Kategorier
Prisjakt

mrjames

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Alcon Dailies AquaComfort Plus (30-pakning)
3.4
(7)
159 ,-
5 år siden*
Stor linse, har brukt en lengre periode, og den største forskjellen jeg opplever med andre objektiver er at mine øyne er ikke så sliten. Bør legge til at jeg bruker linser på fritiden (på jobb, stirrer jeg på dataskjermer i 8-9 timer, så ingen objektiver som fungerer for meg likevel).
*Endret 5 år siden
Harman Kardon Go + Play Wireless
4.5
(25)
6 år siden*
1490 - verdt hver krone!
*Endret 6 år siden
Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm
4.5
(33)
1 471 ,-
6 år siden*
+ Virkelig Komfortabel i bruk mange timer + Super lyd (selv om jeg ønsker litt mer bass, men det er smakssak) + Nice + Pris - Frigjøring litt for mye støy når jeg sitter i åpne kontorlandskap, er det ikke tilrådelig å ha maksimalt volum, men hjemme de fungerer bedre
*Endret 6 år siden
Nokia Lumia 930
4.1
(43)
6 år siden*
Cruel kroken! Har hatt det i noen dager, og jeg kan si at jeg er frelst. Skjermen er så godt som det blir, kan du ikke slutte å se på det ... Kameraet er på nivå med min DSL kamera. Android, jeg var aldri interessert i Iphone, og jeg har gjennom arbeid, så jeg ønsket å prøve noe nytt og jeg har ikke angret ennå :). WP8.1 er en godt konstruert og godt gjennomtenkt OS, mange smarte funksjoner og det ser crap ut pent også. De fleste apps er (eneste jeg savner nå er bankens app, men det er på vei i bankens Facebook-side) Grunnen til at jeg ikke deler en 10a er at telefonen blir veldig varm i nedre hjørne på baksiden (der prosessoren sitter gjetning). En ting du kanskje ikke har tid til å legge merke til i butikken.
*Endret 6 år siden
Logitech MX Performance
4
(109)
895 ,-
7 år siden*
Har hatt det i et par måneder og kan bare stille inn på den positive kritikken. Jeg sitter foran en datamaskin meste av dagen både på jobb og hjemme o tror denne musen er en stor verktøyet. Så fornøyd med det at jeg vurderer å få meg en for min stasjonære PC på jobb. Føles veldig solid Endelig en mus som ikke føler for lite for mine hender Cruel ergonomi Super-batteri Også gjorde at geni og fjernet fjærene fra rullehjulet, og har jobbet som smurt siden den gang. Sterkt anbefalt!
*Endret 7 år siden
Asus N550JV-CN293H
3.5
(1)
7 år siden*
Jeg har kjøpt meg søkere perle på Instinet i ca 4 måneder nå og har ikke angret et sekund. + Touchpad er virkelig fantastisk, selv om det krever litt trening med alle bevegelser. + Skjermen er fantastisk + Keyboard er i verdensklasse i kvalitet følelse + Meget god lyd eneste negative ville være at numreiska delen av tastaturet er litt for smale for mine store fingre, men du blir vant til Tilrådelig sterk!
*Endret 7 år siden
Devolo dLAN 500 duo+ Network Kit (9142)
3.5
(1)
7 år siden*
Fikk min pakke i går. Det var bare å plugge o kjøre, bokstavlit snakkes! En enhet går til ruteren, en til NAS og en mediespiller ... Eyeing litt på film og ingen etterslep. Den minus kan være at enhetene er nogorlunda stor, men ingenting som plager meg mye.
*Endret 7 år siden
CooperVision Proclear (6-pakning)
4.1
(6)
138 ,-
7 år siden*
Ikke så perfekt for meg ... tørket ut for tidlig og trøtt øye ... dessverre så gjorde min sommer inn en pest
*Endret 7 år siden
Philips StyleShaver QS6160
2.7
(2)
8 år siden*
Inhandlaes i går, har bare brukt det en gang, men her er et første inntrykk - analyse. God byggekvalitet Litt for stor i hånden, men antar det er bare en vanlig Tunes veldig bra, veldig glatt og rolig. Barbert nakke og glad, høres litt mer i løpet av barbering, men det gjør en god jobb. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette. Tilrådelig sterk!
*Endret 8 år siden
Philips Multigroom Series 3000 QG3150
2.6
(6)
8 år siden*
Har hatt det i noen år nå, og tror at det har fungert rimelig godt. Dette er imidlertid skjegget kammen en av de verste kvalitet og den nedre stillingen betydelig. Som noen nevnt nedenfor, så går tennene på kammene av, men at man er uforsiktig med den. Spesielt skjegg kam, veldig irriterende faktisk når jeg bruker nesten bare den. For rundt 160kr kan hente hjem en ny cam, men så tror jeg du kan like godt gå for en annen modell eller merke.
*Endret 8 år siden
Side 1