Kategorier
Prisjakt

Sjåppern

Ble med 2017-07-13
2
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Dronehandelen
Bra
(1)
Utmerket
2 måneder siden
Norges med undervurderte nettbutikk innenfor sin genre. Bra utvalg av kvalitetsprodukter. Fantastisk service.
Elefun
Utmerket
(154)
OK
2 måneder siden
Ok utvalg og priser, men har opplevd at ting kun meldes posten uten å bli sendt samme dag. Også opplevd å kaste bort penger på produkt som ikke var kompatibelt slik man kunne tro ut i fra beskrivelsen. Oppdaget ikke det før embalasjen var ødelagt og produktet forsøkt montert. .
Bikester
Bra
(500+)
Forferdelig
2 år siden*
Har handlet en del her pga gode priser og bredt utvalg. Men de holder aldri hva de lover vedrørende leveringstid. Levering 3-5 virkedager ? Siste ordre tok det 5 virkedager før de klarte å poste pakken, nye 5 i beregnet leveringstid. Varer oppgitt på lager i nettbutikk så det kan heller ikke være årsaken. Har du all verdens tid til å vente på varer er de et billig alternativ. Bestiller du deler du trenger kjapt, velg noen andre. Selv er jeg ferdig med å handle her. Pris er ikke alt. Oppdatering: «Forventet leveringstid er 3-5 virkedager fra du mottar sporingsnummeret på epost.» Sporingsnummeret kommer kjapt. Men det går mange dager før Post Nord mottar sendingen eller informasjon om sendingen. Selv når de mottar forhåndsmelding går det lang tid. Har tatt dette opp tidligere med samme svar. Har også opplevd at varer som står lagerført ikke er det. Som sagt. Ferdig å handle her.
*Endret 2 år siden
Skousen
Utmerket
(500+)
Utmerket
4 år siden*
Prismatch, lynrask levering og strålende kundeservice på telefon. Hva mer kan man be om? Etter å ha plagdes fælt med levering fra Power (som selv etter en måned ikke har klart å kansellere en ordre) ble Skousen redningen. Varen ble sendt allerede neste dag og Postnord har super sporing. Eneste minus er at Postnord ikke kjører ut varer på mandager, men dette er utenfor Skousens kontroll. Likevel stort pluss til sjåfør hos Postnord som tilbød å bære varen helt inn siden han var litt sen på ruten sin. Slikt er service. Med prismatch og super service er de helt klart min foretrukne leverandør heretter.
*Endret 4 år siden