Kategorier
Prisjakt

pjappelq

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Roland FP-10
3.3
(1)
5 200 ,-
3 måneder siden
Godt digitalt piano for en nybegynner.
Philips Hue LightStrip Plus 71901 (2m)
4.1
(18)
799 ,-
2 år siden
Elsker Philips-hatten! Denne løkken jeg kjøpte for å ha over kjøkkendisken, men endte opp bak sofaen i stedet for å gi en fin silhuett av lys. Er også hyggelig å ha over bjelkene for lys opp til taket, så det vil supplere med flere lette løyper. Last ned hue disco for ekstra effekter :)
Mille Notti Satina Dynetrekk 150x210cm
3.3
(1)
1 295 ,-
2 år siden*
Glatte, kule og myke satengark som holder seg godt i både farge og form etter mange vasker. Finnes i flere farger, har jeg et sett i lyserød med slipsbånd i åpningen.
*Endret 2 år siden
Fritz Hansen Sjuan (Serie 7) Chair
3.3
(1)
3 350 ,-
2 år siden
En tidløs dansk klassiker fra Arne Jacobsen. Finnes i mange farger, har jeg en i valnøtt som hjørnestol i hallen.
DBKD Cloudy Ø30cm
623 ,-
2 år siden
Ha de mest ulastede potter hjemme, men med dette som et unntak. Kanskje jeg har sett for mye på "endelig hjemme" fordi det er Hanna fra programmet som designet potten. Finnes i flere flotte farger, kjører jeg mørkegrønn.
Apple MacBook Pro (2017) (Sve) - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"
4
(15)
2 år siden
Det eneste jeg savner er en USB-port eller jeg elsker jobbdatamaskinen min! I tillegg til hastigheten, den skarpe retina skjermen, den automatiske svarte på skrivebordet, stereo lyden og at den veier litt som gjør det enkelt å reise med. Tilgjengelig i flere farger, jeg er fornøyd med romgrå varianten.
Apple Watch 38mm with Classic Buckle
2.3
(1)
2 år siden
Som en av de første modellene av Apple Watch, kommer denne med noen tankeproblemer. Jeg kjøpte den fordi jeg ønsket å teste stemmekontrollen i Price Watch i Apple Watch, men bruk den mest som aktivitetsmålere i dag. Dårlig batteri som ikke varer en hel dag, men klarer alltid å løpe ut midt på kveldens løp. Enkel å koble til med andre Apple-produkter vil trolig fortsette med den senere modellen.
Apple iPhone XS Max 64GB
4.3
(24)
5 995 ,-
2 år siden
Kjøpt dette mest fordi det var den nyeste modellen på iPhone og derfor burde også være den beste. For meg, som tidligere hadde iPhone 7S, ble skjermen savnet med en hjemknapp og ansiktsgjenkjenningsnyheter, men Apple ga ikke direkte noen revolusjonerende oppdateringer denne gangen, og håper de vil overraske mer ved neste lansering. Pluss for kameraet og videokvaliteten. Batterilevetiden skal åpenbart være bra, men få en minus fra meg fordi den ikke engang varer en dag, så det må suppleres med smart batterideksel med ekstra batteri.
Denver TAQ-90072
1.8
(3)
1 027 ,-
2 år siden
Nevøen min ville ha en ipad i julegave. Child + tablet Jeg trodde og kjøpte denne tabletten tilpasset barn. Denne ble knapt brukt, og allerede på julaften begynte han å ønske seg en ny iPad. Tips fra meg er ikke å gå omvei via et "barnas surfbrett", men kjøp en ekte nettbrett fordi det er enklere å bruke enn denne varianten.
Eytys Angel Patent (Unisex)
3.8
(1)
2 år siden
Kraftige sko, i vekt og stil! For minnene tilbake til 90-tallet bøffelsko. Finnes i flere farger, kjører jeg hvit. Hvitt skinn på innsiden, lakk på toppen og tykksåle som passer godt med kortere bukser eller skjørt / kjole. Jeg har vanligvis størrelse 35-36 og har 35 i Eytys så gå ned i stedet for opp en størrelse.
Side 1