Kategorier
Prisjakt

KennyStarfighter

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Marshall Stockwell II
3.9
(3)
1 990 ,-
4 måneder siden
Kjøp anbefales bare hvis du kjenner til ulempene. 1) Lader ikke inkludert - Du må kjøpe en UCB-C lader separat. Den skal helst også være en ganske kraftig. 2a) Lydvolum - knapp Først nesten ingenting, så nesten ingenting og på typen siste 9 og 10 skjer det noe. 2b) Lydvolum - trådløs NEPP DET GÅR IKKE. Du kan ikke kontrollere lydvolumet trådløst via USB ?! Så vi snakker 2020 ... ubrukelig! 3) Lyden. Vel, som sagt, svak ... og mye rumbling. Ingen tydelig bass, men stort sett brum. Og mellomregisteret og det nedre midtregisteret er nesten helt borte. Jeg skrudd sokkelen nederst, den minste, på den laveste. Midtregisteret er nesten ikke der. 4) Hyggelig! Aa fin :) Det er vel, men ingen anbefaler det ikke. De som snakker om god lyd har nok ikke hatt det. Sjekk ut YouTube-anmeldelser. Velg dette i stedet for andre stygge pølser og ting. Det er praktisk og står fram. og har lite område som den tar opp, så vel som ladbar. Men skulle nok gjerne sett en oppgradering på styringen.
Electrolux Ultra Silencer EUSC66
2.3
(2)
1 495 ,-
ett år siden
- suger dårlig. + stille - suger veldig dårlig ... for lite - flott - kort ledning + faktisk ganske stille .. Ikke kjøp.
Bosch Unlimited BCS812KA2
4.1
(29)
6 289 ,-
ett år siden
Kjøpte det salg på Elgiganten for 4000 på Singles Day. Støvsuging funksjon: - 2/5 - Sammenlignet med en vanlig støvsuger, er den ærlig talt, ikke unyttig, men dårlig. - Dysen med den roterende børsten gjør nok sine ting, men du må kjøre den på turbo for å få følelsen av at den gjør tingene sine. Visst det suger opp dritt men ... tepper: > 1/5 - Fungerer verdiløst. Helt verdiløst. Den roterende børsten gnir på mattene (gjett) og blir bit for bit og slutter å rotere. - tepper med profiler fungerer dårlig, dysen i seg selv er for tung, den fester seg til kantene, inn i det "malte" teppet mobilitet: > 5/5 + Flott å bli kvitt slangen og rotta som sitter fast i den. Men .. + Jevn når du har den i hånden, føles ikke tung og da er jeg ikke noe vektløfter direkte. andre - skaftet sitter dårlig og glir mellom håndsettet. Det skal ikke være slik for 6000 SEK produkt. Gulp øker slitasje og gir kortere levetid. Føles som om det sprekker. - + Roterende børste samler hår og sitter fast. Ide kanskje en funksjon av å faktisk få disse hårene fra mattene, godt eller vondt, vet ikke ennå. + koselig å slippe vesken, føler meg ikke bekymret for å støvsuge Lego på samme måte. - Dysen er stor og høy, nok for vanlige mennesker er vanskelig å komme under sofaer / senger, dette er verre, dessuten ganske smalt, så du må kjøre mye. + Batteriene lades raskt og holder seg godt. - laderen har vifte, men det er bare en kort stund. totalt: > 2/5 - Gå tilbake og blir en vanlig for 1'500-2'500-ish .. - kanskje bra i en liten 1a, men hvetefasikken i den store 2a ..
Yale Doorman V2N
3.5
(40)
2 989 ,-
2 år siden
ADVARSEL OM PRODUKT! Hvis du ikke har standardmål på dørtykkelsen, er det ekstremt vanskelig å installere. Håndboken forteller deg ikke hvordan du installerer den, krever spesielle verktøy, for eksempel å endre den såkalte kvadratpekeren. Som forteller deg ikke hvordan du gjør ... Arrogant og tung støtte!
Yale Doorman V2N Smart Start-Kit
2.7
(12)
2 år siden
ADVARSEL OM PRODUKT! Hvis du ikke har standardmål på dørtykkelsen, er det ekstremt vanskelig å installere. Håndboken forteller deg ikke hvordan du installerer den, krever spesielle verktøy, for eksempel å endre den såkalte kvadratpekeren. Som forteller deg ikke hvordan du gjør ... Arrogant og tung støtte!
Contour Design RollerMouse Red Plus
3.5
(6)
3 738 ,-
3 år siden*
Bra, men kostbar og rask. Typisk svensk kvalitet. (God design, men crappy holdbarhet)
*Endret 3 år siden
Bosch GSB 18V-60 C (2x5.0Ah)
2
(1)
3 969 ,-
3 år siden*
IKKE KJØP! (Muligens GSR, men kjøp ikke dette fordi det kan ha en hammer) GSB ... med B, det vil si å kunne bore i betong / murstein. Big NO. Det er som det bare støter litt i kanten. Glad jeg kjøpte ikke GSB 12V. :) Ridged en 6 mm betongbor og noen hull jobbet litt, men Gud så ille. Noen måter ble sittende fast. Da jeg så brakte min gamle Bosch Green ... GREEN ... med en ledning så matte den bare inn i hullet. Men denne er for klen-slag-funksjon. Ærlig hadde jeg forventet at det skulle håndtere en 6 mm bor, som det er spesielt for IAF 13. (Hvis 18V-85 er bedre, vet jeg ikke, men jeg tror ikke det er merkbart. Om mitt gamle grønne borehull gjorde det pulverformet moss av veggen (med 8mm SDS-plus slagbor og dette 3ggr så dyrt knapt klarte 6mm.)
*Endret 3 år siden
HP Color LaserJet Pro 400 M477fdw
2.4
(6)
3 år siden*
Har vært under mer enn 2 år. Fungerer perfekt. God briller, billig, skift toner én gang, mange url. Perfekte funksjoner. God integrasjon med skyen. Skanneren med arkmateren fungerer bra og gjør fine dobbeltsidige skanninger av dokumenter.
*Endret 3 år siden
BeSafe iZi Plus
3.5
(13)
3 499 ,-
3 år siden*
Sikkert gigantisk i tester. Virkeligheten har et annet problem. For det vinner tester, men barnet sitter rett opp og bøyes med hodet fremover, så når han sover, hodet hans faller ned til brystet, og han kveler nesten seg. I tilfelle en kryssangrep kastes hodet bakover og barnet får en whiplash. Så i virkeligheten når barn sover i bilen, katastrofe. Ikke så fornøyd. For lite støtte bak skuldrene / rygg, for mye opp til hodet .. Har fortsatt et ekstra teppe for å rette stolen i vår Audi A6a. Ellers hadde han aldri sovnet i bilen ...
*Endret 3 år siden
BeSafe iZi Kid X2
2.4
(6)
3 år siden*
Definitivt veldig trygt. For det vinner tester, men barnet sitter rett opp og bøyes med hodet fremover, så når han sover, hodet hans faller ned til brystet, og han kveler nesten seg. I tilfelle en kryssangrep kastes hodet bakover og barnet får en whiplash. Så i virkeligheten når barn sover i bilen, katastrofe.
*Endret 3 år siden
Side 1