UltraSharp U2412M er en av Dells mest populære e-IPS skjermer, denne i størrelsen 24 tommer. Oppløsningen er 1920x1200 og visningsvinkelen 178 grader både vertikalt og horisontalt. Lansert i 2011. Lukk
UltraSharp U2412M er en av Dells mest populære e-IPS skjermer, denne i størrelsen 24 tommer. Oppløsningen er 1920x1200 og visningsvinkelen 178 grader både vertikalt og horisontalt... Les mer
Se alle Dell PC-skjermer (60)
Chatta med Dell (offline)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
 • Perfekt
  Bra skjerm, har 2 stk, tynn nok ramme, perfekt til multi-display som eyefinity, mange hak høyere en TN panaler, kjermpe bra farge og god svart nivå/kontrast, har DisplayPort, DVI-D (som man kan koble hdmi kablen til via adapter/kabel), 4-port usb hub, mulighet å sette opp tastene til å gå til en bestemt funksjon i menyen feks ha en knapp til DP og en knapp til DVI

  mine har ingen pixel feil,

  alt i alt, den er lett, kan dreies, vippes, og har høyde justering og i tilegg har fint design

  anbefales på det varmeste!
  2 år siden
 • Litt dårlig
  Jeg ville virkelig like denne skjermen, men på grunn av Anti-glare-filteret (mot refleksjon) Dell har lagt i denne, blir bildet som skjermen viser uskarpt og tåkete, særlig når man ser på tekst med hvit bakgrunn der man kan ser små "støv"-prikker i grønt, rødt og grått som fyller hele skjermen, som å se gjennom en vindusrute som har stått og støvet i noen år. Akkurat slik er det. Returnerer skjermen mot noe annet uten et slikt kraftisk anti-glare-filter.

  Vil bare gjøre folk oppmerksomme på at skjermen ikke er så fantastisk som kan få inntrykk av.

  Hvis du BARE skal bruke skjermen til bilder, film og spill, så er den likevel et bra kjøp. Og prisen er god.
  2 år siden
 • Perfekt
  Brukt daglig i et par måneder nå, kjøpt for ~2500 senhøst 2011. Jeg finner ikke noe negativt ved denne. Noen vil kanskje ønske høyere oppløsning på et 24" panel, jeg synes 1920x1200 er helt perfekt så trekker ikke for dette. Produktet anbefales.

  + Flott bilde, klart og lysskarpt, henger med i alle spill jeg har forsøkt
  + Usb-hub med 3 porter. 2 ut på side + 1 bak. Disse slås av med skjermen via powerknapp
  + Justerbar dimming+strømsparing når idle, fungerer meget godt og bildet kommer raskt tilbake til full styrke igjen
  + Kan justeres i alle retninger, ganske mye vandring i høyden
  + Innebygget hull i stamme fungerer som fin kabelsamler
  + Fysiske justeringsknapper er aligned med OSD-menyvalg, brukervennlig OSD
  + Kanten/rammen er sort og anonym, og funker bra om du ønsker flere inntil hverandre. Rammen er ca. 1,7cm.
  3 år siden
 • Utmerket
  Kjempefin skjerm! Her får du mye for pengene, IPS panel, LED belysning, med typisk Dell kvalitet, det slår ikke feil! Anbefales!
  3 år siden
 • Omtaler fra andre land

 • Bra
  I forhold til sin pris, er det sannsynligvis den beste IPS skjerm og den absolutt flotteste.
  Skyet Dell overflaten er ingenting jeg bry meg i det. Har bare min MBP Retina-skjerm å sammenligne med, og en Lenovo IPS laptop skjermen. Ikke den beste farge-gammut, men da må du betale 5k og opp. Kjøpt for 2000 SEK (Høst 2013).

  Brukes kun for fotoredigering, grafisk design og CADande.
  Pixselstorleken er 0,27mm som er ok. Vil gjerne ha 27-tummarnas 0,23mm i pikselstørrelse (ca 20% mindre piksler), men fordi Windows er bunnløs på DPI skalering for å få 27 "for liten tekst! Er så 24" optimal for Windows inntil videre.

  Synd denne skjermen er PWM (Pulse Med Modulation), noe som betyr at LED-skjermen blinker med svært høy frekvens (> 400 Hz) i stedet for lys konstant. Men dette er et fenomen som er standard på 99,5% av dagens skjermer (selv om det virker Apples produkter har endt med dette siden 2009!).

  Fremfor alt, ser skjermen stor. Tro meg få litt såre øyne og hode til tider på grunn av denne skjer PWM. Tenker derfor på å kjøpe denne skjermen i stedet (en av de få som ikke har PWM!): HP ZR2740W. Kjøpte en Benq BL2411 PT som et supplement i stedet.

  --------------
  OPPDATERING 1 år:
  Har sett en Samsung skjerm som sammenlignet veldig ren overflate, nesten som om du kan ta på pikslene, føltes veldig glatt uten å reflektere lyset forurensning. Fargene er enda mer kontrast og svart er svartere. Så nå kan jeg tenke på denne Dell-skjerm har en litt uklar overflate selv om jeg ikke før tenkt på det, men jeg gjør nå. Videre er det ikke PWM gratis som er bra for øynene hvorfor jeg trekke fra én stjerne til 7/10, men bare fordi. den sistnevnte.

  Har imidlertid ikke mottatt noen "lyspunkt" på skjermen (liten hvit prikk av noen få piksler, så litt lysere), men det samme skjedde på min macbook pro retina-skjerm. Så noe som kan skje med IPS. Ingenting jeg tenker og føler så sløsing av ressurser og tid for å endre (hvis man kan til og med der) for en slik bagatell. Tenk på miljøet, være glad og bruke det du har med takknemlighet.
 • Knapt godkjent
  Jeg sammenligner dette skjermbildet med en 6 år gammel TN skjerm som også er 1920x1200 ved 24 inches.

  Fordelen var med denne Dell skjermen er:
  Det er relativt billig.
  Den veier mye mindre enn TN-skjerm, så det er lettere å flytte på.
  Betraktningsvinkel er mye bedre.
  Selv om det har dårligere respons enn med TN, jeg ser igjen forskjellen.
  Det er noen ganger hevdet at IPS paneler er uskarpe enn TN-paneler, men jeg la ikke merke til.
  Kontrasten er litt bedre tror jeg. Jeg kan se noen flere nyanser av svært mørke bilder.

  Ulempene med denne Dell skjermen er:
  Det er påstått at IPS-paneler har bedre farge, men det er veldig vanskelig å se. TN panel jukse med utjamning som er synlig i noen testbilder, men i vanlig bruk, ser jeg ingen forskjell.
  Fargen er ujevn og varierer i vingene. På høyre side av skjermen har en blå tone i forhold til resten. Du kan se det veldig tydelig på de hvite områder og er svært urovekkende.
  Skjermen har en alvorlig innbrenning. Viser deg den samme bakgrunnsbilde i et par timer for å brenne det selv. Det er en innebygd "LCD TV"-funksjonen på skjermen som blinker i ulike farger for å fikse problemet, men selv om du kjører den i 10 minutter, kan du fortsatt se svake skygger. Folk sier at dette er en god skjerm for bildebehandling, men med ujevn farge og skjermen brenne jeg kan umulig bli enige. Hvis du kjøper skjermen for å få for å aktivere skjermspareren, og partiet som det er 1990, har jeg aldri sett bildelagring på en TN-panel.
  Skjermen har innstillinger for å tvinge bildet i 4: 3 og 5: 4 aspekt men ikke 16: 9. Hvis bildekilden bruker 1920x1080 eller 1280x720 oppløsning er alltid strukket ut til full skjerm. Min gamle TN skjermen for å sette svarte striper slik at du får riktig aspektet i 16: 9-resolusjoner. Hvis du planlegger å koble skjermen til en BluRay-spiller eller TV-spill, kan du glemme det.

  Tanken var at denne skjermen ville være min nye primære skjermen, men det er ikke akseptabelt å. Jeg kan bruke den som en ekstra skjerm og holde min TN som primær. Hvis jeg hadde kjøpt det på nettet, hadde jeg sannsynligvis prøvd å returnere den med hjelp av fjernsalgskontrakten.
 • Perfekt
  Jeg har brukt denne skjermen til kontorarbeid i ca 5 måneder. Jeg er helt fornøyd med bildebehandling og synes skjermen er utmerket til å arbeide med.
 • Perfekt
  Kjøpte meg et par år siden, jeg ga litt over SEK 2000 for det.
  Jeg er veldig fornøyd med mine, ingen pikselfeil eller andre problemer. Svært rimelig skjerm. Kan ikke anbefale det for alle som ønsker en god og billig skjerm.

  Ville jeg ikke hadde allerede en annen IPS-skjermen, så jeg kjøpte en til U2412m.
 • Middels
  Fin skjerm som kanskje ikke engang øyne å gråte etter timer med visning. God og fleksibel fot som forenkler mye. Gode ??farger, etc., etc..

  Første skjermen døde (ingen feil), fikk en ny garanti lider av bakgrunnsbelysning blø, eller noe lignende. Produktbilde her på jakt demonstrerer om hvordan det ser ut.

  Noe annet som også trekker ned på scoren er lukten. Lider av piss lukt (type), som noen andre Dell-produkter.
 • Knapt godkjent
  Håpet virkelig at dette var den skjermen som ville erstatte min gamle Samsung 226CW som blir defekt i gamle dager. Etter å ha lest så mange gode vurderinger og vurderinger må jeg si jeg var veldig skuffet, og nå etter en fem dagers bruk skal jeg se om jeg kan sende den tilbake. Kurset har sine positive sider som USB-porter og en fin justerbar fot at det manglet helt på gamle-Sams Kid.
  + Den fargegjengivelse er hevelse helt ok og nøytral, satt opp for tips om å nå forumet ...
  + God pris!

  Men gutten hva en forferdelig skjerm dette er å se på film! Jeg spiller ingenting, og tar seg ikke å redigere uten å bruke datamaskinen til å surfe, film, musikk og noe kontorarbeid. Direkte åpne en mørk bilde eller det viser en mørk scene i filmen / serien blir det ganske pissgrå etter at hele underkant og opp i hjørnene. Undersøkt vinkelen og sette ned lysstyrken helt til 30 uten å komme inn i den.
  Etter litt lesing, har jeg vært klart for meg at IPS Glow og anti-refleks effekt tilsynelatende er i en klasse for seg selv på Dells skjermer så dette er ikke noe for meg, og ingenting for resten av dere som ønsker en rimelig godkjent filmopplevelse.
 • Perfekt
  hadde dette i ~ 4 måneder.

  proffene:

  - Størrelsen
  - Panel (IPS), kan sjekke fra døde vinkler og fortsatt se hva som skjer på skjermen. både opp og ned, side til side. BIG pluss
  - Lyser hyggelige (folk klager tilbake blø, føler lyset er perfekt, og det gjør ikke trenge lys fra kantene.
  - Betyr trett ikke øynene ned
  - Usb-hub (enkle ting, men så fantastiske)
  - Justerbar høyde
  - Tilt
  - Sett den rett opp (slik at lengden er større enn bredden)
  - Er stabil
  - Gode farger
  - Prisen (betalt i 1800)

  cons:

  nei, la jeg merke til i løpet av de fire måneders bruk, og deretter flytter det enda mye rundt
 • Utmerket
  Mine to Philips Brilliance 200P6 (20 "IPS UXGA 04:03 skjermer) fra 2005 brøt sammen med et par måneder, og dette var erstatningen., Var jeg litt redd for å bli skuffet etter å ha lest noen anmeldelser på nettet, men jeg er ikke så kresen som den verste kritiker og mine "ekte IPS skjermer" av 2005 var trolig ikke så skarp lenger likevel., jeg er super fornøyd med både bildekvalitet og høydejusterbar fot for den lave prisen det. Stilig er også, har nå tre u2412m på skrivebordet :)
 • Utmerket
  Hadde det for et år, utmerket kvalitet. Ha neste to Benq og du ser en stor forskjell i farge og lysstyrke. Anävnder denne skjermen nå i 1200 X 1920-modus, noe som er helt fantastisk. anbefales
 • Utmerket
  Har hatt det i over to år. Ingenting å klage på. Rimelig.
 • Perfekt
  Stor skjerm, god skarphet, kontrast og farge. Veldig fornøyd.
 • Perfekt
  Wow - Definitivt den beste PC-relaterte investeringer jeg noensinne har gjort. Denne skjermen er veldig fin å se på og jobbe med. Jeg har brukt den til spill, se filmer og vanlige kontoroppgaver. Det er flott for alle disse tingene.

  Pros:
  - 16:10 sideforhold, gir 1200p oppløsning mer plass til å arbeide med
  - EIPS panel med native 6-bit, simulerte 8-bits farger ser fantastisk
  - Ingen ghosting eller noen problemer i høy hastighet FPS gaming i det hele tatt
  - Utmerket, solid byggekvalitet
  - Nyttig stativ med svingbare og svingbare funksjoner pluss portrettmodus støttes
  - 3 år produsenter garanti
  - Antirefleks-belegg for meg er ikke merkbar
  - Kalibrering er enkel: anbefaler innstillingene som brukes av en bruker som heter '10e 'på overclock.net

  Cons:
  - Ingen ennå

  Jeg anbefaler definitivt denne skjermen. Hvis du ikke får denne skjermen, så ta en titt på andre eIPS eller sanne IPS-skjermer. Steget opp opp fra TN-paneler (hvorav de fleste skjermer er) er massiv!
 • Bra
  Klart bilde med fine farger. Den høye oppløsning er utmerket i alle formål. Mister noen poeng til det faktum at bildet ikke fyller hele skjermen, det er et godt synlig svart kant på de rette hjørner, noe som er trist.
 • Veldig bra
  Hadde i noen år nå. Perfekt bilde, stor klarhet og fargegjengivelse, ingen blødning.
  Som en USB-hub fingerar prima.

  + Fine farger
  + Sharp bilde
  + Justerbar høyde!
  + Fin design
  + USB-hub
  + Ingen blødning, på mitt eksemplar

  -Starter litt treg, ikke har tid til å se bios boot-skjermen
  -Hvis du sitter nær, om 0.5m-1m, oppfattes bildet som "kornete"
  -Det er kjedelig, du får et klarere seeropplevelse med en høyglanset skjerm. Kanskje det ville løse "kornete" følelsen du får. Det ville være mitt råd til Dells neste generasjon UltraSharps

  Virkelig godt produkt. Vil kjøpe en annen for sommeren hvis det er et salg.

  8/10 på bakken, er det kjedelig å få bilde ved oppstart, noe som er urovekkende hvis du har en ny datamaskin og trenger å justere bios. I gi en ytterligere minus kornete erfaring, er det merkbart, særlig i begynnelsen. I dag har jeg blitt vant til, men når jeg sitter på en annen skjerm som ikke er "kornete" blir jeg sjalu.
 • Perfekt
  Veldig fornøyd, kjøpte i dag. Billig og bra, snakke om forskjellen i bildekvalitet. Gått fra en Samsung 205BW 20 "Dette er sykt!

  http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm # d

  Bruk følgende ICC
  Dell U2412M (Custom) X-rite i1 Pro + LaCie TFTCentral A00 35 75 98 90 92 Custom Color
 • Perfekt
  Kan ikke annet en å være enig med den nedenfor! Har faktisk ingenting jeg kan klage på etter en ukes bruk.

  Jeg har nettopp sittet med laptop-skjermen før, og det er liten forskjell mellom 24 "og 13,3"!
 • Utmerket
  Dette er en vakker skjerm. Jeg bruker den med Ubuntu 12.10 og fargene og alt ser flott ut. Jeg bare måtte plugge den inn i min maskin (en Dell Inspiron 14z med en Intel HD 4000 integrert grafikk-kort), og det fungerte perfekt. Vedtakene ble plukket opp riktig og bildet virker perfekt justert til kantene osv.

  Jeg liker den integrerte USB-hub, noe som gjør det litt som en dokkingstasjon for min laptop - Jeg forlater min mus og tastatur koblet til skjermen og bare koble to plugger til min laptop.

  Den eneste ulempen for meg var at min laptop bare har HDMI ut og skjermen ikke har HDMI inn (det har Displayport, DVI-D og VGA / D-Sub). Jeg kjøpte en £ 2 HDMI-DVI-D hann-hann-konverter av Amazon, og det fungerer uten problemer.
 • Utmerket
  Tidligere skjermer: Hyundai L90D +, UE46ES5505, Asus N56VZ-S4224H.

  Følgende ble testet: Slösurfande online, Battlefield 3 og diverse filmer i 1080p.

  Følgende innstillinger brukes under http://hardforum.com/showpost.php?p=1037603902&postcount=547:

  Preset> Custom Color Red> 96 Grønn> Blå 93> 87 lysstyrke 45 og kontrast 75.

  + I forhold til tidligere skjermer fargene er i en helt annen klasse.
  + Sovereign visningsvinkler.
  + Design, smakssak, men en veldig ren og enkel design.
  + Stabil stativ
  + USB Hub!
  + Pris
  +1920 X1200

  -Nei HDMI, men DVI og display port som gir samme bildekvalitet. DVI-kabel og VGA-kabel følger med.
 • Perfekt
  Ingen profesjonell kvalitet, men for prisen sett et meget godt kjøp (prisen veid i stillingen, ellers sattit jeg en 6-7 a).

  A 24 "1920x1200 (e) IPS for rundt 2000 SEK med ok bildeegenskaper, solid stativ, usb hub, ellers en ren design er ikke mye å klage på.

  Hvis du vil ha bedre, du betaler da bare velge.
 • Utmerket
  Skarp og god image. Fornøyd med kjøpet!
 • Veldig bra
  Veldig klart og skarpt bilde.

  Første kopien jeg fikk hadde en linje over skjermen, men det ble raskt erstattet av Dell som sendte en ny en med UPS samme dag.
 • Perfekt
  Meget god skjerm i forhold til prisen.

  Enkle menyer +
  + USB-hub
  Pivot +
  + God innsynsvinkel i forhold til min gamle ved TN.
 • Veldig bra
  Jeg kommer fra en Dell 2209WA (som jeg var grusomt fornøyd med), men trengte å oppgradere til 1920x1200.

  + Crisp
  + Stilig
  + En litt mykere i sin antirefleksbehandling sammenlignet med de tidligere Dell-skjermene tror jeg.

  - Litt slapp i braketten. Hvis du tilfeldigvis treffer albuen på bordet litt slik at skjermen skjelver litt.
  - LED brenner øynene litt, selv om jeg slår på den automatiske lysstyrken ledelse.
  - LED-belysning er ikke så glatt og behagelig som deres CCFL søster.
  - Gamman er ikke helt nøyaktige rett gjennom, men for et budsjett panel så det spiller ingen rolle.

  Ville ha likt å ha CCFL, men kunne ikke rettferdiggjøre prispåslaget egentlig.
 • Perfekt
  Virkelig, virkelig bra!
 • Utmerket
  - Displayport-kabel inkludert!
  - Litt for mye anti-refleks.
  + Ekstremt Rimelig!
  + Veldig elegant, stilig og glatt.
  + Enkel å justere høyden / pivot.
  + Bra bilde, selv ukalibrert.
  + 16:10 (1920x1200) i stedet for 16:09 (1920x1080)
 • Akseptabelt
  Returnerer mitt andre eksemplar på grunn av ujevn farge over bildeområdet. Jeg ville ha vært i stand til å bruke skjermen for "kontorbruk" uten et problem, og du får mye for pengene hvis du får en god kopi, men tydeligvis det er noe mangler tungt i kvalitetskontroll. Det kan være noe annet enn Dell for meg (har selv prøvd Dell U2410 som var ingenting på det heller).
 • Middels
  En ok budsjett skjermen, men eksen min hadde veldig "bakgrunnsbelysning blødning" som gjorde det uutholdelig å se på eksempelet mørke filmscener i et mørkt rom når svart ble grått i nedre venstre hjørne og øvre høyre.
  Anti-refleks: en er litt irriterende hvis du bryr deg om slike ting.

  Jeg vil gå tilbake på skjermen og prøve noe annet.
 • Middels
  Bra så langt. fint med USB-porter på siden.

  edit:
  har nå kjøpt en ny datamaskin og kan ikke bruke DVI-porter med mitt GTX660 kort for en eller annen grunn.
 • Perfekt
  TB303 har oppsummert det godt.

  Den beste skjermen jeg noensinne har brukt for denne prisen, case closed!
 • Perfekt
  Hva kan du si? Cruel skjermen, kan ikke få en bedre pris.

  + Spot bilde
  + Økning / justerbar
  + Tilt
  + USB-port

  - Nei!
 • Perfekt
  Stilig og slank skjerm! Fungerte bra, og har ikke hatt noen problemer. God seeropplevelse generelt!

  Anbefales!
 • Perfekt
  Divine skjermen.
 • Veldig bra
  Etter lessnat på min forrige skjermbilde (TN) og dens skammelige farger og betraktningsvinkel, så jeg bestemte meg for å hoppe på IPS toget med lite økonomi i tankene.
  For de pengene får du etter min mening en meget kompetent skjerm. Nå skal jeg håndtere godt med meg før høyoppløste paneler i mindre størrelser enn 27 "begynner å dukke opp.
 • Utmerket
  Veldig mye skjerm for pengene! Fin, skarpt bilde med farger som er riktige for mindre justeringer.
  Bruker det hovedsaklig for bildebehandling (Lightroom), men også ganske mye av Fifa får det, og for slike spill vil gjøre det utmerket. Ingen ghosting, nesten ikke-eksisterende input lag.
  Mitt eksemplar ikke lider av døde piksler eller ujevn belysning. I sum, finner du ikke noe bedre i dag for de pennies. En sterk 9a blir.
  Hvorfor personen under meg valgte en skjerm med 1920x1200 i oppløsning og klager over at det ikke kjører 1024x768 er et mysterium at jeg ikke engang vil vite svaret på. Jeg tolker det som uvitenhet rett og slett.
 • Utmerket
  Ok skjerm, mine første IPS og vil være vanskelig å gå tilbake til noe annet.

  Tenke klart grunnen til at jeg kjøpte det = fargegjengivelse
  Pass på at det er verdt alle pengene.

  Det gjør i seg selv kan ikke være stor i pro-action gaming. Men det er god nok for det også hvis du ikke er ULTRA-kresen: P

  Kjør diablo 3, Dag-z, Master of the 5th Og personlig tror det fungerer for disse spillene. Men hvis du ønsker skarphet over alt. Gå for noe annet.
 • Veldig bra
  Ingen døde piksler. Har ikke merket noen skygger eller
  Bakgrunnsbelysning blødning. Men jeg la merke en forskjell når
  hilsen antirefleks Coating i sammenligning med
  HP LP2475w at jeg eide tidligere.

  Mot ren hvit bakgrunn skifter fargene litt fra en liten
  gult ved kantene til rødt på bunnen og mer grønt mot
  topp når du sitter på motsatt side. Jeg mistenker
  Til antirefleks Belegget har et parti av
  å gjøre. Men dette ikke forstyrrer relative
  til prisen. Ingen tror det vanlige
  bruke heller.

  Så langt, jeg tror det er en svært rimelig skjerm.
  Gode ??ting er at det ikke genererer så mye varme,
  som min HP LP2475w gjorde. Dell ikke tørker ut
  øynene så mye.

  Fargene er helt ok fra start. Imidlertid har jeg
  senket lyset å bevare øynene dine for fremtiden.

  Skjermen er naturligvis laget av plast og har en enkel billig
  følelse. Men det er enkelt og ryddig. Menyen er
  også svært enkelt å navigere.

  En stjerne minus for mangel på HDMI.
  En stjerne mindre for antirefleks-belegg.

  Totalt imidlertid sterkt anbefalt!

  2290 - fra CDON.COM
 • Perfekt
  Kan ikke annet enn å si at det vil være vanskelig å finne bedre skjerm for de samme pengene. Har to stykker og er veldig fornøyd.
 • Perfekt
  Plukket opp en på Amazon Marketplace i Malmö i går, og jeg er svært fornøyd.

  For denne prisen er det ingen rimelige alternativer.
 • Veldig bra
  Awesome fin skjerm. Ingen problemer med blødning eller lignende. Den eneste ulempen jeg har lagt merke til så langt er at hvis maskinen er slått av (tilkoblet via HDMI) og jeg slår av skjermen med strømknappen og trykk den på nytt slik at det ikke kan alltid kjører når datamaskinen er slått på. Deretter får du snappe strømkabelen til skjermen for at den skal sjekke på inngangssignalet og slår seg på.
 • Bra
  Må si jeg er litt skuffet. Bildet er ganske bra, men spesielt den svartnivå er verre enn hva jeg hadde forventet. Ved den nedre kant av skjermen er det verste av en eller annen grunn. Likevel et løft fra min gamle skjerm, bedre innsynsvinkel uansett.
 • Veldig bra
  For fotoredigering på amatørnivå føler denne skjermen er veldig bra,
  tenker man på fordelen med 16:10 format og den ekstra plassen det gir er det virkelig verdt det, føles denne skjermen romslig med portretter og selv i musikk / video-programmer.

  Litt vanskelig å få venner med farger og innstillinger, men er bare en kalibrering problem, men jeg føler at med mine tidligere billige skjermer som farger vannet ut raskt på økt lysstyrke / kontrast.

  klare og skarpe bilder, ingen forstyrrelser belegg lag liggende men godt synlig hvis du ser nærmere.
  Foten stabil og den absolutt enkleste jeg opplevde.
  Ble overrasket over bildekvaliteten generelt, ingen IPS-glød, god innsynsvinkel og for meg gode nok svarte.

  Det har vært noen ekstreme krav / forventninger og ønsker en god skjerm, gå for det her.
 • Veldig bra
  Ok LED IPS-skjerm for sin pris. Bildekvaliteten er helt klart akseptabel, men ikke eksepsjonell. Fargerommet er begrenset av LED-lys (fargene blir blekere i forhold til profesjonelle skjermer for bildebehandling). IPS glød i nedre høyre hjørne, osnyggt når det er helt mørkt.

  Pluss kanten av justerbar fotstøtte og oppløsning 1920 x1200, gjør de ekstra piksler mye for kontorarbeid. Flott menysystem.
 • Utmerket
  Cruel skjermen, ikke nøl med å kjøpe den. Få 9 av 10 fordi jeg tror at det er liite dyrt, spesielt i forhold til 23'' som er mye som dette.

  Har hørt at skjermen går opp og ned i pris, merkelig at det ikke har falt siden det er ikke akkurat ny i markedet.
 • Middels
  Grei skjerm. Et lite minus og pluss:

  -Dårlig innsynsvinkel for mørke farger fordi IPS-glød
  -Dårlig färguniformitet spesielt for hvitt (synlig ved visning av store hvite flater, som er vanlig i normal bruk, f.eks surfing, tekstbehandling etc.). I noen deler av skjermen blir hvit enten "varme" (gul) eller "kult" (blå farge) avhengig av innstillingen. Den kan imidlertid ikke fjernes ved å endre innstillingene fordi forskjellige deler av skjermen har forskjellige "fargetemperatur». Problemet varierer også per kopi. Den første skjermen jeg fikk var så ille at jeg returnerte den. Deretter fikk jeg en ny en med samme problem (hvit blir gulaktig på deler av skjermen, for det meste på den nedre delen av skjermen), men noe mindre, så jeg bestemte meg for å beholde den fordi skjermen er lav pris.

  + Grei visningsvinkel for lyse farger
  + Veldig rimelig (kjøpte den for 2290 SEK)
  + Bra med 16:10 format. De ekstra piksler i høydeforskjell egentlig.
 • Perfekt
  Meget gode farger! Skjermen er helt nydelig på alle måter! Meget bra oppsett muligheter! Du vil ikke finne en bedre skjerm for pengene!
 • Veldig bra
  Har lånt en slik skjerm, og dermed ikke kjøpt og har ikke vært i stand til å kalibrere den, etc., men de gamle skjermene (forgjengere) med fluorescerende lys, føler jeg meg bedre.

  Skjermen får en 8 på grunnlag av at jeg må sette en stjerne, og setter derfor den samme som gjennomsnittet.