, på Forus, og jeg har fått sendt de hjem.

  Jeg sammenligner mine erfaringer med bestillinger hos flere av de andre nettbutikkene, og konklusjonen min er klar.

  komplett.no er den eneste nettbutikken der det ALDRI har vært noe tull. Jeg har alltid fått varene, fått igjen pengene på en Asus-PC som ga seg etter 21 måneder, fått hjelp telefonisk, fått ryddet opp telefonisk når jeg klarte å bestille helt feil og til og med fått hjelp til å få tak i den mobilen som ikke var å oppdrive i Norge (Nokia N8 orange).

  Selve nettsiden er etter min mening en av de allerbeste. Det er lettest å sortere ut varer, og finne akkurat DEN ene en trenger.

  Jeg opplever komplett.no som solid nettbutikk som er til å stole på.

  De får en stjernes trekk fordi prisene på enkelte varer ligger godt over billigste alternativ. (Kingston 32 Gb minne kostet 3495,- Billigste koster 3036,-). Dermed må jeg bruke tid på å lete opp samme varer andre steder, men selv der kan en telefon til kundeservicen gjøre underverker ;-). Dermed havnet i dag for fjerde gang på rad bestillingen på min nye selvbygger-PC hos komplett.no
  1 år siden
 • Perfekt
  Har kjøpt av komplett i en årrekke men de oftere og oftere for dårlig pris. Uansett fornøyd.
  1 år siden
 • Perfekt
  Meget bra butikk. Jeg la inn min første bestilling hos Komplett i 2002 og ennå er det min go-to-nettbutikk om jeg trenger datakomponenter eller annen elektronikk. Dette til tross for at Komplett ikke alltid er billigst, men dette er ikke så overraskende når man tenker på utvalget, plukke-roboter som plukker varene meget hurtigt, kjapp levering og tilbudet om Pick-Up-Points.

  Innføringen av Pick-Up-Point er i mine øyne en stor suksess og jeg bestiller utelukkende dit. Da får jeg stort sett varene dagen etter om jeg ikke bestiller for sent.

  Jeg hadde også en meget god kundeserviceopplevelse med de i sommer da en TV jeg bestilte kom på døra, ferdig med sprekk. Om dette hadde skjedd hos Samsung, på lageret til Komplett eller under levering er umulig å finne ut, men jeg ringte hvert fall sporenstreks til Komplett og lurte på hva jeg skulle gjøre. Jeg ble bedt om å ta noen bilder, som jeg så sendte over. Disse skulle så behandles av økonomiavdelingen og en vurdering skulle tas. To dager senere fikk jeg en telefon fra Komplett som sa at en ny TV var på vei til meg. Kjapt og uproblematisk løst. Om dette er standard prosedyre hos Komplett eller om jeg fikk good-will for at dette var min første retur etter å ha lagt inn rundt 100.000 opp gjennom årene vet jeg ikke, men jeg var hvert fall veldig positivt overrasket.
  1 år siden
 • Litt dårlig
  Funfact: Logget meg inn i dag å oppdaget at første ordren min på komplett var registrert i 2003 :)
  Dessverre har det blitt sånn at jeg ikke handler så mye mer fra komplett. Før så var de absolutt best på pris, men i senere tid har det vist seg at de faktisk ikke er konkurransedyktige lengre.
  De har bra utvalg og de leverer stort sett kjapt, men det gjør alle de andre også.

  Selv om de kanskje har noen kroner billigere varer så taper de salget til fordel for andre aktører som opererer med fri frakt.
  Ta feks en Pc-skjerm Benq XL2420T. Komplett tar 2990,- +frakt. Netonnet tar 2799 og gratis frakt. Her blir det en differanse på over 300kr.

  Snakkes komplett!
  1 år siden
 • Perfekt
  Fornøyd! Sendte varene dagen etter bestilling.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Jeg har vært Komplett kunde lenge. Handelt for flere tusend kroner tidligere.
  Sist bestiller jeg en Suunto klokke som vært til utsalg.
  Jeg fikk en av de siste 2 og ordre blir bekreftet. Betalt med mastercard.
  Så venter jeg på leveranse men klokken kommer ikke. to uker senere har jeg tatt kontakt med kundekonsulenten som informert meg at klokken ikke vært på lager. Jeg fikk ingen erstatning, ingen unskyldning.
  Jeg er ikke lenger kunde hos Komplett. Siden jeg betrakter bedriften som upålitelig og ignorant.
  Ser at prisen samlignet med konkurenten er ofte dårligere selv om internett bedriften bør ligge lavere siden bedriften har lavere kostnad for personal, kontorleie...
  Avråder handle med KOMPLETT!
  1 år siden
 • Akseptabelt
  Kjøpte en PC som var på tilbud, men må si at leveringen deres ikke var veldig god. Tok 2 uker fra jeg bestilte til jeg fikk PCen. Har også opplevd i ettertid at skjermen på PCen til tider har "skrudd" seg av, og da jeg forklarte problemet mitt til Komplett, hjalp de ikke veldig mye til for å fikse dette!
  1 år siden

Internasjonelle omtaler

(0.00) 2 omtalerKomplett fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.