Kategorier
Prisjakt

Alban

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Nespresso VertuoPlus
3.3
(4)
1 819 ,-
2 år siden
Vi har hatt denne maskinen noen få uker nå og har tidligere kjørt på de klassiske Nespresso kapslene. Vi er veldig fornøyd med kaffen, og vi tror det var et klart løft i forhold til de gamle kapslene som var for små. Samtidig er det noen sterke minuser. Kapslene, med enkelte unntak i storbyene, kan kun kjøpes via nettverket. Det gjør hele systemet både klumpet og kostbart. Disse kapslene må bestilles på 30 (eller 60 - 90 etc., etc.), noe som gjør systemet enda mer klumpet. Det er klart den største minusen, og noe jeg håper vil bli løst i fremtiden. Ellers vil vi etter hvert bli lei av det. Deretter er det en liten negativ at de fleste smaker er for store kopper, som er veldig store. Vi likte den beste dobbel espresso størrelsen, men det er bare to alternativer (som i seg selv er gode). Så vi håper flere smaker kommer i flere størrelser. Så var det noe vi tenkte på før vi kjøpte det, om du kunne få samme intensitet i de mindre koppene som i det gamle systemet. Og vi tror vi kan, så det erstatter helt den gamle maskinen (men det kan ha flere smaker på mindre koppestørrelser). Så for oss går den gamle maskinen ut. Også dobbel espresso er virkelig full av smak og ikke som Lungon i det gamle systemet, som var ganske blærete. Når vi smaker i en Nespresso-butikk, strømmet de melken inn i koppen fra begynnelsen og flyttet da. Dette fungerer med større kopper, men for mindre kopper er det fortsatt en dumplings å anbefale. Sånn synd at du må kjøpe en bagasje i det tilfellet. Men generelt, veldig god kaffe, om enn et komplisert system. Klart løft i forhold til det gamle systemet! Så langt så langt, anbefaler jeg definitivt et kjøp, hvis du bestiller å bestille kapslene over nettet.
Van den Hul 3T The Rock Hybrid 2RCA - 2RCA 0.8m
3.5
(1)
4 990 ,-
4 år siden*
Virkelig god og fin kabel! Klar diskant og luftig lyd som passer godt til klassisk. Føler symmetrisk selv om det er litt lys i karakter. På stereoanlegget har lydbildet vist seg å være følsomt for lydens volum, selv om det går fra CD til forsterker, som jeg synes er litt rart. Det faller plasseringen, så det anbefales å teste kabelen med variert volum når du tester det.
*Endret 4 år siden
Nespresso UMilk C55/D55
3.5
(2)
6 år siden*
Jeg har hatt maskinen i ca en uke nå og har hatt mye moro! Maskinen lager virkelig god kaffe! Er veldig fornøyd med det, og det er kanskje mest betydelig. Noen, men: Nespresso kan passe best for dem i de store byene, der deres egne butikker lokalisert. Ellers har du å bestille, og selv om systemet er frest og god, så det blir litt langtekkelig. 65kr i frakt prisen føles litt sånn. Det vil forsvinne hvis du bestiller større mengder. Så jeg måtte bare omgå post hvert femte minutt. Så jeg håper det blir flere butikker (som i Västerås for eksempel). Jeg kjøpte mine i en kampanje hvor det var 400kr eller 800kr tilbake. Tilbake var det ikke, men pengene ble avsatt i Nespressokontot å kjøpe kaffe. Litt misvisende. Ingen penger "tilbake". Da er maskinen skikkelig bråkete når lage kaffe, men det gjør ikke så mye. Det er nok for de fleste. Da er det ikke ville skade hvis det var litt mer kaffe per kapsel og kapsarna vært billigere. Men til slutt, og viktigst - kaffen er veldig bra! Poenget blir en tenner!
*Endret 6 år siden
Louis Poulsen PH 50
4
(2)
6 895 ,-
7 år siden*
Etter å ha hatt min en dag, så jeg er veldig fornøyd! Fin design og godt lys. Hvis du ønsker å si noe på minussiden, stikker ganske mye lys inne i pæren
*Endret 7 år siden
Rayman Legends (PS3)
4
(4)
199 ,-
7 år siden*
Flott spill! Jeg kjøpte den fordi jeg har gått glipp av en plattform for å slow play - litt til Super Mario side. Jeg testet den forrige Little Big Planet, men det var nok ikke for meg. Men dette jeg liker mye! Variert og godt laget. Virkelig flott med mange gode kurs. Bør jeg si noe negativt, kan det noen ganger (for meg som er rett ovenfor spiller) noen utfordringer som monstrene ut for å være litt vanskelig og krever litt for mange forsøk før jeg lykkes. Du må være litt for nøyaktig å bare kjedelig-play, hvis du sier det. Men ellers et flott spill som kommer sterkt anbefalt!
*Endret 7 år siden
Yamaha RX-V771
4.5
(30)
8 år siden*
Jeg er veldig fornøyd med dette! Bedre lyd enn hva jeg forventet, selv om det faller kort av mine to-kanals bryter, men det er ganske uvanlig - spesielt i denne prisklassen. Noen minus: Jeg har opplevd at bildet forringes litt når det går gjennom forsterkeren. Ikke mye, men litt. Som nevnt tidligere, ikke får fjern noen sjarm poeng. Det er ganske stygg og ganske rotete. Ellers anbefaler jeg denne varme!
*Endret 8 år siden
Björn Axén Urban Rough Friction Styling Clay 100ml
3.2
(2)
9 år siden*
Hmmm ... Er helt greit i håret ditt. Ikke ved en lang skudd på linje med Sebastian gamle Crude Clay, på den annen side er det en annen prisklasse. Men - alt rett i håret, men det sticks're overalt! Den har det igjen på fingrene etter at du har tatt den i håret og det stikker. Det er ikke nok å vaske hendene etter bruk, men du må dytte og finpusse det ut av fingrene. I tillegg hadde jeg mye igjen i min vask etter all skrubbing. Så vel ok ... Ok håret, men veldig upraktisk! I denne prisklassen ville jeg anbefale svenske formel
*Endret 9 år siden
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
4.5
(413)
3 175 ,-
9 år siden*
Jeg har hatt telefonen i fem dager nå, og jeg er egentlig veldig fornøyd! Dette er min første smart-telefon, så å se andriods muligheten var for meg en opplevelse. Jeg har aldri eid en iPhone, men jeg finner det vanskelig å tro at det ville være bedre. Telefonen fungerer helt fint, og har sannsynligvis den beste skjermen jeg har sett. Virkelig smart disposisjon alt og veldig gjennomtenkt. Den eneste lille man kan tenke på er hvorfor høyttaleren sitter under og ikke på siden? Hvis du setter den på en sofa eller bare på et bord så vil lydbildet er annerledes. Sen kan høres å være generelt et hakk bedre, men det er ikke direkte dårlig for å være en telefon. Men i det store og, jeg er fornøyd er overalt! Men kort sagt - en veldig fin telefon!
*Endret 9 år siden
Side 1