Kategorier
Prisjakt

Delarium

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"
4.2
(17)
4 190 ,-
2 måneder siden*
Var heldig å finne dette på lager hos Mi Store. Gikk fra en 27 "AOC FullHD-skjerm til denne. Først var skjermen sinnsykt stor. Nesten for stor, og følte at jeg snart hadde problemer med nakken. Slik ble jeg vant til det etter noen ukers bruk. Sitter mindre "gamnacke" og øynene fungerer mer sidelengs. Mindre stiv i nakke og skuldre. Vel, mer på skjermen. Skjermen er veldig lys, anstendig fargegjengivelse (spesielt rødt opplever jeg som litt vannet). Men dette er små ting, som kan være typiske TN-paneler. Kopien min har akseptabel "blødning" og har ikke opplevd mye banding. 144 Hz kunne ikke oppnås med HDMI-kabelen som jeg først brukte, men med DP. For en utrolig forskjell det er med 144Hz sammenlignet med 60Hz. Er ikke ekspert på skjermer, men all spillingen jeg har gjort hittil har fungert perfekt, og skjermen har god lysstyrke. På baksiden er mangelen på en USB-hub, høyttalere og et menysystem som er riktig ... middelmådig. Å endre inngangen er ganske mange klikk. Knappene er på baksiden av skjermen, litt vanskelig, men til slutt får du det. Pluss for VESA-montering også, hvis du vil montere skjermen på en arm. Støtter FreeSync. Anbefaler denne skjermen på det sterkeste, og for prisen kan man ikke være voldsomt misfornøyd.
*Endret 2 måneder siden
Synology DS218play
3
(8)
2 711 ,-
5 måneder siden
Synology DSM er veldig hyggelig. Forstår ikke i det hele tatt kritikken nedenfor forfattere presenterte. Du kan konfigurere denne NAS med JBOD eller RAID1. At du ikke takler portåpning i ruteren din har ingenting å gjøre med NAS 's mulighet til å lagre filer. DSM er fin, glatt og enkel å bruke. Du må forstå litt hvordan teorien om en NAS fungerer, hvis du gjør det, fikser du den for å komme i gang. At NAS-stasjonene må formateres er en slik ting, siden programvaren er proprietær. Hva håpet du på, robokopi? Veldig bra NAS for pengene, målretter meg også på DS220play (hvis / når det kommer).
Dynavoice Challenger C-6
4.4
(41)
7 år siden*
Vanvittig bra, men det er djevelsk stor. Det er så enkelt. Så dette krever mer eller mindre å enten være på en benk topp, eller sette på veggen med braketter. Nå hvis du ikke har en TV stå med 60cm-grugg sentrert under bildet =)
*Endret 7 år siden
XTZ 99 W10.16
4.5
(137)
8 år siden*
Har eid denne sub nå i ca 1,5 år. Har hatt noen "problemer" med lyden, men jeg tror det er mitt sted å gjøre. Det er 2x større åpninger, og en litt merkelig møblert generelt. Kommer til å endre det snart. Er veldig fornøyd likevel over basen, spiller mye bedre enn min gamle Audio Pro. Tight og ryddig nok for musikk. Sterkt anbefalt, kjøpe!
*Endret 8 år siden
Onkyo TX-SR607
4.4
(130)
10 år siden*
Mesteparten av det er utrolig bra for pengene, kunne være litt mer "rocka". Noen ganger knipser litt og krever en omstart.
*Endret 10 år siden
Logitech Z-5450
4.1
(39)
13 år siden*
Vanskelig å finne bedre lyd for pengene, ga i runde tall 2300kr for denne pakken. Og det gjør virkelig godt å være en pakke i denne prisklassen. Det erstatter ikke en "ekte" hjemmekino-system, men for de som ønsker en litt bedre veigrep i spill og filmer, er det vanskelig ikke å rettferdiggjøre denne typen produkt for prisen. Dobbel optisk og en coax er fint, vil ikke å nevne de trådløse høyttalerne være tilbake. Men ikke trådløs, skal kobles til strømuttaket.
*Endret 13 år siden
Sharp Aquos LC-42XD1E
4.6
(53)
13 år siden*
Utrolig verdi / kvalitets-TV i FullHD.
*Endret 13 år siden
Microsoft Optical Desktop Elite Bluetooth (SE/FI)
4.1
(6)
14 år siden*
Plaget fornøyd med dette tastaturet. Full størrelse med mange ekstra funksjoner for rask tilgang til slik musikk, filmer eller e-post. Har også musikk volum og sporvalg er også tilgjengelig.
*Endret 14 år siden
Microsoft Xbox
4.3
(911)
14 år siden*
Ochippad; nja. chipped: Fantastisk. Lite ospecifiecerad, men svært allsidig og fleksibel maskin.
*Endret 14 år siden
Side 1