Kategorier
Prisjakt

castortroy33

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition
3.6
(56)
1 190 ,-
14 dager siden*
Ok lyd. Å lese anmeldelser fra eksperter, forventet jeg mer. Ikke sikker på om disse fungerer for den nye Xbox Series X. Hvilket den ikke gjør som den ikke fungerte for meg. Fungerer med PS 5 uten problemer uten trådløs. Lyden er veldig lav. Du må komme inn i datamaskinen og pusle med å sette alt på toppen. Rart at dette headsettet har fått så gode anmeldelser.
*Endret 14 dager siden
Sony PlayStation 5 (PS5)
4.3
(43)
20 dager siden*
Kjør PS5 med LG Oled CX som passer som håndsettet til denne konsollen med 120 Hz og annen part. Du merker umiddelbart et sterkere og mer klokt grensesnitt. Bildet er fullt av kontraster og farger og skarpere enn noensinne og fremfor alt strømmer spillet så utrolig bra, merker umiddelbart en enorm forskjell fra mine eldre konsoller. PS5 ville få høyest rangering hvis det i forbindelse med utgivelsen også var noen få titler som støtter 120 Hz. Men kom så tydelig. Kontrollen er den beste jeg har opplevd, med ny teknologi. + Grensesnittet er finere enn Xbox. + Gode tjenester som PS Now og PS Plus hvor det er mye skatt. + Fantastisk kontroll. + Bytt raskt mellom spill. Guddommelig rask, + HDMI 2.1. 4K. HDR. Ray Tracing og spill i 60 og 120 Hz. + Stor database med PS4-spill. - Som Xbox Series X ikke den vakreste kreasjonen. Stor. - Dårlig "fot" som følger med. - Så vel Sony som Microsoft er gjerrige med det innebygde minnet. Det blir raskt når mange spill må kjempe om plass. Spesielt når skjelvsystemet tar mye plass. Ekstern disk kan brukes. Men dyre disker som skal fungere like raskt som internt minne er veldig dyre. I alle fall ville 2 TB være ønsket fra starten.
*Endret 20 dager siden
Microsoft Xbox Series X 1TB
4.2
(53)
5 799 ,-
20 dager siden*
Kjør dette med min Oled CX som støtter HDMI 2.1 og 120Hz. Ville gi full vurdering, men velge vurdering "9/10" akkurat som jeg gjorde med PS5. + Kan takle Dolby Atmos + Gears Of War 5. Wow, for morsomt dette spillet er i flerspiller med 120Hz. + Rask. Jeg visste at disse konsollene ville være raske, men dette er enestående! + HDMI 2.1. 120 hz. Strålesporing. + Spillpass er kjempebra. + Multitasking håndterer denne boksen veldig bra. + Enkelt å starte konsollen med Xbox-appen. + Rask å flytte spill hvis du har en rask ekstern HD. + Bildet i selve spillene. + Alt går fort. - Kanskje ikke den fineste krukken. - Få nye titler når de slippes. - Kjedelig grensesnitt. Samme som gamle Xbox. - Microsoft så vel som Microsoft er gjerrige med det innebygde minnet. 1TB reiser seg raskt når mange spill må kjempe om plass. Spesielt når skjelvsystemet tar mye plass. Ekstern disk kan brukes. Men dyre disker som skal fungere like raskt som internt minne er veldig dyre. I alle fall ville 2 TB være ønsket fra starten internt.
*Endret 20 dager siden
LG OLED77CX
3.8
(1)
59 990 ,-
en måned siden*
Nå er min 77-tommers CX endelig på veggen. Sitter 3-4 meter fra panelet og avstanden er perfekt for størrelsen. Før jeg fikk TV-en min var jeg redd for at bildet skulle bli for stort. Men der tok jeg feil. Kan ha 85 tommer selv uten at det føles for stort. I det minste for 4K-materiale. Med 1080p merkes mangler i bildekilden jo mer du står opp i størrelse. Jeg har alltid ønsket meg en større skjerm og Oled CX passer meg for det jeg skal bruke den til Hva er fremtidens spillkonsoller og mye 4K-materiale med HDR / Dolby Vision i et mørkt rom. Det er ingenting som slår i et mørkt rom. Det jeg merker umiddelbart er at i forhold til den eldre E6 at HDR / Dolby Vision-modusene er bedre rett ut av esken og ikke trenger så store endringer i innstillingene som E6. CX takler også mørke detaljer bedre enn E6. Strømmet 4K HDR-utstyr ser fantastisk ut. Mye bedre enn E6 her. Både fra TVens interne apper og Apple TV4K. TV-en har generelt bedre HDR / Dolby Vision enn E6. Vet ikke om det også har å gjøre med størrelsen, men mer overveldende bilde på lyse og kontrastrike scener og rett og slett uforlignelig godt bilde. Men vil ikke bruke LGs innebygde apper da jeg synes Apple TV er uslåelig. Appen jeg skal bruke i TV-en er Youtube der jeg kan se fantastiske 4K-demoer med DV og HDR. Her viser TV-en virkelig musklene og for et fantastisk bilde med godt materiale jeg kan oppnå. Spesielt i et mørkt rom. Kjør noen referanse UHD-disker fra Oppo UDP-203 direkte inn i TV-ens HDMI-kontakt. Jeg sendte lyden separat til Yamaha-forsterkeren min. Blant andre kjente referanseskiver angående bilder som Blade Runner 2049, Transformers Last Knight, Gemini Man (60Hz), Lucy og Pacific Rim. Utrolig godt bilde direkte med forhåndsinnstillingene som er klare for DV og HDR i panelet. Sammenlignet med mine forrige 4K-skjermer, synes jeg slag og kontrast i bildet er bedre enn noen gang på mine tidligere skjermer. Det eneste negative; Hvis du kjøper denne TV-en, er en god soundbar eller et hjemmekinoanlegg et must for lyden ikke lenger i de innebygde høyttalerne. Men ingenting som plager meg ettersom jeg har et 5.2.4 atmos-system. Nå har jeg hatt TV-en i et par uker og testkjørt den mye i juleferien. Kom hjem både PS5 og Xbox Series X. Mitt inntrykk av å spille med for eksempel Gears 5 flerspiller 120Hz 4K / HDR er uforlignelig grusom. Du merker umiddelbart et sterkere og mer klokt grensesnitt. Bildet er fullt av kontraster og farger og skarpere enn noensinne og fremfor alt strømmer spillet så utrolig bra, merker umiddelbart en enorm forskjell fra min Xbox X. Dette gjelder selvfølgelig også Playstation 5 hvor jeg spilte gjennom hele kampanjen på Spider Man Miles Morales som er utrolig vakkert på panelet. Åh .. for en fantastisk CX med de nye spillkonsollene. Men "trukket" i spill på grunn av den grusomme håndteringen. Veldig fornøyd med kjøpet. Anbefal dette produktet.
*Endret 20 dager siden
Apple iPad Pro 12.9" 128GB (4th Generation)
3.3
(1)
12 187 ,-
7 måneder siden
Hadde bare enheten i en uke, så kanskje en oppdatering senere da jeg brukte den lenger. Jeg kjøpte den med minst 128 GB minne, ellers blir det for dyrt. Tilstrekkelig for mine behov, da jeg fremdeles lagrer råbildene mine på enten en ekstern harddisk eller gjennom skytjenester som Adobe. Kjøpte også pennen som er dyr, men fin for bildebehandling. Dette er den store 12,9 tommers-varianten. Det første som slår en er den fantastiske skjermen. Ekstremt skarp og beste skjerm jeg opplevde på en padde. Men iPad Pro er mer enn en "vanlig" iPad. Menyene er forskjellige og bedre, for eksempel kan du dele skjermen med to apper. Grensesnittet på apper som støtter modellen er flott. En utrolig rask enhet. Pennen jeg kjøpte. Vel dyrt, men veldig koselig å jobbe med. For meg som fotograf er iPad Pro sammen med Adobe Photoshop og Lightroom veldig bra. For den omreisende fotografen er dette en drøm. Litt dårlig er det at den ikke inkluderer USB C til USB adapter og USB C til SD kortleser. Hvis du har begge deler, må du legge ut ytterligere 745 kr. Fordi man ønsker å koble til en ekstern harddisk da rå filer tar for mye plass for det interne minnet. Hvis du har en av de nyeste iPad-modellene, er Pro kanskje litt unødvendig for de av dere som bare bruker iPad som en pute for å surfe litt og ha det gøy. iPad Pro er et godt alternativ til en datamaskin. Spesielt med "Magic keyboard". Men prisen skremmer meg og vil ikke legge over 4000 på et tastatur da jeg stort sett jobber med fotoredigering og deretter bruker pennen. For dere som reiser og skriver mye tekst, er det selvfølgelig ytterligere fem. Når jeg skriver selv sitter jeg henna med iMacen min. Jeg anbefaler den store modellen fordi du kan gjøre så mye mer med overflaten. Ville ha vært full pott hvis prisen hadde vært lavere. 12,9 tommer var under 10.000. Kanskje 7000-8000 SEK hadde vært mer ok inkludert pennen for det minste minnet med Wifi. Nå må du hoste opp minst 14000 som er overpriset, selv om dette er et grusomt produkt. Men anbefaler denne enheten bare til de som vil bruke den til arbeid og mer seriøs bruk. Den nye iPad-en. Den vanlige modellen dekker de fleste behov til en mye lavere pris.
Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 (Xbox One/PC)
3.7
(9)
1 799 ,-
9 måneder siden*
Det eneste minus: vel dyrt! Brukte den bare i et par dager. Utrolig stabil så langt. Hadde ikke noen problemer i det hele tatt. Alt føles luksuriøst. Jeg er ikke en klønete gal som spiller hver dag. Brukte vanlige batterier før, og du spiller så ofte skift batterier. Bukten er en liten penge. Så i det minste å tjene litt penger på det med denne kontrollen er lett å lade. Profesjonell med din egen app i Xbox hvor du kan tilpasse alt. Men er det verdt 2000 kr for den vanlige hobbyspilleren? Tvilsomt.
*Endret 9 måneder siden
Google Nest Hub
3.9
(22)
790 ,-
ett år siden*
Aller først. Denne enheten er definitivt ikke ment som en padde eller smarttelefon. Du som synes det ikke burde kjøpe dette. Dette er broen for det smarte hjemmet. Ikke beregnet for bruk for surfing eller se på videoer eller med apper. Kan både sjekke youtube og spille Spotify. Men tydeligvis ingen lyd- eller visuell toppopplevelse. Men ingen kjøper denne enheten for dette formålet. Men som fotoramme er det morsomt å spille Googles galleri, klokken eller hvorfor ikke dine egne bilder. Skjermen dimmer også pent automatisk i et mørkt rom. Jeg anbefaler alle som har smarte enheter hjemme med dette produktet. Kjøpte den for 995 kr. En god pris jeg vil si for Google Nest Hub klart, Stemmeassistenten er stort sett ganske bra. Bare du vet hva du skal spørre navet å gjøre. Den dekker hele leiligheten min og kan si kommandoer i andre rom og ordren går frem. Jeg har integrert lamper, hjemmekino og musikkanlegg i Google Home og kan styres med stemmen eller skjermen til "Nesten". Gadgets jeg kontrollerer gjennom Google Home og hub: Har 5 Sonos-høyttalere koblet til Google Home i 3 forskjellige rom. Et Philips Hue System (14 lyskilder). Imidlertid ikke så kompliserte kommandoer. Men jeg har Hue-appen for det og ferdige scener i Hue-appen. Men selvfølgelig kan du be Google om for eksempel å slukke og tenne lamper i forskjellige rom eller be om at alle lamper lyser rødt eller grønt. En Xbox One x og hele mitt hjemmekinoanlegg med LG Oled 65 tommer, Yamaha-forsterkere med et 5.2.4 klipp-atmosfæresystem med Tivo, UHD-spillere og Apple TV4k, alle kan kontrolleres gjennom Logitech-huben med stemmekommandoer fra Nest-huben, men bare for de som bruker Logitech Harmony hub multi-remote og det er bare å gratulere hvis du kjøpte Nest Hub for den fungerer med klokken. Hadde noen problemer innledningsvis med å få stemmekommandoene i orden, men etter en fin start fikk jeg alt i orden. Det er flott å kunne si: "Hei Google slår på hjemmekino, hei google slår på Apple TV eller hei google slår på Xbox" og så videre. og aktiviteten starter med enhetene du programmerte i Logitech. Kunne bare bruke Siri, men fint å kunne ha et frittstående skjerm som lett oppfatter stemme så vel som en fin fotoramme. Jeg liker den lille størrelsen på skjermen. Skjermen er ikke noe jeg vil se på videoer uansett. Du kan også spørre mye mer og få svar. Eksempler på den beste ruten til jobb eller hvordan været er i dag. Eller de siste nyhetene, angi en tidtaker eller be google om ikke å legge til hendelser i kalenderen din. Vi er akkurat i gang med smarte hjem og smarte enheter. Vil komme mer avanserte og enda flere smarte enheter i fremtiden. Google Nest Hub er et fantastisk smart produkt til en lav pris å lanseres i Smart Home-verdenen!
*Endret ett år siden
Flic Button
2
(2)
400 ,-
ett år siden*
Eier 4 stykker Flic. Kjøpte dem for 79 kr hver. De er ikke verdt 200-300 stykker som de koster mange steder. Bra er at de jobber med mange av mine smarte enheter. Start for eksempel en aktivitetslogitech multi-fjernkontroll, start og pause musikk gjennom Sonos eller kontrolllamper gjennom Philips Hue. Så er det enklere funksjoner som "finn min iPhone" og "vekkerklokke". Du kan til og med bestille Uber. Eller bare ha Flicen som bryter på veggen for smarte lysene. Men Flic får bare 3/5 av meg fordi det føles som om noen ting mangler. Den ene er prisen. Som sagt klarte jeg å kjøpe min for 79 kr hver. Men å betale 200-300 er ikke på kartet for meg. En ulempe er at Flic-appen alltid må være åpen i smarttelefonen for at knappen kan fungere. Men ikke så farlig. Stilig design, men ville være smartere at selve enheten (knappen) via en magnetisk løsning kan fjernes fra veggen med en eller annen type holder på veggen i stedet for det helt unødvendige klippet som følger med. Limet på baksiden av enheten er ikke sterkt nok og enheten faller ned etter en stund, men løste det med dobbeltlimt tape fra Claes Ohlsson. Ellers synes jeg dette er et bra produkt. Gjør det riktig. Selv har jeg ingen tilknytningsproblemer. Så lenge appen på mobil er åpen, har presset mitt alltid fungert. Men føles fortsatt som et halvfabrikat. Vi håper på en Flic 2 med forbedringene jeg ba om ovenfor, og en pris mellom 100-150 kr.
*Endret ett år siden
Sonos Play:5 II
4
(23)
7 645 ,-
ett år siden
Elsker Sonos-systemet mitt. Kjør det separat fra mitt "vanlige" Klipsch Atmos 9.2-system som selvfølgelig har mer watt og kraft. Dette skuespillet 5 har jeg i stuen min. Perfekt til pause og lett gjenoppta musikk. Mer press i lyder enn sonos One. Men det skal være når det koster mer og er nok til å fylle et mellomstort rom. Tror lyden er veldig bra for musikk. Særlig selv på de høyere volumene. Ett minus er og forstår ikke hvorfor det var komplisert å installere høyttaleren i mitt Wi-Fi-nettverk. Sonos-appen fant foredragsholderen. Etter utallige forsøk endte det. Odd som my One og Symphony klarte å sette opp uten problemer. Et minus er at det ikke er verdens vakreste stykke. Men ikke hele verden for meg. De fleste høyttalere er ikke veldig stilige. Tillegg: kjøpte en til. Nå kjører jeg stereo. Jeg kan beskrive lyden (musikken) som veldig rask og god bass. Veldig fornøyd. Har ikke noen problemer med å samhandle med dette stykket i systemet mitt. Så kanskje det bare var midlertidig at det andre spillet 5 mitt var så vanskelig å koble til nettverket mitt.
IKEA Symfonisk E1801
3.6
(11)
1 199 ,-
ett år siden*
Har dette på kjøkkenet og fungerer som en hylle med. Perfekt når jeg vil høre på musikk mens jeg lager mat. Gode lyder med tanke på prisen og lett å samhandle med Sonos-systemet mitt. Absolutt ingen høyttalere for et større rom. Ikke det samme trykket i lyden som Sonos One eller play 5, men forventet å vurdere prisen. Men du kan kjøpe to og kjøre stereo. Men perfekt for gjesterommet eller kjøkkenet!
*Endret ett år siden
Side 1