Kategorier
Prisjakt

gnutt

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Ring Video Doorbell
3.1
(3)
990 ,-
ett år siden
Ingen behov for full HD-oppløsning og alt de nyere versjonene har. Bildet er uansett helt greit. Batterilevetiden er heller noen måneder for meg, men jeg synes ikke det er så vanskelig å fjerne det og lade opp. For å lagre / lagre filmer, kreves det et abonnement på tjenesten.
Kärcher SE 6.100
3.8
(2)
3 995 ,-
2 år siden
Fungerer veldig bra, jevnt og mye tilbehør. Den eneste ulempen jeg har funnet er at bøtta for rent vann har en liten gummipakning som vil tette røret når det suger vann. Dette kommer lett av.
Philips Hue Go BT 71460
4
(7)
599 ,-
2 år siden
Fungerer bra, gir godt lys. Praktisk å velge mellom å ligge eller vippe for å målrette veggen. Batteriet kan være bra hvis du vil flytte det midlertidig eller når som helst. strømbrudd.
Exploding Kittens
3.8
(5)
179 ,-
3 år siden*
Det er enkelt, det er en liten tekst på hvert kort som forklarer hva de gjør. Det finnes også tilleggsregler tilgjengelig på produsentens nettsted. De ser ut til å ha endret ryggen på kort hvis de får de nye kortene. Som dessverre får det til å skje hvis du kjøper utvidelsen "Imploding Kittens" som har de gamle ryggene. Jeg måtte kjøre ermer for å gjemme ryggen. Størrelse på ermer: 63x88 mm
*Endret 3 år siden
7 Wonders
4.3
(4)
299 ,-
3 år siden*
Veldig morsomt spill. En typisk, lett å lære, vanskelig å mestre. Hvis du skal lære grunnen fort, er det også noen gode filmer på Youtube som går gjennom det grunnleggende spillet. Stor fordel at alle spiller på samme tid, så det vil ikke vente lenger. Det er en app for scoring, noe som gjør det lettere å komme seg rundt de grønne vitenskapskortene. Hvis du vil se på utvidelser, anbefales "Leaders" definitivt. Det legger til en annen runde før hver alder. Størrelse på ermer: 65x100 mm
*Endret 3 år siden
Philips Avance Collection HR3655
4.1
(10)
1 295 ,-
3 år siden*
Teste ikke blenderen enn noe annet enn smoothies og milkshakes. Utvalgt denne modellen for glassbeholderen samt de to ekstra brillene som er praktisk å ta med. Praktisk med ferdige programmer for smoothies og icecross. Isbryteren er i pulserende tempo. Mens glatt modus øker hastigheten også. Lett å rengjøre bladet, ingen risiko for rester som gjemmer seg et sted. Kraftig og veldig rask fart, men det høres mye sammen med det jeg har hatt før. Men da er dette også mye kraftigere.
*Endret 3 år siden
Bose SoundLink Mini II
4
(34)
1 199 ,-
3 år siden*
Veldig god lyd. Bra med bass ved lavere volumer og kan spille ganske høyt. Dessverre må jeg ha mandagsseks. Da stopper min stopp plutselig. Sendt den to ganger for den samme feilen og vil dessverre trenge å sende den inn på nytt.
*Endret 3 år siden
Google Home Mini
3.6
(70)
222 ,-
3 år siden*
Kjøpt et par for å kontrollere Philips Hue-lamper. Men det er virkelig mange funksjoner og muligheter for å utvide. Bruker også min kalender, vær, timer, lytte til musikk eller avslappende lyder ved sengetid, slå på og av TV, etc. Kjøpte minivarianten siden jeg ikke trenger en høyttaler som vil høres bra ut når du spiller musikk. Deretter kan jeg be om at Chromecast og lydsystem brukes i stedet. Fortsatt greit å være så liten og billig høyttaler. Den eneste ulempen jeg kan se er at det ikke er støtte for svensk.
*Endret 3 år siden
Philips Hue White Starter Kit + Switch 806lm 2700K E27 9W 3-pack (Kan dimmes)
4
(3)
975 ,-
3 år siden*
Kjøpt denne pakken som startet med Google Home. Inneholder "vanlige" varme hvite lys med dimmerfunksjon bare. Lampene og kontrollene er allerede klare, bare koble til navet og start appen så snart du kommer i gang. Raskt utvidet med ekstra varianter av lamper. Det er flere merker som bruker Zigbee til å jobbe. Blant billigere, men kanskje verre, er IKEA trådløs. Men risikoen er at de trenger navet deres for å oppdatere lysene. Ellers kan Hue ikke se dem.
*Endret 3 år siden
Samsung EP-PG950
3.6
(13)
325 ,-
3 år siden*
En trådløs lader med den lille ekstra. Lærimitasjon i en slags gummi sørger for at telefonen ikke glir. Lett å bytte fra landskap til portrett. Kabel ikke inkludert. Å ha store problemer med å finne riktig posisjon for S8 + ganske ofte. Det er som det ikke føles til tider. EDIT: Merk at hvis du lar telefonen være på plass og ladingen ikke starter umiddelbart, gi den 5 sekunder eller så, og den skal begynne å lades.
*Endret 3 år siden
Side 1