battleclown

Ble med 2016-05-27
15
Bidrag
2
Nyttige stemmer
NetOnNet
Utmerket
(500+)
b
battleclown
15 anmeldelser
ForferdeligEndret 7 år siden

En butikk som er bra helt til man trenger service fordi produktene går i stykker! Jeg kjøpte to hodetelefoner med blåtann; først røyk BT på Philips Fidelio, sendte inn - fikk nytt. Så røyk BT på AKG, jeg drøyde med å sende inn fordi Philipsene fungerte. Men så gikk hodeputen på Philipsene i oppløsning og da måtte jeg sende inn begge to. Og det var her rotet begynte; jeg fikk et nytt sett AKG, Philipsene uteble. Etter lang tid så begynte jeg å mase på dem, de svarte at de allerede hadde sendt ut et nytt sett. Jeg måtte da skrive omfattende e-poster for å få dem til å skjønne at jeg etterlyste et hodetelefonsett til. NetOnNet sin unnskyldning var at Philips Fidelio hadde blitt rotet bort på lageret, men hvis det er tilfellet, hvorfor dukket det ikke opp i systemenes deres at NetOnNet hadde mottatt et nytt sett fra Philips? NetOnNet sender jo hodetelefonene i retur til Philips, og de får et nytt et. Begge hodetelefonene var svært pent brukt, ingen tegn til bruk ellernoe, og NetOnNet hadde ingenting å si på selve returen, men rotet og oppryddingen var ikke bra! Det endte opp med at Philips Fidelio forsvant fra sortimentet og jeg ble tilbudt GAVEKORT. Når skal disse butikkene lære! Det var også rot med å få brukt opp dette gavekortet på et nytt headset. Sist men ikke minst; de sletter dårlige anmeldelser på hjemmesidene sine noe som gir et inntrykk av at alle produktene er kvalitetsprodukter. Kommer ikke til å handle mer fra dem!

Japan Photo
Utmerket
(312)
b
battleclown
15 anmeldelser
OKEndret 7 år siden

Har kjøpt et DSLR fra dem, og jeg prøvde å gjøre en litt større handler fra dem men endte opp hos Scandinavianphoto fordi selgeren ikke klarte å gjøre totalsummen lavere, han bare lesset på med flere ting, flere minnekort, til slutt var jeg 8000 kr over budsjett. Kommer ikke til å bestille flere bildeutskrifter fra dem, bestilte to bilder som skulle være i en leilighet jeg solgte, men begge to var krøllete. Det er tydelig at de som håndterer disse utskriftene ikke vet hvordan man skal behandle så store utskrifter. Endte opp med å kaste begge to fordi det var ikke nok at jeg tok med meg bildene ned til butikken, jeg måtte skrive epost til service avdelingen først. Så den bildegarantien kommer med en hinderløype.

Scandinavian Photo
Utmerket
(220)
b
battleclown
15 anmeldelser
OKEndret 7 år siden

En litt vanskelig butikk å omtale fordi jeg har vært kunde der i over 10 år. Fikk en grei deal på mitt første "store" kamerakjøp, veldig fornøyd. Fikk en bra deal på en Tokina 11-16 f/2.8, og jeg fikk objektivet til den originale prisen til tross for prisstigning (lang ventetid). Bra! Fikk en grei deal på mitt andre "store" kamerakjøp, men Nikon Cashback må ta mye av æren her, samt Nikons representant som faktisk solgte inn kamera. Kooka extension tube fiaskoen! Et produkt så dårlig at selger selv ikke ville ha det i sortimentet. Mellomringen ripet opp mitt Nikon 24-70 f/2.8, et helt nytt objektiv. Fikk ingenting fra selger, ikke engang "beklager". Fikk heller ikke pengene tilbake, fikk GAVEKORT, noe som gjør at kunden mest har lyst å spy. En kunde vil ikke ha noe mer med butikken å gjøre 2 sec etter en dårlig deal; penga igjen så kan jeg komme tilbake når sjela har roet seg. Leveringskluss med Nikon 20mm f/1.8; jeg hadde bestilt, skulle få objektivet men fikk etterhvert inntrykk av å hele tiden rykke BAKOVER i køen til tross for at jeg var nr. 2 som hadde bestilt. Virker som ting har endret seg litt etter at de skulle bli nordens B&H. Det positive er at det er mulig å prute i butikken, og de matcher gjerne priser med andre butikker.

Shopping4net
Bra
(330)
b
battleclown
15 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Har handlet kontaktlinser der i over 10 år. De var relativt raske til å sende ut før, men har nå blitt enda raskere. Har aldri måttet sende noe i retur så den biten der kan jeg ikke kommentere.

Komplett
Utmerket
(500+)
b
battleclown
15 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Utrolig raske til å sende ut varene! Har kjøpt komplett PC i deler flere ganger fra dem. Har vel kun hatt én retur til dem og det var en IBM harddisk med kjent feil. Fikk ny harddisk. Alt i alt svært godt fornøyd.