Unregistered4ebc7cf1

8
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Microsoft Store
Dårlig
(8)
U
UtmerketEndret 7 år siden

Har kjøpt telefoner fra Microsoft, og er veldig fornøyd. Ved flere anledninger har tilbudene herfra vært mye bedre ennn det som finnes i andre nettbutikker. Varene kommer fra utlandet, men det er ingen skjulte kostnader. Kan anbefales!

Microsoft Lumia 640 LTE 1GB RAM
Full Star 1
4.3
(500+)
U
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 7 år siden

Denne telefonen har virkelig overgått forventningene. Har vært tilhenger av Android i mange år, men nå er det Windows som gjelder! Ufattelig bra batterikapasitet i forhold til hva jeg har vært vant med, veldig bra lyd i telefonen, reagerer raskt, utskiftbart batteri (ikke vanlig tidligere), plass til minnekort, og ikke minst....unødvendige apper spiser ikke GB på abonnement! Kameraet er også veldig bra, med sylskarpe bilder. Har i inneværende stund kjøpt 4 telefoner av denne typen til familiemedlemmer, og hvis Microsoft klarer å følge opp det de har klart her, med tanke på pris og kvalitet, så sier det seg selv hva som blir fremtiden for oss! Totalt sett veldig fornøyd!

Megaflis
Utmerket
(201)
U
UtmerketEndret 8 år siden

Har handlet med Megaflis et par ganger. Varene ble levert utrolig fort. En detalj som jeg satt stor pris på, var at det i leveransen var med ferdig utfylt returlapp! Har ikke sett dette før i noen butikker på nett!

Altitec
U
UtmerketEndret 10 år siden

Kjempegodt utvalg. Lett å finne fram i produktene. Rask levering. Kun positiv erfaring!

Amfibi
Dårlig
(16)
U
UtmerketEndret 10 år siden

Bestilte varer fra Amfibi, og disse ble levert innen forventet tid. Grei pris på varene. En positiv erfaring fra min side :-)

NetOnNet
Utmerket
(500+)
U
UtmerketEndret 10 år siden

Har handlet mye hos Netonnet. Kun positive erfaringer så langt. Rask levering, og varene er godt pakket. Kjøpte nettopp en bærbar pc som var defekt. Kontaktet kundeservice som sendte en frankert returlapp på mail. Så langt har alt svart til forventningene.