Kategorier
Prisjakt

NaCl

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Weber Q 1200
4.3
(3)
3 499 ,-
ett år siden
Har også en større Weber Genesis 2, men er nesten mer imponert over den. En ekte piknikgrill, enkel og glatt. En engangspatron fungerer i 2-3 svinger for 2 personer. Med Webers slangefester kan du også koble den til større containere type P11. Koster noen, men det er en kvalitetsenhet å eldes med.
Weber Genesis II E-310 GBS
4.4
(6)
9 479 ,-
ett år siden
Dette er min andre gassgrill i denne størrelsesklassen. Hadde før en mer avansert modell med flere brennere, sideplate osv. Men selv om det var i rustfritt stål gikk brennerne for ingenting etter ca 3 år. At det ble til dette fabrikatet, er fordi du her kan skaffe reservedeler om nødvendig. Kjøpte det som salg av årsmodell 2018, den rustfrie versjonen. Inkludert 2 termometre som du kan koble til en app på telefonen (morsom type 2 ganger så tar den i tillegg til hetten til grillsjarmen). Brukte bare grillsesongen 2019, men er generelt fornøyd. Estetisk er det ikke en skjønnhet. Selve stativet ser ikke ferdig ut, flere dekkplater ville hjulpet dette. Men lokket puster kvalitet, ingen rotete mahäh tilgjengelig i billigere merker. Litt dårlig effekt når jeg blåses, savner jeg en fjerde brenner. Under normale grillforhold fordeles varmen godt, og det er sannsynligvis en stabil, sikker, kvalitetsenhet som du vil kunne glede deg over i mange år. Stiv lett å rengjøre og jeg vurderer gassforbruket som helt greit. Spiste bare en P11, og det var ikke nok på førstnevnte med sammenlignbar grillfrekvens (vanligvis bare 2 personer, men i gjennomsnitt 1,5 ganger / uke fra mai til oktober). Med tanke på funksjonene (type ingen) er det en ganske kostbar enhet, men du får også vanligvis det du betaler for, tror det var en type 10-års garanti på noen deler. Bør enkelt jobbe for opptil 5 voksne eller en "vanlig" familie.
Honor 10 (4GB RAM) 128GB
2.5
(1)
ett år siden
Har hatt telefonen i ca 7 måneder nå. Å være en arbeidstelefon og på grunn av et tullete selskap, var dette den "beste" modellen du kunne få uten å måtte bruke penger privat (hvorfor skulle du trenge det!?). Sammenlignet med min 3 år gamle Sony Xperia X Kompakt av enklere kutt, er denne verre i de fleste ting. Kameraet er imidlertid bedre, men det er ingen direkte knapp til kameraet som på Sonyn. Det har problemer med noen apper som ikke fungerer. I perioder starter den på nytt hver dag, uten forvarsel = du er utilgjengelig, ansiktsgjenkjenning fungerer dårlig, krever ofte doble PIN-koder (har ikke funnet om du kan slå av dette), det er for stort til å håndtere jevnt med en hånd i arbeidssituasjoner. Min første Huawei og som den ser ut nå også den siste.
Makita LXT 600
4.2
(4)
10 år siden*
Omsatt LXT600 Combo Kit "Verktøy låven" (kanon god service, fikk alt innen 24). Supplert det selv med en hammer drill (BHR202Z). Har så langt gode testkjøring ting, men alt så langt har møtt krav. Solid, god kvalitet plast, god plassering av kontroller, nøytralt utseende. Favoritten er fortsatt slag skrujern, sicket jevnt drivkraft! Den vinkelsliper er kanskje ingen mann begynner å kutte en "pipe, men de små ting (viket er dens mening) det fungerer fint. ---------------------- Har nå hatt ting i mer enn ett år, og er fortsatt veldig fornøyd med dem til tross for ett batteri som kom etter en stund (fikk ny på garantien). Batteriet trolig fikk juling i sirkelsag ... (munn en 55mm tykk imp. Plank) kjøpte også en BFR550RFE Skrue Machine som er super når du bør få opp elementer. gips. Hvis du er lei av merker som Power Craft, Skill, etc. kinesiske folk, er dette den tøffe jule mann hendig mann / kvinne begjær
*Endret 9 år siden
Makita BDF454RFE (2x3.0Ah)
3.3
(1)
9 år siden*
Kraftstasjoner! Betyr denne modellen (BDF454 RFE) på jobben og en BDF451 RFE privat (modellen før med 3Vxl). Den slags, skrue og drill funksjon, forover / bakover og lampe, 2vxl i metall, og en god selvspennende chuck også i metall. For en vanlig bonde med Volvo (Skoda), synes villa og doggy som kjøper sine verktøy på ICA / Coop denne maskinens pris som kjøper nyttårsraketter ved NASA. Men du får det du skall ut for ... Med denne maskinen i sine hender, som regel at du ikke har en ledning drill. Den kan håndtere 13mm metall boret i chucken, og med en pre-boret mindre hull kan håndtere det lett å lage hull i 10mm tykk plate. Fungerer også bra for elektrisk måling hull i gips / kryssfiner og at gjenger M8 og mindre hull i 5mm rustfritt stål plate i bunnredskaper. Mest sannsynlig vil du få tørr ren maskin fra sikle når naboer har sett det, men litt våt tåle dagens lys! MERK Men også her å være skeptisk til Makita batterier, maskinen kan lett føre til at batteriet å koke hvis du kjører den hardt. Men med to batterier kan kjøre non stop når fulladet etter omtrent 20 minutter.
*Endret 9 år siden
Makita BTD140RFE (2x3.0Ah)
3.5
(1)
9 år siden*
Litt sterk en! Ble svært overrasket over denne maskinens styrke når jeg hadde kjøpt den. Its hammer handling betyr at den kan håndtere mer enn å komme til skruen. Med adaptere for ¼ og ½ tommers ermene for å få en lettere type skiftenøkler. Det trekker lett en 8mm coach skruer og kan også løsne boltene opp til M12 uten problemer. Ha belysning, forover / bakover og ikke noe mer. Det er bare ett gir, men dette føles meg ikke som en ulempe som det er en skrutrekker. Du kan ikke be noe for moment som noen ganger har vært ønskelig. Men jeg er veldig fornøyd med maskinen, fikk en for jobben min også. Minus Makita batterier ikke slå av når spenningen blir lav, hvis det fortsetter og plukke ut den siste av disse batteriene blir kastet, altså. laste ned så snart batteriet er lav, for eksempel. Panasonic har denne shutdown funksjonen. En batteriindikator av type Milwaukee hadde blitt ønsket velkommen.
*Endret 9 år siden
STIHL FS 130
3.6
(9)
10 år siden*
Flott maskin for pengene! Inkludert trimmerhode, gressblad og sagblad. Så mye rundt på Jonsered og Husqvarna i samme størrelse, men de kunne ikke konkurrere på pris ytelse + at de syntes å være litt bak den teknologiske utviklingen i forhold til dette. God tur selv ved lav gass, rimelig drivstoff effektive, lav støy (men? Ikke? Maskulin lyd, høres ut som en kjedelig moped), lys som er mulig å kutte greiner litt opp i reiret. Håndtak slu 3cm i størrelse uten problemer o 5cm med litt god vilje bak håndtaket. Har oppgradert til den største trimmerhodet tilgjengelig for denne koblingspinnen, fordi den leveres med ikke kan møte på kraftig tråd. Hva er mindre bra er den medfølgende selen, festet og den bøyde håndtaket. Jeg foretrekker rett håndtak som de eldre modellene, men det kan ikke være helt perfekt for den lille summen av 5000 pix!
*Endret 10 år siden
Victorinox SwissTool
3.7
(2)
1 913 ,-
10 år siden*
Har hatt dette verktøyet siden 2000, lær hylster, gikk ned ca 5 år siden, og da jeg byttet til en Leatherman Charge TTi som jeg har på jobb (er en mye mer eksklusive verktøy). Men jeg bruker dette for daglig bruk hjemme. Tang er sterkere enn Leathermanens, og totalt er det en mer stabil (men klønete) verktøy enn TTi. Pluss for stabilitet o kvaliteten på verktøyene, minus lærveske? Only? varte i fem år, og at det ikke er innebygget i borholderen. Victorinox ting er alltid et trygt valg hvis du setter pris på kvalitet.
*Endret 10 år siden
Side 1