Kategorier
Prisjakt

Unregistered37232

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Apple TV 32GB (4th Generation)
3.9
(94)
1 590 ,-
5 år siden*
Ventet å kjøpe Apple TV til denne utgivelsen. Totalt sett veldig fornøyd. Fjernkontrollen fungerer fint og godt gjennomtenkt. Enormt potensial og med mulighet til å laste ned ulike programmer både for bilde, lyd og spill! Men ikke så mange apps jeg ønsker å laste ned i dagens situasjon, men tror du at dette vil endre seg i nær fremtid. Som vanlig, enkel å installere Apple-produkter - ble gjort i et minutt og deretter alt fungerer helt. Lite minus at Siri fungerer ikke her ennå. Men jeg vet ikke om jeg ville bruke det?
*Endret 5 år siden
Apple MacBook Pro (2012) (Sve) - 2,5GHz DC 4GB 500GB DVD±RW 13"
3.9
(24)
8 år siden*
Stilig og funksjonell. Veldig fornøyd med det så langt.
*Endret 8 år siden
Samsung UE46D7005
3.7
(38)
9 år siden*
Ikke oppleve noen problemer med skjolder eller blødning. Tror bildet er veldig bra. Fine svarte. Smart TV-funksjonalitet fungerer bra for meg. Lett å koble til Wifi-nettverk, jobbet på første forsøk, og har siden blitt koblet til. Stort pluss også for design. Deilig! Som en vanlig forbruker, er dette TV veldig bra. Anbefales.
*Endret 9 år siden
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
4.5
(413)
3 175 ,-
10 år siden*
Egentlig bare en positiv opplevelse så langt. Har hatt telefonen i ca en måned nå, og hadde tid til å bli vant til det gode. Trodde skjermstørrelsen ville være et problem, men nå ønsker jeg ikke mindre. Awesome hyggelig når du surfer og generelt å bruke telefonen. God skjerm, ok batterilevetid, god ytelse!
*Endret 10 år siden
Apple iPad 2 3G 64GB
4.2
(19)
10 år siden*
Fungerer bedre enn forventet. Alt går bra! Tynn og lett å ta med deg overalt. Kameraene er ikke den beste. Men på den annen side, vil jeg ikke bruke det som et kamera heller, så de spiller en mindre rolle.
*Endret 10 år siden
HTC Legend
4.2
(108)
11 år siden*
Veldig god telefon. Perfekt med Android, slik at du kan tilpasse telefonen like etter ens egne behov. HTC Sense fungerer også veldig bra. Vil sterkt anbefalt! Pluss / Minus: + Byggekvalitet + God skjerm + HTC Sense + Android + Rask - Batterilevetiden i de fleste smarttelefoner. - Kameraet. Hvor HTC har lite å jobbe med.
*Endret 11 år siden
Sony Ericsson W508
3.8
(22)
11 år siden*
En telefon som oppfyller alle krav jeg har. Den har radio, 3G, et greit kamera og god design. Uppstaplat se anmeldelse som dette: + Fin design (har den hvite) + 3G med HSDPA + Fin tastaturet + God batterilevetid - Surfing med de små irriterende takket være SE nettleser. På den annen side, fikk i hvert fall ikke min telefon til å surfe mye med ikke så. - Ladeplugg på siden. Forstår ikke hvorfor de gjør sånn. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med telefonen. Har de funksjonene du faktisk bruker til en fornuftig pris.
*Endret 11 år siden
HTC Touch Diamond 2
4.4
(21)
12 år siden*
Har fungert bra! Stilig og har lykkes med sitt eget grensesnitt veldig godt. Fingrene kan benyttes praktisk talt hvor som helst.
*Endret 12 år siden
Canon Digital IXUS 80 IS
4.1
(23)
12 år siden*
+ Lite fint kamera, god design + Gode bilder + Rask oppstart + Synes å ha en god batterilevetid + svenske menyer - Unødvendig å sende med et minne på 32 mb.
*Endret 12 år siden
Mario Kart Wii (Wii)
4.3
(29)
13 år siden*
Å konkurrere mot andre er selvfølgelig den mest morsomme og gjennom Wi-fi-modus, er det alltid mulig. Veldig morsomt spill, og med ekstremt lang.
*Endret 13 år siden
Side 1