Fri frakt over 3000 kr
Avdrag, faktura, kortbetaling
60 dager returrett

http://www.dustinhome.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
PayPal
Bitcoin
SMS-betaling

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken finnes i Norge og viser priser i kr. Kontakt med butikken kan gjøres på norsk.

Detaljert informasjon Dustin Home brukeromtaler (6.74)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Sorter etter:
 • Meget dårlig
  Bestilte Playstation 4 herfra. Kort tid etter man starter spill begynner viften å gå på høy hastighet og støyer da såpass at det er irriterende. Jeg søkte på nett og fant ut at dette ikke er normalt.
  Sendte deretter klage på dette. Det tok lang tid før jeg fikk svar på klagen og informasjon om hvordan jeg skulle returnere maskinen. Etter jeg hadde sendt den tok det lang tid uten at jeg hørte noe og jeg purret derfor på status. Fikk til svar at det skulle sjekkes opp med service avdelingen. Igjen tok det lang tid uten at jeg hørte noe så jeg måtte purre opp svar. Fikk da til svar at saken var ferdig og maskinen sendt tilbake. Etter en stund igjen tok jeg kontakt for å få nummer på pakken. Det viste seg at pakken allerede hadde ligget noen dager klar til henting.
  Jeg hentet pakken og pakket opp. Her lå det en lapp hvor det sto at de hadde testet maskinen og ikke funnet noen feil.
  Jeg koblet opp maskinen og startet et spill. Etter kort tid gikk viften på høy hastighet og lagde like mye støy som før. Altså var det ikke skjedd noe endring.
  Resultatet hittil er at jeg største delen av tiden etter jeg kjøpte maskinen ikke har hatt den og jeg sitter fremdeles med en maskin som støyer mye mer enn den burde.

  Jeg har handlet mye på nett og dette er den desidert dårligste kundeservicen jeg har opplevd.
  Mitt råd er å styre langt unna og ikke handle herfra!
  13 dager siden
 • Hei

  Vi beklager den lange ventetiden du har hatt hos oss. Er det unormal støy i din Playstation, er det selvfølgelig noe som er feil på den. Jeg anbefaler at du tar kontakt med vårt kundeservice senter igjen for å få reparert dette. Vi har etter lengre tid kommet i kapp med mail og andre gjøremål. Noe som gjør at vi er raskere på å besvare våre kunder.

  Ta kontakt med oss på 21 04 40 10
  Beskriv at dette er feil nummer to som ikke er blitt løst ved besøk på service verksted.

  Ha en fortsatt fin dag videre
  Tom @ Dustin

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Prisen på toner er alt for høy etter min mening.
 • Meget dårlig
  Bestilling Levering
  Jeg har sendt egen mail til kundeservice med omtrent følgende innhold og utbedt meg en forklaring:
  Jeg bestillte noen varer (ordre 400056034, dato 06.03.2015), og ved et uhell ble det faktura, og ikke Visa-betaling. Dette var jo greit, men i dag fikk jeg en mail fra Klarna om at mitt kjøp ikke kunne godkjennes - uten noen som helst forklaring. Det var ikke greit - både det at jeg blir mistrodd, og at tida går uten at jeg får fatt i de ønskede varene. Nå har jeg bestilt varene på nytt (ordre 400056804) - og denne gangen er de betalt med Visa.

 • Hei!

  Avgjørelser som Klarna gjør på høye ordrer, kan etter videre vurdering kanselleres etter Klarnas vilkår. Hvorfor Klarna sier nei på ordren er en sak mellom kunde og kreditor. Avslag kommer vanligst på høye ordrer, hvor det ikke kan vises til kjøps-historikk i Klarna.

  For videre informasjon bes kunde om å kontakte Klarna på 21 01 89 91 for utredning om hvorfor ordren er kansellert.

  Ha en fortsatt fin dag videre
  Tom @ Dustin

 • Meget dårlig
  Kan med hånda på hjertet si at dette er en av de verste nettbutikkene jeg har hatt befatning med!

  Fått defekt vare(hovedkort til PC) fra dem to ganger så jeg har hatt en del med å gjort i den forbindelse. Lager man en RMA blir den aldri behandlet! Tilfellet begge gangene vat at jeg etter flere uker måtte sende masse mails til kundeservice før noen gadd å i det hele tatt se på saken. Selv etter det utviste dem en treghet som var utrolig respektløst overfor kunde.
  Takket være dem ble jeg sittende under stasjonær PC i flere måneder uten at dem syntes det var noe urimelig. Når jeg da endelig fikk svar var det helt tydelig at dem ikke hadde lest feilbeskrivelsen min engang, noe jeg syntes vare ufattelig useriøst

  Til slutt ga jeg beskjed om at jeg ikke ønsket et nytt produkt da det var gått så lang tid at produktet allerede var utdatert, og fordi jeg allerede hadde fått to defekte utgaver av det produktet. Det brydde dem seg ikke noe om.

  Kommer aldri noensinne til å kjøpe så mye som en kabel hos dustin igjen! Ikke om dem så gir den bort.
  22 dager siden
 • Dårlig
  Jeg skulle til å bestille en vare, kom til betalingssiden, ombestemte meg, og la inn bestilling på den originale varen, pluss en til. Dustin la da inn både den ordren jeg betalte, og den ordren jeg avbrøt. Siden det har de sendt meg en ordrebekreftelse pluss 2 mail til for å få meg til å betale denne. Den ene kl. 10 i går kveld, å så en kl. 5 i mårrest. Jeg har sendt 2 mail om dette, å har ikke fått svar etter 3 dager. Dette gir et svært userriøst inntrykk, og jeg synes det er meget frekt å sende spam om en ordre jeg ikke fullførte.
  26 dager siden
 • Hei!

  Det er beklagelig at du har fått et useriøst inntrykk ved ditt første kjøp hos oss. Da du har gått videre fra kassen og trykket på knappen "Fullfør bestillingen og betal" opprettes en ordre. Avbryter du under betaling, har du valgt å fullføre bestillingen. Det er designet slik at om våre kunder opplever problemer under betaling, kan de da gå tilbake via ordrehistorikk for å gjenoppta valg av betaling.

  Fullfører du flere bestillinger men ikke betaler, blir det derav flere ordrer. Vi gjør derfor oppmerksom på at betaling ikke er fullført og at produktene ikke blir sendt. Igjen er dette en bra "reminder" til kunder som har opplevd problemer under betaling og er usikre på om alt gikk vell. Er det da flere feilbestillinger/dobbeltbestillinger blir det da flere mail som sendes ut.

  Har du fortsatt ikke mottatt svar per epost, kan du kontakte oss på telefon 21 04 40 20. Dog ser jeg ingen epost angående dobbeltbestilling/feilbestilling i våre mailbokser.

  Ha en fortsatt fin dag videre
  Tom @ Dustin

 • Utmerket
  Hurtig leveranse!
  1 mnd siden
 • Meget dårlig
  De solgte grafikk kortet jeg ønsket meg billigst og det var den enste grunnen til at jeg valgte dem . Uten om det var det en forferdelig opplevelse når jeg skulle tilbakesende kortet pga. feil.

  TL:DR:
  Fin side hvis du ikke trenger noe som helst kundeservice. Ellers styr unna!

  +Billigst
  +Gratis frakt (Hvis produktet koster over 3000kr)
  +Gratis frakt på retur sendingen

  Minus:
  Når jeg opprettet saken brukte de flere dager på å oppdage at jeg hadde lagt inn en klage. Kun etter å ha pushet dem på epost fikk jeg svar. Så jeg sendte inn kortet den 18. desember. Spurte dem på epost hvor lang tid det brukte å ta. Da fikk jeg til svar at det brukte å ta 1-2 uker. Greit nok det tenkte jeg. Men så begynte dagen å gå og når det hadde gått 2 uker sendte jeg ny epost. Da sa de at de var opptatt pga. jule handelen, brukte igjen lang tid på å svare på epost og for å toppe det svarte de på svensk i epostene sine. Så sendte jeg en ny epost, der jeg fikk til svar at kortet var sendt ut den 23.1 og ville være hos meg neste uke. Det skjedde selvfølgelig ikke. Kortet endte opp med å bli sendt den 6.2 og kom til meg 13.2. Når jeg spurte på epost hvorfor det ble sagt 23.1 fikk jeg aldri svar.
  1 mnd siden
 • Litt dårlig
  Jeg vet ikke hva Dustin mener med "sendes innen 48 timer", men det betyr i alle fall ikke at varen sendes i løpet av 48 timer! Da det vår gått 2 dager etter angitt "leveransedato" (9 dager etter bestillingsdato), og de fortsatt ikke hadde sendt varene eller oppdatert leveransedatoen, ga jeg opp.
  Dårlig med informasjon og oppdateringer om orderen. Svarte ikke på melding på facebook. De tok heldigvis telefonen etter en del venting (med forferdelig ventemusikk), og det var ingen sak å kansellere orderen, om ikke annet.
  1 mnd siden
 • Veldig bra
  Gode priser, rask levering og super kundeservice. Trekker for at kundeservice ikke har åpent i helga og det kan ta for lang tid å få svar.
  1 mnd siden
 • Meget dårlig
  Kundeservice ser ut til å være nedlagt.
  Svarer ikke på mail om reklamasjoner,feil og mangler. Kun på kjøpshenvendelser før handel.
  Styr unna og velg heller en seriøs leverandør.
  Jammen svarte de ikke etter 19 dager, endte med att jeg kastet varen i søpla og avskrev de 3319.- kronene. Gidder ikke styre med sånne svartider når de åpenbart ikke har lest mailen min ordentlig engang.
  3 mnd siden ( Oppdatert : 2 mnd siden )
 • Utmerket
  Fikk produktet to uker før antatt leveransedato, så det er positivt.
  De svarer på e-mail, men da to dager etter du har sendt.
  Har ingen erfaring med Dustin angående refusjon og slikt, så lar være å si noe om dette.
  2 mnd siden
 • Meget dårlig
  Det er nå gått over 2 måneder siden jeg fikk refusjon, og jeg har fortsatt ikke sett noe til pengene.

  Komplett pleier å bruke 3 dager på slikt.
  2 mnd siden
 • Utmerket
  Bestilte en nas og to WD Red disker herfra, fikk varene raskt men det viste seg at en av diskene var defekte, ringte kundeservice og fikk rask svar og ny hardisk var satt til bestilling før telefonsamtalen var over, meget bra!
  2 mnd siden
 • Meget dårlig
  STYR UNNA DUSTIN HOME, SPAR DEG FOR DENNE TORTUREN!

  Skal prøve å gi min tilbakemelding kortfattet da denne kunne vært ganske lang.
  Kjøpte et skjermkort fra disse, 6 månder senere slutter det bare helt brått å fungere. Slikt har aldri vært noe problem når jeg har handlet fra komplett, da de pleier kun å bruke rundt to uker på retur.

  Jeg valgte å bestille fra Dustin da de var noen få hundrelapper biligere enn komplett å tenkte å gi det et forsøk, det angrer jeg bittert på å dag.

  Først prøvde jeg å registrere ordren min som defekt hos Dustin, men fikk aldri noen verifikasjons mail som en bekreftelse. Jeg tenkte ok, får prøve igjen.
  Så jeg prøvde igjen dagen etterpå. Men samme greine skjedde igjen.

  Tok derfor kontakt med dustin på epost, og ventet ca en og en halv uke på å få svar. Etter dette tok jeg kontakt med support på tlf å de fikk opprettet en sak på det å sa jeg skulle få en epost.

  Dette fikk jeg heller aldri så jeg sente en ganske irritert mail til dem om problemet, å det gikk ca 2 uker før jeg fikk svar på denne da fikk jeg en post lapp slik at jeg kunne sende produktet tilbake til dem.

  Flotte greier tenkte jeg å returnerte produktet. Så gikk det en måneds tid så endret statusen seg på hjemmesida demmes seg til "Sendt til service"

  Enda en måned gikk, uten noen endring.
  Sendte ut en lang mail til og spurte hva som foregikk og forklarte at det ikke gikk ann å vente over 2 uker på svar hver gang jeg kontakter dem å at dette er helt og holdent UHOLBART.

  En måned til gikk og fortsatt ikke noe svar.

  Nå begynner jeg å bli, for å være helt ærlig ganske forbanna og lei denne drit supporten.
  I dag ringte jeg til dem, satt å ventet i 20 minutter på tlf før jeg fikk svar. Endelig svarte de å jeg forklarte situasjonen og sa hvor lenge jeg har ventet. Nå er det tre månder siden kortet mitt gikk i stykket å kortet er jo snart ute av dato.

  Uansett sier support til meg at han synes det var rart det ikke var gjort noen endring i returen min på flere månder å at han skulle sjekke ut dette. Han skulle gi meg beskjed iløpet av dagen på tlf eller på epost, og det var det... Så nå sitter jeg å venter på et svar jeg TVILER STERKT på kommer.

  Dette firmaet er HELT latterlig, jeg anbefaler absolutt ingen denne torturen. Du får produktene raskt og til tida men skal du returnere noe så går det aboslutt ikke an.

  Så spør deg selv før du handler her, er du uheldig å handler noe som går i stykker så spar deg bryet og betal 200 kr mer om de har det samme på komplett eller en annen plass.

  Håper absolutt noen drar nytte av denne omtalen og at dere som har vurdert å handle her om å revurdere kjøpet deres. Betaler galdlig noen kr ekstra for å være sikker på at jeg handler fra en seriøs aktør!
  2 mnd siden
 • Meget dårlig
  Håpløs service!

  Styr unna. Reklamerer for "sendes innen 48 timer", noe som fikk meg til å velge et produkt hos de fremfor komplett, mpx, etc.

  Etter 4 dager uten at orderen var sendt kontaktet jeg kundeservice som sier at varen ikke kommer før om 3 uker. Jeg bemerket at det er en viss forventning om leveranse når de selv skriver at produktet sendes innen 48 timer. Jeg lurer på hvordan de skal løse dette og får tilbake at "de beklager at jeg ikke har satt meg inn i kjøpsvilkårene".
  Takk Dustin.
  2 mnd siden
 • Meget dårlig
  Kundeservice er drit!
  3 mnd siden
 • Dårlig
  Min anmeldelse er basert på én handel, og det var en handel som ikke ble gjennomført. Bestilte et produkt som skulle sendes innen 48 timer, etter 5 dager uten lyd kontaktet jeg dem og fikk etter litt om og men beskjed om at produktet ikke kunne leveres før om 4 uker. På nettsiden lå den fortsatt inne med sendes innen 48 timer.. Jeg tviler ikke på at de er greie når de har produktene inne, men det hjelper lite når de ikke er pålitelige og man ender opp med evig lang ventetid og masse styr. I tillegg minus for ikke å kunne kansellere en ordre direkte inne på min konto.
  3 mnd siden
 • Meget dårlig
  La inn reklamasjon på et produkt via nettsiden 21.11.2014. Har enda ikke fått noen som helst respons.
  3 mnd siden
 • Meget dårlig
  DUSTIN ANBEFALES IKKE!
  STYR UNNA!

  - Kjøpte kamera der.
  - "Sendes innen 48 timer" stod det under produktet.
  - Det tok 3 UKER før jeg omsider kamera levert.

  - Svarer ikke på tlf.
  - Brukte over en uke på å svare på mail(er).
  - Jeg sendte til både kundeservice og orde service.
  - Fikk til slutt dette svaret:

  "Hei,

  Beklager sen tilbakemelding på denne.
  Vi har stor pågang noe som medfører til lengre svartid enn normalt på e-post.
  Kundeservice handterer utelukkende saker etter ordren din er sendt / fakturert. For produktforespørsler, vedlikehold av kundekort, eller generelt alle henvendelser før kjøp, kontakt ordre@dustin.no / ordre@dustinhome.no.
  Jeg legger ved en kopi av denne e-posten til vår ordreavdeling!

  Ordre: Sjekker dere opp hva som har skjedd her?"

  Ha en flott dag!

  Med vennlig hilsen
  Roy Arne Pettersen"

  - På nettsidene deres stod det en annen/feil mailadresse til ordre avd i forhold til den kundebehandler refererer til her.
  Der stod det/og fremdeles står det: order@dustinhome.no

  - Jeg hørte aldri noe fra deres ordre avd....

  - Stod fremdeles "sendes innen 48 timer" under produktet selv om de VISSTE at dette ikke var mulig, og jeg hadde gjort dem oppmerksom på/spurt de hvorfor det fremdeles stod det.
  - Virker som de selger på bestilling, får kunder til å legge inn ordre for SÅ og bestille fra sin levrandør som nok holder til langt borte = billig/minimale lagerkostnader for Dustin.
  - De kunne ikke garantere meg noe leveringsdato.
  - Tok aldri kontakt for å oppklare hvorfor det var blitt slik som dette.
  Med andre ord bryr de seg minialt om eventuelle kunder de mister.
  - Tenker med grøss og gru om jeg skulle få en garanti/reklamsjonssak med dette kamera, med tanke på svært dårlig kundeservice ved SALG.

  - En bekjent kjøpte pc der.
  - Reklamasjon tok måndesvis.
  - Når produktet omsider kom tilbake fra rep var skjermen knust.
  - Totalt tok det 6 mnd før ting gikk i orden og det etter å "true" med forbrukerombudet.

  Legg til de få 100 lappene Dustin.no til tider er billigere enn sine konkurrenter, og handle heller hos en nettbutikk som er intressert i å holde på kundene sine og i minste tar seg bryet med å svare på hendvendelser!
  3 mnd siden
 • Meget dårlig
  Svarer ikke på henvendelser til kundeservice. Var fornøyd en gang i tiden, men ser nå at disse er på vei utfor stupet...
  3 mnd siden
 • Meget dårlig
  ikke-eksisterende kundeservice. De gidder ikke engang å svare.
  3 mnd siden
 • Meget dårlig
  Bestilte en server som manglet rails. Forsøkt å ring kundeservice i 2 dager uten svar og sendt 3 e-poster. Ikke hørt en lyd etter 5 dager.

  Det er i hvert fall siste gangen jeg handlet fra Dustin.
  3 mnd siden
 • Litt dårlig
  Bestilling Levering
  kundesrevice tlf er helt ræva.................
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Bra
 • Meget dårlig
  Bestilling
  Poengskalaen, er 10 eller 1 best? Burde vært tydeliggjort. At bruker navn er e-postadresse burde vært opplyst. Hadde også problemer med tilbakestilling av passord og innlogging. Totalt vurdering er at bestilling og betaling var vanskelig, desverre.
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  Bra
 • Veldig bra
  Bestilling
  Jeg hadde problemer med å bruke bærbart bredbånd på hytta. Satte opp antenne som pekte i retning av sender. Jeg la ruteren bort fra vinduet og det gjorde at bedringen i mottak ikke ble særlig stor. Så la jeg ruteren ned i vinduskarmen der jeg hadde hatt den tidligere. Da virket antennen og mottaket fra antennen sammen slik at sluttresultatet ble mye bedre!
 • Dårlig
  Brukt Dustin Home en stund nå, som regel ikke være noe problem. Men nå som jeg fikk tilsendt feil vare hørte jeg ikke noe ifra de. Gått flere dager uten at jeg har hørt noe, rett og slett for dårlig.

  Blir ikke å benytte meg av Dustin Home igjen
  4 mnd siden
 • Dårlig
  Alle butikker kan sende deg varer som du har betalt for, dette gjør Dustin Home helt greit.

  Men det som skiller en bra nettbutikk fra en dårlig en er gjerne når man trenger service eller har en reklamasjons sak. Her er Dustin Home helt ubrukelig. Det er ingen selvbetjening for reklamasjon, og når man tar kontakt tar det dagevis før man får svar. I tillegg har jeg opplevd at de er mer opptatt med å fraskrive seg ansvar, og legge skylden på forbruker enn de er i å hjelpe med å få fikset problemet/produktet. Dette er langt under forbruker service standarden som er å finne blant andre seriøse nettbutikker i dag.

  M.a.o. ikke kjøp ting her som du kan trenge service på. Billige bruk-og-kast er kanskje greit.
  4 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Varen kom innen 48 timer.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Rask levering og gratis frakt når totalsummen er over 3000kr
 • Knapt godkjent
  Bestilling
  Jeg ble litt trist av å ikke få info om når ca jeg får produktet. Nå har det gått over 2 og en halv uke, og ingen spor av produktet.
  Vet heler ikke om tastaturet er på norsk, stod ikke i infoen, så venter lenge på å for å få vite om jeg skal ha tastaturet eller ikke..

  er foreløpig ikke særlig fornøyd. Men håper det dukker opp snart.

  .
 • Meget dårlig
  99,- i frakt for ett microSD kort....!??? Sinnsykt!
  5 mnd siden
 • Meget dårlig
  Handlingslammet kundeservice!
  Når jeg valgte å kjøpte HP ProBook 450G gjennom Dustin, tenkte jeg at det må være som å kjøpe VW Golf hos en merkeforhandler. Det skal bare fungere. I mitt tilfelle var det ikke slik.
  På grunn av reise fikk jeg ikke åpnet pakken og testet pc'en før angreretten gikk ut. Når jeg til slutt skulle ta pc'en i bruk oppdaget jeg flere software feil + feil ved fingerbordet til musepekeren. Pc'en ble returnert og kom tilbake OMTRENT i orden, MEN med nye feil som ikke var der da den ble returnert. Jeg returnerte på ny og pc'en kom tilbake med SAMME feil som da den ble returnert.

  Etter ca 30 mail og flere telefonsamtaler med både Dustin kundeservice og HP support står saken fremdeles uløst! DET ER 5 1/2 MÅNED SIDEN JEG KJØPTE PRODUKTET OG FREMDELES IKKE TATT I BRUK!

  ADVARSEL... DUSTIN HAR EN FULLSTENDIG HANDLINGSLAMMET KUNDESERVICE!
  5 mnd siden
 • Dårlig
  Sen levering, feil informasjon og dårlig kundebehandling

  Forhåndsbestilte en Z3 compact som skulle leveres med et par hodetelefoner. Nå viser det seg at den først blir sendt 10 dager etter at den kom på lager fordi hodetelefonene ikke er på lager. Dette ble det ikke opplyst om ved bestilling, og ventetid på hodetelefonene har vært "48 timer" i 6 dager nå. Ringte kundeservice og lurte på om de kunne sende telefonen nå og ettersende hodetelefonene, men det var ikke mulig. Fikk ikke engang en beklagelse.

  Edit: ifølge kundeservice skulle telefonen blitt sendt i går, men det ble den ikke. Har nå ventet i 11 dager. Ingen oppdatering på epost. Hvis jeg avbestiller og kjøper telefonen et annet sted, går jeg glipp av tilbudet med inkluderte hodetelefoner som er verdt ca. 950 kr. Frister ikke å handle her igjen.
  5 mnd siden
 • Dårlig
  Forhåndsbestilte 2 stk. Z3 compact. Skulle da få med et headsett med mobilen. Bestile på en fredag og release var tirsdag uka etter. Jeg bestile med faktura. Sjekker på tirsdagen og da er begge mobilene klare for utsending, men dockingen som jeg bestilte ved siden av er restet. Jeg ringer inn og spør om de kan sende mobilene alene, men det går ikke. Så jeg avbestiller dockingen og får bekreftet over telefon at mobilene vil da bli sendt samme dag. Jeg venter 2 dager før jeg tar kontakt igjen. Dette skulle blitt sendt for 2 dager siden forklarer jeg kundeservice. Han sier at det lå en sperre på orderen siden beløpet ikke stemte med fakturaen, men at han skulle rette opp sperren å få sendt mobilene. Hva hadde skjedd om jeg ikke hadde ringt? Hvor lenge hadde sperren ligget der?

  Jeg mottar endelig mobilene dagen etter. Da mangler selvfølgelig begge headsettene som skulle følge med. Jeg ringer inn og de sier det var en feil i datasystemet, og at jeg kan forvente meg en mail ganske snart angående dette. Jeg venter til tirsdag og sender de da en mail og spør hva som skjer. Ikke noe svar. Venter til fredag før jeg tar kontakt igjen. Da kunne de ikke gi meg noen tid på når jeg skulle få varen da de ikke viste når de fikk disse inn. Var kanskje ikke en "feil" i datasystemet allikevel?

  Jeg kan forstå at når de ikke får levert varen så kan de ikke trylle, men måten de håndterte dette på var veldig dårlig. Jeg var nødt til å ringe og mase. De svarer ikke på mail og juger over telefonen.

  Eneste grunnen til at de ikke får 1 stjerne er at de har kundeservice som er norsk med vanlig nummer ikke noe 815 piss og at de svarer relativt fort når man ringer.

  Kommer ikke til å bestille herfra igjen

  Liten oppdatering. Ser flere skriver at de opplevere at Dustin "jukser" med prisene for å få kunder inn på siden dere. Det samme har jeg opplevd flere ganger. Jeg har varsel på et produkt. Får varsel om at prisen er senket og når jeg sjekker dette er prisen satt opp igjen.
  5 mnd siden
 • Perfekt
  Flott nettbutikk med rask utsending og kjapp respons på henvendelser. Har både kjøpt media-pc og smarttelefon her. Anbefales!
  5 mnd siden
 • Meget dårlig
  Jeg bestilte en Epson V750 Pro fra Dustinhome.no, og oppdaget fort at det var en feil med produktet. Dustinhome.no har ikke svart på mine henvendelser vedr. retur, og jeg fikk til slutt hjelp av Epson. Produktet er bra, Epson har gitt svært god kundeservice, mens Dustinhome.no har vist seg å være svært useriøse. Jeg angrer på at jeg ikke først som sist bestilte varen direkte fra Epson. Med utgangspunkt i min erfaring er andre kunder herved advart mot Dustinhome.no. Jeg handler ikke der en gang til!
  5 mnd siden
 • Utmerket
  Veldig fornøyd. Forhåndsbestilte Sony Xperia Z3 + dockingstasjon til en bra pris. Telefonen kom på lager før forventet dato. Ringte dem for å få avbestilt dockingstasjonen, ettersom den ikke var kommet, og det ble ordnet raskt (ingen telefonkø!) slik at telefonen ble sendt alene og mellomlegget ble refundert. Et lite trekk for at de ikke var proaktiv og hørte med meg om jeg ville splitte opp ordren, så hvis jeg ikke hadde oppdaget det selv hadde det tatt mye lenger tid.
  6 mnd siden
 • Meget dårlig
  For noen år siden,var jeg veldig fornøyd med Dustinhome når det gjaldt det meste. Konkurransedyktige på pris, brukervennlige nettsider, rask utsendelse av vare etc.

  Dustinhome har tapt seg mer og mer med tiden. De er sjelden konkurransedyktige på pris, noe de ofte var før. I tillegg fremstår nettsidene deres som svært lite brukervennlige for meg, i forhold til slik de var før. Savner mulighet til å filtrere produkter etter tilstrekkelig med spesifikasjoner, da jeg ofte ikke er interessert i se gjennom utallige produkter for å sjekke om de har de spesifikasjonene jeg er ute etter. Heldigvis finnes prisjakt, og jeg bruker som regel denne tjenesten til dette formålet nå.

  I tillegg har jeg ved flere tilfeller oppdaget at priser oppgitt hos prisjakt først stemmer når jeg er inne på Dustinhome no, for så etter ekstremt kort tid å øke med mange hundre kroner. Så her må man med andre ord være våken og følge med. Dette virker svært lite tillitsvekkende, og innbyr ikke akkurat til handlelyst. Jeg har flere ganger tømt handlevognen og rømt fra hele nettsiden deres pga. dette.
  6 mnd siden
 • Meget dårlig
  Jeg la inn forhåndsbestilling av Sony Xperia Z3 Compact og noen timer senere senket de prisen. Jeg forsøkte å ta kontakt for å kansellere bestillingen, noe man ikke får gjort selv, men må ordne via kundeservice. Jeg skrev at jeg ønsket å kansellere og legge inn ny bestilling til den reduserte prisen, men de svarte aldri på henvendelsen min og etter noen dager satte de opp prisen igjen. De oppga også at de ventet telefonen inn på lager en hel uke før alle andre, men da dagen kom endret de pluselig lagerstatus til "bestillingsvare". Ordren er nå kansellert (hvis kundeservice klarer å svare meg) og telefonen er bestilt hos Netonnet.

  Elendig kundeservice og uproff markedsføring for å trekke til seg kunder.
  6 mnd siden
 • Dårlig
  Har nå opplevd et par ganger at de har satt en lav pris slik at prisjakt sender ut varsel om nedsatt pris, men når jeg en halvtime etter at varselet er sendt fra prisjakt går inn og skal bestille, så har den høy pris igjen. Får en følelse av at de forsøker å lure folk som er litt rask på labben til å bestille etter å ha mottatt varsel om god pris.
  6 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilte PS4 på sen tirsdag kveld og fikk den allerede på torsdag! Kunne også spore pakken underveis!:)
  6 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilling
  har kjøpte head sett men mikrofonen virke ikke
 • Knapt godkjent
  Bestilling Levering
  Trukket grunnet problemer med handlevogn funksjon.
 • Perfekt
  Bestilling
  Veldig raske bestilte den 20.08.20014 og fikk varen den 22.08.20014 morgen.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Veldig bra! Flytter muligens flere innkjøp hit.
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  Stor forventninger i forhold til leveransetid og ikke minst av produktet ikke må returneres da dette er første gang jeg bruker Dustin. Men fornøyd med prosessen så langt.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Fantastisk ordrehandtering - bestilling lagt inn 11/8 kl 20:24, varene lå på posten den 13/8 kl 16:30. "Well done"
 • Meget dårlig
  Har hatt ekstremt dårlig erfaring med reparasjoner hos Dustin.

  Den første saken gjaldt en Intel SSD som måtte returneres til Nederland.
  Her fikk jeg ingen hjelp av Dustin overhodet. Alt av tollbehandling, frakt og bestilling måtte jeg besørge selv.

  Den andre saken var en Samsung TV som røyk etter 2mnd.
  Her benytter Dustin Infocare som servicepartner, men de kommuniserer overhodet ikke sammen i det hele tatt.
  Hele reparasjonen tok 2 mnd og 1 uke.
  Jeg ble truet med å måtte betale hele fakturaen selv fra Infocare siden Dustin driver med piratimport av Samsung og følgelig gjelder ikke Samsungs garantier i Norge.

  Jeg har aldri opplevd mer uproff behandling på en reparasjon enn denne saken.

  På levering av nye varer så har jeg aldri hatt problemer, men siden Dustin ikke klarer å håndtere reparasjoner så blir de tuklete og forholde seg til.
  7 mnd siden

Internasjonelle omtaler

(0.00) 1 omtaleDustin Home fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.