Prisjakt

cimeryd

Ble med 2015-04-27
5
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Xplora XGO3
Full Star 1
2.6
(5)
990 ,-
c
cimeryd
5 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 måneder siden

På toppen av kjøpsprisen må du regne med å betale 99kr pr mnd hvis du har mobilabonnement fra før. Altså på toppen av hva du betaler din egen operatør. Dette er også regnet som "hygieneprodukt", så det blir vanskelig å få returnert til butikk.

Bodum S/Steel Vacuum Travel Mug 0.35L
Full Star 1
1.3
(6)
255 ,-
c
cimeryd
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år siden

Fin kopp til sin bruk. Dette er ikke en kopp du kan lukke og kaste i ryggsekken. Det er ikke en turkopp. Den er ikke tett i lokket og holder ikke på varmen i timesvis. Derimot er den helt perfekt uten lokk til å holde teen varm en halvtime lengre enn en vanlig kopp, og bare dét gjør den til min medt brukte kopp. Dessuten er den veldig god med lokk til kjøretur. Anbefales dersom du trenger en kopp som skal stå vannrett og drikkes i løpet av en time. Styr unna hvis du trenger en turkopp.

TP-Link Archer TX3000E
Full Star 1
4.3
(13)
599 ,-
c
cimeryd
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år siden

Fungerer perfekt under Linux takket være chipsettet fra Intel. Plugget kortet inn, bootet opp og alt var klart.

Poly BackBeat Fit 2100 Wireless In-ear
Full Star 1
2.7
(7)
c
cimeryd
5 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

Huff. Har erfaring med Plantronics BackBeat Fit og ville oppgradere til en nyere modell. Her har de virkelig gått på en smell. Fungerende knapper er endret til knapp på høyre side og touchplate på venstre side. Play/pause er kombinert med Power, telefonknappen er fjernet. Den behagelige stemmen er byttet ut med noe fælt. Jeg aner ikke hvordan man kan ta så mange skritt i feil retning med et oppdatert produkt. Fremdeles god passform, batteritid, lyd og utseende.