Kategorier
Prisjakt

Mange88

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Sennheiser Momentum Free
3.1
(8)
2 249 ,-
en måned siden
Alt for lang kabel. Klønete batteri. Dårlig batterilevetid. Hvis jeg har telefonen i lommen, mister den forbindelsen synet av den. For 850 SEK forventet jeg mer. Jeg vet ikke om lydkvaliteten er så fantastisk heller ...
Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"
4.2
(17)
4 190 ,-
en måned siden
Formatet er bra. Ikke overlykkelig i kurven. Fungerte bra for spill. Imidlertid hadde jeg store problemer med å få tekst, i f.eks. nettleser, for å se bra ut på skjermen (fargeskift, sort ble brun eller blå). Sliten og returnerte den.
Stiga Autoclip 530 SG
1.8
(2)
26 990 ,-
ett år siden*
Oppdatert rangering etter sesong 1 (2/5 stjerner) Det har nå gått i stykker etter i underkant av ½ sesong. Forelegget for reparasjon 12. juni og deres håp er nå, etter leveringsproblemer med reservedeler, at den blir reparert innen 20. juli. Har måttet klippe mesteparten av sesongen med ridende gressklippere ... Forrige vurdering (3/5 stjerner) Karakteren for prisen er 19 000 kr (inkl. Garasje- og lynbeskyttelse). Bruk en sesong. Husqvarna 260 ACX som referanse. Positivt: Kutter greiner, småvilt og alt du glemmer i hagen. Ingen grunn til å skifte barberblad i ett. Negativt: Tre rader med piksler er døde. Ingen ledningskabel for å finne hjem. GPS-funksjonen fungerer ikke hvis det er trær i hagen. Grav deg gjerne i mykere deler av plenen og kutt av den nedgravde signalkabelen.
*Endret 4 måneder siden
Satechi Eco-Leather Deskmate
2.8
(2)
319 ,-
5 måneder siden
Ikke så bra i virkeligheten. Kan ikke brukes som musematte, siden overflaten er / blir klebrig og datamusen blir sittende fast. Jeg ser ingen funksjon i bakgrunnsbilder. Men for de som leter etter en bakgrunnsbilde, som ikke er like bra i virkeligheten og ikke utfører noen direkte funksjon, er det et gitt kjøp.
Ryobi R18PS-0 (Uten Batteri)
2.5
(2)
449 ,-
6 måneder siden*
Ti stjerner til etter den andre bruken da den brant opp noen minutter etter bruk. La aldri noe verktøy med batteriet ligge igjen etter bruk igjen. Vil returnere og kreve erstatning for maskinen og batteriet den drepte. Farlig. Heldig at vi ikke hadde forlatt huset. Dessverre er de fleste Ryobi-produkter og kvaliteten ikke den beste, varer ikke så lenge som dyrere maskiner, som med tiden blir dyrere enn å kjøpe "premium" direkte. Samtidig er det glatt med samme batteri for de fleste maskiner, men de har andre produsenter inkludert. Siden giveren / klippet mitt fra ryobi også ga opp etter ikke så lang tid og at dette brant opp, vil jeg dessverre bytte merke.
*Endret 6 måneder siden
Electrolux EKF7500
2.5
(51)
1 045 ,-
3 år siden*
Fungerte bra til det stoppet å jobbe ....
*Endret 3 år siden
Logitech MX Master
3.5
(54)
844 ,-
5 år siden*
Veldig god mus de første dagene. Nå etter ca en ukes bruk rullehjulet er ødelagt, vil dette ikke skje for denne prisen! Kan ikke anbefale. oppdatering: Fikk utskiftningsproduktet, og det har fungert for noen uker nå. Øker klasse.
*Endret 4 år siden
Google Chromecast (2nd Generation)
4
(143)
399 ,-
4 år siden*
Windows plate (standard Windows 10) til Google Chrome. Med den nye oppdateringen til Google Chrome (siden i går) gjør det ikke lenger mulig å "kaste" for å Chromecastern tilfredsstillende. Svensk støtte kunne ikke hjelpe -> sendes videre til India (?) -> Kom erklært å være så med den nye oppdateringen. En løsning kan være å gjenopprette den forrige versjonen ... Det ser ut til å ha falt oppdatering ... Så nå det fungerer (på kvelden dagen etter problemet oppstod)
*Endret 4 år siden
Microsoft Wireless Display Adapter v2
3.1
(3)
465 ,-
4 år siden*
Dessverre ikke fornøyd. Fungerer dårlig med en Atom x5-Z8300. Testet oppdaterte drivere, sjekket slik at det er nyeste firmware, etc .. samt bytte kanal på det trådløse nettverket mm ...
*Endret 4 år siden
Seagate Barracuda STBD3000200 64MB 3TB
1.8
(1)
5 år siden*
Den første disken jeg eide som er døde. Overlevde selv min WD Grønn (fra 2009). Kjøpt 2012-07-27 og 2016-05-02 død (?).
*Endret 5 år siden
Side 1