Kategorier
Prisjakt

Celestial

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Samsung Galaxy Z Fold2 5G SM-F916B
4.4
(3)
23 188 ,-
2 måneder siden
Wow bare wow! Fantastisk håndsett som er rett gjennom kvalitet. Det er ingenting jeg ikke liker med det. Det er selvfølgelig prisen. Imidlertid er det ingenting som dette håndsettet. + Spesifikasjoner + Skjermen. 120 Hz amolert. En slik glede å stirre på + Batterilevetid. Over 7 timer skjermtid. + Hengslet. Stabil og lar deg vinkle skjermen på forskjellige måter som fungerer med apper. + Multi-tasking med 3 apper samtidig. Helt fantastisk. + Bygget. Ekte vekt som utstråler kvalitet + Trådløs Dex + mye mer - Priset - Dårlig med tilbehør sammenlignet med fjorårets Fold.
Happy Plugs Air 1
3.1
(22)
551 ,-
ett år siden*
De er ikke bra for musikk i det hele tatt. De er gode for samtale. Da kan du oppsummere Air1. Jeg har kjørt dem på Oneplus 7 Pro. Jeg sammenligner også med Air1s direkte konkurrent Apple Airpods gen 2. + Flott + Sitter komfortabelt + Den medfølgende silikonetasjen øker faktisk volumet litt og får dem til å sitte strammere + Laster raskt + Bra mikrofon for samtaler + Berøringskontroller. De er mange og gode. + Bluetooth 5.0 som lar dem raskt koble seg til telefonen. - Lyden av musikk er virkelig ikke bra. Når jeg har maksimalt volum, bryter bassen gjennom og lyden skrangler. Lyden er også lav sammenlignet med Airpods som er betydelig høyere. Knapt nådd midtregister eller diskant å snakke om. Lydbildet er langt borte på noen måte. Det er en viss bass, men som sagt slår den. Airpods tillater mye tydeligere, høyere og mer trykk i basen. - Silikonetui er forferdelig å ha på. Selv berøringskontrollene blir mindre lydhøre med disse på - Dyrt for så dårlig lyd - Batterilevetid. 3 timers type på en kostnad. - Micro USB. Selvfølgelig skal alle henge på toget med USB C eller trådløs lading - Ingen trådløs lading av saken Airpods er betydelig bedre på alle måter. Og Airpods er for all del ikke det beste som finnes, men Air1 mister alt i sammenligning. Jeg vil fortsatt beholde dem fordi de er tydelig godkjent for samtaler. Vil bruke dem i yrket. EDIT: Senker nå til 1 stjerne. 2 ganger på samme dag hørte ikke personen på den andre siden hva jeg sa. Høres ut som om det var dårlig dekning. Dette fullfører da at disse juksene er helt elendige. KJØP IKKE! håper jeg bare kan legge igjen.
*Endret ett år siden
Apple iPad Pro 10.5" 64GB
4.3
(15)
10 265 ,-
3 år siden*
Bedre på alle punkter. Wow! pluss * Maskinvare. Prosessoren kloner mange pc-bærbare datamaskiner. Utrolig rap. * Skjermen er helt magisk. 120hz gir en mykhet til å dø for. Lysere og bedre farger. * Størrelse. 20% større skjerm, men likevel nesten like stor som en iPad Air 2. Separerer bare mm. * Space. Har blitt utvidet til 64 GB i stedet for 16/32 GB som det minste. * IOS 11. Vil gjøre denne paddan noe veldig ekstra. Hvis du elsker det nå, vil du bli gal om iOS 11. * Utseendet er så mye hyggeligere med mindre "bezels" -kanter. * Kamera. Nesten overkill, men det samme kameraet som i iPhone 7. Awesome! minus Ingenting. Må skje prisen, men du får mye for pengene.
*Endret 3 år siden
Apple AirPods
3.7
(164)
1 676 ,-
4 år siden*
Full merkene! Jeg likte earpodsen skarp og drømmen ble deretter true med trådløse airpods. + Fit. Sitter bedre enn earpodsen. + Sound. Litt tyngre bass og flere detaljer. + Saken. Batteri på 24 timer. + Batterilevetid. Rundt fem timer og er fulladet etter 30 minutter. + Sammenkobling. Bare vipp opp saken og hodetelefonene er koblet sammen. + Fungerer på andre enn iOS-enheter som Android. + Ta en airpod og musikken vil ta en pause. - Ikke mindre. Alle gripes på pris, men helt trådløse inears / pods ligger i denne prisklassen!
*Endret 4 år siden
Microsoft Xbox One S 2TB
4
(6)
4 år siden*
Bedre det gode. Ikke jack pot når det ikke er støtte for bitstrøm ut som Atmos og DTS-X fungerer. Men de jobber med en patch, virker det som, og da er det en perfekt score. UHD filmene ser ut som magi. Spilleren fungerer veldig bra.
*Endret 4 år siden
Supra Headphones Nitro
3.5
(89)
699 ,-
6 år siden*
Peerless lyd! Jeg er absolutt ingen fan av in-ear lurking når de er elendig i mine ører. Men Supra Nitro er virkelig bra. Inkludert 5 'tilgjengelig' lærer får alle auditive innganger som passer. Jeg begynte å spille inn hodetelefonene i henhold til instruksjonene og nå høres ut som en drøm. Jeg hører ikke overdrevet diskant som en del magasiner snakker om. Hånden på hjertet tror jeg ikke engang de spilte inn sitt på sin test. Tar ca 15 timer så er de settene sent. Dyp og kraftig bass uten å ta helt over så mange andre triks gjør, Mid og Treble arbeid i ren harmoni også. Og det høres høy, noe som er viktig for meg. Fjernkontrollen er virkelig god og hendig med og ha en god klikk når du trykker på knappene. Testet på iPod touch og Android-telefonen Huawei Honor sjette
*Endret 6 år siden
Garmin Nuvi 2597LMT (Europe)
3.2
(4)
7 år siden*
Helt overgått forventningene dette stykket. Jeg lusläste før min gps kjøpe og kom opp med dette og TomTom Via 135 LTM. Jeg valgte til slutt Garmin. + Responsive skjerm + Bright skjerm + Talestyring fungerer veldig bra. + Slank og stilig. Minner om en TV i design. + Gratis kart for livet (eller inntil de ikke plassere enheten med) + Gratis trafikkinfo. Senderen er integrert i bilen lader + Bluetooth. Lar deg lage og svare ved Garmin. Fungerer med röstyrningen med. + Oppdaterte kart. Mange nye områder som er nylig tatt. + God kroppsholdning. + God holderen. - Uttalen er trolig det eneste å klage på. Men vi forstår at det er egentlig ikke noe problem.
*Endret 7 år siden
Google Nexus 5 D821 16GB
4.4
(157)
7 år siden*
Stunning håndsett! En ren Vanilla Android-enhet uten mye hanky-panky og det viser faktisk på farten. Uten tvil den raskeste tele jeg har eid. Takket være den rene opplevelsen og KitKat. + Skjermen er til å dø for. Så syk vakre å se på og fantastisk ljustark + Den minimalistiske designen betyr at det ser veldig bra og moden ut. + Størrelse. Liten og fin uten komprimissa med skjermstørrelse + Betydelig prosessor og grafikkbrikken. + Prize. Er det ikke billigere i USA, men også i Sverige i form av maskinvare - Batteritiden kan være litt vag. Men selv kjører en dag. - Kameraets autofokus er altfor treg. Imidlertid bør dette være løst i neste FW oppdatering. Kort sagt, er dette den beste Android opplevelsen du kan få, tror jeg. Farvel til Touchwizz, Sense og Blur. Hvordan vil Android oppleves, ren og rask.
*Endret 7 år siden
QPAD MK-80 Pro (SE/FI)
3.9
(25)
9 år siden*
Supreme tastatur! Dette er min første maskin så jeg kan ikke engang ta, men bare mekanisk, men standard tastatur, er dette en drøm. Troubled behagelig nøkler som avgir en herlig klikkelyd. LED-lysene er stilig i mørkere forhold. Jeg har gjort en mer grundig gjennomgang på min gadget side = http://www.noyas.net/2011/10/review-qpad-mk-80-pro-keyboard.html
*Endret 9 år siden
Logitech G35
3.7
(114)
9 år siden*
Cruel headset. Va grusom skeptisk på simulert 7.1 lyd. Men åh, eh jeg var det motsatte er bevist. Det høres veldig bra. Testet i Deus Ex. Kulene flyr på skallen: D 2.1 Stereo lyd ugudelige bra. Kanskje en smule lav, men det kan endres med forskjellige EQS typen i Winamp eller Equalify. Ha en mer grundig gjennomgang her på min gadget side. http://www.noyas.net/2011/09/review-logitech-g35-surround-sound.html
*Endret 9 år siden
Side 1