Galaxy S3, eller "the new Galaxy" som Samsung har kalt modellen, er etterlengtet av mange entusiaster. Forgjengeren, Galaxy S II, ble en av verdens mest populære mobiler og den nye modellen har store sjanser til å følge i dens fotspor. Skjermen er på 4,8 tommer og har en oppløsning på 720x1280 piksler, 8 megapikselkamera og Samsungs egen firekjerners 1,4GHz prosessor "Exynos 4212". Offisiell lansering skjedde 03.05.2012 i London. Lukk
Galaxy S3, eller "the new Galaxy" som Samsung har kalt modellen, er etterlengtet av mange entusiaster. Forgjengeren, Galaxy S II, ble en av verdens mest populære mobiler og den n... Les mer
Se alle Samsung Mobiltelefoner (113)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
 • Middels
  Bra telefon, men jeg liker den ikke uansett. Ønsker meg min Windows Phone telefon tilbake.
  1 år siden
 • Veldig bra
  Har hatt en del telefoner i det siste, blandt annet også SGSIII. Meget bra telefon på alle områder, med unntak av:

  - Batteri. Langt i fra dårlig og er vel egentlig blandt de beste i klassen, men en må lade hvert døgn og gjerne en klattlading i løpet av dagen om den skal holde ved normalt bruk.
  - En del småbugs her og der i operativsystemet. Regner med dette har forbedret seg siden jeg solgte min for noen måneder siden.
  -Lyd for samtale opplevde jeg som middels god. Har hatt HTC One X og mener den var betraktelig bedre. Skjermen er heller ikke like klar og skarp som på One X, men totalt sett er denne en del bedre.

  Alt i alt er dette absolutt en av de beste telefonene på markedet.
  2 år siden
 • Utmerket
  Gikk fra SGS til denne SGS3.

  Den jobber raskt og presist, siste OS er mer intuitivt og enklere å forholde seg til og brukeropplevelsen er knallbra!
  Bruker den mye som en underholdningsmaskin (lyd, bilder, film og GPS) og her er den verdt den stive prisen. Her må også nevnes overføring av filer; den tar det alt av de mest brukte formater og man trenger ikke noe ekstra program for overføring av filer! Skjermen oppleves som helt fantastisk. Dog ikke så fantastisk i direkte sollys.
  Som telefon og jobbassistent fungerer den svært godt og synkronisering av kalender, kontakter m.m. går helt smertefritt.
  Den har fått noe kritikk for bruken av plastdeksel, men ettersom man bør bruke beskyttelse uansett type telefon så gir det kun fordeler i fht vekt.

  Savner noe ekstrautstyr (som vanntett etui), men det kommer etterhvert :-)
  2 år siden
 • Omtaler fra andre land

 • Bra
  Jeg ser at denne telefonen er generelt anerkjent, selv om jeg trodde det hadde mange gode sider, så jeg er ikke så udelt positive. Skjermen var fint, telefonen var lett og smidig. Gode ??og raske gps, god ytelse, åpent operativsystem, men akk så opedagogiskt, buggy og kaotiske det føltes.

  Batterilevetiden var noe ujevn, noen ganger jeg følte at noe trakk mye strøm, men jeg klarte å finne ut hva det var. Den hadde noen irriterende bugs, mer enn noen annen telefon jeg har eid, faktisk. Kameraet var ikke bra i det hele tatt, sammenlignet med Nokia øreklokkene jeg hadde før (bortsett fra Lumia 800), dette var et klart steg ned. Denne telefonen avskrekket meg fra Android for en god stund, nå er jeg tilbake til Android, og har ingen av de problemene jeg hadde med denne telefonen, føles Samsung Galaxy S5 som en telefon i en helt annen dimensjon enn dette, heldigvis, stabilt, godt kamera , bedre innstillingsmenyer etc. Android har virkelig utviklet seg siden denne telefonen kom.
 • Perfekt
  Veldig bra (fortsatt) har hatt det siden august 2012 og fortsatt bruke det i dag og det fungerer helt fint for å være over 2 år gammel.
  Vil holde seg til Galaxy-serien, vil være godt S6-ball i løpet av våren.
 • Bra
  Oppdatering:
  Vil anbefale alle å sette Cyanogenmod på S3, har det betydde at jeg gikk fra å hate til å elske telefonen igjen etter to år. Alt er bedre. fremfor alt, spise den fort nå!

  ----------------------
  Det har vært ganske sakte med tiden.

  Veldig god telefon, fornøyd på alle måter. Dum hyped funksjoner viste seg å være veldig bra og ikke i det hele tatt så dumt. Må si skjønt at har allerede testet alle de store systemer, tror jeg Windows Phone er den fineste system slik at neste telefon vil være ett.
 • Meget dårlig
  Verste telefonen jeg har hatt! Fikk en lilla ring på cameran .. deretter forlot den inn til reparasjon, og det ble bedre .. men om en måned etter det kom den lilla runde ringen igjen, så jeg gjorde det igjen .. men du kan ikke fikse det fordi det det er en liten sprekk i hjørnet .. jeg ville fikse det jeg må betale 2000 for en ny skjerm. og telefonen er egentlig ikke verden så mye. det er også veldig tøff og feilene selv veldig mye .. så telefonen er ikke noe jeg anbefaler! har også bare hatt det i 7 måneder ..
 • Utmerket
  Her, etter to års eierskap, må jeg oppsummere det slik: Etter den nyeste programvaren oppgradering til Android 4.3, er så telefonen min mer stabil enn noensinne, bedre batterilevetid enn det noen gang har hatt, og alt bare virker.

  Klart det har noen år gammel, den har fått noen kyss på veien, falt til gulvet, og to steder på rammen har små sprekker. Men skjermen er helt ripefri fortsatt, uten en skjermbeskytter - ganske utrolig.

  Blåtanden fungerer bedre enn noensinne, og nå 100% perfekt med min MB Bluetooth.

  Mot det kan ikke ha det siste i form av oppløsning og så videre. Faktisk, jeg går og vil ha en ny telefon - jeg vet bare ikke hva som skal være i stand til å erstatte min S3a nå at programvaren er så grusom. Jeg tør knapt selv oppdatere noe mer - akkurat nå føles det som en gyllen sone som jeg ikke ønsker å forstyrre ....
 • Utmerket
  Etter mer enn to års arbeid fortsatt utmerket, til tross for et utall av smell.
 • Utmerket
  Oppgradert til dette fra en HTC Desire S, så det var et stort skritt fremover. Lett, komfortabel å holde og et flott design, god oppløsning gjort det kunne endelig begynne å bruke det for nettsurfing, filmer og mer.

  Litt mindre at det kan være litt tøft til tider.
 • Bra
  Først og fremst bør du sette 2500-2800 på en ny androidtelefonen? VELG NEXUS 5! Finn ut hvorfor nedenfor.

  Her er en oppdatert gjennomgang etter to år med telefonen for de som vurderer å få den fordi den har fått en ganske god pris.

  + + OLED-skjerm. Dette er subjektive, men OLED er ekte svart, dvs. relaterte piksler og ikke-bakbelysning som LCD. Det betyr også energieffektivitet, sort bakgrunn / natt-modus i apps som støtter den trekker nesten ikke batteri i det hele tatt. Mange klager over at Samsungs skjermer er översaturerade, er dette på grunn av uvitenhet. Man kan ha fire ulike visningsmoduser og den modusen som Samsung skip telefonen med er det som gir det inntrykket, men det er normal modus.
  + Relativt rask, men Samsungs egen androidversion er tungvint så lag er oppstått.
  + Bra batteri, hvis man kjenner sin kung-fu kan få tre dager på én lading, to uten problemer. Vil dette fortsatt, selv om det er to år gammel.

  - Telefonen er stuck med android 4.3. Ikke forvent at Samsung vil oppdatere den mer når de selv kommer ut med er det lite på rammen, som ikke er helt sant. Du kan selvfølgelig installere custom ROM, men selv det har sine svakheter. Dette er virkelig den eneste minus jeg har. Hvis du ønsker å være garantert å få den nyeste versjonen av Android når det slippes, er det bare ett valg og det er å kjøpe en Nexus 5 eller Nexus fjerde Hvis du ikke vet Nexus konseptet er det på høy tid at du leser på, er det kunnskap du vil ha nytte av i fremtiden. Det er ikke for ingenting at Nexus 5 på dette skriftlig er den mest populære telefonen her på jakt.
 • Perfekt
  Hadde telen i to dager nå.
  Oppdatert fra Xperia ray og kan bare si at noen jævla boost!
 • Knapt godkjent
  Etter 20 måneders bruk, er telefonen nå tøff som faen, det gjorde ikke tilbakestille telefonen .... på tide å bytte ut dritt ...
 • Bra
  Wonderful, erstattet min Galaxy S2 (9100).

  Har begynt å trekke mer batteri etter 4.3 oppdateringen, ikke bra Samsung
 • Perfekt
  Jeg har ingenting negativt å si om det. Veldig god telefon.
 • Utmerket
  Foruten batterilevetid, så det er spot on.
 • Utmerket
  Veldig god telefon!

  + Rask telefon som fungerer meget bra i alle forhold.
  + Kameraet er veldig bra i visse situasjoner, og er ellers svært høy terskel.
  + Skjermen har god fargegjengivelse og oppløsning
  + God batterilevetid. Også etterfulgt av en ytterligere
  + HSPA + -> Hurtig surfe og GPS-satellitter
  + Films i 1920x1080 - men filer rett ukomprimert og tar mye plass

  - EQ til den innebygde musikkspilleren er svært dårlig
  - Gorilla glass er riper lettere enn jeg forventet
  - Høyttaleren kunne ha hatt bedre plassering
  - 4.3 oppgraderingen har gjort det mye tøffere (ikke oppdatere!)
 • Middels
  Hadde telefonen i 7months.
  Kom fra en iPhone 4s og elsket friheten til android og den store skjermen. Hvis du er kjent med iOS, er det visse ting du vil savne, og det var litt for mye for meg som byttet til en iPhone 5.
 • Perfekt
  Kjøpte den fordi den har alt jeg trenger.

  God lyd chip
  SD Slot
  Utskiftbart batteri
  Android
  Bare i størrelse
  USB OTG
  Raske menyer
  Livet ok batteri (kommer til å kjøpe andre batterier med mye bedre, men ved å gå på akkord tykkelsen på telefonen, titte ebay / amazon)
  Ok kamera

  Alt er veldig lett å navigere (Android). Min første smarthphone imidlertid testet mange andre. Veide mellom denne og andre i en lignende prisklasse.

  Savic. Tips er å kjøpe en hud som gjør at den ikke sklir ut av hånden.
 • Middels
  Førsteinntrykket er at telefonen er rask og responsen er der den skal, med en vakker skjerm og brukervennlig. Det er en dybde tilgjengelig hvis du er villig til å sette inn i telefonen min. S3 fungerer utmerket til å ringe med, texting raskt og kameraet produserer fine bilder. En komplett mobil som er forberedt for fremtidige behov. For nybegynnere, men også for den avanserte brukeren. Jeg har aldri vært interessert i å vite telefonens oppløsning, minne, hastighet på behandling og så videre. Det viktigste er at det fungerer og gjør jobben sin + veldig.

  Oppdatering: Fjerner tre stjerner på grunn av en feil med android system som betyr at hvis du får for lang SMS sendt til den så stakk den i serveren, og den eneste måten å løse problemet på er å ta sim-kortet til en annen telefon, og la gjennom SMS på veien. Alternativet er en fabrikktilbakestilling.

  Update 2: Fjerner en stjerne til på grunn av Samsungs oppdatering som fører det til Galaxy S3 eiere. Siste 4,3 ga oss verre batterilevetid. Samsung vil deretter oss til å returnere telefonen hver dag for å unngå problemer gjør meg mer ved første øyekast meg bort fra Android.
 • Utmerket
  Har nå hatt min S3: ai nesten en uke, og jeg er imponert over Samsungs nyeste kreasjon. Nå har jeg fullt konvertert fra iPhone.

  + Skjerm. 4,8 inches og en oppløsning på 1280x720 er suveren. Minimal refleksjoner og grusom svart gjør det en godbit. PenTile ikke bry meg i det hele tatt.

  + Batteri. Virkelig godt med krem ??i batteriet og ved normal bruk, er det virkelig lenge. Hva tiltrekker den desidert mest er skjermen. Spesielt hvis du surfer.

  + Shape. Noen synes det er stygt, og andre mener det er stilig. Personlig tror jeg det er bedre i virkeligheten enn på bildet. Men fremfor alt er det en fryd å holde og bruke.

  + Operativsystemet er strålende. Android ICS vil lide mye mer etterslep enn iOS Jeg tror dette er en liten overdrivelse. Jada, er iOS litt mykere å bruke på en 4s. Men jeg ville velge android dager i uken uansett for millisekundet jeg mister en gang om dagen for baking.

  + Maskinvaren er nydelig. Lyden er veldig skarp, og støtte for minnekort gjør det så mye bedre enn alternativene konkurrentenes. Det smaker mest av fingrene i de fleste benchmarks.

  + Prisen jeg tror er rimelig i forhold til mobiler i samme klasse. Hvis du kjøper abonnementet, koster det tilsvarende av iPhone 4s og HOX. I mellomtiden, de lysår bedre enn begge.

  - Hadde heller ha sett Googles egen kalenderapp i stedet for S Planner.

  - S stemmen er like shitty som Siri. Samsungs fabrikasjoner som smart opphold og direkte samtale er godt ressurssterk, men absolutt ingen dealbreakers.

  - Den automatiske lysstyrken jeg tror dette er ganske dårlig. Det gjør lite av seg selv ville føles. Kunne ha vært litt jevnere overganger i tillegg.

  Denne telefonen har stort sett alt du kan ønske og deretter noen. Det er ikke for alle. Men for meg var det et rent kjøp. 'Re Not kommer til å eldes som en vin, men det føles som det vil holde opp med god om noen år uansett :)
 • Perfekt
  Jeg har hatt min s3: ai 1 1/2 år tror jeg alt er fint med denne telefonen
 • Perfekt
  Oppdatert til 4.3 fungerer bra aldri hatt noen problemer i løpet av mine 18 måneder med det :)
 • Veldig bra
  Hadde det for ca ett år, og var veldig fornøyd med det, at det hang litt nå og da, men det var ikke det verste. Batterilevetiden kunne vært bedre og litt mindre plast, så det hadde vært 10/10.

  Dessverre utskifting jeg nylig en iPhone 5s og angre litt.

  Android = frihet, og SGS3 med dagens pris? Anbefales!
 • Perfekt
  En perfekt mobil for surferen / den som liker å spille på mobil
  + Screen et relatift HD-skjerm for sin størrelse

  + Lyd som høres greit når du spiller musikk

  + Selv om jeg bare har 3g så jeg kommer opp i ganske høye hastigheter på brebbandskollen :)

  - Litt kort batteritid ved bruk pogram at slike spill / internett / youtube
 • Meget dårlig
  Etter over et år med å bruke telefonen min nå gir opp. Det fryser flere ganger om dagen og krever en omstart. Master reset hjelper ikke, og antar det er en hårdvaruprobem.

  Det har vært en flott telefon som har tjent meg godt fram til nå, men ett års levetid for en telefon for 6000 SEK er ikke ok. Vil være litt tid før jeg kjøper Samsung igjen.
 • Meget dårlig
  Kjøpte denne telefonen i juni etter å ha hatt iPhone i noen år. Jeg var glad for første måned, men etter det kom hele android syndrom. Telefonen henger selv om det er bare 7-8 apps installert. Etter 3-4 dager er det så tøft at det må startes på nytt. Har prøvd å nullstille, men de samme feilene igjen. Ville så mye å like android, men dette kan bunn score.
 • Bra
  Likte både Nokia Lumia 920 og Galaxy Note to før dette så jeg ble vant til store skjermer og tunge telefoner.

  Fleksibilitet i S3 er stor sammenlignet med de to andre, men på andre punkter det mye verre. Mens ganske seig i kostnad, på SMS, samtaler, etc., etc.

  Jeg bytter telefon ganske ofte, og trenger nå for en kort periode denne "lille" telefon. Vil handle opp til meg neste Note for neste sommer for sikker!
 • Utmerket
  Hva jeg kan starte med å si at denne telefonen er nesten feilfri.
  Og veldig god jakt.
  Fikk telefonen min fra 3 for ca en uke siden og har siden lært hva en ekte Android smarttelefon er. Min kopi var en av de siste blå S3orna på tre.

  Pluss:
  + Også på baksiden er laget av plast, så det føles veldig stabil og sitter godt i hånden.
  + Veldig fort.
  + Det meste av hva de andre sier.
  + Kameraet er en av de beste mobilkameraene jeg har sett, og jeg har sett mange.

  Minus:
  - HD-oppløsning. Ikke akkurat HD med PenTile og dobbelt så mange grønne piksler som de andre fargene.
  - Micro Lagg, og at man ikke kan unnslippe. Android er Android.
  - Designen er ikke det beste, men er ikke veldig dårlig heller. Føles godt i hånden.
  - Hjem-knappen er litt løs.
 • Perfekt
  Tidligere smarttelefoner Nokia C7, Sony Ericsson Xperia neo. Og jeg tenkte først at jeg ville ta en SGS2 for jeg liker og bytte telefon hvert år, men så fortalte en venn hvorfor ikke kjøpe en high end telefon og ha det over ett år i stedet for kjøp av klasse telefoner på å endre hvert år. Hvor rett han var, jeg har aldri vært så fornøyd med en telefon da Nokia 3310th Hvorfor er denne telefonen så bra da? Ja til å begynne med, tror jeg:

  Skjermen visum sikkert det er PenTile, og det viser (hauken syn), men det er absolutt ikke det av Motorola Razr, HTCs ett eksempel der det er mer synlig enn det er på s3an. Men svarte er blant det beste du finner på en mobiltelefon er også visningsvinkler også. Så i sammendrag skjermen er blant de beste på markedet.

  Forestillingen er forferdelig gode innlegg alle spillene jeg testet på det anyways, Døde trigger, Minecraft kan håndtere det selv på energisparemodus på. Flyt av grensesnittet er den beste i hele Android verden selv om det ikke er på iOS-nivå, men da får du en liten telefon med iOS som jeg synes blir litt kjedelig i lengden med mindre du jailbreak det da (iPad2).

  Kameraet er veldig bra bedre enn å sitte i Xperia neo på da det er en virkelig god kameratelefon. Ingen lukker lagene er veldig bra, det betyr at bildet er tatt direkte når du trykker på kameraknappen uten forsinkelse. 1080P filme dette dyret i og filmkvaliteten er så bra at du får svak i knærne

  Designet er Welling ingenting som skiller seg ut, men det er virkelig behagelig å holde, og det var swell at den er laget for komfort fremfor design som jeg liker.

  Jeg tror Samsung skal ha en pluss på kanten slik at du kan bytte batteri, og at du kan utvide minnet mens trenden ser ut til å være at det ikke er mulig å bytte batteri og minne ekstrautstyr.

  Mindre enn

  Tilbake-knappen og knappen til venstre sitter en litt sint for det er lett å trykke tilbake-knappen når du forlenge toppen.

  Er dette den perfekte telefonen da? Selvfølgelig ikke, er ikke noe perfekt, men jeg tør si at dette er den beste telefonen på markedet akkurat nå. Sendt fra min Samsung galaxy s3 vil se hvordan det ser ut på datamaskinen siden da :)
  -----------------

  Oppdatere stillingen 9-10 fordi jeg er mer fornøyd nå enn da jeg kjøpte telefonen
  -------------------------------------------------- --------------------

  Så der gjorde jeg si da den var ny nå jeg har hatt det i over et år og jeg fortsatt tenker på telefonen, men min batteriet har mistet ca 20% av sin kapasitet IOFs så gjør svelle alle batterier som da. Men Touchwiz begynner å føle seg litt gammel og utdatert i forhold til Sony UI, Sense. Selv om jeg aldri har vært så fornøyd med en telefon dette lenge, og det tjener sin funksjon veldig godt og noen relaterte faktum. Den beste mobilköp jeg har gjort så langt
 • Utmerket
  En av de greates biter av elektronisk trolldom ive noensinne eid!
 • Perfekt
  Den fylker telefonen er good shit. Jeg har hatt det i 1 år det har alltid fungert vært crappy rask og god. Men når jeg kom til å oppdatere telefonen via datamaskinen til en oppdatering som ble forfalsket. Min feil!
 • Litt dårlig
  Den første smart telefon for meg, og sist. Moro og surfe med kanskje for de som ikke ønsker å sitte komfortabelt foran en stor skjerm. Ringe med den ubrukelig, store og klumpete. SMS er en smerte å skrive når du som meg har store fingre og stadig flytte flere bokstaver. Solgte det på blokken og gjorde tapet med 1200kr i måneden. Men det var verdt det og bli kvitt dritten. Har min fire år gamle Nokia (uklokt) nå det er gøy ringer / tekstil igjen.
 • Utmerket
  Dette var min første androidlur. kjøpte den i august 2012 på blokken for 3800-systemer. Selvfølgelig, verdien redusert nå, men jeg er veldig fornøyd med denne telefonen.

  Jeg elsker at du kan bygge likevel, og at du ønsker å programmere / widgets / mapper. batterilevetiden er vel greit nå etter 1 år. Den klarer uten lading i ca 24 timer? belastninger i løpet av natten og laster neste kveld ..

  Bare minus er symbolene. Vanskelig å se hva det "er". og svært få også.
 • Litt dårlig
  Har hatt telefonen i ca 13 måneder, og allerede den første uken det er blitt hengende opp (tapt anrop-ikonet viser konstant ubesvarte anrop om det Stamer-jeg har igjen etter et par forsøk på å gjenopprette det). Hadde noen perioder at det snur 20 ganger om dagen uten grunn. (fungerer fint noen få måneder, men da vil den slags merkelig for ingen grunn)
  Tilsvarende, noen ganger blir det veldig tøft og gjenoppretter alle leser historie og fav sider av seg selv.
  Ladningen hater ikke jobbet noen ganger enten (vært på ladningen i 10 timer uten låven stygge) Snarere plasticky, kamera ok og skjermen ok.
  Har hatt iphone 4, Sony Ericsson Experia 10i, samsung galaxy s2, og noen få andre, men s3-en er trolig den telefonen jeg var minst fornøyd med (gitt forventninger).
  Har allerede bestilt ny telefon, og det vil ikke samsung denne gangen. (Test sony z1)
 • Meget dårlig
  Jeg har alltid likt Samsung, og har eid to telefoner etter merke.

  Ett skjedde dessverre ut av det ukjente EFS problem (som selvfølgelig jeg ikke engang visste eksisterte før jeg søkte hjelp når telefonen en dag sluttet å jobbe i midten av en samtale). Dette kan definitivt være verdt å sjekke ut for de som ønsker å bruke en annen ROM på telefonen.

  Den andre, en Samsung Galaxy S3, døde i dag. Alt tyder dette tilfellet av den enda mer beryktede SDS - Sudden Death Syndrome. Dette følte jeg forsto ikke til, før jeg fikk grunn til å begynne å lete etter hjelp.
  Dette har imidlertid vært kjent siden høsten 2012, og Samsung erkjent problemet rundt svingen. Men jeg kjøpte telefonen min for knapt tre måneder siden, noe som betyr at det kan være mange flere her som vil lide elendighet.

  En ting er ganske sikkert etter dette: min neste telefon vil ikke være en Samsung!
 • Utmerket
  Tilbrakte min tredje nå. Sier mye. Skulle ønske det var bedre skjønt. S4 tiltrekker seg ikke når det bygget på samme måte.
 • Veldig bra
  Etter å ha eid den i 13 måneder, er jeg super fornøyd med min S3, er det den beste telefonen jeg har eid, langt. Imidlertid har det vært et par problemer som jeg etter to forsøk på å få den reparert fortsatt leve med. Det samme problemet har oppstått på kjæresten sin S3 og en bekjent. Det skjer ikke veldig ofte, men nok til å irritere:

  - Henger noen ganger når skjermen er slått av og kan da ikke starte. Snatching batteriet eller reset via strømknappen er den eneste løsningen.

  - Starter seg tilfeldig.

  - Microfonen er noen ganger helt dødt under samtaler. Det kan fungere for en stund, men så blir det helt stille i den andre enden. Ringe på nytt løser problemet.
 • Utmerket
  Kameraet er helt utrolig. Hastigheten på mobil er gal, og det føles glatt og super enkelt å bruke.

  Edit: Har vært litt tregere med tiden. Fremdeles plager meg hjem-knappen som er for liten for tommelen min.
 • Utmerket
  En helt fantastisk telefon!
 • Akseptabelt
  Har alltid likt Samsung være seg mobiltelefoner eller TV-drevne enheten. Men denne telefonen er egentlig ikke noe å juble for. Bygge kvalitet Smått er fryktelig. Løse biter fra den grå ramme og plast på baksiden faller av. Det har også vært 5-6 sprekker i den grå rammen som ikke gikk på garantien. Kamera glass (plastbiten) har kommet av et par ganger. For å legge til er at jeg aldri har vanligvis problemer i mobiler svikter.

  + Ripesikker skjerm
  + Skjermen er generelt veldig bra i farger og innsynsvinkel, ingenting å klage på der
  Turtalls
  + Stilig

  - Bygg Qualifying Small
  - Wifi ustabil
  - Alle Samsung Apps som kommer med at ingen bruker?
  - Dyrt
 • Bra
  Bedre telefoner! f.eks Lumia 925.
 • Meget dårlig
  Oppdatere score.

  -Ingen kildekoden, selv om Samsung har lovet å løslate dem før 2013.
  -Uten kildekoden slik at det ikke vil få noen stabile AOSP ROM
  -Telefonen er nedbloatad med skrot som tar ressurser, selv uten kildekoden, det fungerer CM, AOKP ... flere ganger bedre enn aksje ROM.
  Mange lider av SDS, min blah, slik at telefonen dør etter ca 6-8 måneder på grunn av defekt interne SD, ikke gjelder for alle, men svært mange S3 lider av det.
  I de beste tilfellene, betyr det ikke bryte telefonen direkte, men det henger 50-100 ganger om dagen, mange som lider av dette, inkludert min gjør det.

  Det er mer å skrive om rusk, både positive og negative ting. Har forandret meg opp mot en Nexus 4 Nå som er grusom i forhold til S3. Dette kan være min siste Samsung!

  Er du vurderer å kjøpe en S2/S3, Note / Note 2, sjekk ut XDA først, slik at du kan se hvor mye problemer folk har med dem.
 • Veldig bra
  Har hatt telefonen nå i ca 2 uker og må si jeg er godt fornøyd! Velg mellom dette og S4 nd, og jeg har ikke angret på det .. Alt flyter som det skal, billigere, FM-radio og har også lavere SAR verdi enn S4AN.

  Angående batterilevetid, har jeg klart å få nesten to dager på én lading (strømsparing på). Denne stadige mobildata eller wifi, surfing, fb, samtaler osv.. Deaktiver unødvendige bakgrunnsprosesser og applikasjoner i Appmanagern. Sjekk på nettet for mer info.

  Må påpeke at jeg kjøpte mitt eksemplar gjennom Bazula og senere oppdaget at det hadde Baltic (BSE) firmware. Jeg kjørte inn i en nordisk (NEE) og etter det, må jeg si at telefonen gikk raskere. Vet ikke hvorfor egentlig ..

  Relativt billig nå
  + Rask
  + God skjerm
  + Lav SAR
  + Alle funksjonene du trenger
  + Batteri som kan byttes
  + Enkel
  + God batteritid

  - Bygget av plast. Kan være forstyrrende for noen, for meg er det ok for denne prisen og muligheten til å bytte batteri.
  - Enkelt å tilfeldigvis få tilgang til Back-knappen og deretter lukket noen programmer og "oops hva som skjedde nå" følelsene oppstår fra tid til annen
  - Samsung virker tøft med Android-oppdateringer
 • Utmerket
  Fordeler
  Telefonen er mer komfortabel enn iPhone 4.
  Telefonen er lettere å plukke opp fra bordet enn iPhone 4.
  Størrelsen gjør det lettere å skrive i forhold til iPhone 4, som er mindre.
  Gode ??GPS bruker kart bedre enn iPhone 4 som skjermen er større og har flere piksler.
  Det er mye lettere å legge til musikk når du ikke trenger å bruke iTunes.
  Lyden er flott. Den støyreduksjon fungerer.
  Viser nettsteder raskt og rent.
  Kan laste ned gratis programvare / apps / widgets uten å måtte logge inn hver gang.
  Kan vise ukenummer i kalenderen og på toppen igjen med WeekNow.
  Vekkerklokken har en fin innstilling som myk kan starte lyden i stedet for å starte på maks volum.

  Ulemper
  Double Click nettleseren din ikke tilpasse bilde eller tekst bredden til telefonens bredde.
  E-posten ikke bryte teksten som går utenfor skjermen.
  En dag jeg tok batteriet ut veldig raskt.
  Ledningen luktet dårlig første dagene.
  Alarm Endringer forsvinner tilbake uten spørsmål hvis du ikke trykker på lagre. (IPhone sparer direkte.)
  Uklart hvilken knapp som brukes til å sende SMS og e-post når knappene er bilder uten tekst forklaring.
  Kameraet legger en svak farge ball når du skal fotografere et hvitt papir med sort tekst.
  Videokameraet videoopptak stamming innimellom.
  Vise og zooming i PDF er scrubby i forhold til iPhone.
  Original kalenderikonet viser alltid 31 i stedet for dagens dato. Dette løser det ved å laste ned Smooth Calendar gratis.
 • Utmerket
  + Komfortabel, praktisk, skrive vennlig, god kartvisning, rask og har myk start på vekkerklokken.
  - Noe verre PDF-leser og video-opptak hakker til tider sammenlignet med iPhone.
 • Utmerket
  Erstattet min gamle Sony Ericsson. Flott telefon. Rask, klar og responsive.
 • Veldig bra
  enkel å bruke, virkelig god skjerm, god batterilevetid om gamle GSM-telefoner er selvfølgelig mye bedre, bra kamera i tillegg til optikk som er en begrensing av alle telefoner, selvfølgelig vil du android, så jeg har noen problemer med å passe den i lomma, men det er standard størrelse, og føles litt skjør
 • Middels
  + Screen
  + Vekt
  + Liten

  - Interface. Seriøst samsung, ser det ut som en färgplottrig androidprototyp fra 2006.
  Integrering i telefonboken med Facebook glimrer med sitt fravær.
  Kommer fra iOS, WP8, eller HTC Sense så vil. Man å bli skuffet.
  - Plast føler.
  - Ekstremt skjøre glass, det svinger opp på ytterkantene og pulverisert når det lander litt feil. Droppet fra 15 cm ned i flisen .... farvel!
  - Kylling design, helt pregløs når de andre produsentene er virkelig begynner å utmerke seg, iphone 5, htc ett, Xperia z Nokia 920.

  Totalt: som vanlig, godt trykk i maskinvaren, men katastrofale oppbygging av sin egen TouchWiz, sammenlignet med android opprinnelige gjør det ser hjem bygget ut.

  Oppdatering:

  Etter utskifting av mote kortene måtte jeg komme tilbake til den opprinnelige TouchWiz fra den opprinnelige Google UiS t jeg hadde ssista seks måneder.
  Jeg kan ikke forstå hvordan det fortsatt etter en rekke oppdateringer fra samsung fortsatt føles som en halv utviklet telefonprogramvaren klok?
  Det er ofte tøft i svar på svært enkle kommandoer. For eksempel, når jeg trykker på den grønne telefonen, tar det 2-4 sekunder før jeg kommer til ringemodus.
  Det er ikke ok på en quad-core håndsett med pulver nok for full HD-filmer. Og det er det samme overalt i systemet. Det føles som om det stopper å tenke på hva kommandoene betyr, gjør pausen du nøler på om det forstår trykking og trykke igjen og igjen. Forferdelig irriterende.
 • Dårlig
  Har tidligere hatt en iPhone 3gs, eier en iPad 2, jenta har en iPhone 4s, og gjennom jobben, har jeg hatt en HTC Sense jeg sverget på. Er en superbruker og har trolig kjøpt apps for 3000kr +. Har så veldig apps at iTunes fryser hjemme + vært i utvikling i både android + iphone + html5sidor.

  Kort sagt, jeg føler at en bruker som har grei på føttene i min anmeldelse under.

  Ettersom telefonen er egentlig veldig bra. Fin skjerm, mange funksjoner.
  + Grim skjerm
  + Rask
  + God nettleser
  + Ryddig grensesnitt
  + Bra kamera
  + Stilig
  + Slipper iTunes

  - Laggfri, my ass! Den stuttar rundt her og der. Jada, startskjermen, spiller kanskje i 30-40fps, men det er absolutt ikke laggfri (har ryddet / lukket av apps)

  - Batterilevetid: Er svært skeptisk til dette, men må komme tilbake på et par uker. Men trakk Type 24% i morges mens jeg stakk på det mellom hjem / arbeid (ca 1t 20min rute). Nesten verre enn mine tre år gamle useriøs 3GS som jeg hatet på slutten av sin kasssa batterilevetid.

  - Litt for stor. Forstyrrer meg sterkt på tilbake-knappen på noen apps som Facebook. Du må virkelig tenke på hvordan å holde telefonen eller har to hender.

  - Spotify krasjet hele telefontype åtte ganger før jeg så at det er en Spotify Beta for ICS-brukere som jeg måtte fylle bensin ned direkte fra Spotify sin side gjennom å først oppheve beskyttelsen for "install fra eksterne kilder - sikkerhetsadvarsel .. blah blah, dette kan rote opp telefonen .. blah blah "

  - Grensesnittet ikke holder sammen så pent som iOS5. Det er detaljene, men pikselfeil her og der. Widgets + apps "flick kondisjonert til" mens de gjengi ut når du slår på telefonen igjen.

  - Shitty at du ikke får filbehandling når du setter inn USB til datamaskinen. Den presenterer seg som en medieavspiller. Jeg vil ha hele filstrukturen, wtf?

  - Android-markedet. Helt greit å handle, men hva en vits apps. I dag fant jeg en app hvis navn var "Rist for å lade batteriet". med 54.000 nedlastinger og 4,1 i karakterer med mye kommentarer som "Awesome bra, ristet i 15 minutter, og batteriet gikk fra 1% til 100%." Hva en vits. Tillochmed ansvarsfraskrivelsen hevder at programmet er for "Tiltrekke der idioter som ikke leser kommentarene." Ble paff over hva som kommenterer noen fjortisar skriver også. Verre enn YouTube. Like "Useless app din j * af *** a, äckelj *** lov som skapte dette programmet, bør du dooo".

  * Sukk *

  For å oppsummere.
  Folk som skriver 10 + + + er bare arroganse. Er fornøyd, men ikke begeistret. Har jeg fått en måndagsex, eller skal det være slik? Jeg fullstendig ignorerer alle benchmarks. Jeg leter etter helt flimmerfritt erfaring.
  Vil være fantastisk fint å bruke som en mediespiller på toget + lese bøker osv., men for hverdags grensesnitt / pille / apps så chaps Iphone Android opp til frokost.

  Hvis IOS få det litt widgets og prøve å gjøre noe med grensesnittet er så kjedelig, og smeller det med en ny skjerm på ~ 4 til 4,5 "så jeg tror de har en killer.

  Hvis dette er "den beste telefonen" så jeg håper fremtiden har mye mer å tilby.

  Oppdatering 2013-06-02:
  Telefonen blir bare tøffere og tøffere. Noen bakgrunnsprosesser kan ikke kvitte seg med, slik som for eksempel Twitter / Facebook, og tynge mobiltelefon ytterligere. Mobiltelefonen laggy konstant selv om jeg stenge alle programmer / omstart tid. Telefonen vil starte opp ofte bare om seg selv, skriver i lommen. De "usynlige knapper" er ekstremt ikke-inuitiva er altfor følsom og du får tilgang til dem ved en feil 10 ganger om dagen. Det neste trinnet er sikkert å kjøre tilpassede ROM. Så utrolig skuffet på Android. * Aldri aldri aldri * igjen. Unngå som pesten. Det eneste positive er vel skjermen, resten er helt verdiløs.

  Piss Phone!