Kategorier
Prisjakt

ulfmoh

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Sage Appliances Bambino Plus
4
(2)
5 199 ,-
ett år siden*
Har hatt en Sage Bambino Plus i seks måneder nå og kan bare si at jeg er veldig fornøyd med den. Har tidligere brygget kaffen min i en AeroPress og malt for hånd. Ble litt tungvint over tid og bestemte meg for å kjøpe en frittstående espressomaskin. Det som bestemte at det ble en Sage Bambino Plus, var for automatisk melkeskumming og at den er klar til å brygges etter bare noen få sekunder. Komplementert etter noen uker med en elektrisk kvern da malingen av bønnene for hånd føltes litt utdatert. Etter en innledende fase med å lære å lage et akseptabelt skudd med det medfølgende filteret med dobbeltvegg (trykk) begynte jeg å lete etter enkeltveggsfiltre for å få litt mer kontroll over bryggingen. Disse leveres med alle sagmaskiner, unntatt Bambino Plus, som standard. Tenk deg min overraskelse da jeg fikk beskjed fra svenske distributører og til og med fra den skandinaviske generalagenten i Danmark om at de ikke kunne hjelpe meg med å få tak i slike. Tilgjengelig for kjøp fra Sage i England og fra en distributør i Danmark, men som ikke leverte til Sverige. Takk og lov en venn i Danmark hjalp, og jeg fikk dem endelig. Så etter å ha fått tak i filtre med en vegg, er bryggingen min fokusert på å finne den rette graden av sliping og bønner etter min smak for å få et espresso-skudd som jeg kan lage en hyggelig cappucino på. Takket være den automatiske melkeskummen (kan gjøres manuelt hvis du vil) som kan finjusteres for temperatur og grad av skum, er det lett å fokusere på det viktige; for å få et så godt espresso-skudd som mulig. Den eneste ulempen for meg er at Bambino Plus ikke leveres med enveggsfiltre som standard.
*Endret 2 måneder siden
Johan & Nyström Espresso Verde 0.5kg
2.8
(3)
6 måneder siden*
Min vanlige kaffe nå for tiden etter å ha prøvd mye annet. Slip bønnene i en Graef 800 til min Sage-espressomaskin. Mørk og fyldig med en god balanse mellom bitterhet og sødme når alt er gjort riktig. Perfekt til cappuccino og macchiato.
*Endret 6 måneder siden
Graef CM 800
3.7
(6)
1 699 ,-
2 år siden*
Måtte justere øvre mølldel mer enn anbefalt i håndboken for å få den fine grunnen til espresso. Trekker litt i slipingen så justering er nødvendig nå og da. Den øvre kvernen må rengjøres ganske ofte, da kvernen begynner å "spytte" ut den malte kaffen. Autofunksjonen når du slår på kvernen ved å trykke portafilteret mot kvernen fungerer utmerket og gjør det enkelt å dispensere. Oppdatering nov 2019 / jan 2020: Har nå begynt å bruke kvernen for enkeltdoser, dvs. jeg veier mengden kaffe jeg vil brygge og slipe bare den som har fungert bra. Har gjort det i en måned og fabrikken ser ikke ut til å lide av det. Ble inspirert til å teste da jeg så en anmeldelse av Niche Zero Grinder, slik at jeg kan variere kaffesorten og mengden uten å måtte tømme bønnebeholderen hver gang. Dette kan løses ved å riste maskinen et par ganger og så lett skru på utløpet slik at du får nykvernet kaffe med minimal blanding av gammelt i porta-filteret.
*Endret 8 måneder siden
Devold Breeze Boxer
2.8
(2)
284 ,-
ett år siden*
Fin å ha og god passform, men å så dårlig holdbarhet. Kjøpte min første for over ett år siden og fylte raskt opp med tre par da de ble favorittene mine. Men allerede tre par er utslitt med gapende hull i baken. Hadde samtidig kjøpt et par Icebreaker Anatomica, også i merinoull, som kanskje ikke var like behagelig, men ikke viste tegn til slitasje. Så i fremtiden vil det være Icebreaker i skapet fordi jeg prioriterer bærekraft.
*Endret ett år siden
Philips FC8780
3.8
(5)
1 890 ,-
ett år siden*
Erstattet min 25 år gamle Miele som var en trofast tjener. Trodde ikke forskjellen ville være så stor i positiv retning. Rolig, lett å rulle, veldig bra sug, rett og slett ingen svakheter så langt. Håper på like lang holdbarhet som Mielen.
*Endret ett år siden
Bose Companion 2 Series III
4
(12)
1 195 ,-
ett år siden*
Ikke bli fornøyd med lyden direkte fra pakken. For hermetisert og stresset på de lavere frekvensene. Men etter å ha lastet ned Boom 3D Equalizer, justert de lavere frekvensene og opp med mellomtone og diskant, har jeg fått en lyd mer i min smak.
*Endret ett år siden
Sony Xperia 5 Dual J9210
4.3
(8)
7 667 ,-
ett år siden*
Byttet meg opp fra en XZ1-kompakt som jeg var fornøyd med, men det lille formatet passet ikke mine store hender. Størrelsen på Xperia 5 passer meg bra, jeg får også bedre oversikt over apper og flyt og det større tastaturet er perfekt for meg. Kameraet klikker bedre enn XZ1-kompakt. Den eneste innvendingen jeg har er at fingeravtrykssensoren kan være litt ufølsom, så jeg kjører mest med ansiktsgjenkjenning som fungerer bedre. Batterilevetiden er helt ok, lett nok for en hel dag for min type bruk som er lavintensiv.
*Endret ett år siden
Houdini Lana Jacket (Herre)
3.8
(1)
5 995 ,-
ett år siden
Fantastisk fin skalljakke i tynn merinoull som (så langt) er vannavstøtende. Brukes i lett regn og dråpene renner av uten å fukte stoffet. Kjøpte XL (186 cm 78 kg) for å få plass til oppvarming under for vinterbruk i skiløypa. Riktig økt lengde i ermene som er lukket med borrelås. En relativt liten innerlomme på venstre side foruten de to frontlommene.
Raw Bite Bar 50g 12stk
3.9
(3)
ett år siden
Den perfekte snack for både meg og barnebarna når vi er på eventyr. Ha alltid noen i ryggsekken. Organisk og godt innhold som metter, 2/3 frukt og 1/3 nøtter. Barnebarns favoritt er Apple og kanel og bestefar er Lime.
Sage Appliances Bambino
3.5
(1)
5 199 ,-
ett år siden
Har hatt en Sage Bambino Plus i seks måneder nå, og kan bare si at jeg er veldig fornøyd med det. Har tidligere brygget kaffen min i en AeroPress og malt for hånd. Ble litt tungvint etter hvert og bestemte meg for å kjøpe en frittstående espressomaskin. Det som gjorde det til en Sage Bambino Plus, var for den automatiske melkeskummen, og at den er klar til brygging etter bare sekunder. Fullført etter noen uker med en elektrisk kvern da sliping av bønner for hånd føltes litt utdatert. Etter en første fase med å lære å lage et akseptabelt skudd med tilhørende doble-veggfilter (trykkfiltre), begynte jeg å søke etter enkeltveggsfiltre for å få litt mer kontroll over bryggingen. De kommer med alle sagmaskiner, bortsett fra Bambino Plus, som standard. Døm min overraskelse da jeg ble fortalt av svenske distributører og til og med fra den skandinaviske generalagenten i Danmark at de ikke kunne hjelpe meg å få tak i dem. Fant å kjøpe fra Sage i England og fra en distributør i Danmark, men som ikke sendte til Sverige. Heldigvis hjalp en venn i Danmark, og jeg fikk endelig tak i dem. Så etter å ha fått tak i enveggsfiltre, er bryggingen min fokusert på å finne riktig malingsgrad og bønner i min smak for å få et espresso-skudd som jeg kan lage en hyggelig cappucino på. Takket være den automatiske melkeskummingen (kan gjøres manuelt hvis du ønsker) som kan finjusteres for temperatur og skumgrad, er det enkelt å fokusere på det viktige; å få et så godt espresso-skudd som mulig. Det eneste minuset for min del er at Bambino Plus ikke leveres med enkeltveggsfiltre som standard.
Side 1