Kategorier
Prisjakt

Tomme

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
The Evil Within 2 (Xbox One)
3.3
(2)
179 ,-
17 dager siden*
The Evil Within 2 tar en litt annen retning enn det første spillet i serien. Det andre tilbyr en mer åpen verden i flere kapitler, også mindre frykt og mer handling betyr at spillet mister litt av følelsen av frykt som man tilbød. Historien føles ikke så spennende / ny som den til dels er en fortsettelse / repetisjon av første del. Som så ofte ellers - hvis du likte en, er dette vel verdt det, men etter min mening er det et skritt mer mot mainstream (og dermed litt lavere rating). Det er også noen mindre referanser til det første spillet, så ta dem i orden.
*Endret 17 dager siden
Dino Crisis 2 (PS1)
2.8
(1)
17 dager siden
Høy underholdningsverdi, men det er et skritt fra horror / gåter som Resident Evil, men også den første Dino Crisis. Her i det andre har du i utgangspunktet ubegrenset ammunisjon, dinosaurene responderer hver gang du kommer tilbake til et område, og puslespillelementene er svært få. Spillet er også veldig kort, ca 5 timer. Hvis du liker en, vil dette imidlertid være verdt å spille gjennom, det er også veldig hyggelig å være et PS1-spill, spesielt undervanns segmentet er minneverdig.
Olympus M.Zuiko Digital 45/1.8
4.1
(6)
2 275 ,-
4 år siden*
Ekstremt rimelig mikroteleobjektiv for mikro fire tredjedeler. Det er ikke mye å klage på for hva det koster. Liten størrelse, god byggekvalitet, god bildekvalitet. Jeg bruker det mest til portretter, som er en av hovedbruksområdene, men fungerer bra som en generell kort tele med. Den største ulempen jeg kan tenke meg er den nærmeste grensen som kunne ha vært litt kortere. Byggekvaliteten er selvfølgelig litt lavere enn "Premium" -serien med f.eks. 17 / 1.8 og 75 / 1.8.
*Endret 2 måneder siden
Olympus Pen E-P5
3.5
(1)
7 måneder siden*
Veldig fint allsidig kamera, også 2020. Fin byggekvalitet, akkurat passe størrelse for reise / daglig (liten uten å gå på akkord med ergonomi), skjermen har både god oppløsning, farger og kan vinkles. Jeg har VF-4 ekstern EVF når det trengs, men den er ikke helt integrert designmessig med kameraet og det er nettopp på EVF du merker at kameraet har noen år på nakken. Det er mer spesialiserte verktøy, men som en all-round, er dette utmerket sammen med mange av de små fine mikro fire tredjedels linser. Det største jeg savner er USB-lading.
*Endret 2 måneder siden
Sony Xperia 1 II XQ-AT51
4.1
(7)
9 990 ,-
2 måneder siden*
Dette er mine første inntrykk etter et par ukers bruk - vil oppdateres etter lengre bruk. Min forrige telefon var en Huawei P20 Pro, før det en Xperia Z5 Premium. + Rengjør Android + Rask respons (både når det gjelder skjerm og OS) + Godt kamera med iht. meg rette brennvidder (tilsvarer 16, 24, 70 mm). Setter pris på ren produksjon som deretter kan behandles etter smak / behov. Photo Pro-appen er en stor del av denne opplevelsen sammen med gode sensorer / optikk. + Fint format som gjør det enkelt å holde til tross for god skjermstørrelse + Minnekortspor (kastet i en 400 GB Sandisk Extreme - rikelig med videoplass) -Automatisk lysstyrke på skjermen ufølsom / grov (den skal lære i henhold til brukermønster, blir muligens bedre med tiden) (-) Bilder i standard kameraapp ikke så avanserte automatiske algoritmer som konkurrenter, det er en bevisst strategi hos Sony og ingen minus for meg, men bør påpekes. Selv lillebror Xperia 5 II er sannsynligvis interessant da den deler mye med Xperia 1 II. Forskjellene er skjermen (størrelse, oppløsning, oppdateringsfrekvens), ToF-sensor, QI-lading.
*Endret 2 måneder siden
Bloodstained: Ritual of the Night (Xbox One)
3.3
(1)
199 ,-
4 måneder siden*
En moderne metroidvania fra Koji Igarashi (skaperen av Castlevania), stor støtte via Kickstarter realiserte prosjektet. Det er ganske trofast spillmekanikk fra f.eks. Nattens symfoni, men er i 2.5D, og du har flere muligheter for mikroadministrasjon med oppdrag og oppgraderinger av utstyr. En fin blanding av gammelt og nytt. Kanskje litt for mange gjenstander, spesielt mange våpen du egentlig ikke bruker eller utforsker eller mestrer (det er sannsynligvis 50+, men jeg brukte rundt 10 gjennom hele spillet). Det er veldig forseggjort med nye muligheter når du får nye skjær, spesielt kommer du til steder som det tidligere var umulig å nå. Det er noen mindre feil, men ingenting som forstyrrer spillopplevelsen betydelig. Skriv inn en meny som blinker, sporadiske lydeffekter som noen ganger høres litt feil ut. Det har også krasjet på et tidspunkt (Xbox One S). På den positive siden vil det være mye gratis innhold etter utgivelsen (nytt i 2020 og 2021). Spilt på Xbox One S og 1080p DLP-projektor (100-tommers), 5,0 surround / hodetelefoner vekselvis.
*Endret 2 måneder siden
Koss Porta Pro Wireless
2.4
(5)
599 ,-
3 måneder siden
Klassisk Porta Pro i trådløs variant. Hodetelefonene i seg selv er nøyaktig de samme som de kablede variantene, med bluetooth / fjernkontroll / batteri på kabel mellom hodetelefonene. Veldig god lyd for pengene, lette og åpne lokker. Foretrekker åpen design, passer godt hjemme og ute, men er kanskje ikke så bra i kontorlandskap. Hodetelefonene er litt plastiske akkurat som originalen, men det er mer følelse i materialet - jeg har trådet varianter som har vart i 10+ år. I prisklassen et røverkjøp! Noen anmeldelser har sagt at lyden er dårligere enn de kablede, min vurdering er at de er de samme. Andre klaget over blinkende lys, men mine lyser bare når de lades / pares, ikke under normal drift.
Resident Evil 4 (Xbox One)
1.8
(1)
179 ,-
4 måneder siden*
Ingenting er lagt til direkte fra den opprinnelige utgivelsen fra 2005, som i seg selv ikke har eldet seg veldig bra. Den eldre skolen med faste vinkler og "tank-control" føles datert, men fungerer fortsatt bra å spille. Alternativt gjør du en ekte nyinnspilling som RE2 (2019) og RE3 (2020). For RE4 er kontrollen så ille at den blir en uutholdelig opplevelse - jeg kunne ikke spille mer enn noen få timer før kontrollen ble for uutholdelig. Uspillbar.
*Endret 4 måneder siden
Resident Evil 3 (Xbox One)
3.3
(1)
332 ,-
4 måneder siden
Godt gjort og underholdt! Fortsetter på samme spor som Resident Evil 2 Remake satt i 2018. Det er samme type nyinnspilling. Spillet som sådan går litt mer mot handling i stedet for overlevelseshorror. Imidlertid er det fortsatt noen elementer i puslespillet og mangel på ammunisjon igjen, men det føles galt i noen deler når du har mer eller mindre ubegrenset ammunisjon. Spillet er også ganske kort, omtrent 10 timer (halvparten av det jeg spilte RE2 på).
Bayonetta (Xbox 360)
3
(1)
5 måneder siden
Handling! Full fart fra start til slutt. Kampene, presentasjonen og karakterene er generelt gode, men noe ujevne nivåer. Historien er slik, og det er mye som egentlig ikke faller på plass. Enkel underholdning med karakter!
Side 1