Kategorier
Prisjakt

ScoobyBear

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Andersson PRB 2.9
3.5
(1)
6 dager siden
En Powerbank med høy kapasitet. Ganske tungt og bredt, men det har med kapasitet å gjøre. Gjør det den skal. Bra med en bryter og skjermen er veldig bra, selv om nøyaktigheten er litt upresis.
Deltaco PB-1069
3.3
(2)
6 dager siden
En Powerbank med høy kapasitet. Ganske tungt, men det har med kapasitet å gjøre. Gjør det den skal. Bra med en bryter.
Ray-Ban RB3445 Polarized
3.8
(1)
1 450 ,-
6 dager siden
Stilig, behagelig og rimelig.
Tissot T-Touch Expert Solar T091.420.44.041.00
3.3
(1)
2 år siden*
Stor, men lett. Hyggelig, men det er et spørsmål om smak. Finnes i mange varianter. Dessverre kan du ikke kombinere fritt med hender og armbånd etc. Jeg hadde ønsket meg en mekanisk annenhånds. Nå må du nøye deg med det digitale. Mange funksjoner, hvorav de fleste aldri vil bruke. Men ukentlige tall og belysning er to krav jeg har, og det er to relativt uvanlige egenskaper som denne oppfyller. Jeg tviler på nøyaktigheten til alle finessene. Høydemåler, kompass, barometer etc. Men de er der som en morsom ting. Drift av solceller betyr at du forhåpentligvis ikke trenger å bytte batteri så ofte. Snakket litt med urmakeren som måtte forkorte lenken for meg, og hun sa at du må bytte kondensator i den etter ca 10 år. Det skal ikke være billig skjønt ... Apropos billig, klokken er ganske dyr den også ... [Redigere] Etter ca 1 år fikk jeg flekker på skjermen. Vet ikke hvorfor, men la merke til det etter å ha vært ute i sterk sol og høy sommervarme i omtrent 20 minutter. Brutte piksler mistenker jeg. Fikk det løst på garantien, men jeg hadde forventet bedre kvalitet enn den på en klokke fra Tissot. [/ REDIGERE]
*Endret 6 dager siden
DOTZ Misano Grey 7.5x17 5/112 ET40 CB70.1
3.3
(1)
1 451 ,-
13 dager siden
Bruker som vinterfelger. Det gjenstår å se hvordan de håndterer saltet. Dotz skal være bra, så jeg har gode håp. Designet er egentlig ikke mitt førstevalg, men pris og vintergodkjenning veide tyngre denne gangen.
Infiny Spike Bright Black Machined Face Black Lip 7x16 5/112 ET40 BC73.1
3.5
(1)
1 106 ,-
13 dager siden
Stilig kant i litt uvanlig design. Jeg tenker absolutt litt effektmaling. Ikke vinterbestandig, men jeg har min om vinteren. Det gjenstår å se hvordan de gjør det.
Noco Genius Boost HD GB70
3.5
(1)
2 990 ,-
13 dager siden
Gjør det du forventer. Kan takle et antall starter før det må lades. Denne modellen er ikke veldig liten. Ingenting du har i lommen med en gang. Men mye jevnere enn mitt andre starthjelpemiddel jeg allerede har. Koster litt mye i forhold til hvor ofte "Svensson" trenger det, tror jeg. Kjøp en mindre modell hvis du ikke trenger den på jobben!
3M Peltor Optime III Headband
3.8
(1)
271 ,-
13 dager siden
Gjør det de skal og sitte godt. Koster ikke for mye heller.
Leatherman Surge
4.4
(5)
1 299 ,-
13 dager siden
Første inntrykk er kvalitet! Jeg er virkelig en Victorinox-fan, men denne må jeg innrømme skinner min Victorinox CS Plus, kanskje til og med. med rug! Alle ting føles sterkere. Kniven er litt av et kunstverk, ikke et rett blad som på Victorinox. Tykkere stål (men det må kanskje være amerikansk stål for å opprettholde samme kvalitet som sveitsisk). Verktøyene er veldig enkle å brette ut, men de er vanligvis når verktøyet er nytt. Det gjenstår å se hvordan de vil være om 10 år. Utskiftbare sagblad var en fornuftig idé! Som biter, men de er ikke standardbiter, så du må kjøpe Leathermans egne. Kjøpte min bølge for ca SEK 1200, som er ca SEK SEK 400 billigere enn en Victorinox CS i dag. For øyeblikket føles det som en ekte kappe! Kjøpte en til, å ha i begge bilene for alltid å være klar.
Side 1