Service. Fri retur i 45 dager
Kjøp nå og betal efter 6 mnd.
Kåret til årets butikk 2015

http://www.komplett.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
Bitcoin
SMS-betaling

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken viser priser i kr. Kontakt med butikken kan gjøres på norsk. Se alle kriterier her: http://www.prisjakt.no/info.php?t=for_stores_index

Detaljert informasjon Komplett brukeromtaler (6.33)
Du må være innlogget for å skrive omtale

 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Sorter etter:
 • Akseptabelt
  alt for dyrt. alt annet er bra. det er lett å finne fram, og kundeservice er bra. men igjen, alt er for dyrt.
  4 tim siden
 • Perfekt
  Ingen over, ingen ved siden :)
  5 dager siden
 • Utmerket
  Jeg har generelt sett svært gode opplevelser med Komplett over flere år. Jeg har aldri hatt problem med en eneste bestilling. Varen sendes alltid kort tid etter bestilling og pakkes forsvarlig. De gangene jeg har hatt problemer med en vare, har jeg fått god og rask hjelp av kundeservice. Jeg har aldri hatt problemer med reklamasjon om det har vært nødvendig. Profilsiden på komplett.no gir en god oversikt over bestillinger og fremstår som svært ryddig. Den eneste ulempen er at Komplett ofte er dyrere enn sine konkurrenter. De får likevel et pluss fra meg for at de ofte har gode tilbud. Når det kommer til betaling har Komplett mange alternativer, blant annet kortbetaling, faktura, betalingsutsettelse og delbetaling, noe jeg synes er svært bra. Min favorittbutikk på nett!
  15 dager siden
 • Meget dårlig
  Fikk bekreftet at pakken var sendt ved henting hos pickup-point. Da jeg kom for å hente den fikk jeg beskjed om at den ikke var sendt. Veldig dårlig, spesielt siden bestillingen var ment å være en gave.

  Jeg kansellerte pakken på stedet, mens den fremdeles ikke var sendt. De trakk meg likevel for fraktkostnader tur-retur som de nekter å tilbakebetale.

  Styr unna.
  16 dager siden
 • Hei. Man kan ikke hente pakken før man har mottatt hentemelding. Regner da med at det har skjedd en misforståelse her. Men ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post slik at vi kan se på saken din.

  Mvh Kundeombud, Komplett.no

 • Perfekt
  Herlig butikk. Har aldri hatt problemer med de. Handlet over flere år. Kun ett produkt hadde jeg problemer med, og da sa jeg ifra. Hva fikk jeg til svar, kjapt svar, tilbake? - De sender ny vare, ferdig med det. De ville ikke engang ha tilbake og se over det jeg sa var defekt/dårlig. Dette selskapet stoler jammen på sine kunder og viser lojalitet. Jeg viser lojalitet tilbake. Uten tvil Norges beste nettbutikk. Kanskje bare en eneste annen nettbutikk som kan nærme seg, og er ikke like stor med like stort utvalg. Selv nettsiden til Komplett.no er fin, ryddig og ser profesjonell ut. Brukerkontosystemet er topp. Veit rett og slett ikke om en eneste negativ ting med de. De har selv så stort utvalg at det vil være flisespikking å nevne de få tingene de ikke har. Andre nettbutikker har elendige sider/oppsett og har et utvalg og kvalitet på varer som ikke ligner grisen, for å ikke nevne service når det gjelder det å ta kontakt, stille spørsmål og annet.
  1 mnd siden
 • Meget dårlig
  Bedriften som kun er interresert i å selge deg varen og anser seg selv som ferdig med kunden. Hvis noe blir ødelagt er det like så greit å kjøpe ny vare. Komplett gir blanke blaffen når det gjelder reparasjon av en en vare. Opplevelsen blir ikke noe bedre av deres ansatte. Begynner å lure på om man må være så frekk som mulig for å få jobb hos Komplett. Styr unna!
  1 mnd siden
 • Meget dårlig
  Reklamasjon er håpløst da de ber deg om å henvende deg til produsent. Så sier de at du reklamerer for sent når du har holdt på att og fram med produsenten av varen.
  Min siste e-post til Komplett ble slik :

  Hei, jeg har aldri vært ute for så dårlig kundebehandling, snakk om å gå i forsvar og liten imøtekommenhet. 
  Jeg skal altså betale enda mer, bruke mer tid, sitte igjen med en harddisk til overs, og så skal dere kanskje vurdere det på nytt om dette ikke fungerer? 
  Jeg skal ihvertfall skrive en vurdering av dette.

  Jeg er fortsatt ikke ferdig....
  1 mnd siden
 • Meget dårlig
  Elendig kundeservice!
  Avslutter chatten midt i en samtale og lang ventetid på telefon.

  Nekter også å gi mellomlegg tilbake på varer som kommer på tilbud under angrefristen. Dette har de selvfølgelig lov til, men skaper hodebry å måtte sende ting tilbake for å bestille på nytt.
  Legger derfor igjen pengene mine et annet sted!
  2 mån siden
 • Meget dårlig
  Uten tvil den verste nettbutikken jeg noen gang har bestilt noe fra, forhåndsbestilte en samsung galaxy s7edge med VR brille fra komplett av EN grunn. (De kunne garantere leveringsdato 11.03 som den eneste nettbutikken)

  Når dato for levering kommer så gir de ingen beskjed om at de ikke kan levere, når jeg da kontakter de så får jeg beskjed om at de ikke kan levere fordi de har hatt 8 ganger mer bestillinger enn de har fått inn telefoner på lager. På ordren min har de nå endret bekreftet levering 20.03, når jeg spør om de kan garantere at vare blir sendt den datoen så svarer de ikke i det hele tatt. Har aldri vært borti verre kundebehandling, de kunne ikke svare på noe som helst og de gjorde ingen forsøk på å være hyggelig på noen måter.

  Burde ikke en seriøs bedrift gi beskjed til kunder at de ikke klarer å levere det antall varer som har kommet inn på bestilling? Spesielt når det gjelder forhåndsbestilling? Slik de nå har gjort det så har de lurt meg og sannsynligvis mange flere med meg til å forhåndsbestille fra de framfor fra andre nettbutikker. Jeg mener det burde ha stått klart og tydelig at de ikke kunne levere varen på lanseringsdatoen slik at jeg kunne bestilt fra en annen butikk.

  Det stod også på deres side at de ikke fikk inn nok VR briller så dette måtte en vente på MEN telefonen skulle selvfølgelig bli sendt til avtalt tid 11.03. Denne teksten så jeg forøvrig ikke på deres side før etter at datoen for forhåndsbestilling gikk ut, da stod det på deres side med rød skrift, datert 26.02.
  2 mån siden
 • Meget dårlig
  Hadde forhåndsbestilt The Division til PS4. Første gang (og siste gang) jeg forhåndsbestiller fra komplett.no. Spillet skulle vært sendt i tide ifølge komplett.no, og siden de ikke kunne spore pakken var det synd for meg. Mer var det ikke å si om den saken. Hvis dette er tilfelle mener i såfall komplett.no at det er kundens feil at DE bruker en transportør som ikke kan levere i tide. Da får de heller skrive en anmerkning ved bestilling som sier at de ikke kan garantere at spillet kommer til lanseringsdato ved forhåndbestilling, og at det er tilfeldig om det gjør det eller ikke. Da hadde ikke mange forhåndsbestilt noe som helst fra dere komplett.no.

  Maken til lite imøtekommende kundesupport har jeg aldri møtt før. Hadde gledet meg til dette spillet siden det ble for vist første gang i 2013. Nå ender dagen med bitterhet ovenfor komplett.no i stedet.
  2 mån siden
 • Perfekt
  Komplett.no er den beste nettbutikken noen sinne. Kjempe bra kundeservice! Også kjempe bra leveringstid, hvis du kjøper deler til pc-en din så tar det 1 dag. Hvis du bestiller pc så kan det ta opp til 3 - 4 dager, har aldri hatt problemer med tingene fra komplett.no

  Så dette er faktisk den beste nettbutikken som man kan kjøpe av teknologi (-;

  ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!
  2 mån siden
 • Perfekt
  Bestilte nettbrett, og fikk hentemelding dagen etter! Utrolig fornøyd med både produkt og rask levering.
  2 mån siden
 • Meget dårlig
  PCene fra komplett får innlagt et eget loadingscreen som gjør at den tar lengre tid og starte opp. Og når jeg sendte inn PCen fikk jeg lite hjelp over telefon "servicen". Jeg fikk beskjed om å sende inn PCen. Det tok 1 uker før den kom frem. Og så trenger de opptil 2 uker får og reparere den. Så her sitter jeg opptil 3 uker uten pc...
  3 mån siden
 • Utmerket
  Har bestilt fra komplett flere ganger, alltid like raskt sendt. Pakkene sendes med mypack de leverer raskt, men det er ikke mulig å få hentet pakker fra de hvor som helst så det blir en litt lenger tur for å hentepakker fra komplett enn andre nettbutikker.
  3 mån siden
 • Bra
  Rask levering, men litt forvirring når jeg skulle returnere en vare.
  3 mån siden
 • Perfekt
  Kjempe bra og hyggelig service og det er ikke lang leveringstid heller
  3 mån siden
 • Perfekt
  Raskt levert, bra innpakning, hardwaren funker som den skal.
  3 mån siden
 • Veldig bra
  Rask levering og det jeg har opplevd av kundeservice har vært bra.
  Har ikke hatt noe problemer, så jeg kan ikke si noe om returordninger etc.
  3 mån siden
 • Meget dårlig
  synes det er merkelig godt omdømme Komplett.no har. er IKKE sikker på om dette er fortjent jeg handler ikke på denne butikken mer. ikke noen spesielt god opplevelse av servicen på komplett.
  3 mån siden
 • Perfekt
  vanvittig gokundesørvis. beste noen sinne
  4 mån siden
 • Perfekt
  Bestilte en skjerm men endte opp med å bruke angrefristen. Rask behandling og ikke noe men. Det blir definitivt Komplett neste gang jeg skal ha noe dyrt.
  4 mån siden
 • Perfekt
  Veldig rask levering!
  4 mån siden
 • Perfekt
  bra
  4 mån siden
 • Dårlig
  Hadde til å begynne med ganske mye respekt for komplett, men det var intill jeg i starten av desember kjøpte en ASUS G751JT bærbar gaming laptop. Det var en demovare, men den var sendt tilbake på angrefrist - altså skulle man forvente at den var helt i orden.

  Ventet en uke uten at noe som helst skjedde, ringte inn og fikk høre at det var skjedd en feil i reserveringen, dette sa de at de ordnet opp i, og jeg ventet enda en uke uten at noe som helst skjedde med bestillingen. Ringte igjen, fikk høre at den skulle sendes så snart som mulig, men det tok fortsatt nesten en uke før den ble sendt, og jeg fikk den endelig lille julaften.

  Nå viste det seg at pcen hadde en feil med speakerene, og jeg måtte sende den inn igjen, men imens hadde varen utgått fra deres sortiment, så jeg skulle i steden få pengene tilbake.

  Dette tok sin tid, og Komplett beholdt pengene mine over jul og nyttår før jeg endelig fikk dem igjen en uke ut i januar.

  I tillegg har kundebehandlingen vært så som så, noen gode erfaringer, andre ganger har tydeligvis ikke kundebehandleren hatt peiling. For eksempel ble jeg fortalt at grunnen til at pengene ikke var inne på kontoen min ennå var på grunn av banken, mens banken ikke hadde registrert noen overføring fra komplett.
  4 mån siden
 • Meget dårlig
  det er alt for dyrt sånn som steelseries apex koster mye mer enn det gjør i for.eks elkjøp og expert
  4 mån siden
 • Perfekt
  Komplett er bare fantastiske! Bestilte et deksel 3. Juledag 2015, og fikk deg 5. Juledag! Super leveringstid. Til sammenligning kjøpte jeg telefon hos Siba, og den har enda ikke blitt sendt 1. Januar 2016
  4 mån siden
 • Perfekt
  Har handlet mye på komplett over mange år, kundeservice, reklamasjoner, er som en drøm, aldri ett problem, og de sender som regel meget kjapt.
  Ringte dem midt i julestria, kanskje tilfeldig men ingen venting på telefonen, og meget hyggelige folk der, selv om det var meg som hadde missforstått :)
  Og så har de bra priser
  4 mån siden
 • Perfekt
  Har ingenting negativt å si om komplett, bruk sunn fornuft og ha forstålese for feil kan skje...vi er alle mennesker.
  4 mån siden
 • Knapt godkjent
  Kjøpte 15000 kr. 4k tv fra Komplett.
  Tv'n var bare pakket inn i sin orginale eske og denne esken var full av skrammer. Dette er ingen god følelse, og jeg hadde forventet mer av Norges største nettbutikk.
  5 mån siden
 • Meget dårlig
  Bestilte Playstation 4 fra Komplett i november, tenkt som julegave til kidza. Da jeg ennå ikke hadde hørt noe 11. desember og heller ikke så noen konkret datostatus på minside tok jeg en telefon til kundeservice som kunne fortelle at den pakken med to kontroller jeg har bestilt ikke leveres før i januar (!). WTFFF? Ingen info eller noe før jeg selv tok kontakt. Ok hva om du kansellerer den ordren og legge inn en vanlig ps4 + en håndkontroll? Ja, det var helt i orden, leveringstid 3-5 dager. Men hva med kompensasjon? Rabatt? Glem det. Tilsammen ble det faktisk noen hundrelapper dyrere også. Jeg tok ikke sjansen på å diskutere eller noe annet som kan føre til at ungene ikke får julegavene i tide, tar nå ut frustrasjonen her i stedet til felles forlystelse. GOD JUL!
  5 mån siden
 • Dårlig
  Forhåndsbestilte Just cause 3. Ble litt skuffet da det ikke kom på dagen spillet kom ut, men tenkte jeg skulle gi den litt tid.
  Etter et par dager hadde de enda ikke SENDT spillet, og jeg bestemte meg for å ringe kundeservice. Mannen på andre siden av røret forklarte at de ikke regnet med black friday, og at spillet antakeligvis kom til å bli sendt i løpet av dagen. Dette gir i hvert fall intrykk av at de prioriterte de som kjøpte det på black friday over de som kjøpte det for to måneder siden, og hvis du må prioritere noen virker det litt feil vei.
  Et par dager etter det igjen kom riktig nok mail om at spillet var sendt, og jeg håper virkelig at det kommer mandag (i dag er det søndag) fordi ellers er det mulig jeg sender en klagemail over å ha betalt 100 kr i frakt.
  5 mån siden
 • Dårlig
  Bestilte et produkt derfra med lagerstatus "20+ på lager". Nå en uke senere er produktet fortsatt ikke sendt og Komplett kundeservice møter meg på en uhøflig måte og sier kun "vi har ingen informasjon om når produktet kommer på lager". Akkurat samme produkt er på lager (samme modellnummer og farge) under et annet produktnummer, men Komplett kan ikke levere dette produktet da det er "fra et annet innkjøp". I alt en dårlig opplevelse med handel hos Komplett, og det ender nok med at jeg bestiller fra en annen nettbutikk neste gang.
  5 mån siden
 • Litt dårlig
  Bestiller på Black friday, det står varer på lager 4 stk igjen. Nå logger jeg inn siden varene ikke kommer og finner ut "selv" at varene ikke kan leveres før 12 desember.

  Jeg chattet med dem og ba om et mulig erstatningsprodukt men det kunne eller ville de ikke tilby.

  Ikke raskeste levering som lovet! Når de annonserer med rask levering så bør de nok holde det synes jeg. Hilsen er litt besviken kunde.
  5 mån siden
 • Perfekt
  Bestilte ett produkt, kunne hente det dagen etter, perfekt! Kundeservicen er også veldig rask og effektiv. Komplett anbefales på det sterkeste!
  6 mån siden
 • Perfekt
  Superfornøyd! Det tok en dag å få varene jeg bestilte, så ble veldig positivt overrasket.
  6 mån siden
 • Perfekt
  Takk, takk jeg er kjempefornöyd med dere.......alt er bare bra....Ivi Kruusalu
  6 mån siden
 • Utmerket
  Synes levering kunne vært raskere. Sist gang jeg kjøpte noe derfra så tok det nesten en måned... :/
  6 mån siden
 • Perfekt
  God kvalitet på tjenesten, rask levering, super selskapet.
  6 mån siden
 • Bra
  Komplett er en enorm aktør i markedet, og står derfor på solide ben. Men det virker som den enorme veksten har skapt varierende kvalitet. Begynte å handle hos dem for mange år siden, men på den tiden var supportopplevelsen bedre og man kunne oppleve å få hyggelig svar 10 minutter etter sendt e-post. I disse tider kan det gå minutter, timer eller dager (varierer nok mye på hvor opptatt de er), og lengre respons på chat (mellom hver melding). Prisene er varierende. Nettsiden er fortsatt full av særskrivingsfeil.

  Men det skal sies at Komplett er butikken som jeg har hatt best reklamasjonserfaring med. De gangene jeg har fått defekte produkter så har jeg kontaktet dem med informasjon og fått returlapp og alt ordnes smidig. Angrerett har jeg ikke erfaring med.

  Så selv om butikken har sine negative sider, så er den på listen over kjeder jeg stoler på. En butikk jeg ikke bekymrer meg om eventuelle retursaker. Det er ganske viktig hos en nettbutikk. Første avsnitt kan virke negativt, men det er visse ting jeg synes man kan forvente av en så stor aktør. Når det er sagt er jeg veldig fornøyd med Komplett alt i alt, og har aldri opplevd problemer eller uhyggelig support. :)
  6 mån siden
 • Perfekt
  Har handla mykje på komplett, i mange år, og er super fornøyd! Kjempe bra service. Kommer til å fortsette å handle hos komplett framover.
  6 mån siden
 • Perfekt
  Har handlet med komplett i 15 år og de er like fantastiske!
  Jeg har kjøpt alt mulig fra de. Alt fra PCer, bygg-din-egen-PC, tilbehør og husvarer.

  De par gangene jeg måtte returnere noe - gikk det uten noe som helst problem og veldig kjapt. Same gjelder om noe skulle fiksast.

  Men eg ønsker å skryte av min siste bestilling. Fidelio X2 hodetelefoner. Jeg la inn bestillingen 23.50 på lørdag. Kl 8 var de ankommet postkontoret i Ålesund. Slå den!

  Varene sendast ut direkte fra Noreg. Kundesenter er norsk. Anbefales på det sterkaste!
  6 mån siden
 • Perfekt
  Helt perfekt
  6 mån siden
 • Perfekt
  Fantastisk service, samt så har dere Mikkel som gir firmaet ett fantastisk rykte og meget oppegåandes streams. Mikkel er kjærleik, Mikkel er livet.
  6 mån siden
 • Meget dårlig
  Lagerstatus og sendingstidspunkt er fullstendig villedende. Lokker kunder til seg med å oppgi kunstig tidlig dato for lagervare av kommende produkter, for så å flytte datoen flere ganger senere.
  6 mån siden
 • Veldig bra
  Rask levering. Kunne hente fra Pick-up-point dagen etter bestilling. Bra.
  7 mån siden
 • Utmerket
  Veldig fornøyd med leveringen. Pakken kom relativt kjapt, og har ikke hatt noe problem med gjenstanden.
  7 mån siden
 • Meget dårlig
  Har handlet svært mye hos komplett tidligere.

  Kjøpte en gassgrill på tilbud om høsten. Pakket den ikke ut før våren, og oppdaget det manglet flere deler.

  Trodde dette var en smal sak, men nei! Det var min egen feil at jeg ikke hadde skrudd sammen grillen da jeg fikk den til tross for at det ikke var sesong for grilling... Jeg hadde reklamert forsent, mente den ubrukelige medarbeideren!

  Tok direkte kontakt med produsent som ordnet opp sporenstreks!

  ALDRI mer komplett!
  7 mån siden
 • Utmerket
  Rask levering. God service.
  7 mån siden
 • Utmerket
  Handlet hos Komplett en rekke ganger, aldri hatt en ubehagelig opplevelse. Enten om varene har blitt sendt til meg, eller om jeg har hentet de på Pick-Up point - har det alltid vært en god erfaring. Et lite minus for priser som til tider kan være litt høye - følg med på tilbud.
  7 mån siden
 • Utmerket
  Benyttet Komplett mange ganger. Alltid rask og nøyaktig levering, samt god kundeservice uten krangling. En av de beste nettbutikkene.
  8 mån siden

Internasjonelle omtaler

(0.00) 2 omtalerKomplett fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.