•  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
 • Omtaler fra andre land

 • Utmerket
  + En veldig fin enkel å bruke kompaktkamera med god bildekvalitet og fine funksjoner. Stilig design er godt i hånden. Høy kvalitet.
  Uten tvil den beste blant kompakte speilreflekskameraer i form av pris.
  - Kan være litt raskere i oppstart.
 • Litt dårlig
  +
  Liten og lett reisekamera drøyt 500g RNS sammenlignet med min Nikon D300 (nær 1,5 kg). Gode ??bilder, langt bedre enn kompaktkamera. Mindre støy enn kompaktkamera. Innebygd blits som kan rettes opp i taket med sin finger. God kvalitetskänlsa. Mange avanserte funksjoner og gode manuelle muligheter. Manuell zoom.

  -
  Tregere AF enn konvensjonelle SLR. Liten dårligere batterilevetid enn min Nikon, skjermen er svært vanskelig å bruke i sollys-valid nok flere kompaktkameraer også. Vanskelig å finne fokus i dårlig lys til tider, mangler hjelpelys. Middelmådig, på grunn av størrelsen grep. Film-knappen er følsom når det er aktivert, trykk lett i gang ved en feil, bør sitte på toppen. Har filmet mange føtter og uinteressante fortauet!

  Klart løft hvis du hadde kompaktkamera noen.
  Interessant alternativ til speilrefleks med tanke på format og vekt, men jeg har litt vanskelig for å bytte fra de "ekte" søkere. Har kjøpt en 3 "Kaiser digiShield skjerm for enkel bruk i sollys. Ville kanskje hvis jeg hadde visst det jeg vet nå satt på en halvkilo eller to for å få et kamera med en søker.

  Oppdatering: Har ikke vært i stand til å forsone meg til de fattige lesbarheten på skjermen i sollys. Mye verre enn de kompakte kameraer jeg hadde. Tenk deg å gå den kinesiske mur og knipser rundt i mørket uten å se hvilke bilder du tar! Digishieldskärmen fungerer, men gjør kameraet ganske mye clumsier. Kan gjenkjenne det som en felköp, bite i kule og investere i en Panasonic Lumix G2 i stedet, verdt hver ekstra gram. Dessuten, med bedre tilgang til full funksjonalitet. Sette opp en rekke menyvalg med Olympus og knapt i stand til å lese på skjermen! Ville ha vært ok hvis det hadde optisk søker, men det er eleganse klassisk elegant tilbehør.
 • Veldig bra
  Sammenlignet de vurderinger av alle kameraene i denne klassen, både i Sverige og internasjonalt, og konkluderte med at dette er den beste. 'M Veldig fornøyd så langt med bildekvalitet og innstillinger. Kan ha problemer med å finne fokus i dårlig lys. Ser ut til å bli dyrere med ekstra objektiver for Four Thirds-formatet (?)
 • Utmerket
  Jeg evaluert alle speilløse speilreflekskameraer før kjøpet og føler i ettertid at jeg har gjort det riktige valget.
  Kameraet formatet er bra, stilig og lett (relativt).
  Morsomme og nyttige digitale filtre.

  + Format
  + Utseende
  + Bildekvalitet
  + / - Kompakt kamera grensesnitt
  - AF i dårlig lys.
  - Fotoguide kamera.
  - Vind støy i mic
 • Veldig bra
  Bildekvaliteten du får for prisen er uslåelig. Perfekt krysning mellom systemet og kompaktkamera.

  Minus av huset er litt plastigt sammenlignet med PL1 og GF1, viser det selvfølgelig, men prisen.