Kategorier
Prisjakt

robcar89

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"
4.2
(17)
4 190 ,-
2 måneder siden
+ Bildekvaliteten er på topp og skjermen er smartere designet enn mange andre dyrere skjermer når det gjelder kabling f.eks. Kjekk. Priset. - Plastisk og knasende når du berører skjermen.
Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175
4.2
(24)
990 ,-
2 måneder siden
God lydkvalitet. Vakker. Batterilevetiden er bra. Minimalistisk design.
Huawei P10 Dual SIM 64GB
4
(30)
8 259 ,-
3 år siden*
En komplett telefon som fungerer bra på alle punkter. Formatet er perfekt, topp kvalitet, og fingerleseren blinker raskt!
*Endret 3 år siden
Samsung Galaxy Gear Fit 2
3.4
(9)
2 195 ,-
4 år siden*
+ Software, blant de beste i denne kategorien fordi det er stilig og funksjonsrik. + Skjermen er veldig bra i forhold til andre (Men ulempen med batterilevetid). + Formatet er bra, betyr det ikke skiller seg ut så mye. + Bedre komfort enn Fitbit og Garmin band som jeg hadde. - Armbåndet kan løsne og hull pigg festes til slitasje raskt. Dårlig ... - Batterilevetid, på den tredje dagen skal belastes også at jeg har forbindelsen mellom telefonen slått av hele tiden og har en lav lysstyrke.
*Endret 4 år siden
Monster Adidas Sport Adistar Wireless
2.7
(9)
4 år siden*
Hvis de hadde en kort tid, brøt de ned og jeg så noe annet ... Lyden var god og godt balansert, men neppe noe fantastisk. -Känns Utålmodig. -Dyra Anbefales ikke.
*Endret 4 år siden
Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB
3.8
(103)
3 490 ,-
5 år siden*
Som en mobil entusiast ville kanskje ikke gå "mainstream", men etter å ha lest "alle" rating fra alle mulige sider og kanter, jeg nesten alltid funnet ut at Samsung S7 er den ultimate telefonen. Det er virkelig gjennomgående strålende og det er svært sjelden. Har mye erfaring med Android-telefoner, så jeg har mye preferanser for å sammenligne med. Bør legge til at dette er min første Samsung smarttelefon. Så langt 10/10 (Oppdateringer med argumenter for og imot etter at jeg brukte den litt lenger.)
*Endret 5 år siden
Cooler Master V750S 750W
4.3
(4)
5 år siden*
+ Quiet + Nice + Ekstremt rimelig vurderer spesifikasjonene + Det er kortere enn vanlig standard egg, letter kabeldagning. - Absolutt ingenting så langt
*Endret 5 år siden
LG G4 H815
3.7
(43)
5 år siden*
Meget god telefon, kommer fra G3. Jeg bare skriver hva jeg mener er negativt, alt annet er stor! - Merkbart større enn G3, vanskelig å få tilgang til med en hånd på grunn av hjørnene. - Kvalitet følelsen er godkjent, men ingen kan snakke godt om de mange konkurrenter, bedre enn G3, men. - Ingen finger-leser / pulsmåler - Batterilevetiden er anstendig skjønt tømt ganske raskt under bruk
*Endret 5 år siden
SanDisk Sansa Clip Zip 4GB
2.9
(6)
857 ,-
5 år siden*
Søppel. Spennen brøt nesten umiddelbart, tolerere itne mye i det hele tatt. Spilleren dør helt plutselig og starter ikke umiddelbart, men en time etterpå eller lik ånd.
*Endret 5 år siden
Urbanista Rio
3.4
(4)
439 ,-
6 år siden*
+ Sitter godt i ørene (Good på aktiviteter) + flatkabel - Lyden er veldig dårlig - Lyden er billigere hodetelefoner som høres mye bedre Anbefales ikke hvis du vil ha en rimelig god lydopplevelse, men i så fall bare fordi det er de sportshodetelefoner så bra.
*Endret 6 år siden
Side 1