Kategorier
Prisjakt

Erriv

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"
4.2
(17)
4 190 ,-
2 måneder siden
Kort sagt: Veldig fornøyd. Det krasjer litt med en HP elitebook G5 og Ultraslim skjønt, men det er sannsynligvis dockingstasjonens feil. Fungerer perfekt med de andre enhetene mine (PC og Mac). Kom fra 2 Dell U2713w, dvs. litt eldre 60Hz IPS-paneler. Opplever fargegjengivelsen som veldig lik, selv om dette selvfølgelig ikke er kalibrert (ennå). Ensartet bakgrunnsbelysning uten uklarhet eller blødning. Opplever ikke noe stort innspill, og responstiden er mer enn godkjent for mitt bruk. Synes det også er veldig hyggelig. Synd at den ikke har en USB-hub ... Det er sannsynligvis det eneste jeg kan kritisere. For prisen er det virkelig utrolig bra. Lar oss se hvordan panelet holder på sikt. MERK: Støtter bare 100Hz via HDMI 2.0, 144Hz krever Displayport. MERKNAD2: Skjermmenyen er ikke tilgjengelig hvis skjermen ikke har en aktiv kilde. Automatisk bytte til kilden som starter.
Benq G2400W
4.3
(13)
12 år siden*
Klart overkommelig, absolutt. Ingen ghosting eller lignende i det hele tatt hva jeg kan se. Fine farger, bra sort. Det er ikke en profesjonell skjerm, men for den gjennomsnittlige hemmanvändare vil gjøre det fullt ut. Men ingen vidunderbarn, og TN teknikk du noen ganger påminnd, spesielt hvis du ser på avstand. Fargene utvannet ganske enkelt. Men plager ingen på i det hele tatt når du sitter på den "riktige" avstand. Se Pure to digitale innganger (DVI + HDMI) Sad at foten ikke er mulig å heve bare.
*Endret 12 år siden
Logitech Z-4
4.2
(151)
12 år siden*
Forferdelig dyrt. Har bare hatt dem for en uke, men jeg kan si allerede nå at det er ikke mye som kan slå dem i form av kostnader. Hvis du ser på lyd klarhet spiller disse skjorte av min Z-5500 sett (som i seg selv kan si mer om Z 5500'orna enn disse ...). Lyden er veldig klar og bassen er overraskende med tempoet. Men vil det ikke slå opp bassen til mer 1/3, så det følgende vil være mer brölig enn solid. Dette er selvfølgelig et par PC-høyttalere, og hevder ikke å være mer enn det. Men den jobben jeg må si at de klarer å utføre briljant. Også, de er ganske gode jakt ...
*Endret 12 år siden
Logitech Z-5500
4.3
(395)
12 år siden*
Ekstremt billig system. Bra med innganger (Spesielt at man kan veksle mellom analog 5.1 og 3 x Stereo). Fungerer bra for filmer og spill, musikk, det er mye bedre alternativer. Basen både høre og føle, men er veldig "bummlig" og ukontrollert. Fungerer bra, men som soffskakare = P Kort sagt, en pistol system for filmer og spill, som ikke har noe problem i det hele tatt med å forstyrre naboene. Litt plasticky fjern skjønt, men det er ikke den du betaler for =)
*Endret 12 år siden