Kategorier
Prisjakt

chedst

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Fractal Design Define 7 Dark TG (Sort/Transparent)
3.5
(1)
1 799 ,-
7 måneder siden*
Et utrolig bra understell å bygge inn! Veldig imponert over alle de geniale løsningene og de forskjellige designalternativene. Det var ganske pent med alle ledningene bak hovedkortplaten og dermed ingen kabler som er i veien for luftstrøm. Den er romslig, stabil, tung og kvalitativ rett gjennom. De medfølgende viftene er veldig stille. Jeg fikk en Noctua NH-D15 CPU-kjøler, og da er det enda mer plass igjen. Jeg kjøpte en for 1699 kr på et tilbud på Webhallen. Det eneste jeg vet å huske er at den bare kommer med en skikkelig harddisk-vugge for 2 disker (3,5 "). Det er et par steder å plassere flere disker, men hvis du vil kjøre i full lagringsmodus, må du kjøpe for vugger. du må installere minst 7 2,5 "SSD-er før du trenger å kjøpe en til holderen. Jeg er superglad så langt! Oppdatering 2020-07-08: Jeg trekker av en stjerne da jeg tror det ikke er noen standard PWM-vifter i et så bra og relativt dyrt chassis (det skiller 10-30 kr mellom deres egen tilhørende Dynamic X2 140mm med den tilsvarende PWM-versjonen) Jeg byttet alle viftene (2 foran og 1 bak) til "Noctua NF-P14s redux-1500 / PWM / 140mm" og fikk en helt lydløs maskin på tomgang og vifter som tilpasser seg belastning.
*Endret 6 måneder siden
Noctua NH-D15 chromax.black
4.4
(6)
1 149 ,-
6 måneder siden
Den beste luftkjøleren du kan få og nå i svart design. Jeg liker! Instruksjonene som følger er eksempler på godt skrevet. Den kommer med NT-H1 kjølepasta (verdi ~ 89kr). Når prosessoren går på tomgang, er viftene rundt 400-500 rpm og er praktisk talt helt stille (jeg har ikke opplevd noe støy som tidligere korrekturlesere). Det maksimerer 1500 o / min og da hører det selvfølgelig, men også kult veldig bra. Jeg har imidlertid ikke sett det på maks under spill så langt. Du får også 6 års garanti. De mulige minusene som avhenger av hvilke forhold du har, kan være: - At det er for stort for noe chassis (16,5 cm høyt) - Det er ikke mulig å drive for høye minner hvis du vil bruke begge viftene (anbefalt maks 32mm. Jeg kjører Corsair Vengeance LPX som fungerer super) - Pris, men det forventes et premiumprodukt. Anbefales på det sterkeste!
Playseat Challenge
3.5
(5)
1 990 ,-
7 måneder siden
Hvis du har litt plass og trenger en høy WAF (Wife Acceptance Factor) er dette hele retten som den er så enkel å brette og stuve bort. Med mine 175 cm og 80 kg sitter jeg godt i det i mange timer, men jeg ser for meg at det kan oppleves smalt hvis du har "hockey lår" eller trives best med en bred mannspredning;) Jeg kan montere Fanatec Clubsport rett gjennom det og det er klare hull å montere. Pedalsett har jeg strippet fast i gulvdelen slik at den ikke beveger seg like mye når du tråkker på bremsen med opptil 90 kg trykk. Jeg fant også en adapter til eBay-girkassen som sitter veldig stabil på stolen mens den fremdeles er sammenleggbar (XL63 GearShift Mount Bracket Playseat Challenge, Fanatec SQ V1.5, CSS Shifter). Det eneste jeg vil gjøre er å senke rattet litt. Rattet blir litt høyt for høyden min, men det fungerer fortsatt ganske bra. Oppsummert, en overraskende stabil stol til en fornuftig pris. Men selvfølgelig er den store USP at den kan kollapse og legge bort, og her har jeg ikke funnet noen gode alternativer.
Weber Genesis II E-310 GBS
4.4
(6)
9 479 ,-
7 måneder siden
Nå har jeg hatt grillen i et år og har brukt den 60-70 ganger. Jeg fikk en iGrill på kampanje. Veldig glatt og perfekt for å få det perfekte kjøttet når du absolutt ikke vil feile med innetemperaturen. Jeg byttet også til en BBQ-grill (tykkere varer og diamantformet grill) i den runde erstatningsmodulen samt montert Webers lampe som du monterer på håndtaket der jeg er superfornøyd med begge alternativene. Før det hadde jeg en Landmann Avalon som jeg nå vet har lav og ujevn varme, suger mye bensin og ristet på 5 år. Weber er en helt annen maskin! Kvalitet rett gjennom og verdt hver krone mer som det koster. + Fantastisk digital bruksanvisning i BILT-appen (Spill trinnene, roter / zoom inn 3D og klikk på deler / skruer for å finne ut nøyaktig hva det er) + Gitter i støpejern + Rask oppvarming! + Høy temperatur (også bra om vinteren) + Jevn temperaturfordeling + Stor og dyp grilloverflate + Glattstøvet gassflaske under høyre bord + Bruker relativt lite gass + Grillverktøyholder på venstre side + Stabile bord og god arbeidshøyde + Velfungerende store hjul for å rulle rundt maskinen + Evne til å erstatte rundesentermodulen for forskjellige formål, f.eks pizzatallerken, wok og mer. Prøver å komme på noe negativt, men kan ikke gjøre det. Kunne nevne prisen, men det er verdt hver krone! Sterkt anbefalt!
Sweet Protection Grimnir II TE MIPS
3.3
(1)
2 199 ,-
ett år siden*
En hjelm av høy kvalitet i alle aspekter. Utseendet og følelsen er uslåelig. Den magnetiske låsen er virkelig smart og glatt. Prisen er relativt høy, noe som selvfølgelig er en ulempe, men ikke uventet for premiumprodukter. Å vente på salg eller bruke rabattkode er mitt råd. Oppdater etter 2 dagers bruk: Oppleves som ganske liten i størrelse og passer antagelig personer med smale hoder. Bare en observasjon. Det positive er at hjelmen har klare hull for å sette inn de medfølgende kamerabrakettene. Hjelmen er dermed godkjent med denne funksjonaliteten. Det er en ting jeg er opprørt over. Når jeg fjerner øreklokkene (jeg liker ikke den fangede følelsen og redusert hørsel), skraller de tomme knappene. Det merkes ikke når du går aktivt, men når det er litt roligere eller når du går rundt, merkes det. Det føles ikke gjennomtenkt og for et så dyrt produkt tror jeg du kan forvente premium på alle måter. Trekker av en stjerne på grunn av dette.
*Endret ett år siden
Ryze Tech Tello Iron Man Edition RTF
2.8
(1)
1 590 ,-
2 år siden
En inngangsdroner med fast lavoppløsningskamera (5MP) og 720p30fps. Holder seg veldig stabil i vindløse forhold, men over 4-5 m / s begynner det å få problemer med den etterfølgende effekten at den ikke kan styres, og den kan bare gjøres synke i høyden. Hvis du er heldig, er det ønskelig land å lande på. I tillegg er det veldig vanskelig å kontrollere en drone med en telefon i henhold til min mening hvis du fortsatt vil ha presisjon. I rask modus og en vanlig telefon føles det ekstremt følsomt. Jeg kjøpte en Gamevice GV157 for å kunne kontrollere med en vanlig kontroller. Hva et kjøp! I tillegg til å jobbe for drone, fungerer det også for en rekke andre spill! Med den ekstra kontrolleren ble det en helt annen opplevelse å fly. Vel verdt det! Iron Man vs den vanlige Tello drone da? Nooo! Et lite annet fargevalg / maleri, men selve programvaren og dens funksjoner er helt ubrukelige! Sannsynligvis ingen forskjell.
Electrolux Well P7 WP71-265WT
2.9
(8)
7 990 ,-
2 år siden
En fin og god maskin! For meg fungerer wifi-toppen, oppdatert fastvare tidlig, så jeg vet ikke hvordan det kan ha virket før. Jeg kan styre og har klart å gjøre det uten bekymringer over 2 måneder. Appen fungerer bra! Godt trykk og kaldt. Bruker den på et soverom som er ca 12-15 kvadratmeter. Det eneste jeg tror er kaldt er at vinduskarmen var så kort at det ikke fylte hele vinduet. Jeg bestilte en ekstra via kundeservice. Det tok litt tid (4 uker), men de var hyggelige og det var faktisk veldig billig. Skriv under 200kr for hele vinduskarmen. Da tror jeg at eksosrøret er veldig dårlig i vindusskinnen. Nå har jeg begynt å tape det med maskebånd slik at det ikke kommer løs. Så det er sannsynligvis ikke ment å være. Det gjenstår å se om sommeren 2019 vil bli og hvor bra AC vil utføre da, men så langt er jeg ganske fornøyd. Det vil trolig være en oppdatering etter sommeren.
AEG AEG VL 5527 MS
3.3
(1)
2 151 ,-
2 år siden*
Pluss for kvaliteten følelsen og det er godt press i det. Litt for bra faktisk. Ved lavest innstilling (1 av 3) blåses den ordentlig. Et lavere nivå hadde vært optimal, både for ikke å blåse bort, men også fordi det vil være en ganske høy lyd. Ellers ser det egentlig bra ut i forhold til plastfansene som ser ut som rapids og, som sagt, gode og rimelige ting. Prisen føles ikke urimelig så lenge den er under 800kr.
*Endret 2 år siden
Cooler Master MasterAccessory MP510 XL
4.2
(4)
327 ,-
2 år siden
Kjøpt denne en basert på Rocket Jump Ninjas gjennomgang: https://www.youtube.com/watch?v=Q89P11yeX90&t= (Sammenligning: Cooler Master MP510, MP750 og MP860 Pads (+ HyperX Fury S)) XL er en veldig stor, tung og stabil musematte! Jeg synes det er fint å få tastaturet på musematten når jeg tidligere hadde halvparten av tastaturet på SteelSeries QCK +. Den lå flatt direkte, så det var ingen innkjøringstid. Det lukter ikke noe spesielt. Materialet er veldig grovt og tåler væske og absorberer ikke. Jeg tøver ikke. Det føles spontant at det vil vare evig, så det er grovt. Selv så grovt at når min fingerfinger er i det, føles det virkelig som det er der. Jeg har ikke fått vondt eller opplevd noe stort ubehag, men det føles som det vil ta en stund å bli vant til det. Det gode er at det er veldig godt å glide rundt og, som sagt, mye plass til å bevege seg rundt. Jeg har testet 4 mus på den og med blandede resultater. Logitech G Pro jobbet rett ut. Gjorde en kalibrering, men det følte seg ikke etter behov. Razer DeathAdder Chroma var litt håpløs. Kalibrert og da var det ikke noe problem. Razer Naga Chroma trengte ingen kalibrering. Xtrfy M1 NIP-utgave virker ikke i det hele tatt. Det hopper og hopper overalt. Helt unplayable. Flytter musen til SteelSeries QCK + og den går jevnt. Over på MP510 igjen, samme oppførsel. Oppgradert fastvare på det, men ingen forskjell. Fordi det ikke kommer med programvare for å programmere eller kalibrere musen, har den dermed blitt brukt til å bruke den på denne musematten ... Imidlertid er musematten feil. Dessverre kjøpte jeg det ganske tidlig og relativt dyrt, men det har gått litt i pris nå på skrivetidspunktet. Jeg tror det er en god musematte, men ikke for alle jeg tror.
Salomon Speedcross 4 (Herre)
3.8
(6)
1 145 ,-
3 år siden*
Kjøpte disse for å kjøre OCR med. Derfor uten Goretex, slik at vannet kan komme seg ut av skoen også. Har allerede kjørt 3 runder i skogen og feltene (hvor de tilhører) og kan finne ut at de er ekte maskiner! Meget godt grep og god kjøring når det er gjørmete og lette bakken. Du bør være forsiktig med våte fjell. Jeg har gått ned og jeg har lest flere som sagt. Uklart om jeg bare var for uforsiktig skjønt. Jeg tror det er god stabilitet. Skoen er relativt smal, jeg føler at føttene mine er fast i disse selv om jeg ikke har smale føtter så å si. Jeg opplever heller ikke sko som tung selv om den er ganske solid. Det er mange forsterkede områder, som jeg tror vil gjøre godt bruk av alle hindringer. Det beste med sko jeg tror er blonder. Det er raskt å stramme, og når du skjuler hele blonder og spenne i sokkelen, er det ingen risiko for å bli fanget. Hvis du kutter det riktige tilbudet jeg gjorde (750kr) tror jeg at sko vil være veldig rimelig! 9 av 10 Jeg tror de er verdt så langt. Jeg må nesten kjøre et løp for å bestemme om det kommer til å bli en annen stjerne.
*Endret 3 år siden
Side 1