Prisjakt

linorg

Ble med 2010-10-22
13
Bidrag
0
Nyttige stemmer
NetOnNet
Utmerket
(500+)
l
linorg
13 anmeldelser
Utmerket4 måneder siden

Rask problemfri handel.

Corsair Gaming K60 RGB Pro Cherry Viola (Nordic)
Full Star 1
3.7
(3)
1 598 ,-
l
linorg
13 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 måneder siden

Selges som et gaming tastatur. Tastene er slarkete og de løsner og faller av for ett godt ord. Har du hodesett kabelen i nærheten kan du banne på at du drar av taster bare du flytter på deg. Det fremstår mest som et dårlig tastatur til kontorbruk. Positivt: Kabelen er solid og lang nok. Bygge kvaliteten på chassiet virker solid. Man kan bytte hovedfarge på tastaturet uten programvare.

Med24.no
OK
(60)
l
linorg
13 anmeldelser
Bra2 år siden

Har benyttet Med24 i et par år og har alltid vært fornøyd med pris og leveringstid. Gratis valgfri vareprøve er også positivt.

Sennheiser PXC 550-II Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.9
(7)
4 037 ,-
l
linorg
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år siden

+God lyd +God batteritid (20 timer) +Reisevennlig, kan slåes sammen +Følger med etui +Bra lyddemping +Medfølgende kabel 3,5mm +Bluetooth 5.0 /Blåtann +Hurtig lading, 10 minutter gir 90 minutter lytting (3 timer for full) +Individuelt justerbar vinkel høyre/venstre "lyttekopp". - Bruker 2,5mm plug inn i hodesettet: * vanskelig å få tak i reservekabel. * løsner fra hodesettet etter noe tids bruk Anbefales!

Elkjøp
Bra
(500+)
l
linorg
13 anmeldelser
Dårlig2 år siden

Vanligvis fornøyd. Men, når de annonserer varer,man bestiller for å hente i butikken og det viser seg at de har slettet ordren og ei heller har varen på lager. Da er man ikke fornøyd..

Multicom
Bra
(500+)
l
linorg
13 anmeldelser
UtmerketEndret 2 år siden

+ Norges raskeste nettbutikk + God kundeservice, løsningsorientert med fokus på kunden + Godt produkt utvalg + Tydelig og pålitelig lagerstatus + Tilbud med betydelige avslag (har kjøpt varer med 80% avslag) + Betal etter at du har mottatt varen med Klarna - Ingen Kjøpte en Multicom gaming PC til min sønn. Den hadde noen feil, og de hadde ingen tilsvarende maskin tilgjengelig på kort tid. Fikk full refusjon ved retur uten spørsmål. Fantastisk kundeservice. Litt senere kjøpte jeg en skjerm til hjemmekontoret mitt fra Power. De klarte ikke å levere skjermen og flyttet stadig på leveringsdato uten å informere meg. Jeg kansellerte ordren og bestilte hos Multicom kl 22 på kvelden. Ved lunsjtider dagen etter fikk jeg skjermen levert på døra. Anbefaler Multicom på det sterkeste.

Komplett
Utmerket
(500+)
l
linorg
13 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Fullstendig ansvarsfraskrivelse og dytter leverandørene foran seg ved reklamasjoner. Som kunde har du ingen kontakt med Komplett dersom det et feil på produktet du kjøper.

Eva Solo Termoskanne Høy 1L
Full Star 1
2.1
(8)
479 ,-
l
linorg
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret 4 år siden

Pluss: Holder drikke varmt normalt lang tid, pent design, god material kvalitet i håndtak, mulig å demontere ringen i munnstykke for rengjøring. Minus: Spruter når man heller (søl), krever ofte rengjøring, fingermerker på kannen, lavt tyngdepunkt gjør den lite brukervennlig.

Daewoo KOC-9Q4T (Rustfritt)
Full Star 1
5
(1)
l
linorg
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år siden

God microbølgeovn med grill og varmluft. Kan brukes i kombinasjon for effektiv steking. Har display. Virker solid bygget. Rustfritt stål passer mange kjøkken, men har sorte sider. Uslåelig "mest for pengene" ovn under kr. 2000,-

Andersson KSH 2.0
Full Star 1
4
(1)
l
linorg
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Endret 10 år siden

Pluss (med tanke på pris): +God og behagelig utforming. +Bra materialkvalitet. +Overraskende bra lyd. Minus: -Passer ikke de minste barna. De blir litt for store.