Prisjakt

Svennis82

Ble med 2017-12-29
4
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Panasonic ES-LV9Q
Full Star 1
4.3
(20)
4 499 ,-
S
Svennis82
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år siden

Veldig god og tett barbering med denne maskinen. Nærmeste jeg har kommet til de beste høvlene både med tanke på hvor tett, men og ikke minst mtp skånsomheten mot huden. Høy hastighet på bladene og gjenkjenning av hvor hardt du bruker den gir et godt og skånsomt resultat. Dette sammen med at du kan låse hodet og få frem en "kantklipper" gjør at du får en god og rett barbering. En god barbering tar kun et minutt eller 2, og med et godt batteri med så er dette en fin barbermaskin og ta med på lengre ferier. Kjapp ladetid og når det først trengs. Er greit med vanntett system for bruk i dusjen, samt å kunne vaske den raskt over når det trengs (og ikke holderen er der). Selve rensesystemet fungerer bra, men høy lyd og vanskelig/dyrt å få tak i nye renholdsvæske er det eneste som trekker ned på denne maskinen.

Dyson V11 Absolute Trådløs
Full Star 1
4.4
(52)
6 137 ,-
S
Svennis82
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år siden

Veldig sterk og god trådløs støvsuger. Her får du en maskin som klarer både hundehår, ungesøl og hybelkaniner, uten at du må drasse etter en stor støvsuger+kabel. Ny ut av boksen er den rask og sette opp, og med en holder som gjør at du alltid vil ha den raskt tilgjengelig inkludert ferdig ladet (så lenge du har den koblet holderen til en strømkontakt). Det er veldig lett med tanke på å bytte munnstykker, og med store munnstykker som tilpasser seg gulvene og gir et godt resultat. Er hendig med boost funksjon på tøffere jobber (blant annet hundehår hvis en bruker et av de mindre munnstykkene) og forholdsvis lange levetid på batteriet (for som regel rundt noen og 40 min på medium + litt boost) så takler den de fleste jobbene vi har i huset. Tømming og rengjøring går og veldig greit, så lenge en skjønner metoden for å løsne beholderene. Siden den og er gjennomsiktig så er det lett og se når den bør tømmes. Eneste minuset med V11 er at selve kroppen er litt tung og på-knappen må holdes inne. Dette gjør at over større støvsugerjobber så blir en godt sliten i armen. Spesielt på-knappen kunne vært enkelt fikset. Prisen er og stiv, men da før en kanskje en av de beste trådløse støvsugerene på markedet. Kan anbefale denne, selv om prisen er litt stiv.

OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius
Full Star 1
3.9
(21)
S
Svennis82
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Har brukt maskinen nå i 3 uker og har både positive og negativer sider å si om maskinen. På pluss siden lager den god mat, spesielt kylling og pommes frites, er enkel å sette opp da de fleste matvaren har pre-programmer og som sagt i reklamen, bruker den veldig lite olje. Siste positive siden er at den er lett å rengjøre. Dessverre ble det retur på produktet for våres del, da den støyer alt for mye under matlaging, noe som ikke funket bra i våres hus da det er åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet. Samtidig tar den alt for stor del av kjøkkenet våres da den ikke får plass i skap og må stå fremme på benken hele tiden. En må og være obs på at noen av programmene ikke er like bra bruker en små mengder mat, f.eks. pommes frites (hvis det er kun en som skal spise), og selv om en da kanskje får bedre sluttprodukt, så går det litt opp i opp mtp hvor mye tid en bruker. Til slutt skal det og sies at den blir veldig varm under bruk, så må ha god plass rundt seg og være obs når en skal ta ut maten.

Epson EcoTank ET-2650
Full Star 1
2.9
(28)
S
Svennis82
4 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Endret 6 år siden

En enkel multiskriver med store blekktanker for å kunne skrive ut større antall print. Passer best for de som trenger å skrive ut store mengder med tekst og eventuelt enkle bilder. ET-2650 er enkel å installere via WiFi (Brukte WPS funksjon) og opp mot Windows 10 og Android mobiler. En kan printe og skanne (Bildene legges automatisk i bilde mappen uten noen melding etter at en har trykket skann, ikke helt intuativt der) via WiFi. Dessverre har jeg ikke funnet en mulighet for å vekke printeren via WiFi-en. Selve blekket er enkelt å fylle, bare pass opp for litt søl, og en kan lett se på siden hvor mye blekk som er igjen. Jeg ville gjerne sett at en hadde mulighet for å ha en skuff for papiret. Utskriftene har ok fart, og printeren bråker ikke noe spesielt, men den er heller ikke stillegående. Kvaliteten er god, spesielt når den settes til høy. Middels fungere fint for prøve print og større skrift mens en bør unngå lav. Fotoprint er av god kvalitet, selv om en dedikert fotoprinter ville nok fremdeles være noen hakk bedre. Alt i alt så er det en god printer, men prisen trekker noe ned. Ville anbefalt denne til de som trenger å printe ut større mengder forholdsvis ofte. For vanlig hjemmebruk er kanskje vanlig blekkpatronskrivere bedre.