Kategorier
Prisjakt

RupertPeacock

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Super Monkey Ball (GC)
3.8
(1)
10 år siden*
Kjøp! Enjoy! Jeg elsket dette spillet. Nå vet jeg ikke OHT, men da jeg gjorde det. daaaaamn :) Blast. Monkey Target rundt 6000 poeng.
*Endret 10 år siden
Grand Theft Auto III (PS2)
4.3
(3)
10 år siden*
En av de store spillopplevelsene. Blir ikke mye bedre enn dette .. trekkplasteret er bare å gå rundt. Historien er god, ikke så god som San Andreas, men helt ok. Dette spillet revolusjonert spillverdenen.
*Endret 10 år siden
Grand Theft Auto: Vice City (PS2)
4.3
(5)
10 år siden*
Utrolig god moro. Morsom måte gjennom. har spilt ca 70 timer. Anbefales!
*Endret 10 år siden
Sony MDR-XD100
3.5
(16)
209 ,-
10 år siden*
Bare ok. Ok høres for spotify musikk ... Sitter komfortabelt. Men de jeg har akkurat den jobben. Ville ikke være fint å lytte til dem på en lørdag kveld med et glass rødt.
*Endret 10 år siden
Shenmue II (Xbox)
3.7
(2)
10 år siden*
Den beste interaktiv opplevelse jeg hadde. sammen med Ico, er dette kunstverket som rørte meg mest i løpet av mine 26 år. ganske enestående. Play. Spill deg selv og nyte.
*Endret 10 år siden
Mario Kart 64 (N64)
3.6
(3)
10 år siden*
Fantastisk underholdning, om enn litt datert i dag, men tilbake i de dager så dette spillet var helt fantastisk. Flere år som tenåring ble brukt på dette.
*Endret 10 år siden
CME UF60
3.5
(1)
10 år siden*
Fungerer utmerket. god kvalitet måte, ved at det nesten utelukkende av stål. Seg tastaturet føles litt plastigt men fungerer godt samlet. Fra at jeg plugget i tastaturet det har fungert som smurt. Kan ikke anbefale det basert på sin funksjon. Kanskje ikke noe som gir deg maksimal følelse og de fleste knotter å finpusse synth plug ins, men i praksis, jeg elsker det. Kjør den via USB til en Macbook pro, og det fungerer utmerket.
*Endret 10 år siden
Fatar VMK188 Plus
1.7
(2)
10 år siden*
Ikke min kopp te med en gang. God følelse på tastene, men etter flere timer i støtte av både eple (logikk), Thomann.de (der jeg kjøpte den), studio logikk (de som produseres) og ulike fora, får jeg det ikke til å fungere. Kan ikke gidder å bruke mer tid på det, så jeg selger den nå. Ingen direkte feil. det fungerer fint via Midi til min MPC 4000, men jeg vil ha mer plug n play .. det kan ikke fungere godt i Logic Studio.
*Endret 10 år siden
Apple MacBook Pro (2010) (Sve) - 2,4GHz DC 4GB 320GB DVD±RW 15"
4.4
(11)
10 år siden*
Er ingen Mactorsk annet, men hun er sikker på at gamle Bettan. Jeg bruker datamaskinen hovedsakelig som en base i musikken min og viser så langt opp all stabiliteten jeg vil. + Skjermen, meget skarpe, og samtidig lett på øynene Stabile, ingen blå skjerm eller avbrudd tross krevende arbeid Kompatibel med mH uln2 lydkort og logikk er dette pålitelig og fint Lett å lære OSX selv for meg som kjører PC for ca 15 år før. - Ikke med tanke på prisen
*Endret 10 år siden
Side 1