Prisjakt

JONMIK

Ble med 2012-03-01
4
Bidrag
2
Nyttige stemmer
Teknikkdeler
OK
(500+)
J
JONMIK
4 anmeldelser
OKEndret 3 måneder siden

Dette var første gangen jeg handlet hos Teknikkdeler og prisen og utvalget i deres nettbutikk var konkurranse dyktig mot andre nettbutikker. Men etter fem dager så er fortsatt status på pakken at HeltHjem har mottatt melding fra nettbutikken om at er pakke er blitt registrert. Men de har fortsatt ikke mottatt pakken og klargjort denne for levering videre til meg. Så jeg er litt spent på om jeg i det hele tatt vil motta pakken, hvor lang tid det evt vil ta og om innholdet i pakken er det som jeg har bestilt. Bare tiden vil vise, så jeg skal gi dem en sjanse noen dager til. Oppdatering: Etter 14 dager mottok jeg pakken levert av HeltHjem. Ordren stemte overens med hva jeg bestilte og produktet fungerer helt utmerket. Så om Teknikkdeler klarer å få redusert tiden det tar å få sendt ut produktene så kunne jeg anbefalt nettstedet på det varmeste.

ComputerSalg
Utmerket
(500+)
J
JONMIK
4 anmeldelser
Utmerket2 år siden

Stort utvalg i nettbutikken og gode priser sammenlignet med andre nettbutikker. God kommunikasjon og rask levering av pakke

Klink
Utmerket
(64)
J
JONMIK
4 anmeldelser
Bra2 år siden

Kjøpte et minnekort fra SanDisk fra Klink da de var best på pris. Valgte å betale på etterskudd med faktura da dette var min første handel med denne nettbutikken. Litt ventetid fra leverandør før varen ble sendt men ellers en ryddig prosess hvor jeg ble informert på e-post og pakken levert i min postkasse. Kan trygt anbefales.

Fotolab.no
Utmerket
(500+)
J
JONMIK
4 anmeldelser
Utmerket4 år siden

Har handlet flere ganger hos Stjørdal Foto og deres service er upåklagelig. De svarer raskt tilbake og har de ikke varen på lager så bestiller de det fra leverandør i utlandet og du får det tilsendt i løpet av kort tid.