Kategorier
Prisjakt

Mysticum

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Dixit
3
(2)
224 ,-
2 år siden*
Et veldig fint selskapsspill, men det er ikke for alle. Det er heller ikke et spill for folk som trenger å vinne. Spillet går mer enn å ha det gøy, heller enn å prøve å vinne. Scoringstallet er som det er, og i begynnelsen kan du forvente å ha regelboken til side for å sjekke etter hver runde hvor mye score din og datoen ga. Er det et godt og morsomt spill? Absolutt. Er det et bedre festspill som passer til et bredere publikum? Utvilsomt. Ingen dårlig spill å spille i hyllen, og vi spiller det fra tid til annen, og det virker for å utvide tilbudet, men hvis du vil eie maksimalt 3 morsomme spill (som i sosiale spill) tror jeg ikke dette spillet kvalifiserer.
*Endret 23 dager siden
Exploding Kittens
3.8
(5)
179 ,-
ett år siden
Så, hvis vi skal være ærlige, er det ikke et ekte spill. Det er virkelig ingen spillmekanismer, og ferdighetsfaktoren ligger nær 0. Det er litt som å spille sultende rev, men med et morsommere tema. Det er mulig å spille på et tidspunkt, men det blir ganske kult før du kan spille tydelig et spill, og i mange tilfeller går du ut uten å måtte gjøre noe med det. Hvor morsomt er det egentlig? Det er litt av en gimmick. Hvis du vil ha et morsomt spill som varer i det lange løp, så er det bedre (skriv alle ekte spill i hele verden).
KeyForge: Call of the Archons
3.8
(2)
329 ,-
2 år siden
Strålende ide med unike dekk, noe som ikke har vært mulig før nå. Spillet går bra og har noen virkelig interessante design valg som gjør det føles enkelt og glatt, mens det er interessante valg og føler seg annerledes, på en god måte. Et spill koster hundre og det er egentlig alt du trenger for å kunne kjøre mot noen. Du kan ikke endre spillene selv om du vil, så det er ikke nødvendig å skille ut penger på dyre kort som alle ønsker.
Terraforming Mars
4.3
(4)
449 ,-
2 år siden
Fantastisk spill, med et veldig sterkt tema som gjennomsyrer hele spillet. Det er veldig høyt ansett, og dette av en grunn. Litt lang spilletid muligens, men det føles ikke som et langt spill, så det er en god vurdering. Hvis du vil forkorte spilletiden litt, er ekspansjonen Preludes om å senke spilletiden med et kvart.
7 Wonders
4.3
(4)
299 ,-
3 år siden*
Et veldig godt brettspill som fungerer for å leke med bare noen få spillere. + Relativt enkle regler som er enkle å forstå, så du trenger ikke å bruke for mye tid på å forklare til nye spillere. + Fortsatt kompleksitet og interessant beslutning å ta. + Alle gjør sine turer på samme tid, så du trenger ikke å gå og vente på at andre skal gjøre turene sine. + Relativt rask å spille gjennom (litt over 30 minutter hvis du kan endre reglene, nærmere en time hvis du har nye spillere). Alle disse fire i kombinasjon gjør det til et meget allsidig brettspill som fungerer i de fleste sammenhenger, selv om du er en blanding av erfarne og nye brettspillere.
*Endret 2 år siden
Through The Ages: A New Story of Civilization
3.8
(1)
479 ,-
2 år siden
Det er en grunn til at dette spillet år etter år alltid er rangert i topp 3 av brettspill. De fleste er enige om at det er et av de absolutt beste brettspillene designet. Hvis du er usikker på kjøpet, kan du prøve appen (Android / iOS / Steam) der det også er en god opplæring.
Pandemic Legacy: Red (Season 1)
3.8
(1)
799 ,-
3 år siden*
Beste brettspillopplevelse noensinne! Så, rosene har gitt meg slipp før jeg kjøpte dette spillet, og etter å ha spilt hele kampanjen i to separate kopier, er det bare å være enig. Jeg har vært skeptisk til arvssystemet fordi jeg liker å kunne spille det samme spillet flere ganger, men endringene som gjør spillet til å føle seg frisk og frisk hele tiden. Hvis du liker Pandemic, er dette et absolutt must. For den beste opplevelsen anbefales det imidlertid at du er den samme deltakeren gjennom hele kampanjen. Nye regler og betingelser blir lagt til, så det er gøy hvis du er på vei når ting skjer.
*Endret 3 år siden
Smash Up
2.8
(1)
215 ,-
3 år siden*
Et morsomt spill med litt humor, men samtidig gir noen strategiske valg og beslutninger. Rett til å forstå, kortene er for det meste selvforklarende og kartongen er stilig og har en tekstur som gjør at den føles ekstra luksuriøs. Ulempen er at det er mye tekst å lese fra tid til annen, og i 4 spillere kan det gå veldig tregt, og noen kort kan være vanskelig å forstå og tvetydig. Det er et fint lite spill, men det er definitivt bedre kortspill hvis du er flere av brettspillere.
*Endret 3 år siden
Pandemic (Revised Edition)
4.1
(6)
349 ,-
3 år siden*
Et klassisk brettspill som banet vei for mange andre spill i moderne brettspilldesign. Veldig bra spill hvis du liker co-op, og relativt lett å komme i gang med, og ikke alle foransatte regler, noe som betyr at enda mindre brukte spillere kan delta. Den eneste grunnen til at jeg ikke tror at den når høyest karakter er fordi det er variasjoner og utvidelser som er klart bedre og har mer dybde. Pandemisk arv er i utgangspunktet bedre nesten hvordan man kan slå på og slå den på. Det første legendariske spillet kan også spilles som en vanlig pandemi, og dette vil i utgangspunktet være overflødig (avhengig av hvordan du gjør etter kampanjen i Legacy sesong 1). Men hvis du ikke har arven varianten og vil ha et godt co-op-spill, er det veldig vanskelig å gå galt med denne klassikeren.
*Endret 3 år siden
Codenames
4.2
(4)
197 ,-
3 år siden*
En av de absolutt beste festspillene som er tilgjengelige. Flott spilldesign av Vlaada Chvátil, og bare morsomt jo mer du er. Optimalt er 6 eller 8 personer etter min mening, men det fungerer også bra på 4 (som kan ses som minimum antall standardregler). Sjekk ut TableTop som har en underholdende seksjon om spillet hvis du vil se hvordan det fungerer i praksis. Vanskelig å argumentere for dette spillet når prisen er så lav. Føles som et must i sin spillsamling, med mindre du nekter ordspill eller aldri spiller mer enn 3 spillere. Veldig høyt rangert på BoardGameGeek.com, og det er en grunn til det.
*Endret 3 år siden
Side 1