Kategorier
Prisjakt

BraHiFi78

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Weber Genesis II E-310 GBS
4.4
(6)
9 479 ,-
9 måneder siden
Jeg er superfornøyd med denne grillen. Stort grillområde og så det er ganske gjerrig på bensinen så en stor beholder er nok for meg hele sommeren.
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T510 32GB
3.8
(17)
2 490 ,-
ett år siden
Meget rimelig plate som fungerer som forventet. La oss se om det varer 6 år som min iPad gen 2 🤔
Onkyo TX-RZ840
3.8
(3)
ett år siden
Denne ble kjøpt for noen dager siden. Hyggelig å få 4k, HDR og 60fps i tillegg til støtte for alle nye lydformater. Det er også en oppgradering sammenlignet med min gamle HK avr255. Alt fungerer som forventet.
NAD T758v3
1.5
(1)
15 998 ,-
ett år siden
Jeg er så sykt misfornøyd. Jeg liker NAD og ble virkelig flau over å kunne mate min LG OLED TV med 4k, HDR fra Chromecast ultra via NAD. Nå er det viktig for meg at HDR er viktig og å også få ARC (CEC) et reelt pluss. Så snart jeg slår på HDR på TV-en, slutter bildet som mates fra NAD å fungere. I tillegg fungerer ikke ARC, og når jeg snakker med kundeservice på hifi-kuben, ler han og sier at det var en fin idé, men at implementeringen kanskje ikke har vært så vellykket. Ok, hvorfor markedsføres det så hardt da? Bare abysmalt rett gjennom. Imidlertid føler jeg ikke at dette er hifi-klubben som gjorde noe galt, men produktet fungerer ikke. Tro meg, jeg prøvde virkelig.
Dewalt DCS331N (Uten Batteri)
4.1
(3)
1 990 ,-
2 år siden
Etter å ha hatt sågen en måned, kan jeg si at sagen: + Sager veldig fine kutt (ser nesten ut som jeg så med bordssagen) + Komfortabelt håndtak + Veldig lett å bytte sagblad - En LED-lampe som belyser materialet hadde vært praktisk. Jeg kjøpte et 4AH batteri som er nok for meg siden jeg er en hobbyist. Jeg så også på Metabos batteridrevne sag. Det er ca. 400kr dyrere, men forskjellen er at du måtte kjøpe en batteripakke for 2000kr, noe som gjorde totalen nesten dobbelt så høy. Hvis du allerede har et batteri til Metabo, kjøp det. Jeg er imidlertid veldig fornøyd med DeWalts stikksag så langt.
LG OLED65B7V
4.1
(36)
2 år siden
Bildet er grusomt og i mine øyne det beste på markedet. Det er imidlertid forbindelser for nettverk, HDMI og optisk ut rettet rett bak. Etter å ha sett på fjernsynet i 5 dager, ble den optiske utkontakten sprukket da jeg prøvde å henge den på veggen. Virkelig dårlig designet, å kjøpe en flatskjerm-TV er for hengende på veggen. Jo, jeg gjorde sikkert feil, men det er veldig lett å begå denne feilen. Jeg er vanligvis veldig redd hvis ting var veldig forsiktig da jeg skulle se om det fungerte. Det gjorde det ikke. Vennligst kjøp, men vær forsiktig.
OnePlus 6 128GB
4.4
(47)
8 493 ,-
2 år siden
Veldig bra mobil på alle måter. Jeg elsker Dash Charge som belaster telefonen nesten full i 30 minutter. 1080p skjerm gir en flott skjerm, men god batterilevetid. Negativ: OnePlus er veldig bra på å få kjøpere på nettet for å kjøpe flere sett. Det gjorde jeg også. Jeg kjøpte beskyttende ekstra briller, ladere og "Bullets" i-øret hodetelefoner. IKKE kjøp dette tillegget. Det er helt unødvendig og gjør meg veldig sint. Telefonen koster ca. 6000kr, men med ekstrautstyr blir det nesten 7000kr. Hva fikk jeg for pengene? Beskyttelsesglass - oh det var allerede en beskyttende film på telefonen. Ladere - ja, det er allerede inkludert, så nå har jeg to? (Bra?). Hodetelefoner "Bullets" de ser billige ut og høres best ut. Konklusjon: Vennligst kjøp telefonen, det er fantastisk, men unngår helt unødvendig tilbehør som er helt ubrukelige og overpriced.