Kategorier
Prisjakt

callevult

Ble med 2013-11-19
0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Samsung QLED QE65Q70T
2.5
(2)
11 990 ,-
2 måneder siden
Kjøpte dette i løpet av den svarte uken for 9990 på Elgiganten. Da jeg undersøkte, kom jeg til at dette ville være mye TV for pengene uten å ofre kvaliteten. Den har både QLED, 4K og en god prosessor for spill og sport. TV har fått gode karakterer i de fleste tester og har som sagt bedre prosessor i Samsungs Qled-serie med 4k som går fra 60-90t. Det som fremkommer i tester som en teknisk mangel er at det ikke er bakgrunnsbelyst men kantbelyst, noe som kan bety at du ikke får den 100% svarte som ex OLED er så god på. Men testerne ser fremdeles ut til å være ekstremt imponerende over hvordan samsung har lykkes bra med dette uansett. Jeg har ikke rukket å teste TV-en nok hjemme ennå, så jeg vil oppdatere dette så snart jeg har fått en skikkelig opplevelse
Helly Hansen KidSafe+
3.8
(1)
7 måneder siden*
En veldig fin og god redningsvest som du føler er av god kvalitet. + Det er lett å ta av og på, men glidelås og to spenner under baken. + Har et ordentlig håndtak på toppen slik at du enkelt kan ta tak i barnet hvis noe skulle skje. + Store reflekser på sidene og plystre (som datteren vår dessverre er altfor liten til å bruke) - litt klønete rundt nakken så vanskelig å få plass til, for eksempel en genser eller jakke med krage under.
*Endret 6 måneder siden
Motorola Home MBP55
3.8
(1)
1 549 ,-
7 måneder siden
Suverene, har holdt meg og min kone rolig i mange måneder. Bra kamera, lett å installere, nattsyn, lang rekkevidde, ok bra batteri, ok lyd
Fjäråskupan Blender 90cm (Sort)
4.2
(2)
7 måneder siden
Veldig fin og god fan som kan bestilles i hvilken som helst NCS skala du ønsker. Viften har mange posisjoner og lar relativt lite være så stor og effektiv. Det negative er at hjulet du setter posisjonen på er på en måte slik at du ikke ser hvilken stilling det er uten å bøye. Ikke hele verden, men siden av nesten er på høyre side, blir det vanskelig å treffe uten å se.
Apple TV 32GB (4th Generation)
3.9
(94)
1 590 ,-
7 måneder siden
Helt suverent
Withings Body
3
(4)
499 ,-
7 måneder siden
👍
Le Creuset Støpejernsgryte Rund 20cm 2,4L (Metallknott)
3.3
(1)
1 139 ,-
7 måneder siden
En virkelig god gryte som er en drøm å lage mat i. Det eneste negative er at akkurat denne er i støpejern, slik at du kan etterlate rustflekker på glasskomfyrer hvis du ikke rengjør umiddelbart etter tilberedning. Le Creuset potter er ellers 100 poeng når det gjelder kvalitet, holdbarhet og design.
Husqvarna 336FR
4.4
(3)
5 499 ,-
7 måneder siden*
Sterk og brukervennlig bensin + bra sele og derfor hyggelig å sykle i lang tid + sterk og tar utrolig bra med riktig linje + god kvalitet + enkel å starte + enkelt å skifte og forlenge tauet - ganske tungt, men du har sele høres mye ut
*Endret 7 måneder siden
Kärcher WV 1 Plus
4.3
(4)
499 ,-
8 måneder siden
Virkelig et godt kjøp. Det går veldig fort og blir veldig bra når du bruker vindusvask. Denne modellen fungerer også bra! Gjør nøyaktig hva den skal. Som du ser er det en hel mengde forskjellige nivåer på Kärchers vindusvaskere, og siden dette er det billigste, var jeg bekymret for kvaliteten. Uten å ha testet noen av de dyrere variantene kan jeg imidlertid oppsummere at den fungerer akkurat som den skal og gjør jobben veldig bra. Sammenlignet med bildene er denne litt større og klumpete, men det plager meg ikke i det hele tatt. Uten å være veldig fornøyd med at jeg ikke valgte en dyrere variant.
Fjäråskupan Mixer 90cm (Sort)
3.3
(1)
9 måneder siden
Vi har 120 cm-versjonen av denne viften fra fjernhytta og er ikke bare veldig stilig, men også en veldig god vifte. Mange forskjellige moduser og et veldig bra filter som tar mest. Du kan også velge hvilken NCS-farge du ønsker når du bestiller, så vi har tilpasset vår til kjøkkenskodder. Virkelig hyggelig 👍 Det eneste negative er at glidebryteren sitter på undersiden av dekselet slik at du enten må lære deg å stille inn knotten uten å se eller så må du bøye deg litt ned når du skal bruke den.
Side 1