Prisjakt

Mbaar

Ble med 2014-06-16
7
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Ekulf Fuktisar Apple 30st
Full Star 1
5
(1)
44 ,-
M
Mbaar
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 måneder siden

Beste jeg har prøvd

Flux Drops Lakrits & Honung 30st
Full Star 1
3
(1)
M
Mbaar
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år siden

Helt greie, men føler ikke dem funker bra på natta.

Reflecta iPad-Scanner
Full Star 1
1
(1)
M
Mbaar
7 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Flott scanner og hendig størrelse til å bare koble opp nettbrettet til scanneren, men ... Om du skal bruke den på en nyere iPad med Lightning må du kjøpe adapter til den og original ligger fort på 3-400kr Men hoved greia er at du får jo ikke tak i Software / App til denna så langt jeg har klart å søke meg frem til, så dermed så har man en flott scanner som man ikke kan bruke i det hele tatt ! :( Har prøvd denna med iPad 2, iPod, iPad Pro uten å få til noe, søkt opp og ned på Appstore og på Nettet etter noe uten hell :( Blir levert tilbake ...

BlackVue DR750S-2CH
Full Star 1
4
(2)
5 299 ,-
M
Mbaar
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år siden

Har hatt denne i ca 2 mnd nå og har bra kvalitet på video forran og bak. Eneste er problem med WiFi tilkoblingen mellom iPhone’n og Cam 😑😓 Ca 1 av 8 ganger får man koblet seg opp, men tar sin tid. Fikk oppgradert Software på kameraet som hjalp noe, fikk vaffal koblet til med WiFi. Problemet er jo at du må koble til med WiFi for å endre på innstillinger på kameraet, som tidssone, klokke, om kameraet er opp ned eller ikke, om vinkling er korrekt. Fant ut til slutt at bakre kamera sto stilt for mye opp og opp ned. Leste meg til at det Vistnok var litt problem mellom iPhone og Blackvue, men skulle være fiksa i nyere oppdateringer, men ikke optimalt. Så jeg gjør det på gamlemåten å tar med Minnekortet inn å setter det i Pc’n for å spille det av i programvaren til Blackvue, men ikke optimalt det heller med avspilling da programmet avslutter flere ganger... Men veldig kjekt med at du på kart kan se hvor du har kjørt og kan se hvem hastighet du kjører direkte på kartet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med opptak på denne da man kan fint se skilt nr på biler på flere meter avstand.

Fitbit Blaze
Full Star 1
4
(8)
M
Mbaar
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år siden

Etter å ha brukt Fitbit 2 en stund, fristet det med en større klokke og veldig fornøyd med den. Appen er av den enkleste av flere andre som Garmin og Polar etc. Eneste var at litt over halvåret ca 7-8 mnd begynte batteriet å streike ! Holdt ca en halv dag bare mot 4-5 dager vanligvis 😓 Blei levert inn igjen og fikk pengene igjen på XXL 👏 Er nå tilbake på Fitbit 2

Get Inspired
OK
(44)
M
Mbaar
7 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

Bestilt jakke og kom etter par dager 👍 Viste seg å være ødelagt søm under armen så prøvde å ringe, men bare tlf-svarer! Prøvde mail å fikk svar fort, fikk beskjed å bruke reklamasjon brevet som fulgte med så skulle dem vurdere om det var reklamasjon eller ikke og man måtte forvente en 3-4 uker før man fikk svar !

Garmin Vívosmart HR
Full Star 1
2.8
(6)
M
Mbaar
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Endret 7 år siden

2.okt 2016 Har nå brukt denne i 3 dager og stort sett fornøyd, men .. 1. Dårlig vibrering i forhold til Fitbit HR som jeg hatt i 7 mnd før reima løsnet i liminga og fikk ny som jeg byttet i denne. Man Hører den mer enn det å Føle den :/ Blei litt bedre etter oppdateringen. 2. Dårlig lys i skjerm selv om en skrur den opp på fullt. 3. Veldig greit med at "alle" mlg'er kommer opp på den, om det skulle være Twitter, facebook, spotify, eposter, txt mlg, tlf etc. Viser også vær, temp der du er. Oppdatering 30.Juni 2017 Har fremdeles denne klokka og er fremdeles godt fornøyd med den ???? enn hva jeg var med Fitbit 1 der reima falt av på min og samboer etter halvt år ! Har ikke hatt noe problemer med den i det hele tatt egentlig, en robust kokke. Vær applikasjon i klokka kommer å går egentlig, men plager ikke meg. Eneste å trekke frem er nå at når man starter en Økt på klokka, kan man ikke se antall skritt man har gått eller går ! Likte mer oppsettet til Fitbitt på mobil Appen enn på Garmin, den er liksom litt for stor, for mange valg og slikt, vanskelig å noen ganger finne frem uten å trøkke en del. Tommel opp :)