Prisjakt

Roxeraz

Ble med 2014-11-26
9
Bidrag
0
Nyttige stemmer
XXL Sport & Villmark
Utmerket
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
Utmerketett år siden

Har handlet ganske ofte hos XXL og har aldri hatt noe krøll med dem. Setter veldig stor pris på at de tilbyr ekstra rimelig frakt på 29,- ved handler under 1.000,- og fri frakt over. Det eneste problemet med XXL er at de spammer fælt på e-post om man er med i kundeklubben... Daglige e-poster er drygt, det hadde holdt lenge med 1-2 i uken.

Urverket
Utmerket
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
UtmerketEndret 3 år siden

Jeg har handlet hos Urverket flere ganger og har bare hatt gode opplevelser hos dem. De er også den eneste butikken jeg kjenner til som selger en "idiotforsikring" som er fornuftig priset. Jeg var så uheldig at jeg måtte benytte meg av den (og ja, det var en idiotfeil som var 100% min skyld...) Urverket fulgte opp og reparerte klokken uten problemer. Prosedyren var i mitt tilfelle riktignok litt knotete siden jeg måtte sende klokken til Sverige, men for dem som ikke bor så grisgrendt som meg, virker det som om de lar lokale optikere ta jobben. Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med Urverket.

ELdirekte.no
Utmerket
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Veldig god kundeservice. Tilbyr sammen med Multicom en god del spennende produkter lenge før andre tilsvarende nettbutikker.

Teknikkdeler
OK
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
Forferdelig5 år siden

6 Virkedager fra bestilling av lagerførte varer til de sender er ikke greit... 4 dager på å besvare e-post. Styr unna!

Boozt.com
OK
(26)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
Utmerket5 år siden

Overraskende god kundeservice. Kan trygt anbefales.

Verkter
Utmerket
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
Dårlig5 år siden

Gode på pris, verst i klassen på service om man er uheldig med et produkt.

Farmasiet
Bra
(139)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

Ekstremt lave priser, ingen kølapper, fri frakt. Tilbyr abonnement på reseptvarer. Kundeservice og fagkunnskap er på lik linje med et fysisk apotek. Helt uvurderlig for de av oss som bor milevis unna nærmeste apotek.

Tretti
Bra
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

Kjøpte en anstendig kaffetrakter som jeg måtte reklamere på etter 2,5 år. Skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til å klage ettersom anmeldelsene til Tretti på Prisjakt er dårlige rundt dette. Jeg hadde tydeligvis ingen grunn til å være skeptisk, kundeservice var hyggelige å ha med å gjøre og reklamasjonen var ferdigbehandlet etter 3 virkedager.

Bikeshop
Utmerket
(500+)
R
Roxeraz
9 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Har ikke kontroll på eget lager, og grusomt treg kundeservice. Ventet en uke uten statusoppdatering på en bestilt sykkel før jeg til slutt purret på dem via mail. Først tre dager senere får jeg beskjed om at varen hadde feil beholdning og ikke kunne leveres.