Prisjakt

tacomodo

Ble med 2011-07-06
16
Bidrag
4
Nyttige stemmer
Wilfa WSPL-3B
Full Star 1
3.6
(16)
2 490 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 måneder siden

Lager grei kaffe, fint å kunne justere flow rate samt stenge helt. Min gikk i stykker etter et års tid og måtte byttes. Får se hvor lenge den nye holder. Gir medium score fordi det gikk veldig greit å få ny. Kan være det gikk så greit fordi de vet det skjer så ofte, men...

Samsung Galaxy Z Flip5 5G SM-F731B 8GB RAM 256GB
Full Star 1
2
(1)
9 990 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 måneder siden

Jeg kom fra iPhone 11. Kameraet er skikkelig dårlig. Batteriet er skikkelig dårlig - og jeg bruker telefonen svært lite i forhold til andre i løpet av en dag. Hele flip-konseptet er litt half-assed. 90% av tiden så blir du bedt om å åpne telefonen for å gjøre ting du prøver gjøre med telefonen lukket, Jeg **elsker** formfaktoren, men Samsung sin implementasjon gjør den totale opplevelsen dårlig. Hadde jeg kjøpt den igjen om den gikk i stykker i dag? Nei. Jeg hadde kjøpt en ren Pixel-telefon, tror jeg.

Fjällräven Vidda Pro Long Trousers (Herre)
Full Star 1
4.3
(6)
1 599 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 måneder siden

Ganske sikker på at de har gjort noe med passformen på denne buksa. Jeg har en eldre Keb og den sitter som et skudd. Kjøpte nylig en Vidda Pro Long og den er ikke spesielt lang, og passformen er grusom. Midjen er så lav at det føles som om buksa er i ferd med å falle av til enhver tid. Jeg har brukt den på rundt ti dagsturer nå for virkelig å gi den en sjanse, men jeg tror jeg rett og slett kommer til å hive den. Midjen må være laget for en italiensk fashionista, evt. en skater som sagger. Ikke for tur i litt terreng i alle fall.

Miele WEF674WCSNDS (Hvit)
Full Star 1
1
(1)
18 995 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år siden

Ikke kjøp denne og tro at den henger med i tiden. - Den har kun 2,4GHz nettverk og jeg måtte skru av 5GHz nettet for å i det hele tatt klare sette opp appen første gang. - Appen er også veldig dårlig og ustabil. Minst annenhver gang jeg forsøker å starte via app så fungerer det ikke og jeg må gå inn og trykke i gang manuelt. Appen gir en masse feilmeldinger med "fault code" uten noen beskrivelse, kun "kontakt support. - Denne modellen sin TwinDos kan KUN brukes med Miele sine greier, mens andre modeller kan stilles inn til å bruke flytende vaskemiddel og tøymykner. Ikke denne. Ikke betal en krone ekstra for hverken smart-funksjoner eller TwinDos og kjøp heller noe annet.

MSI GeForce RTX 4090 Gaming X Trio HDMI 3xDP 24GB
Full Star 1
3
(2)
24 785 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år siden

Fin ytelse, og veldig stille vifter, men jeg har ikke i mitt liv hatt noe hardware med så sykt mye coil whine som dette kortet. Selv gjennom et støydempet kabinett var det merkbart. Endte opp med å returnere det.

Xiaomi Mi Air Purifier ProH
Full Star 1
2
(1)
2 489 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

Den drar luft gjennom et filter, det skal den ha. Men, ikke stort mer. Den har KUN sensor for PM2.5 (i tillegg til luftfuktighet og temp). Og den virker ikke spesielt følsom heller. Dyson Pure reagerer mye fortere, og har i tillegg sensor for PM10, VOC, og NO₂. Om du vil ha litt effekt etter f.eks matlaging så er det 100% manuelt, du må gå og skru opp viften selv, for sensoren er helt blind. Appen er ganske basic, du kan stille modus og se PM2.5/temp/luftfuktighet akkurat nå, men ingen historikk så du kan følge med når på døgnet verdiene blir dårlige. Ikke at det har noe å si med kun en dårlig sensor, men. Positivt kan nevnes at den er stille på idle (men bråker som et uvær når man stiller opp litt), og filter er billig. Her får man hva man betaler for...

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 (Nordic)
Full Star 1
3
(1)
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 4 år siden

Elsker og hater dette tastaturet. Nydelig å skrive på, men rekkevidden til senderen er latterlig lav, kanskje 50cm og blokkeres av den minste hindring. Ikke snakk om at man kan ha den på baksiden av kabinett el. Batteriet varer noen uker av gangen, og 2x AA inni kan man bytte til andre ladbare merker om man vil.

SteelSeries World of Warcraft Cataclysm
Full Star 1
3.3
(10)
7 499 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

Får den ikke til å fungere i Windows 10. Software virker også noe crappy.

Logitech G602
Full Star 1
4.2
(44)
1 178 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 4 år siden

Edit noen år senere - jeg har mistet tall på hvor mange av disse jeg har kjøpt, men nå er det nok. På alle som en så går det midtre mushjulet i stykker etter kort tid, type 6 mnd. Dvs. det registrerer bare klikk om du trykker veldig hardt eller er heldig. Uten tvil den beste musen jeg har hatt. Alle knappene er lette å treffe og batterier varer opp mot et år av gangen - og det 8 timer dagen bruk! Skulle jeg pirket på noe så er det at den bruker egen sender; man får ikke brukt den universelle senderen til Logitech. Denne senderen har også noe begrenset rekkevidde, men det følger med forlengelseskabel om man skulle trenge.

Dyson V11 Absolute Trådløs
Full Star 1
4.4
(52)
5 963 ,-
t
tacomodo
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år siden

Hatt denne en snau måned nå. Det er ikke ofte jeg er inne og legger igjen reviews, men denne fortjener det virkelig. Jeg kjøpte først en Roidmi X20 og tenkte den skulle holde, men den hadde en feil som virket veldig vanlig i følge internett så jeg flesket til med en V11 i stedet - lureste jeg har gjort på lang tid. Dette er en heeeelt annen klasse og jeg vil si den gruser selv min gamle Miele kablede støvsuger på både tepper, parkett, og møbler - jeg bruker den også til keyboard og "støvtørking" mm.. Jeg har før tenkt at amerikanerene var litt på villspor med disse rullebørstene til gulv, men her tok jeg feil. Bare trådløs med god batteritid trumfer mye, men når den også presterer så godt som den gjør så har jeg ingen problemer med å anbefale på det aller varmeste.