Kategorier
Prisjakt

BENmeister

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Galax/KFA2 GeForce GTX 1070 EXOC HDMI 3xDP 8GB
3.5
(1)
4 år siden*
Kjøpte dette som et godt kjøp for å være fra CDON for 3299kr. For den prisen, det var ikke mye å tenke på, til tross for å ha vært trofast mot det røde laget gjennom årene. + SILENT! Lar ikke mer enn mitt tilfelle fans under tomgang. + Cool. Under tomgang er kortet av 30c og ​​benchmarks ved full belastning, er det ikke over 70c. + Kvalitet. Føles som en svært solid konstruksjon. + Raskt. Boost frekvenser er i jevn 2004mhz konstant under referanseindeksen, men det skal bare være i 1594mhz. - Til tross for at fansen er svært rolig på tomgang, vil det være et minus for dette kortet er ikke semi-passiv som andre 1070-kort. - Ville aldri ellers kjøpe et kort for 5k. Var heldig å ha funnet dette å være røverkjøp. Håper 10-serien faller i pris snart, og at denne vurderingen kan hjelpe deg i kjøpt anker!
*Endret 4 år siden
OCZ Silencer MK III 750W
4
(2)
7 år siden*
Virkelig god PSU, rolig og gjør hva det skal. + Gold sertifisering + 750W, går en lang vei + SILENT! høres noe under 50% belastning, noe som skyldes viften er under 50% belastning. + Carton, tilbehør, vesker. Føles som virkelig god kvalitet + 5 års garanti - Føles som om de mudulära kablene til PSU er ikke den beste skjønn. Skru funksjonen i stedet for bare å skyve dem. En pci-e kontakt per kabel. Hvorfor ikke to? Ellers, ikke noe negativt i det hele tatt!
*Endret 7 år siden
Dexim Stentor
2.8
(2)
9 år siden*
Utrolig dårlig produkt. Plastigt lyd og grøtaktig bass. Testet en 10 andre in-ear hodetelefoner og disse er den verste av dem alle. Hvis du er ute etter et par in-ear gummi i denne prisklassen bør du sjekke ut Creative EP-630 som er billigere og bedre kvalitet når det gjelder lyd. Vil ha dem som en backup til min vanlige nå da jeg antar ..
*Endret 9 år siden
CooperVision Proclear (6-pakning)
4.1
(6)
138 ,-
10 år siden*
Testet 10 forskjellige objektiver og alle ga meg tørre og irriterte øyne, er disse de første som har fungert perfekt!
*Endret 10 år siden