Kategorier
Prisjakt

flows

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Neato Robotics Botvac Connected
3.5
(38)
5 år siden*
God vært bedre
*Endret 5 år siden
Fiskars Matador Stekepanne 28cm
1.6
(20)
6 år siden*
Kjøpte 22 cm variant og vil bare advare alle her: IKKE KJØP! Giveren skrev: "Hackman har trukket tilbake Matador fordi det har vært for mye trøbbel med belegget."
*Endret 6 år siden
Fiskars Matador Stekepanne 22cm
2.5
(2)
6 år siden*
Ikke kjøp! Belegget forsvant etter bare et par ganger, nå er det ikke kan brukes som en klage. (Trist fordi det fikk så gode resultater i tester, etc.)
*Endret 6 år siden
Google Chromecast
4
(229)
6 år siden*
Fungerer super glatt! Mer enn jeg forventet for prisen. Tips: Legg-Video Stream for Chrome (du kan spille av lokale videofiler) og gå til play.spotify.com og støpt fane for å kaste spotify :) Ikke fullt markerer for en litt mer nativeappar ønsker å bety det, skriver svtplay Mobile (fungerer fint på nettet!)
*Endret 6 år siden
Bausch & Lomb Purevision (6-pakning)
3.9
(7)
202 ,-
7 år siden*
beste som har skjedd med meg. Har prøvd Pure Vision 2 HD, og ??de er ikke så god. ikke slipp linsevæske under anmelder. bare blir tørr for meg i "ekstreme" situasjoner, den slags en fan rett inn i øynene.
*Endret 7 år siden
Asus RT-N66U
4.2
(166)
1 310 ,-
8 år siden*
trodde ikke det ville gjøre en slik forskjell det gjort! økte hastigheten på den bærbare datamaskinen ved 100% (ingen andre enn å endre ruteren innstillingene). Magic?
*Endret 8 år siden
Neato Robotics XV-15
4.1
(25)
9 år siden*
Først la meg si at hvis du får feilmeldingen "MY batteri har en kritisk feil ..." - prøv å trekke begge batteriene og sett dem inn igjen. Fikk denne i går etter flere år (faktisk) komparative, hovedsakelig mellom Roomba og dette. Jeg falt for intelligens Neato og det føles mer fornuftig med en maskin som går så lavt som mulig, men likevel får de samme gode resultater. Og resultatet er veldig bra, som mange allerede har nevnt. Det vil være det samme "rentkänlsa" i leiligheten etter Neato drevet som ved rengjøring som vanlig. Litt bråkete, men fortsatt mindre støy enn vår vanlige støvsuger. Et tips er å ta en vanlig liten kost og feie ut hjørner og kanter, så ta Neato dette også! Tar maks fem minutter på våre 70 kvadratmeter og gir et enda bedre resultat! Vi har trapper også som vi børste fra det øverste trinnet og deretter ned - slik at alle kommer støv på bakkeplan - dette gjør Neato tunge løft. Tapen fungerer fint, men trenger mer. Ser etter billigere alternativer enn Neatos eier.
*Endret 9 år siden
Canton AS 85 SC
4.3
(10)
9 år siden*
Troubled rimelig!
*Endret 9 år siden
Harman Kardon Go + Play
4.5
(32)
2 195 ,-
10 år siden*
Grusom, men litt for høy bass på lavere volum. Hadde en Audio Pro Porto Go før, og det er også jævla bra, men HK: n gir en veldig stor lyd!
*Endret 10 år siden