Kategorier
Prisjakt

ante_olsn

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
PGA Tour 2K21 (Switch)
3.3
(1)
699 ,-
2 måneder siden*
Ganske gøy hvis du prøver. Det føles imidlertid ikke som om det er optimalisert for bryter i det hele tatt. + Moro hvis du liker golf + Flere spillmoduser + Hyggelig - Ladetid - Tøff og bein - Buggigt - Dyrt Oppdater: Har spilt ganske mye nå. Ikke lagt merke til av at noen krasjer lenger. De eneste feilene er at spilleren blir helt svart noen ganger. Føles veldig lett. Kjør veldig hardt og spill fortsatt på -15 på hvert bane. Du kan kjøpe nye klubber, men føler ikke at de er bedre. Til tross for dette synes jeg fortsatt det er veldig gøy.
*Endret en måned siden
Mario & Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020 (Switch)
2.8
(1)
559 ,-
en måned siden
Vel ikke bra. Ganske morsomt spill med mange grener, men de kunne ha gjort mer med flerspiller- og turneringsspill.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
4.5
(57)
589 ,-
2 måneder siden
Har bare spilt 3-4 Zelda-kamper gjennom årene og likte dem sterkt. Var litt bekymret for at jeg ikke ville like dette på grunn av den spesielle grafikken og at det er en så stor verden. Liker vanligvis ikke store verdener der det er vanskelig å vite hvor du skal dra. Når det er sagt, var bekymringen min helt uberettiget. Det er veldig pent gjort. Føles virkelig skreddersydd for bryteren. Det er alltid noe å gjøre, og det er helt klart hva du skal gjøre som neste trinn. + Hyggelig + Kjempespill som er veldig overdådig. + God historie + Spillopplevelse for det du får for pengene - Bør være et krav om å ha gjort noen ting før du kan møte den endelige sjefen. Vil ikke si for mye. Konklusjon: Kan betale 3 doble prisen hvis du sammenligner med andre spill i denne prisklassen. Bra spill. Men kanskje ikke egentlig klassisk Zelda?
Animal Crossing: New Horizons (Switch)
4
(9)
569 ,-
2 måneder siden
Avslappende og morsomt, men ikke noe revolusjonerende. Forstyrrende samtaler. Mange ladetider.
Nintendo Switch Lite
3.7
(16)
2 269 ,-
2 måneder siden
Hadde en vanlig switch 2019 tidligere som jeg solgte fordi jeg aldri spilte på den. Den satt bare i dukken. Jeg elsker virkelig denne. Ganske stort, passer godt i hånden. Jeg spiller bare når jeg reiser og det ikke er behov for joycons, det føles perfekt. + Størrelsen kjekk - Batteritid Kassettdekselet som føles som om det vil knekke ganske snart.
HP OfficeJet Pro 9014
3.8
(1)
2 090 ,-
4 måneder siden
Utover forventning! + Skriv ut fra forskjellige enheter, for eksempel mobil. + Raske utskrifter + Fine utskrifter (til og med anstendige bilder) + HP øyeblikkelig blekk (blekk blir billig) - Kan ikke tenke meg noe ennå.
DJI Osmo Action
4.1
(10)
2 495 ,-
5 måneder siden
Veldig bra actionkamera. Elsker frontdisplayet. + Raskt i menyene. + Anti-shake-funksjonen + Bildekvalitet i godt lys + god vidvinkel med "anti fisheye" -funksjon. - Bildekvaliteten forverres raskt under litt dårligere lysforhold. Selv om alle lysene lyser innendørs om kvelden. - Fast apperture på 2.8. Imidlertid ikke et stort problem. Tips er å kjøpe en batterilader og en slags stativ og muligens et ekstra batteri.
Canon EOS M50 + 15-45/3.5-6.3 IS STM
4.2
(6)
5 949 ,-
5 måneder siden
Jeg liker veldig godt dette kameraet. Bruker den bare for 1080p video. Kravene mine hadde jeg før jeg kjøpte kameraet: 1080p 60fps Godt fokus Drei skjerm 3,5 mm inngang God linse å kjøpe God pris Ikke bruk dette for 4k etter min mening.
Sigma 16/1.4 DC DN Contemporary for Canon EF-M
3.8
(1)
4 489 ,-
9 måneder siden
Helt utrolig godt objektiv. Bilder / videoer blir veldig skarpe. Kvalitetsfølelse når du holder den. Siden det slipper inn mye lys, bør du også kjøpe et ND-filter hvis du skal skyte i dagslys.
Philips Series 9000 HC9450
2.5
(4)
841 ,-
10 måneder siden
+ kul funksjon med digital avstandsjustering. + minnefunksjon + pris - plast - Hvis du har mye hår, må du rengjøre kammen etter hvert trekk. - ingen pose inkludert Teller du prisen er jeg uansett fornøyd. Forbli o se hvor lenge det varer.
Side 1