Kategorier
Prisjakt

superappe

0
Bidrag
0
Nyttige stemmer
HyperX Cloud Flight
3.2
(29)
999 ,-
7 måneder siden
Hvis du leter etter et hodesett der "posisjonslyd" og "lyd signaler" (for eksempel fotspor) er en avgjørende faktor, så se videre, dette hodesettet er absolutt urovekkende for FPS-spill (CS: GO, PUBG). Fotsporene er nesten uhørbare og ekstremt vanskelige å plassere. Sammenlignet med HyperX Cloud (kablet) er dette headsettet veldig dårlig. Unngå!
SteelSeries Rival 300
3.4
(47)
699 ,-
4 år siden*
Etter 10 år ga opp min Logitech G5,! (Best Mouse jeg har eid har vært vanskelig å finne en erstatning, men rival 300 er verdig! Har spilt CS 1.2 og deretter gni CS: GO daglig. Har storjo og kjøre semi-klo grep når jeg rifflar. Når jeg awpar kloar noe mer. Musen er perfekt for FPS, har gjennomgangen nedenfor lærer vært et oddetall. Personlig minus Er det tommelen knappene er litt følsom, som var vanskelig å bli vant til, men begynner å få taket på det nå. mindre Musen lys i spillet endret seg i vanlig oppsett, ser ut til å være noe feil med programvaren.
*Endret 4 år siden
Samsung 850 EVO Series MZ-75E500B 500GB
4.8
(36)
5 år siden*
Ha en Kingston SSD 256GB som C: da før, trenger litt mer plass, kjøpte meg på grunn av dette. Utfører toppen, har ingenting negativt å si om selve produktet. Imidlertid tror jeg Samsung IAF kunne sende med skruer for montering og tilkobling kabel. Hvis ikke, så bør det være at du bør kjøpe dette. Føles litt som å kjøpe en flatskjerm-TV, men du kan ikke med noen tvfot .. 8/10
*Endret 5 år siden
Nocs NS500 for Android
3.1
(12)
5 år siden*
Brukte disse en dag nå. Flott lyd for musikk, ubrukelig for spill, prøvde for moro skyld. Imidlertid synes de er vanskelig å kjøre for enkelte enheter. Når jeg er på treningsstudio, så jeg lytter til musikk gjennom en Creative MP3-spiller med god lyd i seg selv, og det er liten så du ikke har en klumpete telefon med ham. Plugget i mine NOC i MP3-spilleren og alt hørtes crap. Ingen bass og vokal bleknet unna, slik at MP3-spilleren ubrukelig med disse hodetelefonene ... Kanskje noe som burde nevnes at du trenger litt mer kjøring i enheten? Kjører ikke direkte å klage på dem nå heller, ellers ville jeg ha endret ulykken ..
*Endret 5 år siden
Nikon Nikkor AF-S DX 12-24/4.0 G IF-ED
3.3
(2)
12 152 ,-
10 år siden*
Den vidvinkel på det beste! - Ikke VR.
*Endret 8 år siden
Philips SRT9320 Prestigo
3.2
(8)
9 år siden*
Hva tenkte de på? På deres hjemmeside de skryte av hvor lett det er å sette denne kontrollen. I virkeligheten er det stikk motsatt! Bli betjenes via fjernkontroll. Fant verken forsterker, DVD eller STB via deres "enkle" setup-funksjon, selv om disse er mer enn 3-4år gammel. Deretter får du fjernkontrollen til å lære alle knappene manuelt .... Funnet TV en allikevel. + Stilig God skjerm Oppladbart batteri Bakgrunnsbelyste knapper - Alt annet bortsett + Går tilbake til min Logitech Harmony. Hvis noen er sulten på denne fjernkontrollen, kan du sende en PM til meg, slik at du kan få det for halv pris. Brukes i om 2days. Vil ellers bruke den som toalettbørste!
*Endret 9 år siden
Sony Bravia KDL-55NX720
4.6
(18)
9 år siden*
Skru meg hva TV! Hadde den i ca en måned, og jeg er super fornøyd! Er så glad jeg ikke velge en Samsung at jeg hadde hatt øye på. Denne gadgeten skriker kvalitet! Kjøp hvis du vil ha en jævla god TV til en fornuftig pris! Det eneste negative jeg kan tenke på er at det er ikke så stabil som den er satt til å få fotfeste. Ikke prøvd 3D, og ??jeg bryr meg ikke om at funksjonen så jeg kan ikke kommentere det.
*Endret 9 år siden
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
4.5
(414)
3 175 ,-
9 år siden*
Vil alle andre smarttelefoner ser ut som en Nokia 3310th Har ingenting å klage på, hvor stor når som helst!
*Endret 9 år siden
Benq M2700HD
3.5
(17)
9 år siden*
Aldri hatt noen problemer. Fungerer fint for de pengene. Bra med innganger.
*Endret 9 år siden
GoPro HD Helmet Hero
3.5
(2)
9 år siden*
Lett å bære. Filming snowboard, skateboard mest.
*Endret 9 år siden
Side 1