Kategorier
Prisjakt

th0d

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Xiaomi Mi 6 64GB
3.3
(1)
3 år siden*
Jeg importerte telefonen min fra Kina gjennom aliexpress. Inkludert DHL ekspresslevering, utgjorde den ca. SEK 3.980. Basert på ca. 2 ukers bruk. Tidligere telefon har vært en HTC 10. Meget god konstruksjonskvalitet og behagelig å holde i sammenligning med min forrige telefon. Størrelsen er perfekt. Skjermen er bare 1080p, men jeg ser ikke noen forskjell mellom denne oppløsningen og 1440p, i hvert fall ikke på skjermer mindre enn 5,5 tommer. God fargegjengivelse og veldig lys skjerm, jeg har ingen problemer med å se skjerminnholdet på en solrik sommerdag. Kameraet er OK i forhold til min gamle telefon. Hovedkameraet gir gode dagslysbilder, men er verre i mørkere omgivelser. Det andre kameraet har 2x optisk zoom og er litt gimmicky som meg, det er mer der for å konkurrere med andre 2x kamera flaggskip modeller. Zoomkameraet er også dette OK i dagslys, men verre i mørket. Jeg tar ikke mye bilder, så kameraet er ikke et stort fokus. Telefonen har akkurat som HTC 10 to høyttalere, en twitter og en woofer. Lyden er ganske god og når høye nivåer når man ser på Youtube uten å bli støyende. Høyttalerne er imidlertid noe vanskeligere enn min HTC 10. Telefonen mangler 3,5 mm hodetelefoninngang og en adapter er inkludert. Men lyden er god fra dette og jeg har ingenting å klage på. Batterilevetiden er fantastisk og massivt mye bedre enn min gamle telefon. Jeg kan lett få 6-8 timers surfingstid med surfing / medieforbruk via YouTube / Netflix etc. Standbytid er også bra og gir meg alltid minst to dager per ladning. Ytelsen er også veldig bra. Å gå fra Snapdragon 820 til 835 er en betydelig forskjell! Den nyere prosessoren jeg opplever så mye raskere, og telefonen er alltid "buttery smooth". Den medfølgende programvaren er Miui Global Room basert på Android Nougat 7.1.1. For alle som kommer fra HTCs Sense (som er nesten ren AOSP nå til dags) var dette et rent mareritt. Miui er helt verdiløs, og det føles som å gå tilbake i årevis i programvare ved hjelp av Xiaomis-varianten av Android. Jeg måtte åpne min bootloader direkte for å kaste i LineageOS, så forferdelig tror jeg Miui er! oppsummering Pris + + skjerm + Byggekvalitet + Sound Battery + -Kamera -Software I det hele tatt er jeg veldig fornøyd.
*Endret 3 år siden
Philips Series 3000 BG2036
4.1
(5)
6 år siden*
Perfekt for det meste av kroppen (ikke håret på hodet skjønt). Kjøpte dette på grunn av den medfølgende forlengelses håndtak som gjør det mulig å få tilgang til håret på ryggen. Fjern kroppshår veldig effektivt (la ingen halm) og er utmerket for oss som har gorilla gener i blodet! Belastet i dock og arbeider i dusjen. Inkludert er også tre forskjellige høyder.
*Endret 6 år siden
CooperVision Proclear (6-pakning)
4.1
(6)
138 ,-
6 år siden*
Har hatt månedslinser for døgnet rundt operasjonen, Cooper Biofinity, som mine øyne ikke kunne stå (skavkänsla og irritasjon) etter ca tre måneders bruk. Linsene ble skiftet hver måned. Jeg hvilte selv øynene på én dag per uke i min optikers anbefalinger i denne perioden. Jeg selv endret bruksmønster å kun bruke kontaktlinser på dagtid og ta ut i løpet av natten, men skavkänslan og irritasjon forble. Endret til Cooper Proclear Sphere som et forsøk på å finne en gjennomførbar linse og disse er, for meg, mer komfortabel og holder fukt minst like god. Virker enda tynnere, noe som kan være en årsak. Jeg anbefaler dem hjertelig til dem som har følsomme øyne!
*Endret 6 år siden
Huawei E5331
3.5
(2)
8 år siden*
Kjøpte en ulåst modem fra amazon.co.uk. Betalt 450: - SEK og gratis frakt. Jeg bruker den sammen med en ubundet mobile Internett-abonnement. Virkelig utmerket for meg som ikke ønsker å binde meg opp med de avtaler som er tilgjengelige gjennom de svenske operatører (modem + abonnement). Støtter opp til 8 enheter som er koblet via wifi, og det er flott. Ok kringkasting generelt.
*Endret 8 år siden