Bredt utvalg
God service
Rask levering

http://www.coolshop.com

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
Bitcoin
SMS-betaling

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken viser priser i kr. Kontakt med butikken kan gjøres på norsk. Se alle kriterier her: http://www.prisjakt.no/info.php?t=for_stores_index

Detaljert informasjon CoolShop.com brukeromtaler (5.62)
Du må være innlogget for å skrive omtale

 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Sorter etter:
 • Dårlig
  Mulig billig på noen ting, men når noe går galt er det mer vrient å få hjelp og god service.
  Betaler heller omtrent det samme i Norge og får hjelp senere om noe går galt. Handler ikke her igjen.
  19 dager siden
 • Perfekt
  Lett å bestille og rask levering.
  5 mån siden ( Oppdatert : 1 mnd siden )
 • Knapt godkjent
  Har brukt de lenge, de er kjappe på levering og er som regel billigst i Norge.

  Liker derimot dårlig at den ene gangen jeg følte for å kontakte kundesupport så kunne de ikke refundere 390 oppsparte points, bare fordi jeg selv hadde kansellert en ordre. Til tross for at det står i TOS'en deres, så håpet jeg de kunne vært litt imøtekommende.

  Det går igjen mye at kundesupporten deres kunne trengt en oppgradering, og det tenker jeg også.
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Billige varer og veldig rask levering (2 dager) Kommer til å handle her igjen.
  4 mån siden
 • Meget dårlig
  Bestilte Fm 16 nedlasting kl 11.50. de stod de kunne ta opp mot 1 time å få nedlastingen på e-post. de kom opp melding om at bestillingen var satt på vent. Nå 9 timer etterpå venter jeg fremdeles...
  5 mån siden
 • Litt dårlig
  Stort utvalg, gratis frakt og gode priser gjorde at jeg ble fristet og valgte Coolshop. Jeg fikk også varene meget raskt levert.

  Jeg synes det er viktig å bemerke at det er ulemper ved å handle her kontra en ekte norsk butikk. Ønsker du å benytte deg av angreretten må du betale frakt selv. Greit nok det, slik er det i mange nettbutikker, men kostnaden ved å sende en pakke til Danmark er _vesentlig_ mye høyere enn i Norge. Du må også fylle ut tolldeklarasjonspapirer på "utførselen" i tillegg til å skrive adressen på postens gjennomslagsadresse så forbered deg på mer papirarbeid og tidsbruk hos post-i-butikk enn du kanskje hadde sett for deg.

  Returen av min sykkelhjelm ble en kostbar fornøyelse. Innkjøp 599,- kostnad på retur 317,-

  Ikke kjøp fysiske produkter fra Coolshop du ikke er helt sikker på om du skal beholde med andre ord. Det er(selvsagt) gratis frakt ved reklamasjon, men om du altså vil/må prøve produktet før du bestemmer deg bør du velge en annen butikk. Hvis ikke risikerer du å betale mer for å returnere produktet enn det kostet i innkjøp...
  5 mån siden
 • Perfekt
  Jeg har hatt 101 gjennomførte handler hos Coolshop. Syns de får mye ufortjent hets her, dog noe av det som blir nevnt er sant. MEN!

  Det er riktig at levering kan ta tid. Dette er veldig variabelt, men varene blir sendt fra Danmark og det er gratis frakt. Noen ganger er det tollen(i sommerferien og rundt nyttår spesielt) som roter det til og tar behandlig av varene til tross for at mva er betalt. Har fått tollbehandling, men da har Coolshop tatt regningen for meg. CDON er ikke noe raskere, og jeg bor i Oslo sentrum.

  Andre klager på at de får bruktvarer uten at det har vært oppført; det skjer engang i blant, ja. Men de gangene det har skjedd har jeg faktisk fått tilsendt nye produkter og bare fått beholdt de gamle i tillegg - HVER GANG! Har til og med fått tilsendt cover de gangene de har blitt knust på veien. Collectors Edition som har fått fraktskade har de faktisk redusert prisen på de gangene det ikke har vært mulig å oppdrive ett nytt eksemplar.

  De gangene jeg har nevnt at konkurrenter har solgt varer for en betydelig lavere pris enn det de har gjort, har jeg også fått mellomlegget av dem tilbake i ettertid. Supporten deres er rask og super hyggelig. Den er dansk så litt enklere på chat enn telefon(av helt utenkelige grunner), men ingenting annet å utsette på det.

  Prisene deres er jo veldig ofte billigst. Blitt litt dyrere med tiden, men gratis frakt pleier å jevne ut konkurransen. Utvalget deres er også veldig solid, så hvordan snittet er fire stjerner er forbi meg. Må være at folk ikke gidder å gjøre noe de gangene det skjer en feil og bare vil hate noen for det. Skal si meg enig i at bruktvare trikset deres er litt råttent, men de gjør noe med det i det minste! Vil bare nevne at forhåndsbestillinger PLEIER å komme på dagen, men de gangene de ikke kommer tror jeg det skyldes Posten. CDON, Platekompaniet og Komplett klarer heller ikke å garantere forhåndsbestillinger (Oslo) hos meg, og CDON er faktisk verst.
  Jeg anbefaler iallefall Coolshop.com/no på det sterkeste!

  Ps. Coolshop! Om dere leser dette: Slutt å utnytt oss med de horrible Amiibo-prisene deres! Jeg vet dere bare er markedsorientert og utnytter denne kunnskapen, men dere er flere hestehoder verre enn konkurrentene deres! På forhånd takk.
  8 mån siden
 • 2015-05-01 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  Billig! Man kan stole på Coolshop. Er bare litt skuffet over frakttiden. Forehåndskjøper man et eller annet fra denne siden, tror jeg man må påregne et par ekstra dager.
  1 år siden
 • Perfekt
  + Billig
  + Fikk vare fort
  + Måtte returnere siden jeg også hadde fått den i gave. Fikk pengene lett tilbake
  1 år siden
 • Perfekt
  Tror kanskje disse har fått mye ufortjent hets? Bestile varer i romjulen og fikk de relativt kort etter - spesielt med tanke på at det sendes fraktfritt uavhengi av sum. Kundeservice var også meget raske med svar samt hyggelige. Kjempefornøyd!
  1 år siden
 • Utmerket
  Kjøpte headset av CoolShop og må si at leveransen gikk fort via Tollpost (3 dager slik de lovet) UTMERKET!
  Var i kontakt med kundeservice via chat, behjelpelig rundt ordren og det jeg lurte på.
  Har handlet på de fleste norske seriøse nettsider og dette gikk knirkefritt!
  Veldig fornøyd med Coolshop! Anbefales!
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Jeg har handlet mye forskjellig på nettet,men Coolshop er den verste jeg har handlet varer hos.
  Jeg bestilte en Iphone 5 used,som betyr brukt.
  Jeg har 2 bekjente som har god erfaring med og bestille pre-owned fra elkjøp. Der også mobilen er brukt,men alt er skiftet. Og ser som ny ut.

  For og prøve og gjøre en lang historie kort så...
  Fikk jeg e-post om jeg var klar over dette,ja svarte jeg. Mn nå ble jeg usikker på hvilken stand de mente den ville komme i. Fikk til svar at den var brukt. Men at det var ett Grade A produkt,men jeg kunne gøre regning med en liten ubetydelig ripe her eller der.

  Det ble vekslet ca 20 e-poster fram og tilbake for og være helt sikker. Kom fram til at Iphonen skulle være gjennomgodt av ett APPLE verksted,at den var så godt som ny,at jeg t.o.m gjerne ikke kunne se den var brukt engang.etcetc

  Når jeg fikk den,var det den største skuffelsen jeg ble møtt med.

  Det så ut som den ble hadde blitt slept med budbilen fra Oslo til stavanger.
  Jeg la godviljen til og startet den. Da lurte jeg på om den også var blitt slept med danskebåten over til Norge også. For bakgrunnskjermen som skulle være hvit,var både rosa,grønn og blå.Noe jeg tror tyder på fuktskade.Med andre ord ren løgn fra Coolshop,følte jeg at jeg ble utsatt for.

  Den ble sent rett i retur til Danmark dagen etterpå.
  Noe som også var en historie for seg selv. Historien er lang nok,men det var ikke bare,bare det heller. Totalt med forsinkelser både for og få mobilen og motsatt,tok vel ca 3 mnd. Så jeg satt her som ett nek og pent måtte vente,før jeg kunne bestille noe nytt pga jeg stolte ikke på Coolshop lenger.

  Det eneste positive med Coolshop var at jeg fikk omsider pengene tilbake. Noe som bare skulle mangle siden det var 14 dgr full retur rett uansett grunn.

  Det var prisen som var forlokkende. 2799.- kr for en Iphone 5 used,samme ser jeg de har nå på Iphone 5s.LOKKETILBUD,legger seg noen hundrelapper unna de andre og reklamerer som de har samme produkt,/standard,noe jeg absolutt fikk erfare at de ikke har.

  Personlig synest jeg Coolshop har ingenting inne på Prisjakt og gjøre,de ødelegger omdømmet til prisjakt.no
  De burde såvidt fått lov og vært på Finn.no eller hva en bruktside i Danmark heter,med slik de reklamerer.
  De ødelegger hele siden,få dem ut.
  Å sende meg noe slikt dritt produkt,og forvente at jeg skulle godta det på tross av at det var bruk. Det var en fornærmelse mot min intelligens
  1 år siden
 • Middels
  Bestilte en playstation 4 som kom raskt frem, men uten at det stod noe om det på sidene til coolshop så var dette en import versjon fra england med engelsk strømkabel, forseglingen til ps4 esken var brutt (fant ingenting som manget), og det lå ikke med en norsk strømkabel.

  Fra brukeromtalene ellers her forventet jeg lite ved å sende kundeservice en e-post på kvelden, men fikk svar neste dag og de sender meg en norsk strømkabel (som skulle vært lagt med, noen hadde bare glemt det)

  Trekk i stjerner for å selge importert utgave uten å skrive at det er det de selger, og trekk for mangel på kabel, men pluss for rask og hyggelig kundeservice - spesielt med tanke på at vi er rett før jul.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Har også utelukkende dårlig erfaring med denne butikken.

  Første ordren jeg bestilte var åpnet og forseglingen var brutt. Neste ordre ankom ca 2 uker etter bestilling. I tillegg bruker kundeservice flere dagen før de kommer med svar.

  Styr unna!
  1 år siden
 • Utmerket
  Jeg er veldig fornøyd med Coolshop, og kjenner meg ikke igjen i svært mange av anmeldelsene her!

  Jeg har bestilt mange spill og et par konsoller fra Coolshop, og alt har gått knirkefritt. Rask levering (2-3 dager maks), alltid forsegla produkter, lavere priser enn andre osv. Kun positive opplevelser, særlig frakttiden har vært kort! Ikke forhåndsbestilt spill så jeg kan ikke uttale meg om det, men generelt sett er det kanskje ikke det lureste å forhåndsbesille fra Danmark hvis man MÅ ha spill på releasedag. Men jeg har som sagt aldri opplevd å hatt mer enn 2-3 dagers leveringstid, og jeg bor ikke akkurat midt i byen heller.
  1 år siden
 • Dårlig
  Jeg bestilte Call of Duty: Advanced Warfare (PS4) den 20. november og fikk bekreftelse på varen var sendt den 21.november. Torsdag 27. november har jeg fortsatt ikke fått det, da bestemte jeg meg for å kontakte kundeservice og utfylling av etterlysningsskjerma.
  Mandag 1. desember fikk jeg svar på etterlysningen, der de hevde at forsinkelsen skyldes tollen i Norge.
  Torsdag 4. desember fikk jeg endelig spillet i posten.

  Dette er første gang jeg opplever forsinkelse fra Coolshop. Det endte godt denne gangen. Men hva hjelper prisgarantien når varen ikke kommer fram?
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Jeg forhåndsbestilte Pokemon Omega Ruby fra Coolshop 21.11. Releasen var den 28.11 og den har fortsatt ikke kommet, selv om de lovte at den skulle komme da.
  Svært misførnøyd med Coolshop!
  1 år siden
 • Litt dårlig
  Bestilte Dragon Age 3 til ps4 fra coolshop. To uker senere har det enda ikke dukket opp, selv om de skrøt av at jeg skulle ha det i postkassa på release. Kundeservice visste ikke hvorfor, og snakket om treg postgang osv. Ser også det er alt for mange andre også som sliter med å¨få produktene sine fra denne butikken (særlig forhåndsbestilte, nye spill). Har brukt de flere ganger før og stort sett vært fornøyd, men ser ut som det er litt gambling å kjøpe fra denne butikken. Slik skal det ikke være. Kommer kun til å bestille lavpris- varer, hvis noe i det heletatt fra denne butikken fremover. Nye spill kjøpes heretter i norske nettbutikker, eller over disk.
  1 år siden
 • Dårlig
  hei. Eg bestilte Far Cry 4 til ps4 tirsdag 18/11-14, og enda har eg ikkje fått det, tenkte og ha nokka og kose meg med forige fredag, og no e det onsdag 26/11-14.
  1 år siden
 • Dårlig
  Det hele startet med at jeg bestilte gta 5 til ps4 fra de. Så flyttet jeg, og spurte om de kunne endre adresse på ordren. Det skulle de gjøre, og nå som det ble send så jeg det sto på min gamle adresse. Kontaktet (live) support som først ikke svarte, men fikk tak i de etter et par forsøk. Han brukte ganske lang tid på å sjekke det opp, også viste jeg til mailen min. Da fant han den nye adressen min langt inne i systemet, og virket som han bare "trodde" det skulle være sendt til min nye adresse.

  Nå har jeg ennå ikke fått pakken så vet ikke om det er ordnet eller ikke. I morgen er det 2 dager siden release på gta 5. Det synes jeg er for dårlig. Spurte til og med på mail om de kunne sende det noen før fordi jeg vet at ting går ganske tregt.

  Når det gjelder prisgarrantien er den bare "bullshit". Når man spør om å få det til samme pris som en annen butikk så sier de bare at det er dyrere hos de pga. frakten hos konkurrenten.

  Konklusjon;

  Ikke forhåndsbestill her i fra.
  1 år siden
 • Bra
  Har vært meget fornøyd med CoolShop.com i lang tid. Har alltid levert i god tid, til og med når jeg har forhåndsbestilt spill. Har veldig billige varer selv om det er helt nytt. Fikk Call of Duty Ghosts for PS3 til 449 kr når jeg forhåndsbestilte det. Har anbefalt mange om å se innom siden før de kjøper spill. Og når du kjøper nedlastbare koder får du de innen en time.

  Anbefaler flere til å ta en titt innom siden.

  Oppdatering (18.11.2014) :
  Nå har jeg de siste tre månedene forhåndsbestilt tre spill, Destiny, Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition og Grand Theft Auto V på PS4. Alle disse kom en eller flere dager for sent. Cod og kanskje GTA, siden det var i dag jeg skulle få den, kom dagen etter de skulle. Mens Destiny kom litt over en uke etter. Eneste grunnen til at jeg har kjøpt spill fra de før var fordi de var billig og hadde fri frakt. Nå for tiden tar flere leverandører til å benytte seg av fri frakt og da er det bare den billige prisen det gjeller. Når jeg ikke får spill på dagen jeg skulle ha fått den, er det fristende å kjøpe spillene fra noen andre selv om det blir bare litt dyrere.
  2 år siden ( Oppdatert : 1 år siden )
 • Meget dårlig
  Denne butikken må dere bare ligge unna, det er vel verdt å eventuelt legge noen ekstra kroner i en annen nettbutikk - eller vanlig butikk for den saks skyld. Kjøpte en vare i fra de for noen uker siden. Når den endelig kom frem så var det feil vare, varen var åpnet og brukt. Den hadde til og med merker på seg... Om de tror at det å lure kjøperen er rette måte å drive nettbutikk på, så tenker jeg at de bør heller finne seg en annen gesjeft. Veldig treg kundeservice, må mase på de for å få svar - vedlig klønete. Tilbydde retur av varen - de burde heller ha gitt en god kompensasjon, men det ligger visst ikke for coolshop.com. Jeg kommer aldri til å handle hos de igjen, ber dere andre om å ligge unna de også - da gjør dere en god sak for andre som tydeligvis på andre kommentarer her blir lurt.
  1 år siden
 • Perfekt
  Kjøpt noen spill hefra, til en kjempefin pris. En del lengre leveringstid på siste kjøp enn det som stod oppgitt, men de dumpet ned i postkassen etterhvert. Har forøvrig alltid mottatt det jeg har bestilt, selv ved uregistrerte brevsendinger som leveres i postkassen. Føler ikke jeg vil trekke noe for kun en eneste opplevelse med litt senere levering.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Verste nettbutikken eg har sett. Kjøpte noen spill for xbox 360, spillene eg fikk var brukte og ripete, selv om dei kostet som nye. Det er også ingen skikkelige betalingsmåter som for eks PayPal. Frakten er veldig treigt
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Jeg forhåndsbestillte også Destiny 11 dager før release dagen, og det har enda ikke kommet. Kommer heller ikke igjennom til kundeservice. Kommer aldri til å kjøpe noe herfra igjen.
  HOLD DERE UNDA DENNE BUTIKKEN!
  1 år siden
 • Litt dårlig
  Forhåndsbestilte spillet Destiny 3. september. Det ble sendt 5. september. Per 11. september har spillet ennå ikke dukket opp. Det er dårlig når de nesten garanterer at forhåndsbestilte spill som regel vil mottas av kunden rundt lanseringsdato (som var 9. september). Uansett så har det gått lang tid, nesten en uke, uten at noe er mottatt.

  Om en kunne søkt opp forsendelsen, hadde det vært greit, men neida. Ingen vet noe, og forsendelsesnummer oppgir de ikke. Og pakker blir sendt med DanmarkPost av alle ting...

  Det er nok en grunn til at det er gratis frakt.

  Bruk heller cdon.com. De har godt utvalg og mange gode kampanjer. Også netonnet er bra siden de har fri frakt.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Greier ikke å levere forhåndsbestilte varer på lanseringsdato. Veldig skuffende å ikke få produktet på dagen, og enda mer skuffende når det heller ikke kommer neste dag. Holder meg unna denne nettsiden fra nå av.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Elendig at de ikke klarer å sende ut varer til tiden de sier. Spesielt med tanke på at det ikke er juletider burde de klare å få sendt forhåndsbestilte varer til lanseringsdato.

  IKKE bestill fra denne butikken!
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Leverer ikke forhåndsbestilte varer til lanseringsdato.
  1 år siden
 • Perfekt
  Kan begynne med å si at jeg var veldig skeptisk til CoolShop.com når jeg leste alle de ufonøyde kommentarene nedenfor, men ville prøve å bestille hos CS for å se hvordan det gikk.

  Seks PS3-spill kjøpte jeg hos dem på en tirsdag (hver for seg, legg merke til "fri frakt"). Og når jeg åpnet postkassa mi på torsdag, lå det seks pakker med helt grei/normal emballasje.

  5/6 spill var helt perfekt. Men det siste spillet hadde fått en kraftig skade i koveret og i en liten ripe i disken. Derfor bestemte jeg meg for å sende en returmail med ordrebekreftelsen og bilder av skadene.

  Like etterpå det fikk jeg en svensk mail jeg ikke skjønte så godt. Det eneste jeg skjønte som sto var at den skulle vidresendes til norsk kundeservice. Fem minutter etter den svenske mailen svarte en norsk dame fra CS's kundeservice:

  " Dumt å se at produktet ditt ble ødelagt. Sender et nytt med det samme :-) Ha en god dag videre! "

  Det kaller jeg SUPER kundeservice!

  Og to dager etter lå spillet feilfritt i postkassa mi. Så nå sitter jeg her med to av det samme spillet. Bare at et er ødelagt, og et er perfekt!

  Opplevelsen med CS må jeg konkludere med som FANTASTISK. Her kommer jeg til å handle fremover nå i vært fall!
  1 år siden
 • Perfekt
  Kjøpte spill i gave og fikk en unnskyldning på epost som fortalte at gaven ikke ville komme i posten før etter jul, til min lykke og overraskelse kom den 3-5 dager før 24 Desember som gjorde meg sikkerlig glad.

  De legger også noen ganger gratis tyggis til 12kr med i pakken, må få litt ekstra ros for det antar jeg? :D
  1 år siden
 • Perfekt
  Kjøpte tre headset fra coolshop.com, to dager senere så var de kommet fram til utleveringsstedet. Veldig fornøyd.
  Har tidligere kjøpt dualshock 3, og den ble levert i perfekt stand til riktig tid.

  Anbefaler denne butikken videre. Laveste pris på en mengde med varer.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Jeg kjøpte et bluetooth-telefonrør på coolshop, og venta i flere måneder før jeg fikk en pakke fra coolshop, der det var bilde av noe helt annet på pakken enn det jeg bestilte. Når jeg tok fram tingen fra pakken, var det det samme telefonrøret som jeg hadde bestilt.
  Men det gikk ikke an å koble det til telefonen. Og det var bare ett ark med noe veiledning. Det verste av alt var at veiledningen var feil, så jeg handler aldri der mer.
  1 år siden
 • Utmerket
  Ble positivt overrasket over coolshop.com. Ordre ble raskt og effektiv levert. Bestilte varen på fredag ettermiddag og fikk varen allerede på mandag.

  Gratis frakt og pris som lå langt under hva konkurrentene skulle ha gjorde meg i utgangspunkt litt skeptisk, men det var det med andre ord ingen grunn til. Dette var første gang jeg handlet hos coolshop.com men etter denne positive opplevelsen kommer jeg garantert til å handle der igjen når anledningen byr seg.
  1 år siden
 • Perfekt
  Har handlet fra nettbutikken flere ganger. Meget fornøyd: Gode priser og kjemperask levering!
  1 år siden
 • Perfekt
  Jeg har ikke noe negativt å si om de. Lett å avbestille, nesten alltid billigst og fri frakt! Plus du samler poeng som gir deg rabatt på varer!
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Synd jeg ikke leste omtalene her før jeg forsøkte å bestille fra coolshop.

  Elendig kundebehandling, bare å holde seg unna.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Nektet å sende meg ny ps3-kontroll etter at jeg fikk en ødelagt i posten. Sendte samme ødelagte kontroll tilbake.

  Benytt dere av angrefristen dersom det er feil på varer dere har fått herfra, eller aller best styr unna butikken. Prisene er fristende bra, men er ikke verdt det når en plutselig sitter igjen med ødelagte produkter.
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Elendig kundeservice, på grensen til svindel. Hold dere unna!
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Nektet å ta tilbake et spill der disken var feilprodusert/eggete.
  2 år siden
 • Perfekt
  Rask levering, god kundeservice og gratis frakt!

  Jeg har ikke opplevd noen problemer hos denne nettbutikken.
  2 år siden
 • Litt dårlig
  Bestilte en vare. Den skulle være inne på lager, men etter dager uten melding fra Coolshop om at vareren var sendt begynte jeg å føle en uro. Dermed sjekket jeg ut varen og fant ut at den ikke var inne på lager. Jeg er utrolig opprørt over at jeg ikke fikk noen beskjed. Enkelt tilfelle, men utrolig dårlig fra dems side.
  2 år siden
 • Meget dårlig
  Meget dårlig kundeopplevese!

  Ga dem en ekstra sjanse til å rette opp inntrykket til dem etter at de forkludret min PlayStation 4 bestilling (de rotet til kø-systemet). Det verste oppå det hele var å få bekreftelse på at alt var i orden en uke før lansering. Håpløst.

  De ga meg "poeng" tilsvarende 200 kroner i kreditt. For disse bestilte jeg en lagervare den 15. desember. Har tilgode å høre noe fra dem etter det.
  2 år siden
 • Meget dårlig
  Kjempetrøbbel med betalingen! Systemet til Coolshop ga to ganger beskjed om at jeg måtte legge inn betalingsinformasjon - inkl kortnummer & ccv - og ga begge ganger beskjed om at betaling ikke var registrert. Kundeservice brukte tre kvarter på å svare på chatten, og da jeg fikk en kundebehandler tok det ytterligere en halvtime før denne personen faktisk snakket med meg.

  I mellomtiden var kortet mitt blitt belastet for en bestilling jeg hadde fått beskjed om at ikke var registrert ...

  Det er nesten så man får lyst til å kalle det hele for svindel. Jeg kommer i alle fall aldri til å bestille noe fra denne nettbutikken igjen.
  2 år siden
 • Perfekt
  Dette er min nye favorittside. Har bestilt derifra flere ganger, og alltid vært fornøyd. Seneste jeg bestilte var PS4, fikk den på dagen. God kundeservice også. Har ikke opplevd noe til problemene som personene under meg nevner.

  Anbefales!
  2 år siden
 • Meget dårlig
  Ufattelig dårlig håndtering av Xbox One forhåndsbestillingene. Isteden for å hedre dem som bestilte Xbox One lagde de et "nytt" produkt og krevde 7499 kr for det. Komunikasjon med dem som hadde bestilt har jeg sett bedre eksemplar på hos svartebørsen i Tyrkia.

  Dårligere kundebehandlig skal du lete lengre etter.
  Aldri kjøp noe her, om du ønsker noe rimelig bestill heller i store bunker fra Amazon eller finn gode tilbud på Zavvi.com
  2 år siden
 • Meget dårlig
  Fryktelig mye rot iforbindelse med Forhåndsbestillinger av Xbox One, Mangel på informasjon, Laber interesse for Kundestøtte og generelt Dårlig Behandling
  2 år siden
 • Meget dårlig
  Leveringen gikk kjapt nok, men ble rimelig overrasket over at PS3 kontrolleren jeg kjøpte var veldig godt brukt. Siden den var innpakket i en plastpose, som ikke en gang passet, så skjønte jeg forsåvit at noe skurret. Kontrolleren var så full i riper, hakk og slitasje, at jeg var positivt overrasket over at den i det heletatt virket. Greit nok at den var litt rimeligere enn hos andre konkkurenter, men de får F... meg informere kunden om at det er brukt utstyr som blir solgt, når det blir solgt som nytt. Finn.no er plassen for bruktsalg.
  2 år siden
 • Perfekt
  Dette anbefales kjempe bra.

  det er gratis frakt og på mye så er dem de billigste i norden.

  i tillegg har dem varer som ingen andre har.

  og har veldig tidlig realese på spill og musikk.

  bra kundeservice.

  rask levering.

  KJØP KJØP KJØP
  2 år siden
 • Perfekt
  Veldig rask levering.

  Bestillte Wii Fit Balance Board på søndag og fikk melding på onsdag om at varen var klar til å hentes.

  Min forrige bestilling var også meget rask, maks 3-4 dager.

  Prismessig var det også veldig bra, ingen andre som kunne matche prisen på den varen, i tillegg til at frakten er inkludert.

  Føler jeg trygt kan anbefale denne butikken.
  2 år siden