Kategorier
Prisjakt

Unregisterede3b5831b

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Samsung Galaxy Note 7 SM-N930FD 64GB
3.8
(1)
4 år siden*
Det er da bomben! Bokstavelig talt!
*Endret 4 år siden
Synology DiskStation DS1515+
4.4
(4)
6 år siden*
Synology leve opp til mottoet "sett det og glem det". Har snart tok 10 stykker. Synology NAS-server, oppgradering til raskere prosessorer og for å opprettholde garantien. Har aldri hatt den minste hikke med en av disse NAS, er det rett og slett ingen konkurranse for dem i dag.
*Endret 6 år siden
Apple iPad 4G 64GB (4th Generation)
4.2
(5)
8 år siden*
Har gått fra iPad 64 3G iPad 2 64-3G til iPad HD (3) 64 LTE til dette, er det uten tvil Apples beste produktet 'to date ". Første og andre generasjon hadde klare skyer i displayet i mørke scener, generasjon 3 var mye bedre, og nå er det nesten perfekt. Skjermen er definitivt bedre i kontrast og fargegjengivelse til generasjon av iPad 3 jeg hadde, en annen leverandør kanskje? Hastigheten på denne generasjonen mot tre er ubetydelig, noen ting er raskere, men det er sikkert ikke noe revolusjonerende. Batterilevetiden er fortsatt gal, generasjon tre var skuffende for meg i forhold til både generasjon 2 og generasjon 2 med 32nm. Vi får se hvordan den fjerde klasse står opp etter et par måneders bruk. Lyn er kommet for å bli, føles denne kontakten solid og glatt i forhold til dockconnectorn. At du kan slå den i hvilken som helst retning du ønsker er rett og slett at det burde ha vært fra starten. Kameraet er litt bedre, ikke hoppe, det er ikke som folk er ute for å ta bilder med sin iPad, og er en som du bør nok vurdere medisinering. GLONASS er ikke testet ennå, er som vanlig lynrask posisjonering. A6X er fortsatt rettferdiggjøres som 32nm gir bedre batterilevetid, 77-32 GFLOPS har ikke vist seg å spille en stor rolle for meg, men det viser at noen ting er utført raskere. Enkelt sagt, har du et gen 3 og er fornøyd er det egentlig ingenting bortsett fra lyn og bedre batterilevetid å hente. Imidlertid vil det å være på toppen som Ole Bramserud, så det er rett og slett ingen snarveier :)
*Endret 8 år siden
Suunto Ambit HR
3.4
(6)
8 år siden*
Veldig fint så langt, stabil programvare, mangler evne til å samle tid via GPS, noe som bør være standard, dette og stoppeklokke. GPS-posisjonering er veldig rask, du kan tilpasse visninger i treningsprogrammet nesten hvilket som helst beløp. GPS navigasjon fungerer utmerket. Har ikke mye negativt å si, men jeg er veldig fornøyd. Batterilevetiden er god, kan du velge mellom å plassere hver andre alto. hvert 60. sekund. Movescount.com er portalen der du konfigurere klokke, er programvaren stabil, litt tregere overføringshastighet på data fra klokken skjønt. HR sensor finnes nesten direkte kontrast til mine erfaringer med Polars klokker. Liket av klokken er ikke laget i metall, men armert plast som gjør det svært hygienisk og stabil, er det ingen skruer som kan gni mot huden. Knappene på klokken er den minste av tanken kvalitet. Jeg vil absolutt anbefale denne klokken. Det vil være interessant å se hvordan Garmin Fenix ??blir, om ikke annet skyver suunto på å forbedre programvaren. V2.0 vil komme i september / oktober
*Endret 8 år siden
SanDisk USB Cruzer Fit 16GB
3.7
(5)
53 ,-
9 år siden*
Forsvinnende liten, så langt stabilt, langt fra å være den raskeste, men fungerer fint når vi leter etter en virkelig lite minne.
*Endret 9 år siden
HighPoint RocketRAID 640
3.3
(1)
9 år siden*
Så langt har det fungert bra og vært stabil, veldig dumt oppsett, må du tvinge sjåførene til å bli installert to ganger, én per prosessor under Windows 7 64 .. Kjør 2 x Intel 510 SSD og ligger på 610 + MB / s
*Endret 9 år siden
HP V1810-8G (J9449A)
4.3
(3)
2 820 ,-
10 år siden*
Suveren stabilitet og pålitelighet, kan bare anbefale denne bryteren. En liten strømsluk imidlertid den eneste ulempe.
*Endret 10 år siden
Flowin Sport 4mm 98x138cm
3.8
(1)
12 år siden*
Super produktet, har ikke lenger smerter i nakken og ryggen grunn til å sitte ved datamaskinen 10 + timer i strekk hver dag, fem minutter på FLOWIN 2-3 ganger i uken, så jeg ikke har smerter. En ting som virkelig fungerer!
*Endret 12 år siden