Kategorier
Prisjakt

asjafjell

Ble med 2013-09-18
3
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Razer Viper Ultimate
4.4
(11)
1 495 ,-
4 måneder siden
Knallbra mus å holde for venstre og høyrehendte. Den er veldig lett, som er litt uvant. For meg med store hender satt den godt. Kunne godt ha blitt en 4/5 eller 5/5 for meg, hvis jeg kunne konfigurert den på mac. Den har en app for mac, men som de sa i kundeservice når jeg spurte hva appen kan gjøre, for nå får den bare pcen til å restarte 2 ganger for å oppdatere: "I understand. Nothing as of the moment, but the software development team is working on it." Så det er veldig villedende at den har en Mac-app som gjør intenting, så da blir det 2/5 fra meg.
Liebherr CBN 4815 (Hvit)
3.5
(1)
2 år siden
Vi bor i en liten leilighet og sitter og ser på tv 3 meter unna kjøleskapet. Vi kjøpte først et Samsung RB34J3515WW. Det lagde mange ulyder, det smådirret i metall og det surklet. Hyllene er også upraktiske siden de ikke kan flyttes i høyden og det er ganske store og stygge merkinger av frysebokser og lagringsboxer (les: Full open box og Grab n' go i svært stor skrift). Det er ikke plass til store brusfasker i flaskestativet. Vi byttet det ut med dette kjøleskapet på 50 dagers bytterett. Vi betalte 4 tusen mer for dette, men det er verdt det. Det er helt stillegående, legger ikke merke til det. Det er noe dypere og høyere, men det merker man på større frysebokser og praktiske løsninger som vi ikke fikk i Samsungkjøleskapet. Liebherr er er mer solid bygget og man kan justere på hyllene. Det får minus for å være litt høyt opp til de første hyllene og at app-styring ikke er tilgjengelig i Norge.
Samsung RB34J3515WW (Hvit)
2.5
(1)
7 995 ,-
2 år siden
Vi bor i en liten leilighet og sitter og ser på tv 3 meter unna kjøleskapet. Det lager mange ulyder, det smådirrer i metall og det surkler. Hyllene er også upraktiske siden de ikke kan flyttes i høyden og det er ganske store og stygge merkinger av frysebokser og lagringsboxer (les: Full open box og Grab n' go i svært stor skrift). Det er ikke plass til store brusfasker i flaskestativet. Vi byttet det ut med et Liebherr cbn4815 på 50 dagers bytterett. Det er helt stillegående, legger ikke merke til det. Det er noe dypere og høyere, men det merker man på større frysebokser og praktiske løsninger som du ikke får i dette Samsungkjøleskapet.