Kategorier
Prisjakt

enginolo

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Huawei 5G CPE Pro 2 H122-373
2.8
(2)
5 244 ,-
17 dager siden*
Fungerer perfekt! Ingen omstart, god hastighet. Kjøpte gruve i Tyskland for 3.500 SEK
*Endret 17 dager siden
Huawei Freebuds Pro
3.9
(7)
1 781 ,-
17 dager siden*
Helt fantastisk! Har hatt både Sony, Bose og Apples støyreduserende hodetelefoner, men disse er i en klasse for seg. Behagelig å ha på, liten og fleksibel, fantastisk lyd, godt rekkevidde, god støtte for flere punkter, god batterilevetid. Når jeg bruker disse hodetelefonene, forsvinner all bakgrunnsstøy, det er som å gå inn i min egen lille boble. Støyreduksjonen er helt enestående. Det eneste negative er iOS-integrasjonen, mangler en app for iPhone. Hvis du vil oppdatere til den nyeste firmware, må du ha en Android-telefon. Selv har jeg en iPhone, øker og senker volumet, bytter sang, bytter ANC-modus, stopper musikk, alt fungerer over all forventning. Det er bare å kjøpe! Jeg ga SEK 1500, og det er et godt kjøp! Dette er etter min mening markedets absolutt beste hodetelefoner, mye bedre enn konkurrentene.
*Endret 17 dager siden
Ninebot by Segway KickScooter Max G30 25km/h Electric Scooter
4.4
(6)
9 499 ,-
2 måneder siden*
Føles veldig stabil og komfortabel, fungerer bra på ujevne underlag. Jeg har to stykker, som begge har blitt påvirket av feil 14 og 15, ganske enkle feil å fikse, men den samme feilen på to deler viser kvalitetsproblemer. Hjullageret på forhjulet har også begynt å høres ut etter noen måneders kjøring.
*Endret 2 måneder siden
Asus RT-AC86U
4.2
(32)
1 489 ,-
ett år siden*
Kraftig med doble prosessorer. Kjør våpen uten tap av båndbredde. Kjør Aimesh med AC68u
*Endret ett år siden
Sony WF-1000XM3
3.6
(56)
1 490 ,-
ett år siden
Suveren lyd. Så bra som med fulle omslag. Det eneste jeg er lite fornøyd med, er støtten til flerspegning.
Ninebot by Segway ES2 Electric Scooter
3.5
(10)
4 970 ,-
2 år siden*
Det ekstra batteriet utgjør en stor forskjell, anbefales på det sterkeste. Omfang, hastighet, dreiemoment øker. Ellers kompetent maskin med god app. Uten mekaniske låsemuligheter er det ingen gode festepunkter. Ingen luftfylte dekk, noe som gjør det umulig å sykle på brostein eller annen ujevn mark. Så glem å gå på annet enn asfalt. Lett å brette, tar ikke mye plass. Å låse den gjennom appen fungerer ikke. Oppdater Har nå kjørt med det i seks måneder og allerede knust. Kontantkvalitet og ikke-eksisterende støtte.
*Endret ett år siden
Samsung EP-N6100
4.2
(6)
500 ,-
ett år siden*
Virkelig fin og jevn, god vekt. Laster inn iPhone X og AirPodene mine på denne. Det belaster ikke Apple Watch. Full pott hvis det ikke var for mangel på stikkontakt for å koble til flere enheter. Lampen blir ikke grønn når enhetene er fulladet.
*Endret ett år siden
JBL Authentics L16
4
(5)
6 år siden*
Pistolprodukt, men dårlig støtte. Jbl kan være det verste selskapet, de oppdaterer produktene og programvaren svært sjelden. Appen deres er ikke kompatibel med ios11, og dette for et produkt som kostet meg 10 laks. Det er ingen manuelle innstillinger på boksen, alt håndteres via iPhone. Så nå sitter jeg med en dyr kasse som ikke lenger støttes. Aldri mer JBL
*Endret ett år siden
Sony WH-1000XM3
3.8
(166)
2 790 ,-
ett år siden*
Jeg har forgjengeren WH-1000XM2 og bose også qc35 og qc35 II. Så jeg eier alle modeller og har privilegiet å kunne sammenligne. De som vurderer høyt på denne modellen er første gang kjøpere og har aldri eid et håndsett for støyreduksjon før. Så ta 5-stjerners rangering med en stor klype salt. Begynner med ulemper: * Du varmer ørene dine, du svetter. * Etter en times lytting og du overtar hodetelefonene dine, føles ørene dine rare. Det er som når du blir blendet, ta et øyeblikk før du ser normal ut igjen. Veldig ubehagelig. * Hodetelefonene føles når du går eller sitter stille og endrer innstillinger automatisk, veldig irriterende. (Slås av) * Multipoint-støtte helt ubrukelig. Hvis du trenger å bytte fra mobilen til en annen lydkilde, f.eks. TVen din, kan du ikke gjøre det på en jevn måte. * Liker ikke berøringskontrollene * Hvis du trenger å snakke på mobilen din og ha disse som hodesett, så tenk på, helt ubrukelig. Bose derimot fungerer helt fint. Sammendrag: Bra rekkevidde. God lyd. God støyreduksjon men ubehagelig. Ingen forskjell for forgjengeren. Hvis du vil ha Sony, kan du kjøpe den forrige modellen på blokken. Både Bose og Sony lager gode hodetelefoner, men Bose er min klare favoritt til tross for dårlig rekkevidde. De er fine å ha på seg og du svetter ikke som en gris. Kjøp et par brukte Bose qc35 for 1500 kr på blokken, og du har gjort det beste valget. Skiller nesten ingenting mellom de forskjellige Bose-generasjonene.
*Endret ett år siden
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(122)
2 429 ,-
2 år siden
Hyggelig og god lyd, men dårlig rekkevidde. Lyden av min Apple TV 4K er stadig hacking. Ingen stor forskjell mellom disse og generasjon 1. Bare en knapp som skiller seg.
Side 1