Kategorier
Prisjakt

nicmarxp

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
TP-Link TL-PA7020KIT
4.4
(3)
799 ,-
3 år siden*
Så langt fungerer det perfekt. Plugget den inn, Pair presset (for sikker tilkobling mellom enheter). Så flyttet dosen til butikken, har nå rundt 50 mb, og 5-6 ms ping som er nok for mine behov. Du kan trygt komme nærmere 100 mbit hvis du prøver forskjellige stikkontakter. 1000 mbit høres litt, men det er mulig at det kan gjøres med en super rask datamaskin. :) Jeg testet via scp til en Raspberry PI, og den har bare 100mbit nettverkskort, men vil teste mot en datamaskin med gigabit senere. Kjøpt den på Kjell & co, der du kan endre den innen 30 dager hvis den ikke fungerer for deg. Lykke til :)
*Endret 3 år siden
LG 55LW450N
4.3
(9)
9 år siden*
OPPDATERING 2016: Kommer til å kjøpe en ny TV og testet dette igjen, jeg la merke til at stedet var enda bedre spill 10ms, men merk at jeg måler forskjellen mellom TV-en og en Macbook Pro Retina Sent i 2012, så hvis det i seg selv er 20 ms, så input lag fortsatt 30 ms, noe som likevel er super! UPDATE: Endrer 8-10, nå når jeg oppdaget at du kan gå til Hjem> Input> Blå knapp> Velg PC i stedet for HDMI1. Nå input lag er bare 30 millisekunder. Fantastisk. Nå, jeg elsker alt med denne TV-en :) Velg mellom dette og Sony KDL-55EX723 som var like i pris. Jeg valgte dette hovedsakelig fordi jeg ble fortalt at det er mye sterkere lys, noe som kommer meg i mitt lys stue. Jeg er også grusom glad jeg valgte en TV med en matt skjerm, ikke blank. Både jeg sjekket på teppet skjermene. Det vil være nok av reflekser med en skjerm som Samungs, selv om de er stilige. Det første jeg oppdaget er at det er ekstremt mye input lag, når du kjører windows så det føles som om det er 100-150 ms, mus og ting som beveger seg henger egentlig ikke. Når jeg spilte noe på Xbox så jeg ikke merke til det, og det føltes responsive. Da jeg så på hverandre filmen, jeg la merke til at leppesynkroniseringen var ikke veldig bra, når jeg setter lyd forsinkelse på 100 ms, så det virket på bølgelengde. Bildet var veldig bra, da jeg sjekket nøye for å solide farger, for eksempel gul, la jeg merke til at den har en mørkere bar på den høye siden, men nesten ingen uklarhet i det hele tatt, bare veldig lite på sidene når du har lyset på maks. Har prøvd 3D-bit, men jeg tror det er ganske plojigt og ikke noe jeg tror jeg kommer til å bruke. Jeg testet Ocean Wonder World, og når slangen svømmer mot meg, så jeg måtte myse øynene at det ikke ville være dobbelt. Jeg tror ikke noen er opplevelsen :) Også testet noen Youtube 3D, men det ser ikke så bra. Men TV er enkel å bruke, og bytte mellom forskjellige moduser. Men fikk en med 7 par briller, så for en større familie nok passiv perfekt. :) Det var forresten en flott guide for å justere lysstyrke, kontrast og så videre. De bare så på bildene og valgte blant forskjellige moduser.
*Endret 4 år siden
Sony HT-NT3
3.2
(14)
5 år siden*
Endret fra 09.10 til 06.10, fordi Spotify clutch forårsaker problemer. Ofte jeg koble fra og koble til igjen og vent 5 minutter. Det ødelegger hele poenget med å være i stand til raskt å lytte til musikk. Er det noen som har en løsning på dette? Her er min forrige anmeldelse: --- Cheeeezus hva en lyd! Virkelig klar og fyldig lyd med kraftig bass. Når jeg kjører på 40% volum, er det festlig høyt, mye høyere enn det, jeg tør ikke. Hvis du ønsker en grusom hembiopaket uten masse ledninger (Det er i utgangspunktet bare strømkabel) og kan leve uten bakhøyttalere. KJØP NÅ! Det er lett å tune subwooferen med app og det har lite småpill du kan stille. Har ikke prøvd nattmodus, men jeg gleder meg til å teste den når vi ser på filmer, og den lille sover. Tro det toner ned foten og opp stemmene, ville ha passet oss perfekt. Installasjonen var vel ikke helt 100, men jeg lærte senere at første gang du lytter til f.eks Spotify så det tok litt lenger tid, så fikk den i gang. Men noen ganger koblet den opp, da jeg gjorde innstillingene, så når jeg starter den ved å holde nede power-knappen. Så så lenge du ikke fipplar for mye virker stabil. Super lett å spille direkte fra Spotify og kan endre volumet med telefonens volumknappen (når programmet er i gang). Det gjør meg akkurat nå gi den 9/10 er at jeg fikk Chrome til å fungere. Det kan ikke finner enheten i nettverket. Noen som har forslag, kan du gjerne dele med deg. Jeg sammenlignet dette med en Sony SRS-x99, som jeg trodde å ha det ekstra høyttalere, men dette spille så mye bedre og høyere. Når x99 er 90% og begynner å høres veldig anstrengt, så NT3: en 40% og har en mye fyldigere lyd. Når du spiller begge på samme tid som det var en forsinkelse på kanskje 200ms, tydelig hørbar, dobbel dunk. Så Sonos sannsynligvis bedre programvare generelt, men fordi det manglet Spotify Connect og HDMI-innganger og utganger, så dette var et perfekt valg for meg. Kjærlighet, og håper jeg får Chrome å trene, så jeg kan spille babblers fra Youtube på datamaskinen. ;) Synes ikke å kaste Youtube Mobile. Men det fungerte med Sveriges Radio og tune inn. Ellers er det stilig og harmonerer perfekt i TV. Jeg tror subwooferen er liten i forhold til min siste, og lyder fantastisk.
*Endret 5 år siden
Creative EP-630
3.8
(120)
179 ,-
6 år siden*
Ganske ok lyd, men ikke på langt nær godt utgangspunkt, spesielt sammenlignet med Apple Earpods som koster like mye og har også hodetelefoner. Men pluss form, de satt pent i mine ører, så vil jeg kanskje aldri ha normale hodetelefoner som bare faller ut.
*Endret 6 år siden
Scythe Kozuti
3.3
(3)
8 år siden*
Viften gjør for mye når det går opp og ned radene. Men nå har jeg husket hvordan jeg SpeedFan justere den slik at den går jevnt på 30% (ca 1200 rpm), så hørte det er ikke mye. Den kjøler godt ikke helt fantastisk, men det er en ganske liten vifte, men det ser ut til å dekke mine behov. Ekstremt meckigt montering, spesielt i et lite kabinett (Lian Li PC-Q11A) på en Asus P8Z77-I Deluxe. Måtte bruke tang for å klemme det. Men som gjennomgangen ovenfor, ja det ville passe fint, 1 mm mer enn nok! :)
*Endret 7 år siden
Lian Li PC-Q11 (Sølv)
3.2
(2)
8 år siden*
Yikes, meckigt chassis å bygge i. Trodde det syntes å være så mange som har skrevet om det i forumet så det virket utrolig. Men det er åtte mini skruer for å fjerne siden, hardt. Da er det fire fingerskruene for å ta ut strømforsyningen. Hvor ofte gjør du det? Det var ikke bare noen smarte løsninger i et Antec-kabinett. For å montere DVD, du måtte fjerne begge sider (8 +8 skruer), og deretter falt av hovedkortet ut, som det satt på den ene siden. Og så måtte du fjerne noen flere skruer for å sette i DVD. Har også en Silvers SUGO SG06B, og det var veldig enkelt å bygge i, og ledningene var ute. Her, det var rotete :) Når det ble bygget sammen så det er selvfølgelig pen, og med en Seasonic G-360, så er det helt stille. Så jeg er fornøyd uansett. Men jeg ville egentlig ikke anbefale det :)
*Endret 8 år siden
SilverStone Strider Plus ST50F-P 500W
2.8
(1)
8 år siden*
Støy er ikke noe for deg å bygge en lydløs PC, lar MYE. Dette går i retur umiddelbart. Makt og så jeg ikke ville vite, men jeg har en ganske enkel rigg, så jeg skal prøve Seasonic G-360 i stedet, hvis det passer, som synes å være stille. (Hvorfor jeg kjøpte denne da det var ingen vurderinger? Clueless .. ikke gjør samme feil :)
*Endret 8 år siden
Logitech G400
4.2
(61)
8 år siden*
Perfekt erstatning for MX518 som nå begynte å bli litt scabby :) Nøyaktig den samme formen, veldig stabil rullehjul. Som ikke i det hele tatt på Performance MX der den ruller ved å klikke på hjulet. Fungerer perfekt. Ikke så mye knapper, og jeg har ikke ennå tatt på seg å omprogrammere den pluss / minus-knappene, fordi jeg aldri ønsker å endre oppløsningen. Men jeg er veldig fornøyd :)
*Endret 8 år siden
SanDisk USB 3.0 Extreme 190MB/s 64GB
4
(13)
8 år siden*
Awesome fort! Føles solid og god kvalitet. Testet den på Macbook Pro Retina med USB 3.0, å kopiere to filer på 1Gb hver: Skrive 2Gb til pinne tok 9 sekunder (222 Mb / s) Les 2Gb fra pinnen tok 9 sekunder (222 Mb / s) Også testet på Macbook 2010 med USB 2.0, å kopiere to filer til 1GB brikker: Skrive 2Gb til pinne tok 45 sekunder (44 Mb / s) Les 2Gb fra pinnen tok 45 sekunder (44 Mb / s) Fantastisk, hvis bare det hadde vært så liten som sin langsomme chewy lillebror Cruzer Fit (Les / Skriv 5/25 Mb) :) Kjøp det nå!
*Endret 8 år siden
SanDisk USB Cruzer Fit 16GB
3.7
(5)
53 ,-
8 år siden*
Ja turtallet er korrekt, men det gjorde jeg ikke lese før jeg kjøpte den. Jeg kjøpte den fordi den var så liten. Ekstremt lat til å kopiere en fil til minnet, med 5Mb / s 3 minutter å kopiere en GB. Jeg har også kjøpt et Sandisk Extreme 3,0, og det var av i! :) Men det er iallfall syk liten, så når det er på disken er det lett å bare ha sitter i den bærbare. Men det er som jeg sa seeeg.
*Endret 8 år siden
Side 1